To Amanda

Nu bär de iväg in till stan för att fixa de sista till maskeraden ikväll. Jag och Amanda ska vara prima ballerinor.UNDERBART. Men innan maskeraden ska jag och Amanda givetvis äta våran fest mat spagetti och ketchup.

De här var till ett skolarbete vi hade om konst.

Jag älskar Josse hon är världens bästa storasyster //Jennie



HejHej! Gör alla ikv?=) Jag är gäst-Bloggare... Och vet inte vad ja ska skriva O.o  Men josse luktar mazipan! HAHA XD Tyckte jag va fint!.. Imorg ska vi till farmor=D // Värdens Bästa Lillasyster =P

En dag vid havet

Var på stranden med Nina idag och så här såg vårat schema ut Bada-sova-äta-sova-bada-sova-äta-sova-äta. Hennes mamma hade med sig en hel buffe med mackor,greksallad,bullar,kakor,kaffe,juice,vattenmelon. Mumms.

Skit i allt och låt tiden försvinna. Det är sånna stunder man inte har allt för ofta


"GRATTIS! Du har valt världens viktigaste yrke" .... Eller?

Jag fick 3brev med posten idag. Ett lönebesked och två brev från lärarförbundet "Bli studerandemedlem i lärarnas riksförbund, du också!" och blir jag medlem nu får jag 4 böcker för bara 25kr/st
-Barn med koncentrationssvårigheter
-Lyssnandets pedagogik
-Lära till lärare
-Boken om pedagogerna
Andra kanske tänker "Vad roligt, Grattis! Välkommen till vuxenlivet..Hejja Hejja" Medans mina tankar går lite mer åt "SPRING MEDANS DU KAN THIS IS THE END OF THE WORLD".





Run run run away, run away baby

Ska fara ut och springa nu.BUHU. Jag längtar till hösten då man kan börja med riktiga träningar. Jag anser att springa och gå bara är fjanteri/hittepå träning. För att vara en riktig träning ska det vara en viss tid och i en viss hall.PUNKT SLUT.


Klä ut dig och va någon helt annan för en dag


På lördag är det maskerad som gäller och jag och Amanda ska klä ut och tillsammans och vi har kommit på en grym ide. Det bäst är att vi redan har alla kläder vi behöver bara kolla upp lite små detaljer.

Jag vet inte hur jag ska klara mig utan denna människa när hon flyttar till Stockholm

All summer long


kusinvitamin

Kladdkakan är i ungen så nu ska jag bara fixa mig lite(läs: kamma håret) och sen vänta på Julia som ska komma och chilla här på 1H.

På min lilla semester var ja i stugan med bla Isak,Lisa och Allis och jag saknar lite att ha en svans efter mig. Dessutom är det ingen som väcker mig genom att hoppar på min mage varje morgon.
 

Rotsidan

Är nu hemma från min semester.JIPPI.Men ja har haft det bra önskar bara att den var lite längre.


stugmys


sitter och myser och spelar spel med Lisa och snart blir det korvgrillning.

Systeryster här kommer jag!



Nu har jag semester i hela 3dagar.FETT. Cyklade som en idiot hem från jobbet för att hinna duscha,städa och packa innan pappa kom. Nu ska jag åka ner till Jessica i Övik och hälsa på tills imorn då jag far vidare till stugan.

What if we were made for each other? Born to become best friends. I want to stay right here in this moment with you over and over and over again


Underbart att gå upp 06.00 då man har sovmorgon til15.30

Idag gick jag upp 06.00 för att börja jobba 07.00 men jag hinner bara komma till jobbet och ta på mig mina fantastiska knallblåa fejk crocs innan jag vart hemskickad för att börja jobba 15.30-21.00 istället.Awesome.Not. Men jag for hem och bättrade på brännan (som inte finns).

Vi lyckades

Gårdagen vart faktiskt rätt så ovärd. Vi köpte godis som vi inte åt upp och varsin chai latte som Amelie tyckte smakade jul så halva hennes chai latte fick blommorna och fiskarna. Vi valde att sätta oss nere vid älven och att ha shorts i 12grader är inte så jätte skönt så till slut förflyttade vi oss till bilen. När vi väl satt i bilen så tänkte vi att vi lika gärna kunde ta en liten sväng så vi körde runt och hittade till slut minigolf.WIHO.Det var stängt. Bilturen fortsatte och vi hamnade till slut på en kyrkogård där vi gick och försökte lista ut vem som hade störst sten.


Helt ovärt

Jag hittade en mp3 på media markt. Heter de fortfarande mp3?
Nu ska jag fara till huset och äta middag med bla Krille och Amanda. Efter det blir det en ovärd tripp till stan för att hänga med min ovärda kompisa Amelie. En helt ovärd kväll alltså. Vi har nämligen bestämt att vi bara ska göra ovärda saker ikväll. Köpa ovärt fika, säga ovärda saker, gå ovärda omvägar osv.. Hahah



Underbara tisdag

Idag är jag ledig och ska spendera dagen på Media markt med mamma och Lars. Jag skulle kunna gå omkring i affärer som Media markt och möbelaffärer en hel dag utan att bli less. Gå omkring och inreda sitt dröm hus.
YES, i´m a geek!


Funderar på att dra till Grekland ikväll.


Jag skulle väldigt gärna dansa just i detta ögonblick


Sommar sommar sommar

Jag är så fruktansvärt less på den här sommaren nu. Jobbar 6dagar i veckan och när man väl är ledig så är ingen annan de.Fantastiskt. Det betyder alltså att Josefin har gjort INGENTING i sommar och att Josefin kommer göra INGENTING i sommar.Underbart. Jag vill fara till stugan, hälsa på folk, chilla vid havet, fara på picknick, ha grillfest med kompisarna, hänga med stockholmsgänget, fiska, sola osv. Jag vill med andra ord ha sommar!


Vilken kusinträff

Hittade några bilder på mig från vännsädagarna. I´m in love with the dress men den är Jessicas och bor i Övik sen så är jag även in love with the purse och även den är Jessicas men den bor för tillfället hos mig.


Jag, min onepiece och CSI


Problem

Idag på jobbet var jag ute på ett äventyr dock inte ett så roligt äventyr men om jag ska se det från den postitiva sidan fick jag 2½timme övertid.YEY. Men nog pratat om de där nu över till mitt problem för dagen. Jag har varit så förbaskat hungrig enda sen jag vaknade min mage bokstavligen åt upp mig inifrån.
GARANTERAT gått ner minst 2kg.


Bilder kommer

Har haft en jätte mysig kväll med Amanda och Amanda. Vi åt pizzabuffé och satt och planera våra liv och jag tänker inte ljuga utan jag längtar till våran 2012. Det enda negativa jag kan komma på just nu är att jag bara kommer få vara med om de underbara i ett halv år för sedan går jorden under.

JAG KOM IN!

JAG KOM IN PÅ DANSLÄRARUTBILDNINGEN!!!
Jag är så sjukt glad och de känns FETT GRYMT att vara en av de 12 bästa.YEY. Men samtidigt så vill jag så fruktansvärt gärna fara utomlands och plugga,jobba eller egentligen är det bara de att få komma bort från de här och göra något helt annat ett tag.
- Flytta till Piteå och bli danslärare.
- Jobba och sedan dra till USA.

JAG VEEEET INTE VAD JAG VILL!!!!!
Men jag behövde inte svara förän 1 augusti så idag ska jag bara njuta och fira :D

SushiTIME

Igår hade jag en superduperawesomefantastiskkväll med min bästa Ida. Vi for in till Umeå där vi åt Sushibuffé. Jag betalade 210kr för att äta rå fisk med alger doppat i soya med pinnar för gaffeln har tydligen inte kommit till Japan än. Det värst är att jag tyckte om de. Jag är lite äcklad av mig själv.
Efteråt for vi till MAXI där vi hittade "Den otroliga vandringen 1&2" samt lite godis och mintglass. Minnena jag har ifrån "Den otroliga vandringen" är när alla kusiner sitta i soffan hemma hos farmor och äter glass ur de rödmönstrade skålarna och tävlar om vem som får fram sitt mönster snabbast.


Helgen

I lördags jobbade jag 12-21 men efter det vart de Vännäsdagarna med kusinerna. Jag är så fruktansvärt taggad på september då Paulina och Fredrik flyttar in huset brevid. Då är vi alla kusiner samlade igen precis som the good old days.


Vännäsdagarna

Jag hinner aldrig skriva för jag jobbar nästan hela tiden och när jag inte jobbar är jag för trött. Men jag överlevde Vännäsdagarna trots att jag jobbade.

Fredag:
Jag och Sofia jobbade för volleybollen. Medan de andra fick sitta och sälja biljetter skulle vi sitta och vakta tröjorna och städa toaletterna 1gång inne på medis i 6½ TIMMAR!!! Vi satt där från 20.30-03.00. Fantastiskt.
Tur att det fanns en tv och att vi hade godis.


Då kör vi Vännäsdagarna då


Vilken syster jag är

Jessica du skulle vara så stolt över mig om du var här eller du kan vara stolt över mig där nere också. Efter att ha jobbat i 8½timme for jag hem och stor städade hela lägenheten. Jag har slängt in en massa saker i förrådet, jag har till och med bytt sängkläder. Det enda jag inte gjort är att diska men de har jag gjort så många gånger förut så de behövs inte.
Pappa frågade förut om jag var rädd för Jessica och att det var därför jag var tvungen städa som en galning. Svar: JA!
Det är alltid Jessica som tar tag i städningen och nu när inte hon varit hemma har ingen av oss riktigt tagit över.


Vi ses i mitten av augusti...

...Ska jobba.


Vi saknar chokladtårtan

känEfter att ha varit ute och gått 1mil ska jag och Pernilla sätta oss och se på film OCH äta nyttigt. Belive it or not! Hallon,vattenmelon och vatten står det på våran meny för ikväll.


Kreta del 3






Var vid havet idag


Kasta mig ut för en trappa

Min rygg är sådär sne så jag går omkring med huvudvärk på högra sidan 24/7. Happy day.
Nej nu borde jag gå och sova så jag orkar att göra ingenting imorn.


Riktigt mysigt

Igår var jag, Jennie,mamma, Lars, Marlene,Peder,Isak,Lisa och Allis ute vid havet och åt middag och klättrade på stenar. Underbart.
Jag har hösten räddad, jag ska vara au pair i Brån. Ska ta hand om Isak,Lisa och Allis hela dagarna. Undra hur bra betalt jag får? och undra om den där lilla stuga nere vid älven är till mig?


Det här funkar inte


Duktig flicka

Har just varit ute och sprungit och kom fram till att röra på sig är förjäkla jobbigt. Jag vet inte hur jag ska kunna hålla igång utan mina lärare som står där och skriker "BÖJ PÅ BENEN" "SNABBARE" "UPP MED BENET DE SKA VARA ÖVER 90GRADER" "HELA VÄGEN UPP... HÄR UPPE FINNS DET EN VINDRUVA"

Nu sitter jag och spelar spel

Underbart

Igår kväll fick jag träffa min Amanda igen efter ett uppehåll på 2 veckor. Vi satt nere vid kajen, åt chips och pratade non stop i 3timmar om allt som hänt sen studenten. Jag har aldrig träffat någon som är så lik mig, vi tänker precis likadant.

Sms i 2an
Jag- Vill du skolka kedja annars missar vi top model finalen?
Amanda- JA!
Alla säger alltid "Det är bara du som vet vad du mår bäst av" och just då ansåg vi att en gammal top model final som vi sett ca3 gånger var viktigare.

En kväll var vi på ICA för att handla middag men vi båda var lite för hungriga och trötta så de slutade med att vi satte oss på en frysdisk och grät och sa "Jag orkar inte laga mat" x-antal gånger.(Vi köpte rullpizza)

Vi hade haft 1 lektion på PA100 så vi hade gjort en plan och skickat 1 mail
Amanda- Nu är vi typ klara!
Jag- Jag vet!
Då visste vi inte att vi skulle hålla 15 balettlektionerliljaskolan, sammanställa 400enkäter, skriva en raport på 97sidor under 5 månader och få ett solklart MVG.