JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA, GRATTIS!!

Jag känner mig som Kenza nu när jag sitter och skriver inlägg som ska publiceras senare men är man storbloggare så är man.. hö hö hö!
Nej men jag är ju tvungen att gratta min kära lilla kusin PERNILLA,PLUTTEN, TJEJENMEDRÅTTFÄRGATHÅR,DOTTTER TILL ÅSNAN ÅKE, KUSIN TILL VÄRLDENS BÄSTA JOSSE, MINIPAULINA ELLER MINIJOSSE OM NI NU VILL DE, Ja ni får helt enkelt kalla hon vad ni vill. Men idag fyller lill flickan min 17år GRATTIS!!!
Eftersom jag är borta  nu så får du din present någon annan gång och då jäklar ska vi äta tårta eller hur? :D

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

Kram Josse

Do me a favor tell me what you think about me

Nu ska jag fara adios people ha det bra och fira valborg åt mig me. JO ni kan ju be en bön om att jag och Ida ska lyckas hålla reda på våra småbarn för vi misslyckades till och med när vi var här i Vännäs..Hahha



Kram Josse

Jag vill inte

Jag vill inte fara på småbarnenes SM jag kommer få damp om jag och Ida inte får coacha mitt lag tillsammans. Jag menar dom döpte sig ju till och med till Team Josefin <3
Men helst av allt vill jag vara hemma och fira valborg med Sofia för de var tusen år sen jag firade valborg och det var hundra år sen jag var med Sofia så JAA TACK.



Kram Josse

HUR KAN MAN HA SÅ DÅLIG SMAK

Jag och Jessica sitter och läser Vecko revyn och jag blev seriöst arg. Dom kan ju inte ha Sveriges 69 sexigaste kändismän om dom ska ljuga....

69- Erik Segerstedt
52- Ola Svensson
51- Jacob Felländer
21- Josef Fares
15- Magnus Tingsek
04- Darin Zanyar
02- Joel Kinnaman
01- Brolle
Sen när är Erik och Ola fullast, Josef och Darin snygga och sen när kommer JOEL KINNAMAN bara tvåa????
Vilka idioter är det som har varit med och röstat på den här listan?

Myt 1: Katten i mikrovågsugnen.
Är det sant att en amreikansk kvinna stoppade sin katt i mikrovågsugnen för att torka den, varpå katten exploderade och kvinnan sen stämde mikrovågsugnstillverkaren för att det inte stod i instruktionsboken?
FALSKT!

Myt2:Gravida vill äta betong.
Är det sant att gravida kvinnor kan bli sugna på betong?
SANT!

Myt3: Hoppar kineser=Jordbävning.
Är det sant att om alla kineser hoppar samtidigt kan det då skapa en jordbävning?
FALSKT!


Kram Josse



Här kommer stockholmsbilderna del 1



SÖTDIXIE




Vi fick ALDRIG upp våran jäkla juice så till slut står vi och klipper och slår..Hahaha

Taggade på bounce.


Kram Josse

Ikväll far vi på sm

I maj förhoppningsvis nästa vecka får jag mina vita converse JIPPI. Jag ser hur dum ut som helst i converse men dom är sköna och fina så jag offrar mig.
Nu på morgonen ska vi ha engelska np och jag kan redan säga att IG ligger väldigt bra till. Jag kan prata engelska och ska kan förstå engelska men jag kan fasiken inte skriva.


Kram Josse

Nu ska jag sova för jag är trött som en ja vet inte vad

Jag- Kolla vad jag köpt idag..Ett par Jeans, dom har fickor och dragkedja och allt jag har inte haft sånna på  flera år.
Pappa- Men kan du verkligen ha dom där? dom såg som så smala ut.

Sen så ska farmor tydligen svara på en kontaktannons från någon gammal gubbe som gillade att gå på bio och hade stuga i fjällen..HAHAH
"Men han har ju stuga i fjällen och det gillar ju jag och han gillar att gå på bio NJAAA jag vill faktiskt gå på bio., Jessica jag tror jag ska svara"
Hon måste ju vara den coolaste människa jag känner.



Kram  Josse

Jag vill spela beach

Nu har jag NK och jag förstår ingenting.....
Men jag sitter och underhåller mig själv med en massa fula bilder från Feffo cup. Måste ju erkänna att kameran alltid lyckas fånga mina vackraste ögonblick.Hahaha




Kram Josse


Missar baletten IGEN

Jag spillde ingen yoghurt idag vilket är typ första gången på flera veckor...

Men idag ska jag till idrottsmedicin och kolla upp knäet och så, så ni kan ju alla hålla tummarna. Dom är bara så konstiga där och man måste alltid fylla i ett jäkla papper om vad man heter osv vad fasiken jag har varit där typ 3gånger kan dom spara mitt gamla papper eller tänk på miljön.


Kram Josse

vilken tönt

Jessica sitter och halv gråter för hennes dator är cp. så ungefär så här låter det här hemma nu.
" Jag måste farma annars dör allt.."
" Jag måste mata min hund annars rymmer han, min fin bruna hund.."
" Tänk om min farm dör.."
" Min stackars hund har inget namn för jag kom inte på något.."

Så medans hon sitter och deppar ser pappa på tv och pratar om hur han alltid velat vara lika cool som dom på tv prova strypa en gammal tant men han har bara en halsduk.
Då känner jag personligen att det har gått för långt..Hahah


Kram Josse

Lat tjej

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

fasiken va lat jag varit idag har inte rört på mig någonting förutom gå till bussen och tillbaka och så sprang jag till småbarnens träning och hem men det är typ sammanlagt 5minuter så de räknas icke. Men imorn ska jag träna igen och då blire modernt, dansträning,balett och så CH på kvällen.



Kram Josse


Nu ska jag fara och träna småbarnen

Jessica tog hand om en kille idag som bara kunde teckenspråk så jag var tvungen att visa upp min talang.

Jessica- Är du tvungen att ta upp hela soffan?
Jag- Men förlåt för att jag är tjock.
Jessica- Men att du är ful har väl ingen med saken att göra.
Jag har hört att man hör det man vill höra så taack för den.

Jessica- Vad fet jag ser ut?
Jag- Men du är fet.
Jessica- Jaha ja men då så.




Kram Josse


Bra planering

Nu ska jag och Amanda improvisera en redovisning på kulturhistorian. Varför blir det alltid så här? Varför kan inte vi vara som alla andra och förbereda? hahah
Men improvisation är ju bra att kunna det me. Alltså jag hade ju en kalender och då var väl ändå tanken att de inte skulle bli så här och jag skriver faktiskt in en hel del i den....Kanske ska börja läsa den också.


Kram Josse

Bäst att hon blir glad

Nu håller jag på med en del av Pluttens (även känd som Pernilla) födelsedagspresent och den kommer bli så jäkla bra.




Kram Josse

Jazzen idag va gryyyym

Vilken dag. Den började med balett som faktikst var riktigt roligt och efter det var de idrott och då fick vi göra lite vad vi ville. Jag och Amanda gjorde lite egen styrka, såg på idrottslärarkandidaterna som försökte dansa(dom gjorde allt i otakt) och pratade om J.A.F:s nya resa. Vi håller på att titta upp resor och sånt till Bolivia över nyår. Amandas släkt bor i Bolivia så det är inte bara något random ställe vi valt utan det är valt med en väldigt god tanke. Sen så satt jag och halv grät i biblioteket och bad min svenskalärare att välja en bok åt mig och mycket riktigt det gjorde hon. Men hör på det här till och med NKn var rolig. Satt med Amanda och vi pratade om balen och jag ska få fixa hennes hår :D SÅ HIMLA ROLIGT!
Sen så hade jag körlektion och då skulle vi tvärstanna HUR ROLIGT SOM HELST! Jag satt bara och log hela lektionen. Jag höll dock på att dö när han tvärstannade utan förvarning. Det kändes som att åka bergochdalbana utan bälte inte för att jag provat men jag kan tänka mig de. Så nu är jag iaf king på att stå på bromsarna så nu har älgarna ingen chans emot mig.



Kram Josse

VARFÖR

Nu ska jag till skolan och ha balett inte jazz som vi brukar för det är någon jäkel som sagt att vi behöver extra lektioner fastän vi ligger före i baletten och då blev våran jazz flyttad till torsdagar då vi egentligen är "lediga". Det som jag stör mig mest på är att vi ska ha balett med en helt annan lärare så det är hur ovärt som helst men aja ännu en extra träning i veckan kan ju inte skada för vi tränar ju ändå aldrig så. Vilka jävlar och jag förstår inte varför folk godkände det ofta man vill vara extra timmar i skolan.


Kram Josse

K-rauta har kläderna

Jag älskar att springa tills man inte orkar stå på benen längre vilket för mig är typ runt huset men det är inte poängen utan poängen är att man känner sig så duktig för några sekunder. HELA GÖRANSBACKEN YEAH!!!
Nej nu ska jag sätta mig i soffan och se på wallander och äta mackor och ostkrokar för det är ju bäst att äta upp sig igen nu på en gång.



Kolla min fina tröja jag fått från K-rauta hur skön som helst. Jag måste erkänna att jag känner mig ganska cool i den typ som om jag var någon skogshuggare eller en tuff version av byggare bob.



Kram Josse

Nu ska jag fara ut och springa och hoppas på det bästa

Har varit hemma nu i några timmar men det räckte egentligen med att gå ut från flygplatsen så blev allt om som vanligt. Jag vill inte vara hemma.

Turn down these voices
Inside my head.


 


Kram Josse

Bilder kommer imorn

Nu är vi hemma och vi fick flyga hem :D
Stockholm var helt skjukt bra och Bounce va SJUKTGALETHELTUNDERBARTFANTASTISKTOTROLIGTBRA! Jag vill fara tillbaka och se den 5.000gånger till och eftersom en av dom är skadade (stackarn) så hade dom en dans i slutet då dom 7 satt ner på stolar och dansade så han fick vara med och där stod vi framme vid scenen och halv grät för dom va så söta.

Fredag: Vi shoppade en massa och sen på kvällen såg Amanda bounce med hennes mamma och jag och Frida såg Remember me som för övrigt var en av dom bästa filmerna jag sett. Sen så gick vi omkring halva stockholm kändes de som och till slut hamnade vi på Mcdonalds.

Lördag: något slitna men vi for och shoppade iaf vi var dock så sura så vi for och åt och for hem ganska fort. Men när vi kom hem så var vi utelåsta vi hade nyckeln till huset men inte nyckelt in till deras lägenhet i huset men det tog inte lång tid innan vi låst in den nyckel också så jag och Amanda klättrar och knackade på hos grannarna. Men vi löste situationen genom att gå och fika. Sen på kvällen for vi till Pizza hut
Jag- Vilken pizza är det mest ost på?
Amanda- Blabalbal
Jag och Frida- DEN TAR VI.
Sen så vart de BOUNCE. Efter dom helt underbara timmarna for vi och köpte fika och satte oss vid vattnet på gamla stan. Det var även den här dagen vi fick träffa lilla söta Dixie som är 5år och

Söndag: Vi åt go frukost sen for vi till flygplatsen alltså gjorde vi typ ingenting. Men väl på flygplatsen så fick Frida sin biljett och 10min senare var den borta så hon va tvungen att gå och fixa en ny. Men 10MIN, Hur lyckas man?
Sen när vi sitter i flygplanet så började vi prata om hur många olika sätta planet kan krascha på och det finns faktikst en hel del.

Dixie- Gud va tjocka ni är speciellt Amanda hon ser gravid ut för hon har som smala sidor och rygg men magen ba går ut.

Dixie- Vet ni vad det vackraste i hela världen är?
Vi- Nej vadå?
Dixie- Det är du Josefin.
JAA vad kan jag säga jag är ju ganska så populär i Stockholm.

Frida- Men men mamma det är lugnt vi har köpt blommor till dom.
Fridas mamma- Jaha vart är dom då.
Frida- Dom ligger ute i kylan just vid kaninen.



Kram Josse

Jag ska lägga mig i sängen och gråta

Jag vill helt seriöst lägga mig i sänge och gråta tills Island är borta från denna planet. Alla tåg är slut, alla bussar är slut, alla hyrbilar är slut, bilarna vi själva har är trasiga vad har gud emot mig kan någon berätta de?
Vi började räkna ner när det var nästan 100dagar kvar och vi har planerat allt och taggad som fasiken men nä nu förstörs allt på grund av en jäkla vulkan. Va fasiken vi kan väl köra igenom askan vad kan vara problemet blir det panik så är det väl bara att köra högre eller lägre.
Nää nu ska jag packa de sista och sen fara till stan och se vad som händer.
Men ni kan ju sms:a om ni vet något sätt vi kan komma hem på om flygen inte far 076-81 22 028.



Kram Josse

Från och med hatar jag Island

Vad fan har jag gjort Island??? Jag vet inte ens vart de jävla landet ligger men endå så ska fanskapet ha ett jäkla vulkanutbrott så mitt flyg inte far. På bussen hem idag satt jag typ och grät och skickade sms till nästan alla jag hade i mobilen och tack för alla som hjälpte till att försöka hitta skjuts ner till Stockholm och TACK THIM för att du erbjöd dig att köra oss.

Håkan- Jag ska hålla tummarna för er.
Jag- Ja du kan ju be en liten bön också.
Håkan- Det ska jag göra jag ska även slakta ett får, vira in mig i ett lakan vända mig mot Mekka och se om det hjälper.

Med det så förstår ni ungefär hur desperata vi var/är. Men nu hittade Amanda någon resa buss-tåg-buss-buss. Jag kommer fasiken börja må illa och spy + att jag kan verkligen inte sitta i en buss så länge de går inte.
Men aja vi har inge annat val, JÄVLA SKIT ISLAND!
Vi skulle flyga i 1timme och 5min men nu tar det 11timmar, 11timmar de låter som nå jäkla skämt 11timmar i en buss 11TIMMAR!!!!!!!!!!
Sen så är hon vi ska bo hos fast i London och vi vet ju inte hur vi tar oss hem men jag säger ju bara att inet fasiken sätter jag mig på en buss i 11timmar igen NEVER EVER..



Kram Josse

Såå taggad

Igår på körteorin så hade jag fakiskt roligt,vem hade kunna gissa på de.
Tina- Undantagen är tvåhjulade fordon.
Läraren- Precis men tvåhjulade fordon UTAN!?
Tina- Öhm puuh tjaa föraren.

Läraren- När är det okej att köra 70km/h på grusväg vid en stugby?
Nån kille- När det är sol.

Läraren- Om det står en massa renar på vägen som inte flyttar på sig vad gör man då?
Nån tjej- Kan man inte bara putta dom lite med bilen.
Läraren- Ja de skulle man kunna göra men helst så ska ni börja låta som en hund.


Efter teorin så for jag till IKSU och spelade Feffo cup och det var lika roligt som vanligt dock så va jag sämst men det är en annan femma. Men jag vann Feffo chokladen och det är en choklad som man vinner om man varit bästa lagkamraten och jag är ju som sagt ganska bra på att fjäska såå chokladen vart min..TACK, det var mycket gott!´
Jag har bara en lektion idag sen ska jag hem och packa eftersom jag far till Stockholm :D WOOHOOOO!!!!!
Vårat flyg kommer att fara och livet leker men jag måste dock packa annars kan det bli jobbigt.


Vem fasiken lägger ner sin yoghurtskål??

VÅRAT PLAN FAR!!!!!

Kram Josse


Vilken jäkla dag men ikväll ska jag spela BEACHVOLLEY

Jag är så fruktansvärt depprimerad JÄVLA ISLAND... Jag sitter och gråter för jag är hungrig,trött, less, har körteori snart BUHU och måste kanske åka en bussjävel i 10timmar imorn. Nu ska jag gå och klaga för Amanda.

Kram Josse


BÄSTA FÖR DOM ATT JAG KAN FLYGA IMORN

JÄVLA ASKMOLN....Om inte det där askmolnet försvinner så jag kan flyga imorn kommer jag personligen sänka Island till havsbotten. Vad har egentligen Island gjort för världen? Ingenting förutom att förstöra och varför heter dom Island det är ju fan inte ens kallt där, jäkla pjuklarvar.



Kram Josse

Så trött i mina fötter

Mina småbarn va så gulliga ikväll. Dom står och pratar om hur dom ska spela och sen när jag och Ida kommer och trycker oss in i deras lilla ring så dom ba "Vi har bestämmt att vårat lag ska heta Team Josefin" (Jag måste bara HA HA SUCKS TO BE YOU IDA) Men nååååh så himla söta där växte dom i mina ögon vill ja lova.
Förra gången Pontus va och hjälpte oss coacha så klagade jag och Ida över att vi hatade barn idag var dom bara dryga så det går framåt.
Sen så gick våran egan träning sådär men efter den så stannade jag och Sofia kvar och hon sprang femhundra varn runt hallen men jag gav upp efter fem för det var så jäkla tråkigt man sprang ju bara runt,runt,runt,runt,runt vad är poängen? MEN jag satt inte och var lat utan jag dansade balett sen så kom Thim och vi fjantade runt i typ tio min sen halvgrät jag och Sofia och klagade "Köööör hem oss BUHHUU"


MINA FLICKOR DE HÄR!!!

Kram Josse


Nu ska jag fara och övningsköra

Snälla snälla snälla

JAG VILL HA EN HUND!!!
Den som köper en liten söt hårboll åt mig kommer jag för evigt att älska och avguda.

_______________________________________

Pappa:
Om någon ger dej en liten HÅRboll så har jag första tjing när den lossar hår.




Jag hatar när folk ringer från nummer som jag inte har för då vågar jag aldrig ringa upp för tänk om dom ringt fel och man ba "HEJSAN HEJSAN vem är du?"


Kram Josse

Be till gud att vårat flyg far

På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm 
På torsdag ska jag till Stockholm
På torsdag ska jag till Stockholm



Kram Josse


Snälla snälla snälla

JAG VILL HA EN HUND!!!
Den som köper en liten söt hårboll åt mig kommer jag för evigt att älska och avguda.

Kram Josse

Mat mera mat

Jag är så hunrgig så jag sakta börjar försvinna. Kan vara efter att vi fuskade på allt jobbigt på uppvärmingen eller alla gånger vi misslyckades med dansen. 




Kram Josse

RAST

Mitt knä gör ont som satan och jag vill slänga min engelska/svenska lärare i ett dike och täcka över det me snö.
Förutom det så äre frid och fröjd.


Kram Josse


Tur att vi är så jäkla snygga

Igår for jag till Pernilla och vi såg på satc och sen skrattade vi åt folk i skolkatalogen. Det finns ju riktigt ocharmiga människor här i världen. Jag vet att man inte "kan" säga så för det är en smaksak men när en kille har långt TJOCKT hår till axlarna som täcker halva ansiktet, ful t-shirt, konstiga förstora jean och gymnastikskor vart äre fina då? Det kan inte vara ögonen för dom ser man inte på grund av risbusken(håret), kläderna kan det inte heller var för dom får en att se 5ggr så stor ut och då finns det ju bara skorna kvar och näää



Kram Josse

Tror inte riktigt på det där

Jag- Jag vill inte läsa.
Fanny- Inte jag heller men om man tog på sig ett par läsglasögon så gick de mycket fortare.
Någon mer än jag som tror Fanny behöver glasögon.


Kram Josse


Så sämst

Är klar med min engelska och den är så fruktansvärt dålig och jag satte till och med G som betyd på min egen text. Jag brukar alltid sätta MVG på mig själv hur dålig jag än är typ på spanska jag ba jag förstjänar lätt MVG så jag skriver de fastän jag bara kan hola amiga Que tal och översatt alla text på google translation men den här texten är pinsamt dålig så det är inte ens värt att ljuga.

Jag vill ha lördag igen..



Kram Josse

Usch va äckligt

Hur kan en kyckling fortfarande blöda efter att den blivit dödad,styckad och stekt???
Borden den inte vara ganska tom på blod då.



Kram Josse


Jag hatar att läsa tråka böcker

Fanny påminde mig just att jag har 90sidor i svenskaboken som jag måste läsa tills imorn och jag har inte ens börjat. Så jag ska sätta mig och läsa dom nu och hoppas att jag blir klar innan nästa år. Jag skulle gissa på inte men det är ju värt ett försök


Kram Josse

Snart middag hoppas ja

Va ute och sprang/gick med Sofia och Viktor och det gick väl sådär. Dom var inte så jätte taggade eller jag var väl inte så supertaggad själv men vi fixade det iaf. Sen så for vi hem till mig och gjorde lite styrka och jag kom fram till att jag vill lära mig "hockey armhävningar" som Viktor kallade det men då måste jag bli typ 15ggr så stark sååå jag tror de går bort. 
Efter allt hårt jobb så åt vi mango smoothie och resterna av kladdkakan(vilket var 3tuggor var för nåågon åt väldigt mycket igår..hahah) för att äta tillbaka allt vi just gjort av med för de hade ju varit hemskt om vi gick ner.


Ungefär så här såg de ut: Jag var överlycklig, Sofia liiite mindre taggad och Viktor bakom oss någonstans.

Kram Josse

Kubb ska det va

Igår lagade jag, Sofia och viktor troligen en av världens godaste pastasåser. Jag tänker inte berätta vad det var för de vet jag inte själv men gott vare. Sen så kom Thim och Sandra och spelade kubb med oss och jag vann 1 av2 gånger och jag har inte förlåtit Viktor än.Jag hade fått ner alla små pinnar/klumpar/tråbitar och så hade viktor 3 pinnar att skjuta ner kungen på men han failade. Det är inte okej så där försvann lagkänslan i team VJ.


Kärlek på hög nivå.

FINN ETT FEL...HAHAH






Kram Josse

Vilken kväll

Jag, Sofia, Viktor, Thim och Sandra är här och baka kladdkaka med marabou i MMMmMMM.
Eller det är jag och Sofia som bakar och Thim äter.



Kram Josse

Vi måste träffas snart

Jag saknar Elin.
"ursäkta kan vi få nytt vatten de är ananas i vårat"



Kram Josse

VOLLEYBOLLDAG

Idag från 09.30-16.00 ska jag vara på hammar och ha "träningsläger" med mina småbarn. Så bäst dom är bra annars kommer jag bryta ihop för det är tusan tiotusen timmar. Men det blir säkert bra bara jag får ha dom jag gillar och inte dom andra dryga ungarna..HAHAH
Shit vilken bra tränare jag är för jag favvoriserar inte alls NEJ NEJ.



Kram Josse


Tråkiga människor

Jag vill göra något NUUU. Snacka om att den här kvällen är seg den tar ju tusan aldrig slut klockan är ju alltid tio hur lång tid det än går. Nu när jag frågade Jessica vad vi ska hitta på så svarar den tråkiga ungen "Jag ska lägga mig i sängen och se en film" JAA JIPPI precis vad jag vill göra. Jag vill åka cykel kinestaxi, åka top gun flygplan, träna, äta kina mat och mest av allt vill jag åka bil och lyssna på musik.
NÄÄ nu ska Signe också gå och sova vad känner jag för människor?? jag ska byta kompiskrets precis som i reklamen.





Kram Josse


Vilken smart fråga

Jag och Jessica undrar en sak. Dom som sitter i en eldriven rullstol får dom någonsin dricka eller blir det rattfylleri då?


Kram Josse

Jag är livrädd för katter

Jag- Det var en katt som följde efter oss när vi gick till Nina. Den satt till och med utanför dörren och väntade på oss.
Totta- Vet du varför?? Joo det är för att du luktar råtta.


Jag och Jessica ser på postkodmiljonär.
Fråga:
Vad heter skogen där historen om nalle puh utspelar sig? 
A) Storskogen
B) Sjumilaskogen
C) Sherwoodskogen
D) Hackebackskogen
Och den dumma killen var tvungen att fråga publiken.

 


Kram Josse


Nu ska vi vara duktiga här

Gud va jag har tråkigt och gud va jag är mätt. Pappa gjorde go maten och jag åt för kanske 8 personer så förutom att jag känner mig stor som en flodhäst så leker livet. Jag skulle vilja åka båt, göra konster eller spela kubb men kanske imorn för då ska jag va med SÖÖÖFIA och då kan jag lova att livet leker. Men nej nu ska jag tvinga med Jessica ut på en promenad WOOHO vilken party fredag. Hahaha



Kram Josse

Extremt irriterad

JAG KAN INTE ENS BESKRVIA HUR ARG JAG ÄR JUST NU. JAG OCH JESSICA SER SOM VANLIGT PÅ WHAT NOT TO WEAR OCH DEN DÄR JÄVLA FRISÖR JÄVELN....... HAN KAN BARA KLIPPA EN FRISYR OCH DET ÄR PAGE OCH HAN KLIPPER DET PÅ ALLA. OM DOM ÄR 50 ELLER 20 OM DOM REDAN HAR LÅNGT HÅR ELLER KORT ALLTID PAGE.
KAN HAN BARA FÖRSTÅ ATT ALLA INTE PASSAR I DET FÖR TEX TJEJEN SOM ÄR NU SER FÖRJÄVLIG UT. HON ÄR TYP 40 NÅGOT MEN SER UT SOM 70 TACK VARE HAN.
VILKEN JÄVEL JAG VILL BARA SLÅ HAN OCH SEN SKA HAN FÅ SPARKEN.


Kram Josse

Jag som ville gå hotel och restaurang

Pappa- Men Josse du måste ju äta middag själv imorn.
Jag- Ja men det är lugnt jag lagar något.
Pappa,Jessica,Ida- HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Så eftersom ingen tror på min talang så har jag bjudit in Sofia. Vilken himla tur att hon kan laga mat annars hade jag hungrat ihjäl.




Kram Josse

snart helg

And just shake me 'till you wake me from this bad dream
I'm going down, down, down, down
And I just can't believe my first love won't be around


Kram Josse


The coldest story ever told

Nu har jag klätt på mig, sminkat mig, plattat håret och gjort frukost på 20min. Jag är snabb som blixten!
Tur att jag har förstått att man inte blir finare för att man håller på i timmar utan det är bara att inse att de inte blir bättre.
För övrigt så ska jag och Sofia börja träna tillsammans och jag är sjukt taggad nu jäklar ska vi bli biff. HE HE


Kram Josse

Jag umgås knappt med någon ja du vet hur jag kan bli

Vilken jävla kväll men tack gode gud för att man kan springa bort allt. Springa i uppförsbackar så man blir helt slut så man nästan ser svart måste vara det bästa.

Och jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån
när jag ser mig själv i spegeln
vänder jag mig om



Kram Josse


Är vi inte vackra när vi äter pannkaka

Vi åt pannkaka med grädde,glass och sylt idag och det var fruktansvärt äckligt gott.
Kom att tänka på en sak som jag och Julia pratade om för ett tag sen. Filmen Bröderna lejonhjärta. Han blir ju kallad skorpan eftersom det är Jonatans älsklings mat. Visst de är gulligt men hur glad skulle Jessica och Jennie bli om jag börjar kalla dom ballerinakladdkaka "Ballerinakladdkaka kan du komma hit ett tag"....




Kram Josse

INTE OKEJ

Pappa om JÄVLA SKITBUSS!!!!!:
ordnar sig - har ett hus på G i Huvudstaden, vi blir nog granne med Kungen . Lite stort men Jessica är ju expert på att dammsuga

Pappa sånt där är inte okej att skämta om för jag trodde dig ett tag där men nää nu vart jag ännu mer less.


Kram Josse

JÄVLA SKITBUSS!!!!!

Som så många gånger förut frågar jag mig frågan VARFÖR BO I VÄNNÄS? jag kan för allt i världen inte förstå varför. Fanns det inget hus i Stockholm,Göteborg i Umeå eller hur tänkte folket??? Det enda positiva med Vännäs är väl att de är många snowboardare som man kan titta på men dom ser man hur som helst aldrig så det är ju ganska världelöst.


Kram Josse

Jag behöver sommarlov

Jag har ingenting att skriva förutom att jag har träningsvärk men jag säger som jag sa till Amanda igår "Det är inte benen jag har ont i det är kroppen". Jo jag vill att min nyponsoppa ska bli kall och tjock hur fixar man de på 1min???


Ni får inte se dom riktiga bilderna för de är till kulturhistorian.



Kram Josse

Det är till skolan

Ska jag sammanfatta min dag för er. Träna,Träna,Träna,Äta,Träna, ta kort med Amanda som sköldpadda och krabba. Nej jag skrev inte fel jag ska klä ut min som en sköldpadda och Amanda som en krabba och så ska vi ta kort.


Kram Josse


Nu vill jag ha ny mat

Mina småbarn var sjukt taggade på träningen ikväll och dom sprang, hoppade och sprang och gud va dom jobbade. Efter de så for jag ut och sprang/gick med Sofia och Thim och vi sprang/gick tydligen 8km så jag förtjänar lätt min superäckliga omelett. Dom var mycket bra tränarkompisar dock så skrattade dom bara åt mig och kallade mig tjock. Ursäkta mig för att jag blir hungrig när jag tränar så det enda jag kan tänka på är mat.
Jag älskar när folk är hurtiga för då blir man så taggade T.ex. Ida hon springer och går hela tiden, Thim springer innan skolan och Sofia jaa hon är ju bara biffen tränar 24/7. Så nu jäklar ska jag börja träna.


Kram Josse


Ibland är hon smartare än andra gånger

När vi var på paradisbadet så börjar jag och Jessica plocka fram mackor,smör,dricka men när vi plockar fram rökt hamburgerkött så
Linnea- "EN VINNARE PÅ MACKAN" Vadå är det en travhäst vi ska äta eller?
Vem vet Linnea vem vet.




Kram Josse

Träna träna träna

Vi hade balett idag och det var fett jobbigt. Jag kan inte komma ihåg när vi hade balett senast, det måste ha varit innan sportlovet. Men vi kom fram till att vi skulle få extra mycket balett i 3:an så vi blir riktigt duktiga. Och hur ovig har man inte blivit??? Jo äckligt ovig. Men det var skönt att få komma igång med baletten igen fastän vi kommer vilja dö av träningsvärk imorn men det är ett senare problem.
Men nu ska jag fara och träna mina smårbarn och de blir uteträning= springa,hoppa,styrka= Josse och Ida står på sidan och skriker och skrattar MOHAHAHAHHA. Nej men jag är taggad.




Kram Josse

Hahahaha så himla roligt

Jag- Jaha har du hört något mer från SLUTATRUMMAKÄRRINGEN?
Pappa- Nä men jag hörde hur hon pratade när jag satt ute på balkongen och hon pratade inte tyst.
Jag- Du skulle ha gått och klagat.
Pappa- Nä men undra vad som skulle hända om jag började trumma där ute.
Jag- Kan vi inte bara köpa ett trumset?
Pappa- Jaa och en trumpet och lite annat och så startar vi ett band.
Jag- Jaa :D
Pappa- Nej men nu ska vi inte vara så hon hade säkert bara glömt att ta sin medicin då kan de blir sådär.

Kram Josse

Vilken dålig morgon

Jag har så ont i ryggen,nacken och huvudet efter att han knäckt till de. Men låt oss hoppas att de går över snart.
NÄÄÄ gudars också, JAG ORKAR INTE. Nu har jag yoghurt fulla min tröja. Så himla drygt vad ska jag ha för tröja på mig nu då? Hade jag varit 5 hade jag inte behövt byta tröja för då hade det inte varit konstigt om jag kom med en smutsig tröja redan innan. Nej men då ska jag in och väcka Jessica (igen) hon måste ju verkligen älska att jag går skola i stan..haha


Kram Josse


Något att tänka på

Jag har länge funderat på en sak. Vad händer om man vägrar skriva under kvittot? Får man inte köpa varan eller?

Kram Josse

Trevlig tjej

Jag och pappa sitter och ser på tv när det tokringer på dörrklockan och det är våran granne som dampar. "NU ÄR JAG JÄVLIGT LESS PÅ ATT NI TRUMMAR PÅ GOLVET. DET ÄR RAKT OVANFÖR MITT BARNSRUM OCH DET STÖR HON BLABALABLABLABAL"
Vad sägs om att börja med ett Hej och sen inte skälla på oss och kanske tänka igenom vad du säger "trumma på golvet" VARFÖR skulle vi sitta och trumma på golvet???? För övrigt så stör din unge mig på morgonen så vi slutar "trumma på golvet" om du får tyst på din unge OKEJ...


Kram Josse


AJ AJ AJ

var på "massage" idag för att fixa min axel/nacke och det var de mest obehagliga någonsin. Det var en massa kotor i min rygg/nacke som låg helt fel så han ba knäckte,knäckte och knäckte och jag har fobi för knäckar så jag låg där och spände mig stel som en pinne medans han påminde mig om att andas.
Lite smått konstiga samtal måste jag säga att det var så det var ganska pinsam stämning.

Han- Ja och så tar du av dig tröja.
Jag- Mmhm okej.

Han- Du är dansare va?
Jag- Ja hur visste du de?
Han- Nä de syns.
Jag- Nää oh va roligt.
Han- Så du kan gå ner i spagat och split?
Jag- Ja
Han- som jag då.
Jag- HAHHAHAHAH JAA PRECIS.HAHAHHAHA.....Du skämtar inte.
Han- Nej!!!
Gubben va ju typ 50 sen när kan sånna gå ner i spagat?

Nu ska jag fara till stan och träffa Julia innan dansen börjar.


Kram Josse

Vi har fått våran stil från pappa.

Det känns som om jag är utomlands. Äter en macka med marmelad och mackan och marmeladen passar inte riktigt ihop vilket det aldrig gör utomlands, himlen är blå och man ser hur det kommer bli soligt och varmt idag och jag äter yoghurt. Allt stämmer förutom att det är en stor jäkla granskog jag ser och inte palmer och att det är snö fulla marken och att jag sitter uppe 06.36 på väg till skolan. Men om man bara ser bort från de känns de som utomlands.




Kram Josse

Korkad tjej eller???

Polisen- Du är arresterad.
Kvinnan- För vadå?
Polisen- Ja vi kan ju börja med att du ångkokar ett barn.

Kram Josse

Stackars lilla djur

Jag och pappa sitter och ser på Animal planet och det var ett litet lejon som va förlamad i bakbenet och så vart han lämnad av sin familj för att dö. Han som va så söt :( Jag vart mer ledsen av det här än jag blev av my sisters keeper.
Jag- Men pappa är det renar :D
Pappa- I afrika?


Är det bara jag som tycker att Frida är så sjukt lik ett lejon? Hon måste ha varit det i sitt förra liv för dom ser ju likadana ut förutom pälsen, öronen och sånt där.



Kram Josse

Jag måste ju erkänna att ibland är man snyggare än andra gånger

Jessica hittade en grej förra veckan på väg till träningen och vi funderar fortfarande på vad det är. Det kan vara en ring men det kan även vara en del till en moped eller något. Men äre en ring så är det en ful ring MEN är det en del till mopeden så är de en väldigt fin del till mopeden så jag vet inte riktigt vad jag hoppas på att det är.




Kram Josse

Jag övningskörde och jag var GRYM

Jag for till Ida idag efter vi haft vårt lilla möte med Anna-Carin och bland det första Idas mamma säger till mig är JOSEFIN DU SKA BÖRJA SPELA BEACHVOLLEY /../ det kostar 5.000kr men det äre värt. Jag älskar att jag har någon som styr upp och planerar mitt liv. (för övrigt såg ni att det använde /../ lite har jag lärt mig på svenskan iaf)
Sen så började jag och Ida planera träningen och det spårade gaaanska mycket och för er som inte förstår eller inte tycker det är roligt säger jag bara NI ÄR SÄMST!
Ida- Ja men vad ska vi ha för fingerövningar då?
ALLA- HAHAHAHHAHAHAH
Ida- Men jag kan inga övningar.
Jag- Inte jag heller.
ALLA- HAHHAHHAHAHAHAHAH
Ida- Ja men kanske att dom är två och två.
Jag- Ja och så kör dom till varandra.
ALLA- HAHAHHAHAHAHHAHAHA
Ida- Men jag vill inte att Anonym ska vara där, jag gillar inte han.
ALLA- HAHHAHAHAHAHHAHAHAH
Ja ungefär så såg våran planering ut och som svar på eran fråga JA vi var trötta.

Kram Josse




Hoppas sommaren kommer NUUUUU

Kom nyss hem från en sleepover hos Frijoh och sov för de mesta men därav namnet.
Frida- Mamma kolla vad fint köket är helt ny städat.
Fridas mamma- Jag ser ingen skillnad det här va ju inge fint.
HAHAH.. Stackars lilla flicka hon som va så stolt.
Men Fridas mamma sa att hon skulle betala allt vi åt om vi åt nyttiga saker så istället för godis körde vi på korv med bröd och yoghurt. Vad gör man inte för pengar.
Nu sitter jag iaf ute och solar med Jessica och det är ju hela 14grader och blåser kallt WOOHO SOMMAR!

Jessica- Vad har jag för färg på håret?
Pappa- Samma färg som en mink har innan den får vinterpäls.



Kram Josse

I'm in love

HUR MYCKET ÄLSKAR MAN INTE PARADISBADET????
Det blev nästan ett fyspass för man sprang upp och ner, upp och ner men roligt vare. Sofia såg någon biff(inte maten utan människan) i böjan av dagen och sen gick resten av tiden ut på att försöka hitta människan men de gick ju inge vidare. Det var även några som hade en svensexa där och dom tog dykningslektioner och sen från ingenstans så hör man "AAAH, Amen gud han hade ju inga kläder på sig" och nää mycket riktigt han som skulle gifta sig fick dyka i en boratdräkt medans alla andra hade våtdräkt. Det var även då som Linnea fällde dagens smartaste kommentar "Det är han utan byxor som är naken". Tänk på de ni.

Kram Josse


Jag och jessica taggar upp med basshunter, YEAH!

Idag far jag,Jessica, Linnea och Sofia till paradisbadet. Jag älskare för då äre okej att bli som ett barn igen.
- Jag har fortfarande inte lärt mig att det heter
rutschbana utan jag säger karusell.
- Jag tänker på hur jag ska kunna smyga före om det är mycket folk så det blir köer.
- Jag är hur taggad som helst på dom där små yoghurtarna som vi köpt till fika.
- Jag har alltid stora problem att komma in från den där utepoolen.



Kram Josse


Imorn blir det paradisbadet

ÄNTLIGEN for jag till mitt andra hem igen. Har inte varit där på säkert 1½vecka. Vi lagade go maten eller vi och vi dom hackade, blandade, fixade osv medans jag fick hedersuppgiften "Josefin du får laga mat på din nivå, alltså hä chipsen i skålen" och mycket riktigt jag fixade de :D
Sen for vi till Station där vi mötte Frijoh och dom drack smoothie och jag svalkande energikick som va de godaste jag druckigt. Det smakade som smoothie fast utan den där äckliga lättyoghurtsmaken.USCH LÄTTYOGHURT. 
Efter de for vi och såg Flickan från ovan som för övrigt va riktigt bra och RIKTIGT konstig och enligt Amanda riktigt läskig (tjejen klämde tusan sönder fettet på min arm shit va hårt hon höll om armen).
Jag- Hej 3biljetter till Flickan från ovan
SFmänniskan- Mitten på rad 3 eller hörnet av rad 6?
När vi väl sitter på våra hörnplatser så började vi fundera på varför vi fick välja på just dom platserna när halva salongen va tom och tex rad i mitten va helt tom förutom en kille som satt där. Men vem vet han kanske hade köpt upp hela raden.


Kram Josse


Ibland är man duktig

Jag ska ut och gå med Pernilla nu. När jag säger nu så menar jag verkligen NU, just nu ska jag vara hos Pernilla meen jag sitter i soffan och har just ätit frukost. Bra planering kallar vi det.



Kram Josse

TACK TACK TACK MOA

Jag frågade runt alla på min msn och det var en som hade en kompis som kunde det där med bloggar så jag addade kompisen och hon hjälpte mig. Vilken ängel!!!
Är man desperat om man addar någon man inte känners kompis och sen förklara att man inte har en aning om vem man fick hennes msn av utan man bara tog den..Hahaha
Så nu är den nästan helt fixad men jag orkar inge mer just nu så de får bli imorn.
Nu måste jag gå och sova innan jag blir ännu hungrigare för har suttit och tittar på bilder från i sommar och Grekland jag säger bara GILLAT
.
Hittade bla en bilder från stugan då vi grillade korv på kvällen och såg en bild då Krille fastande i stolen och kom på att jag längtar extrem mycket tills i sommar. Då syftar jag inte på att jag längtar tills Krille ska fastnar i stolen (fast de skulle vara en ganska rolig tradition) utan tills man kan grilla ute i stugan.


 



Kram Josse

Jag blir galen kan ingen fixa min blogg snart

Träningen idag sög jag tror jag sak börja med pingis istället.

Amanda är äntligen hemma igen :D Den tönten har varit i Rom och ätit go maten och haft de varmt men nej jag ska inte klaga jag har ju varit i pengsjö. Men så här såg vårat första samtal ut iaf.
Jag- ÄR DU BRUN!?
Amanda- Nej bara röd :(
Jag- JAAA YES!!!!!!
Är man en bra kompis så är man..Hahahaha
 



Kram Josse

USCH JOSEFIN

JAG BLIR GALEN!!!
Är det någon som vet hur man gör för att det bara ska bli en bild i vänster hörn och resten vit??? Nu ser det förjävligt ut men jag ska fara och träna så jag hinner inte fixa. Måste ju erkänna att jag är sämst på att fixa bloggen..Hahahha

Kram Josse

Vi blir snart rika

Jag skickade ett desperat sms till Lydia där jag skrev att jag förstört bloggen och hon svarade men något i stilen med HAHAHAHAHAHA det där har jag hjälp dig med tusen gånger.
Men hon sitter hon så snällt vid msn och förklarar för mig för 134gången.


Jag och pappa går och handlar.
Pappa- Jag tror jag har en framtidsplan
Jag- Vadå?
Pappa- När rika fina människor ska ut och visa sig bland folk så kan dom få hyra en och så går man baar där brevid dom då ser dom tusen gånger snyggare ut...Så vad tror du?
Jag- Låter som en mycket bra plan.




Kram Josse


pengar rullar in som det ska det går bra nu

Pappa- Jessica du ska få tillbaka 8.000kr
Jessica- JA Josse nu är våran sommar räddad vi kan göra hur mycket som helst.
Jag- WOOOHOOOO
Jag älskar då hon räknar in mig.

Kram Josse


Ond människa

Anonym- Tja läget?
Jessica- AAh det är bra tack, själv då?
Anonym- Härligt. Nä det är väl sådär.
Jessica- AAH MEN HÄRLIGT GÖR DU DÅ? :D
Vad har vi lärt oss av det här? Jo att man ska läsa sms:en innan man svarar fastän 99,9% av svaren på frågan "Hur är läget" blir bra.


Kram Josse


Vilken himla omväg

Jag och Jessica tog en tur förbi skogen ikväll och sen så lekte vi på snowboardarnas hopp. Jag kunde inte ens stå på hoppen så jag förstår inte riktigt hur dom kan hoppa upp och ner, snurra runt, stå på händer och gud vet va de gör. Men till slut kom vi fram till vårt mål KONSUM.
Så nu sitter jag och ser på tv och äter IGEN. Ingen träning den här veckan men jag äter som vanligt så jag börjar känna mig som en levande marshamllows. Men marshmallowsar är ju charmiga.



Kram Josse

Smoothietime

Jag har just gjort mango smoothie och det ser ut som rotmos och är lika tjcok som yoghurt. Men det är säket gott.

Kram Josse


Så himla trevligt

Jag har så fruktansvärt tråkig men då hittade jag världen bästa sida.
www.uttrakad.se Himmel vilka tips dom kommer med.

1.Brygg kaffe. Smöra en knäckemacka, lägg på ost. Doppa mackan i kaffet tills bröd o ost smälter samman. Ät sakta och njut.
Tycker jag om kaffe? Få se här...NEJ
2.Möblera om i vardagsrummet
Går de få se här...NEJ
3.Meditera, blunda och iaktta Din andning.
Gillar jag när någon annan säger åt mig hur jag ska andas? Få se här...NEJ

Nej jag ska ut i regnet och ta kort med Jessica. SNÄLLA GODE GUD GE MIG EN SYSTEMKAMERA!!!!!!!!



Kram Josse

Vilken tur att jag inte va hemma då dom städade

Jessica hittade en matlåda med makaroner och korv som jag troligen skulle äta innan dansen men jag gissar på att ja for till Amanda och åt istället.. he he
Men iaf den lådan hittade hon under sängen och korven var brun,gul och makaronerna lika så + att de lukta USCH!
MUY BIEN Josefin.
Men vad fasiken jag kan inte komma ihåg allt, till och med den smartaste människa gör fel ibland.



Kram Josse

Jag och amanda åt världens godaste macka

Körlektionen idag gick bara bra förutom att jag nästan körde på en tant men hon får skylla sig själv om hon springer ut på vägen sådär. Dagen tanter alltså  OJ OJ OJ HERRE GUD!!
Det är så roligt för Mattias är både min och Amandas körlärare och han verkligen idiotförklarar oss vad vi än säger och så sitter han och berättar allt den andra gjort för fel..hahah
En gång hade Amanda hittat en liten "stol" åt växlings foten och de tyckte han va så roligt och nu när vi körde så sitter jag där så fint och kör och hux flux skriker jag MEN HÄR ÄR JU STOLEN ÅT LILLA FOTEN. 
Sen så när den där himla tanten kommer ut på vägen och Mattis skriker åt mig att bromsa.
Mattias- Jaha Josefin vad tänkte du där?
Jag- Att hon skulle akta på sig men de gjorde hon inte.
Mattias- Nää precis men då måste man bromsa.
Jag- Ja nästan gång kanske jag kommer ihåg de.
Idag så var väl Amandas största misstag att svänga åt höger fastän det inte ens var en väg där. Så hon är inte bättre vilket känns mycket bra i hjärtat..
Men han säger att jag ser väldigt koncentrerad ut så de tolkar jag som "Josefin du är grym på att köra och du har snart körkortet"



Kram Josse

 

Bilder från Sofias stuga





Kram Josse

Övningsköra

Skräckfilmskvällen började med att Thim och Sandra aldrig hittade utan dom trodde jag bodde på en bondgård ute i skogen. Sen så tog ingen av våra 3 dvd:er Paranormal activity så jag,Sofia och Thim sprang runt hela huset och sökte sladdar till datorn och efter 1timme fick vi igång de. Kan lova att den va lika äcklig som första gången och jag låg på Linnea och skaka som ett as..hahhaha (förlåt)
Sen såg vi någon konstig film om en 9årig tjej som egentligen var 33 och mer vet jag inte för jag halvsov hela filmen.
Nu ska jag iaf fara till stan och övningsköra och just idag känner jag att ja ska vara glad om jag inte kör över någon.

Kram Josse


Bilder kommer imorn

Jag överlevde dessa 2dagar med familjen Fastevik. Vi har åkt skoter och ätit och sen NADA more.
Men det var trevligt jag och Sofia satt och sjöng hela skoterresorna eller jag sjöng och Sofia satt och sa FRIDH, FRIDH, FRIDH!!!
Men nu är jag i storhuset och de är några som ska komma och se skräckfilm DAAAAH jag kommer dö bokstavligen. Men de är ju charmigt!


Jag- Nej tyvär jag hittade inte din mössa i hallen.
Henke- Men inte i hallen i bastun.
ÖÖÖH jaa okej förlåt de va ju självklart.


Kram Josse

Här har vi en vildmarksmänniska

Nu far jag till Sofias stuga och leker vildmarkslivet.

Sofia- ta med dig utekläder som tål vatten.
Jag- Och med de menas?
Sofia- ja ja de fixar jag då men ta med dig bra skor.
Jag- Räknas uggs?
Sofia- öhmm aah, men ta med dig ombyten också.
Jag- DE HAR JAG!





kram Josse


feffo cup

Igår vare beachvolley i 2timmar och sen middag hos feffo (som för övrigt hade grymt snygg lägenhet). Jag och Greve kom 3:an meen vi ville inte vinna utan vi var snälla medspelare och lät dom andra vinna. Jag satsade ju på att vinna feffos choklad och för att få den va man tvungen att vara snäll mot alla och i slutet var jag inte ens en kandidat så de bevisar ju bara att man inte ska vara snäll..






Jessica- Kan vi inte skaffa en släktkör? fara omkring till olika kyrkor och skolor.
Jag- Va.
Jessica- Ja men typ kungahuset då kör jag basshunter, marlene morgonsången och du kan ju avsluta med macarena som morgon gympa.


Vilka små idioter vi är alltså

Jag-  Hej, är den här färgen vit?
K-rauta killen- Hö den där färgen går inte att måla med. Det där är ju blabla färg.
Jag- ÖÖÖÖÖÖÖH okej!!!
Jessia- Men jag har tagit kort med min mobil, vänta jag ska bara zooma in.
K-rauta killen tyckte vi va dumma i huvudet som inte fattade att man inte kunde måla med Bas C färg och för att vi tagit kort på färgburken innan vi for.





Kram Josse

Halleluja

Klar med allt plugg NICE. Jag överlevde dom här veckorna då vi hade 9egna arbete och jag är klar med alla + att jag hjälpte Sofia med hennes prov så nu på 3veckor har jag gjort 10 arbeten. Säger bara BRA JOBBAT JOSEFIN!



Kram Josse


Så smidiga systrar

I torsdag efter vi kollat på step up så vare inte bara jag som vart danssugen utan Jessica också. Men dansen kommer ju som naturligt för hennes så det var inga problem att lära hon mitt solo. Frågan är bara varför vi tog kort då vi gjorde kullerbyttan?? Blir ju inte precis så charmiga bilder..Hahaha





Kram Josse

Påskmiddag

Maten igår va mycket god fastän såsen luktade korvstroganoff. Men vad vet jag det kanske skulle göra de.




Kram Josse


Nu far vi och äter middag

Glad påsk

 


Kram Josse


Här firar vi påsk på riktigt

Nu blire det chips, dipp, glass, kinapuffsar, cola och film.
Och NEEJ vi är inte tjocka vi går bara på en lite konstig diet.




Kram Josse & Jennie

10minuter en kvart

Jag klarade både solot och engelskan men frågan är ju hur bra det var egentligen.
Sen hade jag iaf körning och jag klarade alla start i backe WOHOO! Men sen så skulle vi backa i kurva och det va fan inte lätt alltså.

Jag, Jessica och Jennie ska äta pizza från tre kronor idag så jag ringde och beställde.
Han som jobbade- Hej tre kronor.
Jag- Hej hej. Jag vill beställa en tre kronor, en...
Han som jobbade- Ja du är på tre kronor.
Jag- Ja men jag vill beställa en tre kronor.
Han som jobba- Vill du ha affären eller en pizza?
Jag- ÖÖÖH en pizza antagligen.
Kan någon snälla förklara för mig hur han tänkte där?





Kram Josse

Sen är det i alla fall påsklov

PANIK!! Jag ska dansa upp mitt solo som jag inte kan.. Jag ska hålla mitt engelska tal som jag aldrig övat på. Låter som en kanon dag om ni frågar mig.
Nej nu måste jag gå för jag blir GALEN på att Jennie tuggar så fruktansvärt jävla högt. Jag förstår inte vad som är problemet men hon kan ju lätt överrösta min musik iaf.



Kram Josse