Ny favorit?

Jersey shore måste vara det roligaste och konstigaste programmet någonsin.
"Jag kan inte äta humrar för dom är ju typ levande innan man dödar dom"


Kram Josse

Nu ska jag byta gardiner

Jessica är hemma :D
Jag bjöd hon på mat dagen till äre spagetti och carbonara och hör på det här DE VA GOTT! Det är typ första gången i hela mitt liv jag lyckats med mat.
Nu sitter jag iaf och kollar runt och tror jag ska beställa klipptid i stockholm, hoppas inte Pernilla blir så butter men de tror jag inte. En grej jag önskat mig riktigt länge och fortfarande gör är att få en klipp och färgtid hos Bobby. Jag vill ba gå in dit och säga HEJ jag vill se ut som Kenza tack och så fixar han de eller han gör då det i mina drömmar men i verkligeheten skulle han väl springa ut därifrån skrikandes när han ser mitt hår.

Kram Josse

lite pinsamt kanske

Var nyss på banken och då kommer jag in och ser att han som jobbar är ganska söt och när de var min tur så går jag fram
-Hej jag vill ha ett sparkonto
...Sen bröt helvetet ut...
-Det finns det här typen av konto och den här och den här och den här men den här har inte samma ränta som den där men om du tar den där så får du inte samma ränta som där men den räntan är en annan ränta..Pause för dåligt bank skämt.. Sen de här kortet är bra med den räntan men det finns även de här kortet och om du tar de så blire de bra så och då de kontot och den räntan och så ränta,bankokonto,kort,räntbsjfdsejlgfewjklflwehflkjweds.
Jaa då gör vi så skriv under här! Tack och hej ha en bra dag :D

Jag har typ ingen aning om vad jag just har gjort, Har säkert gett bort alla pengar till Afrika eller något.

Kram Josse

...

Så här hade det aldrig varit för ett år sen men jag förstår varför de blivit så här för det går inte att lita på en enda av er. Det värsta är att ingen av er ser de.

Kram Josse


Skulle behöva en miljon

Jag behöver klippa och färga mitt hår för just nu ser de förjävligt ut + att jag såg att Erika/Elin ja vad hon nu heter (kan aldrig komma ihåg) va tillbaka i Vännäs. Så frågan är om man ska orka slösa typ 1000kr på de eller om jag bara ska duscha och hoppas på de bästa..

Kram Josse

längtar som pip

Usch vilken jobbdag usch usch usch! Men jag fick beröm för jag stekte goda hamburgare så lite värd var den ju ändå.
Nu vill jag bara hamna i koma och vakna upp igen då det är varmt och soligt, jag har pengar och äter go mat och bara lever livet allstå med andra ord vill jag vakna upp den 8augusti då vi far till Stockholm.
Jag längtar så fruktansvärt mycket till att bara vara där, äta nudlar ur låda, bada, grönalund, shoppa och så ska vi träffa Pernillas kompisar och en av dom är dansk och hete självklart något konstigt och jag försökte uttala det men varje gång lät de som jag så hora och jag förstår inte varför för namnet va inte ens likt... Men aja what to do what to do!

Kram Josse

Så bra gick de med min myskväll

Har just tryckt i mig glass så nu mår min mage inge bra och så börjar jag jobba om en timme, inte min dag!
Igår så när jag satt mig framför tv:n och just tryckt på play så öppnas dörren och 10st kommer in och sjunger EFTERFEEEST EFTERFEEEST och efterfest vart de. Musik spelades på högsta och så skulle alla 10 prata samtidigt och så der va ju självklart tvungen att överrösta musik så det var ett himla liv och jag hörde aldrig ett ord av min film..haha
Det jag är mest förvånad över är att våran granne inte kom och klagade. Vi får alltså inte trumma på golvet men vi får spela hög musik hela kvällen?? Hmm bra att veta.

Kram Josse


Jag förstår inte

-Sofia
-Gå västerås med Pernilla
-Göra pannkaka
-Måla naglarna
-Springa
-Ta bort nagellacket
Nu ska jag se på film. Men jag måste få fråga en sak först. När man blöter ner håret vart fasiken tar vattnet vägen när håret torkat? Det är ju inte som att tröjan tar allt vattnet för den är ju torr eller äre så att håret är som blommor och ba Mmmm vatten klunk klunk? Nä de är mycket här i livet man inte förstår.



Kram Josse


Hungrig

Har tvingat med Pernilla att gå ut och gå västerås med mig istället för att äta kakor men dom där himla kakorna var ett samtalsämne som återkom 1gång i minuten i 8km..haha Men grattis Pernilla nu förtjänar du dom!
Så nu sitter jag nyduschad och väntar på middagen men har börjat inse att maten inte kommer laga sig själv, skit också! I film så beställer dom ju alltid en himla massa mat men dom äter den aldrig så rent logiskt borde det vara fruktansvärt galet mycket go mat över här i världen så varför inte bara ge bort all den maten till folk som behöver de typ alla fattiga barn i afrika, hemlösa, till mig och vildmannen för dom behöver godare mat!

Kram Josse


Happy

Nu far jag till Sofia och är med hon ända tills imorn. Hon grät och bad på hennes bara knän att jag skulle sova över och vad gör man inte för ensamma männsikor. På tal om att sova över så sov Wilma här inatt och jag minns att hon la sig brevid mig när vi la oss men när jag vaknade använde jag hon som kudde?? hahahha
Nej nu ska springa till Sofia har inte träffat människor på år :D :D :D


Jag försökte ta en bild då jag hoppar men de gick inte om mitt tålamod tog slut.
Men de är tanken som räknas.

Kram Josse


Allt man behöver är talang

Gissa vad jag gjorde när jag kom hem idag??

Jo byggde en husbil.

Gissa vart Jessica och Linnea är nu??

Jo på roadtrip med deras husbil som har inbyggd whitboardtavla.

Kram Josse


2veckor sen far vi

Nu ska jag fara och va med Pernilla. Vi ska göra pannkakståra och planera Stockholm lite :D
Vi far ner vecka 32 bara för att chilla och shoppa så klart. Nej nu är jag sen igen som vanligt då men aja vad är de värsta som kan hända att hon får stå ute i regnet och frysa?

Kram Josse


Vi for på Zoo



Kram Josse

Nu är jag besviken

Är hos Marlene och Peder och hela dagen har dom gått och sagt att de är några 23åringar som ska ha svensexa i en stuga här. Så hela kvällen har vi gått och spanat och nu när dom äntligen kom och vi står redo med varsin kikare så visar de sig att dom är födde 73!!!!!
Helskotta dom är ju fula tjocka "gamla" gubbar.

Kram Josse

Hjälp hjälp hjälp

Ooh gud jag kommer bli som Marlene när jag blir stor!
Jag- Jaha vad ska du göra ikväll?
Amanda- Ska på film kväll med dom jag va med igår.
Jag- Okej vad heter dom? hur gamla är dom? hur känner du dom?
Min tanke var att om jag fick namn och sånt kunde jag titta upp dom på facebook osv.



Kram Josse

Årets sommarplåga???

Vilken låt är årets sommarplåga???
Jag har verkligen ingen som helst aning. Jag vill ha låtar som "Ta mig till havet och gör mig till kung" "Sommar sommar och sol havet och vinden och doft av kaprifol" men de kommer väl aldrig hända. Så man kanske får ta på sig uppgiften och skriva en egen megahit till nästa sommar.



Kram Josse


Bara ett halv år kvar nu tjejen

Igår fick jag träffa Amanda igen :D
Familjen(Amanda,Amandas mamma och jag, de va inte jag som sa de så tro inte jag "bjuder in" mig själv här) ställde sig och lagade mat eller dom lagade mat jag hälde i grädde i köttfärssåsen men de är den typen av arbete jag brukar få göra.
Resten av kvällen fick jag se bilder från Bolivia OCH JAG ÄR TAGGAD!!!, vi pratade,pratade,pratade, gick, pratade, pratade, cyklade, pratade, pratade och åt popcorn sen for jag hem.


Kram Josse

Utkast: Juli 22, 2010

Idag skulle jag och Sorina göra pannkakor behöver jag säga nå mer...

Efter att vi la i mjöl i smeten


När jag kom hem for jag och Jennie och köpte kolasås och laktrisströssel så sen satt vi två,sebbe och jörgen och slevade i oss glass medans totta lekte dj. Jag måster ju erkänna att han har talangen att blanda nytt och gammalt för de va allt ifrån "Far jag kan inte få upp min kokosnöt" till "bdkshfelfejkrhewi" även kallad rap.


Kram Josse

Stan nästa

Det var faktiskt ganska roligt att jobba idag men inte lika roligt som att ha sommarlov. Vi var iaf ute och gick en promenad och så stannar några och frågar efte Korpralsgatan och jag tyckte jag kände ingen de men nää jag visste inte vart de va men Zandra hon va sten säker så hon gav beskrivningen kör till 6vägskorningen och så på vänster sida. Sen när bilen farit iväg och vi kommit några meter så började vi fundera på om inte korpralsgatan ligger på lägret och sen började vi även fundera på om inte jag bor på Korpralsgatan och tametusan de gjorde jag. Man lär sig då nå nytt varje dag. Hahaha


Kram Josse

Första jobb dagen i Vännäs

Nu ska jag fara och jobba men vill helst lägga mig och sova igen. Undra om man kan fixa så att jag får lönen utan att faktiskt fara på jobbet??? Men jag slutar 3 så de är inte så farligen bara man kommer iväg så brukar de vara lugnt. Sen ikväll så ska jag fara till stan och träffa Amanda för första gången på över en månad :D
Hon kom hem från Alanya igår så hon lär ju se ut som en pepparkaka brevid mig men jag kan ju alltid sitta långt ifrån hon.

Kram Josse

skyll inte på mig

Ja jag är blond men de är inte mitt fel de är mina föräldrars eller frisörernas.

"Kommer H före eller efter C?"
JAA okej jag kan inte alfabetet bara sådär.

"Men kan du inte skriva ut filmen på skiva?"
Jag förstår fortfarande inte vad felet på den mening är men de är tydligen fel.



Kram Josse

Muy bien kväll

Igår hade jag och Pernilla en riktigt tjockisdag vi solade lagade moelett, solade, fikade, sov, klädde ut oss till bloggare, såg på film, åt pizza, såg på film, åt grekisksallad. Med andra ord så åt vi mat.....som vanligt.....
Men jag kan verkligen rekomendera att äta grekisksallad klockan 1 på kvällen man mår liiite bättre än om man trycker chips.


Kram Josse

Den som spar han har

Idag var vi hos farmor och slängde en massa grejer och så hittade jag och Pernilla alla saker vi lekte med när vi var små. Jaa vi hittade ju en massa skrot också typ tidningar från 1972.



Kram Josse

Hemma i Vännäs

Nu är jag hemma för att stanna sommarlovet ut eller njaa iaf några veckor.
Så nu ska jag fara till Pernilla och prata om allt som hänt de senaste veckorna och sola hoppas jag. Öhm nää förlåt jag ljög vi ska till en gräsplätt :S Vart hittar man en gräsplätt där det är normalt att folk solar i Vännäs? INGENSTANS, vilket mongo hon är.

Kram Josse

Något att tänka på

Jag har funderat på en sak.
Går det att lära hästar ord? Typ som hundar till dom säger man ju stanna, gå fot, vacker tass osv kan man inte säga så istället för en massa konstiga ljud som får en att låta inte störd men lite små speciel. Hur många är det egentligen som går omkring och säger Bbrrrrrrrr eller MMMaaaMMMaaaa? Enligt mig inte så många.
Så går de att lära hästar ord eller är dom för dumma?


Kram Josse


En helt vanlig kväll



Kram Josse

Jag vill inte jobba nå mer

Bara 2 dagar kvar sen äre slut jobbat här och så åker jag hem. Jag önskar jag kunde säga att de är slut jobbat för alltid och att de är dags för sommarlov men så är inte fallet jag har ännu ett jobb som väntar där hemma så de är bara att le och se glad ut. Men jag behöver pengarna till Bolivia,Stockholm och troligen någon mer resa om jag känner mig själv rätt vilket jag gör men va tusan bor man i Vännäs får man räkna med resor. Jag kan tex mycket väl tänka mig att jag och Pernilla drar upp till kära Kiruna och hälsar på våran kära kusin/syster.

Man måste ha något störe allvarligare problem om man redan börjat planera vad man ska ha på sig på dopet som kommer vara i november/december??
Jag kan då säga att mina mockaklackar ligger väldigt bra till..hahah


Kram Josse

Har man lite och göra så har man

Ditt namn?- Nina Josefin Nylander
Födelseår?- 1992
Hur lång är du? - Tro det eller ej men jag har växt en halv cm sen 1an så 166,5
Spelar du något instrument? - Jag kan lille katt på piano och ref till Mmm bop på gitarr så lite av en talang är man ju
Dina första tankar när du vaknar? - Mmm vad ska jag äta till frukost´
Vart befinner du dig just nu? - I en soffa i stugan
Biter du på naglarna? - Njaaa njää joo
Har du några husdjur? - Nej men jag har haft Wilma i några veckor nu. Jag vill dock ha en hund vid namn Leo
Är du singel? - Ja
Vem är snyggast? - Jaa inte äre då någon i min släkt, tittade just på bilder fårn corfu och det var inte bara att vi inte var snygga utan vi var rent av fula på alla bilder.
Vem vet mest om dig? - Jag vet inte riktigt den som lyssnar när jag pratar kanske.
Vad vill du ha just nu? - Min kompis som bor i Grekland i ett hus med pool och som ligger precis vid havet där han har sin egen båt jag vill ha han/hon/den/dets nummer. Eller typ lite jordgubbsyoghurt.
Rädd för? - Mörker,skog,stora smala katter
McDonalds eller Burgerking? - McDonalds deras cheeseburgare med bara ost på Mmmmmm
Sjunger du? - Oyes  och mina gamlingar gillare
Vill du gifta dig? - Det beror på om jag får välja det mesta om hur allt ska se ut och så annars kommer jag mest troligen vara arg hela dagen men får jag göra de så ja visst.
Din hårfärg? - Blond med lite råttfärgat= VACKERT
Kläder du har på dig idag? - Bikini, vit klänning
Favoritårstid? - Sommar med 2veckor i December
Favoritmat och dryck? - makaroner och korv skulle jag gissa på men jag vet inte.
Hur svarar du i telefonen hemma? - Har ingen.
Hur svarar du i mobilen? - HAALLÅ.
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Sov ledigdag HALLELUJAH
Vad var det senaste någon sa till dig? - Låt inte så förvånad.
Godaste glassmaken? - Vanilj med chokladkross
Drömmer du mardrömmar? - Ja ibland.
Favoritklädsel? - Short och linne eller tights och tunkia.
Favoritgodis? - Melonremmar
Hur många kuddar sover du med? - 2
Längtar du mest efter just nu? - GREKLAND och BOLIVIA!!!
Vad luktar det nu om du sniffar lite? - Stuga
Saknar du någon just nu? - Ja
Snus eller cigaretter? - INGET men om jag måste välja så cigaretter för de luktar gott
Längtar du till din nästa födelsedag? - Men längtar inte till en dag då man presenter??
Är du blyg? - Njaa jag tror de.
Tycker folk du är snygg? - Tjaa mina gamlingar tycker jag har stora fina blåa ögon så de borde väl räknas.
Har du använt någon hårprodukt idag? - Nix.
Vad har du för planer till helgen? - Jobba,Jobba,Jobba,Jobba och Jobba, hoppas på att de blir skit väder och så fara hem.


Krets 7veckor kvar

Kram Josse



Minnet är dåligt och kort

Nu har jag suttit i 2timmar funderat på vad jag ska skriva. Det var någon himla smart tanke jag tänkt på hela dagen men nu kommer jag inte ihåg den. Istället kan jag berätta om min dröm jag hade för någon natt sen.
Det var rulltrappa upp till vildmannen och där uppe fans det 10.000 smältostpumpar= HEAVEN


Idag har jag och Wilma bara legat och solat hela dagen och blivit så bruna...Not hon är fortfarande hårig och grå och jag är fortfarande vit.

Kram Josse

Jag tror mina underarmar är döda.. Dom är då alldeles för vita

JAG BEHÖVER VERKLIGEN VERKLIGEN MASSAGE!! Eller egentligen behöver jag någon som knäcker till min rygg och nacke men jag vågar inte riktigt låta vem som helst göra de fast å andra sidan så ska vi ju alla dö någon gång förutom Jesus han dog väl två gånger om jag inte har helt fel. Men lita inte på mig för jag och Sofia var dom som spelade stjärna i 9Bs julspel.


"Det är lugnt Josse grillglöden är snart klar vi håller bara på att skotta bort elden så vi kan köra iväg den"


Kram Josse

Nu ska vi grilla korv IGEN :D

Igår vid grillakorvmedbrödringen så var humören på topp.

-Jag måste fara till Härnösand och köpa ett nytt simkort.
-Men far bara till badhuset här i bollsta.
-Men inte behöver du något simkort för att få bada.
-Njaaa annars kan du ju alltid fara och köpa ett vattenpass.

Sebbe- När jag körde hit såg jag en älgmamma och hennes två kultingar.
ÖÖHM undra vem pappa va om älgen får kultingar.

Kram Josse

Nu far jag tillbaka till stugan...

... och jag vill inte.


Kram Josse


Together

Cause you are not alone
I'm always there with you
And we'll get lost together
Till the light comes pouring through
Cause when you feel like you're done
And the darkness has won
Babe, you're not lost
When your world's crashing down
And you can't bear the thought
I said, babe, you're not lost



Kram Josse


Never say never

Nu väntar jag på att Jessica ska bli klar så vi kan fara till totta någon gång. Sen vet jag inte alls vad som händer. Har ingen lust med Vännäsdagarna och i år var de är tråkigare än vanligt dom har ju tagit bort allting eller de finns hoppborgar men bara för dom som är under 12år HALLÅ JAG GILLAR OCKSÅ HOPPBORGAR!!!
Men vem vet de kan ju bli kul.


Kram Josse

Mjukbröd och munkar <3

Nu känns de äntligen som Vännäsdagarna!



Kram Josse


I love it

I torsdags var jag och Jessica på rotsidan vilket är typ en av världens bästa platser. Där satt vi och åt jordgubbar och bara var. Sen när vi skulle fara så hade båda två lust att bada och så ser vi en skylt där de står Norrfällsviken
Jag- OOH de är inge långt borta.
Vi börjar köra och efter en halv timme 40min så var vi framme vid campingen.
Jag- JUST JA! Hade vi bara gått på klipporna så hade vi kommit hit på kanske 15min jag och Amelie gjorde de för några år sen.
Det hade nästan varit närmare att köra hem än tillbaka till stugan men vi fick iaf bada i havet
.




Kram Josse

God morgon

Sov till halv 12 nu idag och de känna lite bättre än att stiga upp 06.00 som ja annars gör.
Har ingen som helst aning om vad som händer idag jag trodde jag skulle jobba mellan 10-18 men de va tydligen imorn då jag faktiskt hade planer men jag behöver bara hitta på något att göra i 10 timmar för sen ska jag träffa Söfia.
Igår när jag gick hem så stoppade  2 vakter mig. En när jag stod och pratade med Pernilla
Vakten- Du hade en öl i handen, du hade en öl i handen.
Jaa kära vakt jag hade en öl i handen och jag la den öppnade ölen i min väska....PUCKO!
Den andra gången var vi tunneln
Vakt- Får jag titta i din väska jag såg att du hade en öl.
Jag- NÄÄ de får du inte göra!!! Jag ska hem nu hej då.
Vilket mongo ofta jag skulle låta han titta i min väska och varför stannar han mig vid tunneln när de var 10åringar som va fulla bara några meter därifrån.


Kram Josse

"kul" att vara hemma

HONEY I'M HOME!!
De är ju vännäsdagars nu i helgen så klart Jessica och jag satte oss i bilen och körde hit. Första kvällen SÖG och jag önskar jag stannat hemma. Folk borde tänka innan dom pratar.
Men nu ska jag och Pernilla på picknick och det känns KANON för de är iaf en människa jag vill träffa!!!


Kram Josse


GRATTIS MARLENE OCH PEDER!!

Nu blir vi ännu en till med andra ord ännu en till som jag måste lära ALLLLLLT jag kan, himmel o pannkaka de här kommer ta lång tid!!
Jag håller redan på lära Wilma allt och just nu är vi på sjungandet (min starkaste sida) vi övar på  Who let the dogs out och ibland får hon till skallet riktigt bra.
Jag sjunger- WHO LET THE DOGS OUT
Wilma- VOFF VOFF VOFF VOFF VOFF
Jag tror inte dom säger voff men varför i hela friden skulle man annars sjunga om hundar?


Visst är vi ganska lika?? Jag antar att det är som man brukar säga sådan kusin sådan kusin.


Kram Josse


JAG ÄLSKAR DEN!

Idag var jag och Jessica i härnösand och shoppade, åt kinamat, slappade vid kajen och såg ECLIPS!!! Äntligen, som jag har längtat efter filmen och som jag ÄLSKAR filmen och som jag älskar att JACOB var utan tröja hela filmen. Jessica somnade bara 2gånger och tiden hon var vaken frågade hon dumma frågor som alla kan svaren på redan. Det hör till ALLMÄNBILDNINGEN!
Varför var Jacob tvungen att bära hon? - För att varulvar täcker hennes lukt och vampyrer tycker dom luktar skit.
Varför gillar inte varulvar och vampyrer varandra? - För att dom är ungefär som katt och hund,juice och ballerinakladdkaka, grädde och korv(korvstroganoff) det funkar bara inte.
Kan en vampyr få barn? - Dom får ju ett barn i sista boken.
Väljer hon Jacob eller Edward? - Det är en kärlekshistoria mellan Bella och Edward vad tror du??
Gillar Bella Jacob? - Annars hade hon nog inte kysst han....hoppas jag.....
Varför har inte Jacob någon tröja? - SÅNT KLAGAR MAN INTE PÅ! 



Kram Josse


Så kan de gå

För det första vill jag bara gör en sak klar och det är att de inte är okej att säga att jag är så blek så folk kommer bli bländade när dom ser mig, PAPPA!!
Sen vill jag bara säga att det är förjävligt att jobba JAG BEHÖVER LOV!! Det är jobbigare att kliva upp nu än det är att kliva upp till skolan.

En gubbe på jobbet tittar på ett julkort med en tomte och en räv då han börjar stor gråta
- Han kan inte hjälpa mig nu..... Han är borta
- Vem är borta?
- RÄVEN.


Kram Josse

Så roligt har vi

Jag och Jessica va ute och gick på en promenad. Jag såg ut som farmors rosa spetsgardin och så lärde vi Wilma gå som normalt folk och inte hasa runt på alla fyra. Annars händer inte så jätte mycket eller jag har gjort svalkande vitaminkick fast den va inte så god men jag va tvungen att trycka i mig ett helt glas bara för att bevisa för Jessica att de va gott.



Kram Josse

Nervös ett halvår tidig

Heydi, Amanda och Josefin går på stan i Bolivia....
... Är det bara jag som ser ett fel!

Jag är redan nervös inför bolivia eftersom jag kommer bli kidnappad och dödad eftersom jag är blond, blåögd och typ likblek. Självklart är jag gaaalet taggad också men jag måste bara komma ihåg att gå omkring med en ordbok 24/7 så jag kan prata med människorna som kidnappat mig.

Kram Josse


Sommar sommar sommar det är dans i ........

Lite tungt att jobba idag när de är typ 4000grader men de gick.

Min favorit- Jaha hur länge har ni varit gifta då? bor ni i en 2a eller 3a?
Jag- Vilka då?
Min favorit- Men du och den där killen?
Jag- Men vi är ju inte gifta vi känner inte ens varandra.
Min favorit- Men gud va bra då kan du flytta in hos mig och så kan vi kasta gris och sjunga hela kvällarna.


Tant- Men gå men mig hem nu.
Jag- NEJ inte nu då får sitta ett tag till.
Tant- MEN GÅ MED MIG HEM NU!!!
Jag- NEEJ sitt ner.
Tant- Men kör mig hem nu..... JAA så gör vi du kör mig hem så slipper jag ju gå :D KAAAANON!



Men sen när jag äntligen kom hem så sov jag i solen och nu sitter jag på bordet(läs ordagrant) och äter pizza och dricker mjölk och sjunger 
Ut i östersjöns mörka djup
simmar lilla sillen han va så sjuk
han hade flunsan som han fått under isen 
han kämpar tappert men kom aldrig fram.





Kram Josse

Ibland är livet allt bra jobbigt

Är det ett tecken på att man mognat om man saknar sina småbarn(volley2000laget)?? Men de kanske är så de är att vara tvåbarnsmamma.

HAHAHA.. Vem gissar på att jag va ganska så arg och skällde ut dom?? Fast vi vann ju så jag kanske ska skälla oftare




Sen så har jag varit sugen på ägg och fullkornsmackaroner hela dagen fast jag vet att jag kommer hata det när jag väl äter de men jag måste ha det.

Kram Josse

Är galet hungrig

Pappan om Ta mig "hem":
Tänk på alla sedlar du tjänar. Om 2 veckor är du fri, då får du höra på mitt psykbryt för då är fotbolls VM över å va fan ska ja göra då? Troligen hamnar jag inför tingsrätten för de ä väl alltid nån kärring på Konsum som säger "skönt att den där sparkbolls tävlingen är över" grrrr

Pappa det blir bra det då får jag ju ha huset själv SWEET! Nog för att jag hatar att vara ensam, kan inte laga mat eller tvätta men jag kan nog bjuda dit någon annar så jobbar ju Sofia på hemtjänsten så hon borde kunna komma och laga mat och tvätta åt mig.
__________________________________________________________________

Idag vart jag så less på att alla gamlingar skulle vara så jobbiga (de var en gubbe som armbågade mig i magen) så jag gav upp och gick till min favorit och han va lika gla som vanligt "OOOH du har en fläta så kryddigt".


Här har ni en bild på mig som sköldpadda varsego!!



Kram Josse