Bolivia bilder 1

Dom första 3dagarna flög vi Umeå-Stockholm-London-Miami-La paz-Cachabamba.
Vi stannade och sov på Hotell i Stockholm och på morgonen fick vi vääärldens frukostbuffe men eftersom vi skulle flyga i X antal timmar/ X antal dagar så var man inte så sugen på alla kakor och allt annat slisk.

Det där med att inte äta onyttiga saker höll vi tills vi var i London alltså en flygresa på lite mindre än 3timmar.haha

Både i Londons och Miamis flygplatser var man tvungen att åka tunnelbana och skulle man hela vägen till gate C så var man tvungen att räkna med minst 20min med tunnelbana.. Helt sjukt hur STORA flygplatserna var.
I Miami skulle vi äta frukost/lunch/middag?? Jag har ingen aning, men iaf så beställde jag och Amanda en kycklingsallad och fick det hära. Någon äcklig kycklingröra i ett konstigt bröd med pommes frites till  JO vi fick ju en liten gurkskiva så vi kanske inte borde klaga.

Vi var tvungen att stanna i La paz en hel dag för det var några som strejkade. Men vi gick omkring och tittade,åt frukost, åt pizza, åkte buss fram och tillbaka bara för att ha något att göra, var med om mardrömstaxiresan (eftersom La paz är byggt på berg så kan ni ju tänker er hur vägarna ser ut upp för ett stug, ner för ett stup, upp för ett stup, ner för ett stup) 
 



Fler bilder kommer snart..

Kommentarer



< Namn

< E-postadress {visas ej}

< Bloggadress


Kom ihåg mig?
Trackback