Josefin & Amanda, Vilket team

Vi lyssnade på en italienk video på youtube och på 20min hade vi en fantastisk carbonara.

Havet next!


Tack för ikväll

Igår hade jag en superkväll med Amelie och Mattias. Vi spelade kubb(jag va med i vinnarlaget båda gångerna, OOH OOH), lekte i en lekpark och vi hann till och med se en bit från någon film innan dom riktiga äventyren började.
1- Mcdonalds
2- Subway
3- Tvmys
4- Vilse i parkeringshus
5- Krogenrunda
6- Cruising i Umeå
7- Fylle taxi


Jag har så fantastiskt tråkigt just nu.







Jag vill jag vill jag vill

Har ni hört en sån fantastisk blandning människor som ska hänga tillsammans Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros och Eric Saade!
Jag vill sjunga med i Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan som jag och Julia lärt oss tack vare letssingit.com. Bara stå och njuta av Oskar Linnros, vilken pärla. Sista men inte minst vill jag chilla omkring i Sundsvall, nynna på Popular och äta mjukglass med Eric Saade. Jag är inget fan av Eric Saade men att kunna säga "JA jag har ätit mjukglass med Eric Saade" skulle kännas bra.


Idag blir det att säga mycket hej då!

Nu ska jag och Jessica sätta oss och dela upp alla kläder!
Vi har alltid delat kläder och skor och nu ska vi dela upp de......Det kan bara sluta på ett sätt. Nån av oss gråter. Jag har alltid varit en sån som inte kan slänga kläder och nu ska jag säga hej då till halva garderoben bara sådär. Det kommer ta tid att återhämta mig efter det här men det sägs väl att tiden läker alla sår.

Kvällens tema Italien

Ska fara iväg och möta Amanda nu för att ha en hel kväll bara vi två, Like the good old days!
Vi ska laga mat,prata,se på Letter´s to Juliet och bara ha det allmänt bra ♥


Kreta del 2


Glad midsommar

Igår träffades vi Kretagänget + co och firade Midsommar i efterhand. Vi åt och vi åt och vi åt, kollade på Kreta bilder, planerade vännäsdagarna(brännboll,picknick,grillning och en massa tävlingar) och såg "Vi hade iaf tur med vädret igen".


Kreta del 1

Vi kom hem från Grekland igår kväll och på en timme hade jag och Jessica duschat,packat ur väskan,ställt bort väskan,börjat tvätta och börjat koka spagetti. Så ni som har fått för er att jag är seg släng er i vägen!

Den här Greklands resan var galen! När jag blir stor ska jag ha en stuga där.
Jag ÄLSKAR maten, husen och är fantatiska, människorna underbara, värmen AWESOME och utelivet var i klass med Bolivia. Vi gick ut några gånger och det var GALET!
Jag har haft en fantastisk vecka och jag längtar redan till Huberts 18års dag nästa år, YEY!


STUDENTEN 16/6 - 2011

Igår tog jag studenten och det var den roligaste och tråkigaste dagen i mitt liv. Vi hade champagnefrukost vid älven där vi bara satt och myste,tog kort och åt jordgubbar innan vi gick till skolan. vid 9 skulle bara dansklassen träffa Ingrid och det var bland det svåraste jag varit med om (jag börjar grina bara nu när jag tänker på de). Under dem här 3 åren har Ingrid varit den lärare som vi kunnat gå och prata med om ALLT och hon har blivit som en extra mamma så det var riktigt jobbigt att sitta och lyssna när hon läste upp hej då kort som hon skrivit till alla. Vi satt och grät floder och det var förns då jag insåg att vi ALDRIG kommer ha en danslektion på våran skolan av våra lärare med våran klass igen.
På avslutningen i Valhalla hade vi dansare gjort en surprise till resten av studenterna, vi dansade originaldansen från Party rock anthem. DET VAR HELT SJUKT FANTASTISKT UNDERBART ROLIGT ATT FÅ DANSA PÅ SCENEN EN SISTA GÅNG!
Sen så var det dags att springa ut och eftersom vi är går på Midgård som alltid ska vara lite speciell så skulle vi stanna mitt i utspringandet och ställa oss och sjunga "SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGT DAG"(Det var den meningen jag och Amanda kunde eftersom vi hoppat över dom här 40repen som skolan haft). Efter allt det där var det dags för dagenhöjdpunkt FLAKET. Vi pumpade musik,dansade,sjöng,skrek och var allmänt lyckliga och flakets partylåt var Eric Saade-Popular en låt som jag och Julia kämpat för och fick till slut in den på listan.
Sen var det dags för mottagning hemma  och vi hade SJUKT MYCKET MAT och tårta (jag vill tacka mig själv för att jag inte valt en tajt klänning till kvällen). Presenter fick jag också en mobil, en onepiece,pengar,klocka,vin(eller något sånt tror jag de va.hahah) och en ballerina :D
Dagen avslutades på studentskivan med Sofia och en miljon andra studenter. Men innan vi åkte hem var det kramkalas och dags att säga hej då till klasskompisarna och det tog förstplats på Det-svåraste-jag-gjort listan. Jag kanske inte kommer träffa alla igen och det är människor jag vill ha och behöver ha i mitt liv. Jag vill inte att alla ska fara!

Mina 3år på Midgård har varit som en berg och dalbana ena stunden har jag hatat de och önskat att jag gått på en vanlig skola där man inte går omkring i badkläder och simfötter och jagar varandra med en sked medan jag andra stunder älskat hur man kan gå omkring i träningskläder, aldrig ha på sig skor, alla chanser man fått att stå på scenen, hur vi kunnat ha en stor julgran med glaskulor och paket utan att någon förstör och självklart klassen.
                                   Jag tror inte jag skulle kunna fått en bättre klass eller skola.
AMANDA,JULIA,FRIJOH,SIGNE,IRMA,AMANDA,MALIN,FRIDA,ANNA,REBEKKA,AMANDA,LYDIA,ELISE!




Sista dagen i skolan

Sitter och äter frukost och ska snart fara på min SISTA skoldag för imorn tar jag STUDENTEN. Jag vet inte om jag vill sätta mig i ett hörn och grina eller om jag vill springa runt huset och skrika " 6ÅR KVAR, TJAAAALLAAALLAAALAAA, 6ÅR KVAR TJALALALALAAAA" till Jennie.
Jag ÄLSKAR min klass!



Negativa dansare

Idag var det slaget om Midgård och det är en fotbollstävling Midgård har varje år men vi dansare svek fotbollen och var cheerleaders istället.

Random- Är ni dansare?
Vi- Ja?
Random- Ska inte ni spela fotboll
Vi- NEJ
Random- Varför inte då? Kom igen de blir roligt, varför skulle ni inte spela?
Vi- För att vi HATAR fotboll.
Vi vart lite små less efter att fått den där frågan ca 4gånger per dag i x-antal veckor.

I högtalaren
"Hej och välkomna på slaget om Midgård........Dansarna lämnar walkover i år IGEN....."



Släktmiddag

Ikväll ska jag och Jessica fara över till våran grannar Julia och Samuel och äta middag :D Vi fick välja om vi ville ha middagen eller efterrätten och vi valde efterrätten. Vi ville inte tävla med våran kära kusin som är kock. Hon gör egna chicken nuggets PÅ EN VARDAG, vem gör sånt? VEEM?

Sista skolhelgen

En sammanfattning av helgen här då.

Fredag: Städade,badade,film
Lörda: Dog av värme men innan de hann jag med ett bröllop och bowling(JAG VANN, WOOHO)
Söndag: Åt fisk ute i skogen

I lördags var jag ute och gick med Wilma och hon satt inte fast i koppel och jag pratade i telefon så jag hade kanske inte bäst kollen på hon så hon tar chansen och springer in på ett bröllop....För er som undrar JA det var extremt pinsamt att hämta tillbaka hon och det enda jag sa var heheeeheehaahhaahmmmhhmmmhmmheheheh....


Så här såg jag ut på balen, hur såg ni ut?

 I veckan var det balen och alla var jätte fina, tanten som stod framför mig var otroligt störande, subway var fantastikst gott, solen var HET.

Anonym- HEEEJ, ska inte du på balen?
Jag- Nej... Eller jo jag ska snart gå på röda mattan.
Anonym- JA men gud va trevligt ses där inne.
Jag vill att ni ska tänka på jag inte var seriös medans den anonym var fult seriös. Hoppas den inte väntade på mig där inne de kan ha blivit en lång väntan.



Sommaren är här

Igår städade jag och Jessica hela lägenheten så nu skulle man kunna äta från golven(till och med under våra sängar) sen tog vi med oss Jennie och Frida och for till Älven och tog sommarens första kvällsdopp :D
Sen avslutade vi kvällen framför en wallander.


Nu är det äntligen helg

Har just beställt pizza,mumms! Det skulle ta 15min, en kvart. Då är min fråga vad är skillanden mellan 15min och en kvart?

Idag hade vi balett ute och det var äckligt varmt och svårt men nu är det slut på dansen i skolan. Aldrig mer ska dn3 dansa på midgårdskolan,NOOOOO!!
Jag och Julia hann även med en tripp till polisen där hon skulle förnya sitt pass. Vi skulle hinna med 12.15 bussen hade vi bestämt oss för och så kommer vi in och det är 45min kvar tills bussen går och 8nummer kvar. Efter 40min är det äntligen Julias tur och vi hade förberett genom att tjuvlyssna på alla frågor,skrivit ner mobilnumret och tagit fram legg så när Julia gick fram kunde hon svara på frågorna innan hon hann ställa dom. Vi hann med bussen.

Googla hit och googla dit

Sitter just nu och tömmer min datorn som jag måste lämna in imorn,BUHU! Det kommer göra så ont i hjärtat att behöva överge den. Men iaf så medans alla bilder överförs till min hårddisk så googlat jag mina kompisar så jag sökte Amanda Engström och då kom det här upp...


... JAG FICK LITE SVÅRT ATT ANDAS!




Volleybollavslutning


9 dagar kvar


Underbart

"I Kävesta ska jag bara dricka grönt te och göra yoga på lördagkvällarna" //Elise Brewer

"Jag köpte ett gymkort 3månader för 1500kr.. Jag var där 3gånger alltså 500kr per gång" //Amanda Lundberg

Jag-
Skicka ett sms till Elise och be hon ta med nokia laddare imorn.
Julia- Okej, jag hör av mig om vad hon svarar.

Jag kommer sakna moderna med Ingrid så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket

På våran sista moderna idag var jag helt lost.. Jag gjorde som alltid något helt annat än alla andra.Hahah!


"Vad ska ni gör efter studenten? Ska ni ta en paus?"

Ska snart fara iväg på min SISTA skolpluggtisdag i gymnasiet..... Vi har även våran sista moderna idag, jag känner mig på gråthumör så jag kommer gråta floder. Jag vill inte ta studenten för jag vill inte att allt ska ta slut! Jag vill fortsätta gå på Midgård med min klass men jag behöver bara ha danslektionerna matteC kan jag hoppa över.

Gillat,badat,solat,cyklat


På äventyr med Ida Persson


2dagars kalas

Jag har just styrt upp barnkalas åt Jessica och snart kommer gästerna (HOPPAS JAG).

Ja må hon leva

Idag har vi firat Jessica som fyller år på måndag. Släkt, tårta och presenter(hon fick en cykel) vad kan gå fel?
Nu ska vi fortsätta firandet med middag, grillat!
 

Chillar i brån




Cyklar mot brån


Torsdag

Igår for jag,Jessica, Jennie och Frida in till stan där vi åt middag på frasses, chillade i parken och såg sedan pirat filmen. Jag minns inte 3an eller 2an så jag hängde inte med så mycket men den var väl bra. MEN VART FAN TOG ORLANDO BLOOM VÄGEN!!!!??

En natt på akuten

Fett charmig tjej ;D