En liten historia

HAHAHA.. Jag läste just vad Jessica skrivit i förra inlägget. JAA jag erkänner det kanske inte var så bra stavning men jag var trött,hade tränat och garanterat hungrig så jag har en ursäkt.
Som hon skrev så kommer hon hem på tisdag och jag är HAPPY FACE :D
Då kan vi leka döda djur eller något liknande. 

Vi kan sova bort halva dagarna

Vi kan sitta och vara sura

Vi kan sitta och vara ännu surare

Vi kan göra konster

Vi kan vara oss själva



Med andra ord så bli allt som vanligt igen för en vecka.

Kram Josse


Sommarens bästa dag

This is the end of summer


En tanke jag fick när jag duschade ikväll var finns det kolapannkaka? Skulle vara sjukt gott. Det får bli morgondagens uppdrag att ta reda på.
Nu ska jag satsa på Greys till 110% Geogre ÄR DÖD!! Jag fick seriöst en chock. Va tusan ska det bli av programet nu egentligen? Det är nästa veckas problem.

Kram Josse

Jag vill åka till månen

Träningen gick SKIT för övrigt. Jag blir bara irriterad (men nästa veckas träningar kommer bli grymma, jessica kommer och styr upp, visar hur de ska gå till) Önskade nästan att jag va med i Johans lag i Ö-vik som får 18.000kr per match. Snacka om drömlaget..Hahah

När jag gick hem så var det fullt med skärnor (läs:stjärnor) på himlen. Jag älskar verkligen skärnor (läs:stjärnor) kan lätt sitta hur länge som helst och bara titta på dom ^^
Förut så brukade vi fara med Marlene och peder upp på ett berg och bara ligga där och titta upp. Det MÅSTE vi göra i vinter.

Kram Josse och Jessica (ringde josse 00.13 och frågade om hon verkligen vill att de skulle stå skärnor, småkorkad tjej dedär.. vi kan inte va släkt)


Mmmm I like

Jag måste bara lägga ut bilderna på maten som jag och mamma åt igår efter vi varit hos idrottmedicin som för övrigt gick bra, Tror jag!?
Det var hur som helst Broccoli och ädelostpaj och lätt den godaste paj jag ätit i hela mitt liv
 och just därför måste jag lägga ut bilden på den ^^ Hahah



Nej nu ska jag sov sagt fara och träna. Lycka till Josefin!

Kram Josse

Pernilla har hoppat med en häst :O

Jag är förvånad att ingen kastade ut mig och Amanda på matten idag för var ju inte ba liiite dryga ^^ Men så går de om man är hungrig. Hahah
Robie fyllde 40år idag och vi överraskade hon med sång i plieé övningen. Skulle gissa på att de inte var så fint för hon började gråta men efter halva baletten så blev de film och fika.
Annars så kändes det som att dansen gick JÄTTE BRA men vet ju dock inte hur de såg ut.
Fick även veta att vi ska visa upp balett på julavslutningen inför HELA SKOLAN. Jag känner redan paniken komma..Hahah



Bild från i våras då vi hade balett ute

Nej nu blir de snart volleyboll WOHO

Kram Josse


trött imorn JAJAMEN

Jag borde sova nu men jag är inte alls trött och så sitter jag bara och tänker på alla fina skor som jag och Pernilla tittat på ^^ Hahah
Skor är verkligen underbart man kan bara sitta och titta på dom i timmar.
Men nu sitter jag i alla fall och skriver med Gurra och vi har kommit fram till att jag är som ett dagisbarn
Idrottsmedicinmänniskan - Du kan inte träna mindre?
Jag - NEJ
Idrottsmedicinmänniskan - Men om du...
Jag - NEJ
Lika bra att inse att de inte händer ^^ hahah

Nej seriöst GOD NATT


Kram Josse


JAG VILL HA EN HUND

Körde till Marlene och Peder idag genom vännäs och V-by. När jag körde genom V-by så hamnade jag bakom ett jäkla trakor med släp som INTE hade några lampor så man såg aldrig vad den gjorde och så mitt i allt så stannar den och börjar backa TROR HAN ATT JAG SKA HINNA BACKA PÅ 1SEKUND ELLER?? Nä skulle inte tror det va gubbe. Sen när jag skulle köra iväg igen så är jag så nervös så jag får motorstopp 4ggr, Inte okej de heller. Självklart så får jag motorstopp när jag kör in på deras gård också och på vägen hem en gång men annars å rullade de på.
Hemma hos dom så drack vi varmchoklad,lekte och så myste ja självklart med Wilma ^^
Men hör på det här kära läsare jag körde med musik på HALLELUJA och det var även första gången jag körde :D



Nu ska jag till Pernilla och se på Idol.

Kram Josse

Snart jul?

DET SNÖAR och den här gången tror folk på mig också. Så himla mysigt jag har redan sprungit barfota i snön, gjort en snögubbe och haft snöbolls krig med mig själv :D




Kram Josse

VAD HÄNDE?




I forgot how good it felt,
To be in a dream,
Just like you had me.
Cause lately I've been stumbling,
It feels like I'm recovering,
But I think its only for tonight.


Kram Josse


Jag vill ha längre helg

Sofia berättar om hur kass Susannes svenska varit
Jag - Ah men Svenska är ett svårt språk
Susanne - JA Svenska är Sveriges svåraste språk..
Hahahah

Annars så fick jag några smällar av Sofia i natt men nästa gång slår jag tillbaka bara så du vet..haha
Imorse gick Susanne upp 08.00 för att göra sig redo för matchen medans jag och Sofia sov till 09.00 och gick upp när alla farit för att göra frukost. Vi tar verkligen Känn dig som hemma på största allvar.
Sen så kom Victor och vi kollade på innebandy matchen som Vännäs vann med 8-1. Själv så hejjade jag på båda lagen beroende på vilka som spelade Vännäs om Susanne spelade och på blabla om Emmy spelade. Men det är så det ska vara.

Kram Josse


En lååång dag

Pernilla kom hit idag och vi gjorde våfflor MUMMS. Jag tror att förra gången jag åt våfflor var med Pernilla,Paulina och farmor för ca 2år sen så det var på tiden. Vi brukade ha våffelrestaurang hos farmor när vi sov över där vilket var typ varannan helg. En helg hos marlene och Peder och nästa hos farmor,Marlene och Peder,Famorn,Marlene och Peder,Famor Ah ni fattar vi sov ofta där. Det gick i alla fall till så att Farmor gjorde våfflorna och vi kusiner gjorde jordens mest pimpade våfflor till varandra.
Ingredienser: Våfflor
                     Glass
                     Grädde
                     Sylt
                     Bär
                     Godis
                     Kola/chokladsås
                     strössel
                     Garanterat chips och sånt också men det var dom ovanför som va viktigast.

Idag vart det dock bara de gamla vanliga grädde och sylt men lika gott för de. Vi gjorde 12st och jag tyckte det lät ganska så lite för vi var verkligen HUNGRIGA men efter att ha ätit 2st så ville jag spy..Hahah 





Kram Josse


00.00 önska er något

7saker som hänt idag.

-Det går inge bra att ladda mobilen och man inte sätter i laddarn i väggen.
-Jag vill ha en pälsväst självklart fejk ofta jag skulle vilja ha på mitt ett dött djur NEJ TACK.
-Hundar och katter har fastnat i mitt huvud som idag på djuraffären så kollar jag på kaniner och säger "ohh kolla en kattvalp". Men man ser det man vill se och jag vill ha en hund eller katt så de stämmer.
-Jag har beställt skorna från h&m och mamma har redan börjat boka dom på helgerna.Hahah
-Jag och Amelie hade ett djupt samtal om hur mycket man kunde använda grädde till.
-Jag vill på maskerad.
-Ska snart gå och sova i en säng full av godissocker Mmmmmm.


Kram Josse


Begåvad unge

Lydia har ritat av mig :D Så himla fina bilder TACK TACK TACK.
Så nu har jag suttit hela kvällen för att försöka pimpa bloggen men nu orkar jag inge mer för jag fattar inte vad jag gör.





Kram Josse


En dag på stan

Jag och Amelie for till NK och fikade Chokladtårta med grädde och Cola. Lätt de goaste jag ätit på länge. Efter det så gick vi runt i affärer och kollade och jag hittade ett par hur snygga skor som helst samt en väst som vi ska sätta nitar på senare så jag är HAPPY FACE nu.
Senare möte vi Mattias för att fara och köpa fiskar till Amelie. Det vart 4små söta röda fiskar och en heter Josse :D STATUS..
Jag hittade troligen världens sötaste hamster, HAN KUNDE DANSA <3


Jag lekte så mycket med min grädde så det vart smör ^^


KOLLA <33


Kram Josse


Sweet dreams

Träningen gick väl rätt så bra jag bröt inga ben så det är ett plus. Vi hade ett litet möte och jag vart bara arg så det hjälpte nog inte så mycket men sånt är livet. Stannade kvar med Ida ett tag efteråt och ett ämne som vi alltid återkom till var kinamat GU SE GÖTT.
Sen just innan jag skulle gå hem så kom jag på att mina skor är kvar i hallen och det var innebandy match så smidig som jag är så går jag försiktigt för att hämta dom och säger TIPPA FÖR I *PIP* INTE SARGEN tyst för mig själv och det gjorde jag inte heller nog för att jag var nära. Fattar ni hur pinsamt det hade varit och jag mitt i en match tippar hela sargen..HAHAH
Då hade det blivit ADIOS TORSDAGS TÄNINGARNA..

Imorn blir det SOVMORGON,skola, fika med Amelie, köpa en fisk till Amelie tror jag om dom inte skämtar. Jag är riktigt kass på att fatta när folk skämtar, så kass så det nästan blir pinsamt,???,???,Sova. JA och så mat där någonstans men liksom det är ganska självklart. 

Nu ska jag lägga mig ner och lyssna på lite britney spears och sen somna. På en skala mellan 1-10 hur dum lät inte jag där? Hahahah


Kram Josse

MINA SKOR FANNS INTE

Jaha föreläsninga idag eller? Jajamen
Jaha var det kul då? Nej Nej
Jaha lärde du dig något då? Njaa

Ja vi hade alltså en föreläsning på 1½timme inte så mycket egentligen men då man skullle ha slutat 12 så är det de. Efter halva vart jag så less så jag slänger upp benen på Julia och vad händer jo jag får vadmassage TACK TACK TACK det gjorde min dag kan jag lova. Så vad lärde vi oss av det barn? Jo att om man är lite självisk och tar all plats så kan det sluta med att du får massage.
När föreläsningen var slut så gick jag och Amanda ner till stan för jag skulle köpa ett par skor men det slutade med att Amanda köpte en tröja och foundation. Vi gick även och sniffade hudkräm på Body shop Mmmm.
Senare på bussen hem.

David- Ja och dom sa att det kan vara diskbråk(tror jag de va)
Jag gissar på att jag såg ut som ett ufo
Amanda- Kolla här(håller upp fingarna) här är ryggkotorna och det är blabalablabalbalablabalabl
Jag gissar på att jag fortarande ser ut som ett ufo
Amanda- Jaa tänk dig en plopp chokladen är kotorna och krämen är geggan mellan kotorna.
Sen sitter dom i år och det där jäkla plopp-diskbråket.
HAHAH.. Ibland är dom ganska söta

Nu ligger jag för övrigt på mitt golv gör lite läxor, lyssnar på musik och ska snart träna ME LIKE IT.

Kram Josse

Vem kom på tv:n?

Vem har kört igenom hjoggsjö,blabla,strand,brån,v-by(som för övrigt va lika tråkigt att köra igenom som de är att åka buss igenom),Vännäs och så hela vägen hem?  JOSEFIN NYLANDER är svaret :D
Tog även min första rondell, stort grattis till mig själv.
Jaa det gick huur bra som helst och jag kände mig som en rallyförare när jag svängde på 90vägar..Hahaha
Hela tiden jag och pappa var ute och körde så sjöng jag tyst för mig själv I GOT THE POWER WOOHO.





Nu blir det Idol och sen greys anatomy Tack gud för tv:n. Visste ni för övrigt att Tele är grekiska och betyder lång och vision kommer från det latinska ordet visio som betyder syn. Jaa då har vi lärt oss något nytt idag också.

Kram Josse


Mysigt

Har haft en riktigt Josefin dag idag. Ligga i soffan,se på andra avenyn, läsa bloggar tills jag inte kan läsa längre,lyssna på musik,ta kort och ikväll blir det övningskörning och Greys anatomy JIPPI..
Foten är inte bra men betydligt mycket bättre än om jag farit till skolan för jag hade ALDRIG suttit ner och bara tittat på medans klassen dansar 3lektioner NEVER EVER. Så egentligt borde jag vara ganska stolt över mig själv som stannade hemma.








Kram Josse

Längtar till greys anatomy börjar :D

Är hemma idag och det känns verkligen som jag behöver de. Det blir att göra lite läxa, se på en film och bara chilla. Foten är fortfarande inte okej, jag måste ha klivit fel igår på volleybollen eller något men jag är hemma och tar det lugnt idag så kan jag nog träna imorn igen..


Kram Josse

Träningen träning träning

Ida - Min mamma jobbar typ 18timmar per dygn
Jag - Men Ida det är inte ens 18timmar på ett dygn







MIN FOT GÖR ONT...


Kram Josse

Vill inte

Ikväll är det 70/80 tals disco på skolan för musikarna och dansarna. Har för mig att det är för att musik ettorna ska spela för första gången. Min klass är då taggad och dom ska träffas 1timme innan det börjar för att fixa till sig. Frida och Signe har t.ex. köpt paljettleggings kvällen till äre :D Så himla roligt dom kommer få.
Själv så ska jag va tränare för volley 2000 laget och sen har jag min egna träning vilket just nu suger men med tanken på att läxa inte ens är en godkänd ursäkt att missa en träning så tror jag inte disco är de heller.
Träna eller va på disco och äta en massa godis med klassen Hmmm svårt val? Nej inte direkt men vad gör man.

Kram Josse

MgF2 BaO K3N Li2S CO2

Min underbara vän Sofie har just hjälpt mig med nk läxan. Hon har förklarat vad en jon och molekyl är, hon har förklarat hur man skriver en kemisk formel och hon har förklarat hur man räknar ut laddningen på joner. Så just nu ligger alla som går natur längst upp på min lista specielt Sofie.


TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK!!!


Kram Josse

okej dag

På idrotten idag hade ni hinderbana och jag tyckte det var ganska roligt. Det som inte var okej va att vi sprang den samtidigt som poliserna(Pinsamt) och att min lärare tvingade mig att dra mig upp för den högsta bla bla saken nog för att jag kom upp men när jag väl va där uppe fick jag panik för det kändes som tio tusen meter ner ^^ Hahaha
Som pricken över i:et Sofia.v idag på bussen hem. Vi pratade om grekisk mat, hatet till nya tygskor, tanter som inte kan köra bil och en massa mer. Träffar hon aldrig nu för tiden eftersom hon slutat volleybollen eller ja på bussen på morgonen men det räknas inte för då säger man hej och sen somnar man.

Nu ikväll ska jag och Pernilla i alla fall bara ta det lugnt och se på Män som hatar kvinnor :D Vi tyckte att det var dags att se den eftersom 2:an redan går på bio.. hahah



Jag har försökt gör nk läxan men jag fattar ingenting INGENTING. Jag behöver hjälp!!!!!!


Kram Josse


Norrland is the shit

3anledningar till att du kan vara säker på att du är i Norrland


GPS:n Varnar för en rondell 11,7mil innan vilket betyder raksträcka tills dess


Pizza med RENSKAV

Ingen bild på det men längst vägen så fanns det paltboden eller något sånt alltså har vi paltställen istället för hamburgare och sånt äckel..Hahah

LJUVA NORRLAND :D

Kram Josse



Bilder och ni behöver INTE vrida datorn

Nu är jag hemma och har min dator så nu kan jag lägga ut bilderna från helgen.

Vi åt som jag redan skrivt kina/thai mat och det var väl sådär men det gick att äta. Jessica och mamma mobbade mig för mitt lillfinger, Förlåt men jag kan inte ha de på något annat sätt. Sen så gick vi på en promenad längst vattnet och självklart lekte vi turister HELA HELGEN.










MUY BIEN HELG <3

Kram Josse


Vattnet i Luleå smakar USCH


(kan inte vrida bilder på den här datorn så ni får vrida på huvudet istället)

 
När vi var och kollade på Jessicas skola så va branbilen där  ACTION IN LULEÅ

Som sagt jag kan inte vrida bilder.


Nej det blir bara drygt om ni måste sitta och vrida på datorn hella tiden så jag lägger ut bilderna från middagen(kina/thai mat) och våran långa promenad längst vattnet imorn på min egen dator.
Men Ja jag gillar Luleå de är mysigt som norrlands Stockholm på något sätt..hahah


Kram Josse


Jag gillar Luleå

Nu sitter jag i Jessicas lägenhet i Luleå och den är liten men fin. Jag och mamma åkte hemifrån halv 9 imorse och det var raksträcka HELA VÄGEN GPS:n visade en rondell om 5mil och en högersväng om 7mil..HAHAH Då är de illa.
Men vi klarade det med hjälp av lite melodikryss,musik, varmchoklad och varandra. När vi kom fram så piffade vi till Jessicas lägenhet och åt lunch. Sen gick vi runt nere på stan och för övrigt bara ligger några meter från längenheten, storhandlade, kollade på Jessicas skola och nu ska vi snart gå ut och äta middag.


Okej eftersom jag har sämsta datorn ever från Lilja så kan jag inte lägga över några bilder men aja imorn kanske.

Kram Josse


Rock´n roll

Idol var väl sådär om ni frågar mig men min och Jessicas stora favvo från förra året kom tillbaka NILS. Där kan man snacka om en idol.
Nu sitter vi i alla fall och ser på en av världens bästa filmer DIRTY DANCING. Låtarna,danserna allt är bara underbart och då har jag inte ens nämt scenen då dom övar lyft i vattnet I`M IN LOVE :D



Kram Josse

Störthår.com

Snacka om att ha varierande hår en dag är det platt, andra fluff o.s.v men det kan ju vara roligt...NOT.


Nu ska jag ta och se idol och äta godis med familjen MYSPYS.
Imorn ska jag och mamma fara till Luleå och hälsa på Jessica TAGGAD fast vi far 08.00 INTE TAGGAD
Men Jessica ska visa oss runt och sen ska vi äta på restaurang :D


Kram Josse

Vinterjackan fram

              
Jag och Lydia såg när Arena spelade.          <3



Cafeterian som är en dansares bästis var stängd så paniken spred sig i klassen när dom insåg att dom inte kunde köpa kaffe MEN som tur va så löste det sig.


Johanna drar lite top model på bussen hem.
BOMBOMBOM

DET HAR SNÖAT HÄR IDAG SNÖ!!!!!
Först så hoppade jag av glädje men när jag insåg att det var den 18 September så började jag gråta. Hur kan det snöa nu jag förstår inte.


Kram Josse

Vilken spännande kväll

Somnade när jag satt och läste engelska läxan ^^ Men hur lätt är det att vara vaken när man ska läsa ett tal på engelska och man fattar ungefär 1ord per mening?
Hur som helst så när jag vaknade så ser jag att klockan är halv 9 så jag springer ut till köket och tänker lite högt för mig själv OHH NEJ JAG MISSA BUSSEN SARI KOMMER INTE BLI GLAD!! Men som tur va så kom jag på rätt så snabbt att klockan var 20.30 på kvällen så det värst som hade hänt var att jag missade halva Idol :D Hahaha


Det bästa som finna? JAJAMEN
Hittat det i Sverige? NEJ NEJ
Hittat det i Grekland? SI SI
Vill tillbaka till Grekland och köpa hem 10 tusen stycken? OJAA



Kram Josse


Skolan 24/7

Hade nk först på dagen och jag fattade som vanligt ingenting utan satt bara och hoppades att vi skulle smälla saker. Som tur är sitter jag med Amanda som är ungefär lika dålig som jag(förlåt) och Ruben som kan förklara allt för mig. Så lektionerna ser följade jag och Amanda sitter och tror att vi förstår men inser snart att vi är helt borta så vi frågar Ruben och skrattar åt oss och sen förklara.

"Josefin varför går du ens naturkunskap B"
Bra fråga och jag har faktiskt inget svar.

Har även haft modernt,yoga,balett och matte men det finns inget att säga om de. Nu ska jag ta och göra lite läxa WOHO kul liv jag lever.


Kram Josse


Helg? Ja tack

Efter skolan stannade jag och Amanda kvar för att göra Nk så vi laddar upp med lite mackor,juice och yoghurt för att orka eftersom vi hade balett och jazz sista lektionerna. Hur mycket vi lärde oss av våran 1timme och 40min pluggning vet jag inte eller det skulle vara att båda fruktansvärt irriterade när vi inte förstår. Tänk er då vi två sitta och försöka förstå oss på frågorna när vi är trötta,hungriga,lessa och bara hatar naturvetanskap det är ju som gjort för att misslyckas.
När jag väl kom hem så satte jag min ner för att göra matte(hör ni hur duktig jag är) men efter 3tal så ger min miniräknare upp så det var ju ba att räkna i huvudet vilket tog en jäkla tid men jag gjorde det dock.
Sist men inte minst så hade jag volleyboll och det gick väl rätt så bra jag och Ida va då jäkligt hyper på servleken..Hahaha


Iza kom och skrattade åt oss ett tag också.


Jessica skickade nyss den här bilden till mig och jag tycker de ser lite små mysigt ut.
Längtar sjukt mycket till helgen så jag kan fara och hälsa på Jessica :D
 


Kram Josse


Fiende med mammas dator







Sitter och leker med mammas dator och ser på the city medans hon jobbar och sliter med målningen men det är så det ska vara. Webbkameror är sjukt underskattade. Alla är bara så anti de för att webbkamera=13årig fjortis med alldelsen för mycket smink, försmå kläder och en pervers gubbe på andra datorn men aja vem bryr sig :D Hahah



Kram Josse


Helgen är slut

Går kvällen var helt okej. Orkar inte skriva så mycket men ni får se lite bilder istället eller aah det vart 4 ovärda bilder meen.
Imorse så vaknade jag och Sofia i alla fall vid 12 och var jäkligt hungriga så vi gjorde en grov sökning av mat i Linneas kylskåp men hittade ingenting så vi fick cykla ner till Ica och köpa hallon kräm, Lingongrova och juice. Slutet gott allting gott.
Nu har jag i alla fall just kommit hem från att ha varit ute och övningskört. Gick väl rätt så bra jag backa och vart inte omkörd av varenda bil vilket är ett framsteg.
Hålla hastigheten,köra på rätt sida, kolla i alla speglar,gasa,bromsa,koppla,växla,blinka, kolla på skyltar, akta alla människor/djur, lyssna på pappa = PANIK!!


Jag lovar vi såg 1miljon igelkottar



Ikväll ska jag träffa Pernilla vilket var länge sen coh vi får väl se vad vi hittar på.

Kram Josse


Lifehouse

 

Jag måste lära mig hur man får bort videon men aja det blir någon annan kväll. Om en halv timme kommer Sofia hit och vem vet vad vi hittar på. Blir säkert bra  vad vi än gör.

Kram Josse


car car car car

Övningskörde idag. Jag backade,körde 90(sjukt fort), körde hela vägen hem alltså bland folk och jag fick aldrig motorstopp. Så jag är ganska så stolt över mig själv just nu :D hahah

Kram Josse


Grattis till lägenheten

Jessica - Josefin jag har just låst min första lägenhet för första gången.

Min lilla Jessica har blivit vuxen. Hon fick sin första lägenhet idag så nu har hon någonstans att bo i alla fall..Hahah
Jag ska fara och hälsa på snart kanske nästa helg för nu var det länge sen jag träffa henne. Nej nu orkar jag inte nå mer jag somnar snart.


Live my life
Around a picture
Taken when we met
Spending all of my time
Chasing your silhouette


For all we go through
I don't wanna change you
It's my mind running in reverse
Trying not to forget who we were



Kram Joss


Favoriter





Nina
Idol
Promenad
Film
Min kamera
MUY BIEN <3



Kram  Josse

klippa klippa klippa

Klippte och färgade håret idag och jag ser likadan ut bara lite fulare. Som ni kanske fattar så är jag inte nöjd.
Jag ville göra något nytt men ha kvar längden,inte klippa upp det och jag har redan lugg..Hahaha






Kram Josse


Fredagsmys

For till skolan sa att jag inte ville jobba med teater sen hade vi inga mer lektioner. Men som vanligt så kan jag och Julia roa oss tills bussen går. Idag var vi i en danssal och ja jag vet inte vad vi gjorde.. Hahah





Kram Josse


Barn är jobbiga

Idag var jag och Ida tränare för barnen från åk 4 till 9 och gud va små. Det var faktiskt riktigt många som var där och provade på under hela dagen. Tyckte det var hur kul som helst och vi två ska få träna volley 2000laget någon gång i framtiden. Men nu ska jag ta och sova till en film för jag är helt död.


Kram Josse


muy bien



Kan kvällen vara annat än super om man har en Nina, daim glass,skolkatalogen och Idol?
Skulle inte tro det va. Men nu ska jag i alla fall ta och sova tänkte bara berätta en grej Jessica sa till mig idag
"vanliga" människor kan säga 150ord per minut men norrlänningar kan bara säga 100..HAHAHA
Så himla stört


Kram Josse

 


Dålig dag? Njaa

Moderna och baletten idag gick sämst. Jag klarade inte av att göra nånting bra.
Springningen på dansträningen gick väl sådär den me springa 2km spurta 5ggr i backe springa tillbaka 2km.
Sen på matten vart jag bara irriterad över att Jan hela tiden går igenom på tavlan så det är ju omöjligt att få hjälp. Funderade seriöst på att ställa mig och skrika men de gjorde jag inte.
Har det hänt något annat idag? Hmm jag träffade David på bussen och det var ett tag sen jag såg han så det var väl de positiva denna dag.
JO Ida är på imorn så vi ska lära ut volleyboll hela dagen lång :D

På fredag ska jag klippa och färga håret men vad ska jag göra?
Det finns två allternativ
1. Jag förstsätter va blond och ser typ likadan ut.
2. Jag gör en blondinbella och blir brunett.



Nu ska jag ta och fara och möta upp Nina som ska hoppa hit och se på Idol med mig.


Kram Josse

Jag är hungrig

5 uppgifter på matten idag HA HA HA. Jag var klar på 1låt men ska inte klaga det var ganska chill. På baletten så såg vi nog ut som halta älgar men det var kul i alla fall. När jag kom hem så for jag  och mamma in till stan hon köpte en dator och jag en tröja som ni kan få se imorn. Vi for även och hälsade på farmorn och det var bara bra med hon förutom att hon aldrig någonsin vill äta potatismos igen ^^ Hahahah
Träningen ikväll gick faktiskt ganska bra fick till några bra anfall och server så jag är rätt nöjd.
På torsdag ska jag vara tränare åt dom som går i 4:an - 9:an hela dagen :D Jag är så taggad ska bara få med mig Ida också.



<3


Kram Josse

JAG MÅSTE

Jag förtjänar en hund? eller..
Jag skolkar inte, jag röker inte, jag slår inte folk. Tusan jag är ju världens ängel i jämförelse med vissa folk.
Jag vill ha en hund :(
Har hittat en allergivänlig liten söt hund så nu blir det fight här hemma vill jag lova er.





http://www.blocket.se/vasterbotten/Blandisar_23440162.htm?ca=2&w=1



Kram Josse


Måndagen är snart över

Ser man på jag överlevde både svenskan och naturkunskapen. Alltså jag är så körd på Nk..Hahah
Jag fattar inte att Amanda och Ruben inte slagit ner mig än jag frågar om allt
Vad är det där?
Varför gör man så?
Men varför då?
Vad händer då?
JAG FATTAR INTE...

Åkte i alla fall buss med Izabelle hem och vi satt och prata om mat i 1timme. Sen när jag kom hem
Jag - Mamma vad ska vi äta?
Mamma - Tacos MED SMÄLT OST
Mina tankar - HALLELUJA HALLELUJA
Hur ofta händer det liksom? jo aldrig men shit va gott det var. Det var mycket troligt det bästa denna vecka.






Kram Josse

Hej

Jag överlevde engelskan Grattis till mig.
Nä men seriöst så gick det rätt bra så jag ska bara vara nöjd. Nu ska vi ha svenska men det är ingen i min grupp som hade läst sidorna så det är chill. Om jag överlever även denna lektion så är det naturkunskap på schemat och sen SLUT. Oh nej nu kom läraren in måste gå


Kram Josse
 

Ska vi fara då?

Jag är klar med engelskan om jag är nöjd? njaa NEJ. Nu försöker jag i alla fall komma ihåg vad det var jag skulle läsa på svenskan men det går inte utan det är helt borta. Aja gruppen lär ju inte döda mig, hoppa ja.
Fattar inte hur jag kan vara så less redan jag behöver semester. Ohh jag vill fara till Grekland :D Seriöst bästa stället på denna jord maten,värmen,utsikten,maten och maten I LOVE IT. Jag ska boka en sista minuten resan nu och så ska jag vara bort i ett år minst. ADISO AMIGOS






Kram Josse


Det här går ju bra

Har suttit i över en timme nu och bara försökt komma på ett ämne till engelskan men det är helt tomt. längtar tills ja gått ut skolan för läxa suger verkligen. Man har tusen ämnen och så ska man ha läxa i alla, man har träningar, man måste sova, äta, andas om man hinner och ja vart tog våran fritid vägen? Det är ju inte så konstigt att folk blir deprimeade när dom har 1timme ledigt.
Ohh va irriterad jag blir. Ibland så önskar jag att jag var en snigel. Dom tar det bara lugnt och går runt lite här och där och ingen begär något av dom. Tänk så skönt att så fort man blir less så försvinner man in i ett skal där ingen annan kan komma in. Så ja jag önskar jag var en snigel.







Kram Josse


Shoppa shoppa shoppa

Idag for jag,mamma och Jennie till stan och shoppa sen hälsa vi på farmor. Jag hörde på Hanna när hon sjöng och hon var lika underbart bra som vanligt. Det var även några som gick omkring och delade ut gratis parfymprover och jag den luktade riktigt gott så nu har jag nästan samlta ihop till en hel flaska :D Hahah


En skjortklänning

Skor

Skoltofflor

Jag köpte även ett par örhängen, en foundation och ett svart volanglinne med orkar inte ta ännu en bild för dom jag tagit vart ba konstiga.

Kram Josse


Äntligen Fredag

Igår kväll var jag med Sofia och vi träffade for och träffa folk lite här och där. Alldeles för länge sen jag och Sofia va med varandra med det får vi ändra på från och med nu. Vi spelade bla tv-spel och jag kan stolt säga att jag helt världelös men jag gjorde dock dom bästa ljudefekterna. I slutet av kvällen då vi skulle ta och sova så kom ingen av oss längre än till sofforna ^^ Hahah
Eller där vid 4 då Sofia vakna så försökte hon få mig till sängen men mitt svar var ungefär Öhdsknöfcändssjaegqldn så hon gav upp. Rätt så smart val för det är ingen bra ide att väcka en Josefin.






Kram Josse


Fin tanke

Josefin och Julia sitter i sofforna utanför syv och bara där blir det konstigt liksom varför? Men det gjorde vi i alla fall och då kom vi att tänka på en sak. Varje gång det går en människa bakom en och man ska titta bak lite diskret så öppnas alltid munnen. Varför gör den det då? Joo, vi kom fram till att om inte har munnen öppen så ser man ut som en fjortis som försöker flörta. 


Sitter och planerar kvällen med Sofia. Shit det är jobbigt att vara poppis jag menar 4personer som vill vara med en. Nu vet jag hur Brad Pitt känner sig.


Kram Josse


Svetsa vs Balett

Igår efter skolan så for jag till Lilja och träffade Sofia. Vi kom fram till att vi går helt olika linjer medans jag pratar om hur många varv jag kan snurra så pratar hon om vilken plåt hon använder. Men tjejen kan svetsa.


Jag och pappa for ut och körde efter middagen och det gick bara bra. Gjorde min första omkörning och jag gjorde det utan att köra av vägen :D Försökte att backa in på en liten grusväg men då fick jag motorstopp 50 000gånger MEN det var för att jag inte visste att man inte skulle släppa kopplingen helt så det räknas inte.
Förstår mig på Jessica och Sebbe nu att köra fort är ju hur roligt som helst. Nog för att fort för mig är 70-80 något och för dom 170 men aja jag kommer säkert upp dit någon gång.. Hahhaha



Kram Josse

Bil

Vem har övningskört idag? Jo Josefin Nylander. Om jag får säga det själv så var jag rätt så grym jag körde inte på någon, jag körde inte av vägen, jag fick bara motorstopp en gång aah ni hör ju själva. Jag backa, jag gjorde en sväng på värsta lilla utrymmet, jag körde 70 och bara det är status. Jag kan dock inte ha musik på än för om det kommer en låt som man dansat till så försöker man komma ihåg dansen, en låt som man gillar så sjunger man med, en låt då dom skriver vilket leder till att jag troligen skulle får panik så nä ingen musik än. Men det var riktigt roligt och vi ska ut imorn igen :D



Kram Josse

Träningsvärk i ryggen JAJAMEN

Dagen började med Naturkunskap B vilket är bland det tråkigaste som finns men jag överlevde även denna lektion. Jag hoppades på att få smälla något men icke men mina förhoppningarna lever kvar till nästan lektion.


Rubens mapp är Naturkunskapens höjdpunkt.. Hahah

Efter det så hade vi mordernt och det var hur kul som helst. Det kändes till och med som man det gick bra alltså måste det betygda att jag inte gjorde tio miljoner fel utan kanske bara några tusen :D Tummen upp.
Sen sista lektionen hade vi matte och så mycket jobbade jag väl inte men det jag gjorde gick bra. Liksom vem skulle kunna tro att jag är king okej inte så bra men okej på matte? Ingen men suprise suprise. Det som gjorde så att matten ens var värd att ta upp va nämligen att vi hade fått vårat mellanmål och jag fick 2daim av Malin..
Jag väntade på att änglar skulle komma ner från himmlen och börja sjung HALLELUJA för jag kan inte ens beskriva lyckan. Aah vad säger man om inte tack Malin.






Kram Josse


God natt

Honey i´m home.
Spännande träning idag alltså. Det började med att vi inte hade någon nyckel så jag står och tok ringer på ringklockan tills en snäll dansk öppnar. Efter det så hade vi mördar uppvärmingen med Lina springa,springa,springa,springa, 10sit- ups, 10 armhävningar,10 hopp och så gör man så i 10min. Jag menar typ 50-60armhävningar är ju minst 40st mer äv vad vi är vana vid.. Hahha
 
Vi svettades som djur men det var en rolig träning. Så nu sitter jag och äter en macka och ser på ett gäng tjockisar på tv UNDERBART.


Min fot känns inte helt okej men jag överlever.



Kram Josse


3träningen idag

Baletten gick väl sådär jag fatta inte riktigt allt jag hade skrivit men det fixar sig säkert. Nu ska jag i alla fall fara på Volleybollen och nja inte så taggad på de heller men med lite E-type så kanske jag blir.. Hahha
Sjukt underskattad typ det dära.






Kram Josse

Men ta bort det jag skriver då

Skojjar du med mig??
Jag hade skrivit ett hur långt inlägg som helst om min dag men finns det kvar nu? Svar nej..Tänker jag skriva om inlägget? Svar nej.. Tänker jag sammanfatta min dag? Svar ja. Okej dryg,jobbig,ovärd.
Vi har gått i skola i snart 2veckor och jag är såååå less. Jag fattar inte hur kan jag vara så fruktansvärt less så jag bara vill ligga i sängen och inte göra någonting. När jag inte ens  är taggad på att träna då är det något som är fel.
Ohh nu måste jag göra balettövningarna suck sen träning SUCK.



Kram Josse