Nu far jag till bäst Sofia

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!
Första lektionen var balett med Olof Westring och det var de mest underbara jag gjort i hela mitt liv. Hur grym var han inte? Vilka jäkla muskler oooooh jag älskar balett. Sen hade vi street med Damon Frost och han var också helt fantastisk jag kände mig dock ganska så fel placerad eftersom jag aldrig har och aldrig kommer få in de där streetgunget men de va jäkligt roligt iaf.
Sen så fick man gå på flamencoworkshops och lite annat smått men jag,Amanda och Frijoh valde att duscha och vara lite fräsh(för en gångs skull).

 

Piteå dansar och ler

Idag far hela dansprogrammet iväg till Piteå där vi ska ha workshops i balett och street men riktigt grymma dansare. Har ont i hela kroppen, träningsvärk, -43 i energi men det är inga problem för jag är så över taggad så jag kommer flyga fram.


Jag känner mig som en rygg lös orm

Danslektionerna idag har varit dom bäst på länge. Jag har varit så död i både kroppen och huvudet vilket gjorde så att jag inte orkade bli irriterad om jag inte klarade något och jag använde bara dom muskler som jag behövde vilket gjorde de hela mycket lättare. Det tog bara 19år och ca 12år danserfarenhet att lista ut de.


Vårat lag kom 9 av 16

Det var Gamen Games i helgen och jag ÄLSKARE! Det är en av dom bästa helgerna på hela året och jag går fortfarande omkring med ett leende på läpparna. Jag och Ida coachade ett av våra småbarns lag och dom var helt underbara meeen de är klart när dom har oss som tränare. Tack vare mina småbarn och Ida så hade jag en AWESOME helg.




Rebekka fyllde år så jag och Ida fixade tårta och tomtebloss och så stannade alla matcher upp i hammahallen och alla i hela hallen börjar sjunga. Rebekka ville dock dö OCH döda jag och Ida men de va så värt de.



(klicka på bilderna för att få som större)

Jag skulle kunna äta en elefant

Vad hände med den gamla goda tiden då man åt och sov? Nu är jag inne i någon träna,träna och träna fas. FETT JOBBIGT! Idag på nk lektionen så var jag nå fruktansvärt trött och så blåser Julia i mitt öra och jag börja grina. Det var som att allt rasade och jag visste inte vad jag skulle göra så jag sa ingenting  och jag gjorde ingenting utan jag bara satt där och grät.
Är man lite smått utbränd då eller? Hahah


I am a highwayman, on the road again

Går kvällen var helbra förutom att jag vart sönder klämd, folk hoppade på mina fötter (kan folk sluta väga 100kg eller sluta hoppa?), fick X-antal drinkar över mig och jag frös ihjäl när jag var tvungen gå hem från busstationen i klackarna och dom tunna strumpbyxorna men det är smällar man får ta.



Nu efter att ha sovit i 3½timme så känner jag migg pigg och redo för Gamen Games. Den här helgen kommer bli AWESOME!!!!

See you later

Nu tårta hos Linnea, GRATTIS VÄNNEN!!!
Sen Hoffmaestro.


"Josefin nu är du död"

Jag kan som förstå att folk tycker halkbanan är rolig man får sladda omkring och leka rallyförare för en gångs skull men de roliga försvinner ju efter man hört "Josefin nu är du död" 73gånger. 
Det kostade alltså 2500kr för att jag skulle lära mig att jag faktiskt skulle dö om det låg en lastbil tvärs över vägen. De hade jag aldrig kunna lista ut de själv så tack gode gud att jag gick den här 6TIMMAR långa lektionen så när det faktiskt ligger en lastbil tvärs över vägen och jag kör in i den och dör så kan lärarna på körskolan säga "Nää vet ni vad det är faktiskt inte lastbilschaufförens fel att Josefin är död utan Josefin kan inte panikbromsa,sladda,svänga och överleva när de ligger en lastbil över hela vägen det har vi kollat upp".
Men till er som säger att halkbanan är de roligaste ni gjort vill jag bara säga Fy fan vilket tråkigt liv ni måste ha.


"Men vi behöver ju inte vara statyer vi kan ju bara vara cpn"

Idag har varit en väldigt spännande dag och jag har hunnit så otroligt mycket men jag kommer som inte ihåg någonting. Jag minns iaf att vi hade en fantastisk jazz lektion med Ingrid. Vi hoppade hit och dit och upp och ner och högt och långt och fult och fint, "Josefin min lilla gasell".
Har jag även haft rep med Signe och co och det spårade som ALLTID. Repen börjar alltid så bra och vi leker proffsiga när vi går igenom steg för steg med fokus och allt innan kör vi till musik och allt som krävs är EN gång till musik sen är de kört. Jag tror jag ska klippa ihop en liten best of för jag har filmat ganska mycket idag.HAHA!
Sen så vart det ju faktiskt pizzabuffe med mina små pinglor och det är lite awesome som alltid.



  

Tänk på de du

Har ni någonsin suttit och ätit frukost och funderat över varför i hela friden ni inte går i ide? Människan är ett djur så varför kan inte vi få gå i ide när allt blir kallt och lite extra jobbigt? Typ som nu det är sol ute men jag fryser här inne så jag har tagit på min massa kläder vilket betyder att jag kommer svetas när jag går ut men tar jag på mig mindre kläder så kommer jag frysa ihjäl innan jag kommit ut och så är min första lektion matte. Idag hade med andra ord varit en perfekt dag att gå i ide.


"Friluftsdag är för folk utan liv. Stilstudie är för folk med en framtid"

Min tajming har varit perfekt hela dagen. Hahah!
Jag och Julia går mot skolan då vi ser Ingrid komma mot oss
Vi- OohNOO!!
Ingid- Jaha vad ska ni göra idag på friluftsdagen då?
Vi- HE HE HE HE HE HEEE HE
Ingrid gav mördarblicken
Vi- Stilstudien.


Frida- Heej Josefin ska du vara med på mitt träningspass nu?
Jag- Hej, nej
Frida- Nähä vad ska du göra då?
Jag- Öhm fara hem???

En bild säger mer än 1000ord




Måndag

Jag och Pernilla va just ute och gick och gjorde av med 100kalorier (om jag googlade rätt) och nu ska vi äta scones som är 303kalorier (om jag googlade rätt)... WIIIIHIOOOOHHOOOO +203kalorier av att motionera! Jäkla skit vem fan vill träna om man går upp av de?


Det vare värsta

Jag var snäll och diskade efter maten idag men nu låter det som att pappa står och diska om allt.. Jag använde ju diskmedel och allt, vad är de här?? Ska sluta var snäll från och med nu.


Vi från Svenska komma inte

Ingrid- Metoden ska vara tydlig så att jag som helt oinsatt förstår ungefär hur ni har jobbat. Men när ni då börjar med "Vi utforma två enkät." har ni redan tappat mig


Slöatjejer_92

Nu är det PA100 igen och vi ska ha möte med Ingrid, jag tror vi kommer gå ut härifrån grinandes.
Förra lektionen satt jag och Amanda och försökte komma på rubriken och den ska vara informativ och gärna säljande. Efter en timme kom vi på Balett på Liljaskolan och sen var den veckans PA100arbete klart.

En gång till, en gång till, en gång till


Nu solsidan

Det här har verkligen varit en söndag söndag pluggat,tv,dator,pluggat,tv,dator. Snart kommer Pernilla förbi och jag har inte träffat hon på 192timmar. Undra hur hon ser ut? Hon kanske har blivit jätte lång eller jätte tjock(mohaha) eller så ser hon exakt likadan ut som för 691200sekunder sedan.


Nu är jag less på att plugga så jag ger upp.

Igår for jag som sagt till Amelie och Mattias och vi såg på Hipp hipp hora som troligen är världens roligaste och pinsamaste film någonsin. Dom är 12år i filmen, 12ÅR dom är fortfarande små barn! Jennie är 12år..........Hahah

Mattias- Josefin du är hurngrig va?
Amelie- Ja de är klart hon är.

Song for a friend

Jag har suttit och läst varenda litet ord i katalogerna jag fått från EF. Jag vill VERKLIGEN VERKLIGEN VERKLIGEN fara så jag sitter och försöker komma på olika lösningar på de lilla problemet som uppståt, jag är ingen miljonär men förutom de går allt kanon.

Ikväll ska jag fara in till stora staden och hänga med Amelie och vi får se vad vi hittar på. Jag har föreslagit att vi kan råna en bank eller åka båt men kan inte lova att vi göra något av de för jag har ju inte hört hennes förslag än.

 


Marshmallow fluff med smak SÖKES!!


Kan bli en spännande middag

Mamma- Vi ska grilla ikväll
Jag- Vad ska ni grilla då?
Mamma- Skinka.


Valle,Kalle,Alle

Igår for jag,Sofia,Ida och Sorina och hejjade på Vännäs i hockeyn men dom förlorade, vi var nog dåliga hejjare. Men en positiv sak var att jag inte behövde betala eller jag behövde väl betala men jag gjorde det inte så jag tjänade 40kr bara sådär.
Efteråt for vi hem till Sofia och åt en massa gott innan vi begav oss ut på lite andra äventyr och de hela slutade med att jag och Sofia satt uppe och pratade till 04.00 fast egentlien så pratade jag längre men Sofia slutade lyssna och somnade istället så jag räknar som att våran pratstund slutade 04.00.
Man kan ju inte annat än ÄLSKA dom där tjejerna.

Boliviavideo 1

Efter nästan 2veckor i Bolivia kom Heydie och frågade om vi skulle se trollkarlen och både jag och Amanda såg ut som ufon och förstod inte alls vilken himla trollkarl det var dom snackade om så dom förklarade att det var han som bodde i huset.
Då har det alltså bott en trollkarl i huset och vi har varken sett han eller hans bil men Amandas kusiner sa att han gjorde sig osynlig och att det var därför vi inte viste om han. Jag förstod att dom skämtade men nu är jag inte så säker längre för hur kan man missa en hel person i ett sånt litet hus?
Men den kvällen så hade han en lite show för oss och han var helt galen. Jag och Amanda satt så här hela föreställningen "NÄÄÄ, MEN GUD, HAHAHHAHAHAH, MEN VAA, ALLTSÅ VAA" (de kommer ni höra i video här nere)

Där här är han slutnummer och det är sjukt! Jag gissar på att det är något i bordsbenet men jag förstår inte hur??


Jag vill...



Jag vill ha sommar


Torsdag

Alltså aah men nää eller jo fast nej inte okej.



Det gick fasktiskt bra att koreografera imorse fast det var ingen som kunde ta ut rörelserna till max eftersom träningsvärken i rumpan är brutal.
Det blir väldigt kortfattade inlägg nu men det blir längre inlägg efter volleybollträningen ikväll, jag måste få träna så jag blir lugn och kan skriva något snällt istället..Hahah! 





...

Sovmorgon till 11.35 går upp 06.00 för att koreografera. Härligt, helt underbart.

Jag vill ha sommar


Ooh la la, Ooh la la

Jag och Lydia delar ganska mycket
- Vi är båda blonda
- Har en crush på OBS-killen och kanske någon annan, daaddaadaaaah!!!
- Vi har båda lika stora problem med att formulera en mening med ordet ligga i det blir väldigt lätt "AAh med Josefin du får ligget den här gången"

Idag på religionen
Lärare- Vi firar jul till minne av Jesu födelse.
Amanda- JAHAAA.


På bussen hem idag satt jag och Julia och sjöng och misstolkade låten The Moniker-Oh my god. Seriöst hur kan ni inte misstolka den? 
Oh my god, oh my god
It’s a wonderful surprise
I’m in love, I’m in love
And I cannot get enough

Den här låten kan inte bli bättre kolla fortsättningen.
Ooh la la, ooh la la
Don’t ever want this to be over


Så underbart

Om jag hade visat vad jag har på mig skulle ni nog tänka "Neej stackaren hon är sjuk och ska vara hemma" men nej så är det inte utan jag ska gå till skolan i leggings,tjocksockar och en stor smutsig tjocktröja. Det är de som är charmen med midgård att det ALLTID finns någon som ser värre ut..Haha
+ att om man går dans så kan man komma i hur mycket myskläder som helst och folk tycker inte det är konstigt.


And I'm crazy, but you like it loca, loca, loca


Boliviabilder8

Vi for till La paz på en liten tripp dom sista dagarna innan vi for hem

Josse - TITTA GLOBEN!


Boliviabilder7


Deras katt fick kattungar dagen innen vi kom så dom va jäääätte gulliga, den vit/grå är min och den svarta är Amandas.


Fråga mig inte.


Våran favoritbil, OSTBILEN!

Tårta,glass,grädde = 22kr

Jag och Amanda tog med Kathy på vårat favvoställe GLOBOS och åt en liten efterrätt glass,tårta,grädde och bär.

Sen for vi på vårat andra favvoställe ELI´S och åt pizza.


Sånt här hade nästan alla runt deras hus.

Underlig värld

Ibland händer de mest konstiga sakerna som tsunamin i Japan, att de slog slint i Hitlers huvud och andra världskriget bröt ut, att Gb slutade sälja magnum double i Sverige(finns i greklan), att Josefin fick vg på Nk-provet till och med över vg-gränsen.


Vi gör alla dåliga val

Nu sitter jag och trycker i mig en massa frukost eller massa och massa 24mackor, 600g smör och en ost.
Jag är så himla trött men det är inte så konstigt med tanke på att jag drömt att mitt alarm ringt var femte minut så jag har varit vaken halva natten. När jag vakna där vid kl:04.00  så tvingar jag mig själv att ligga vaken en timme, VARFÖR I HELA FRIDEN GJORDE JAG DE?? Vad var poängen med att ligga vaken mellan 04.00-05.00??
Ingen jäkla aning men trött är jag nu.


Vilken party måndag

Ligger just nu i Sofias säng och sover middag. Vi åt pasta och kycklinggratäng och sallad som bestod av gurka och enbart gurka.

På matten idag vart jag lämnad själv för varken Amanda eller Maxentaxen var där och det var den jobbigaste och svårtaste lektionen EVER.  Jag har fortfarande ont i huvudet efter allt tänkande. Men nu ska jag fortsätta sova middag.

MIN MOBIL HAR RADERAT ALLA NUMMER FRÅN MOBILEN OCH SIM-KORTET!!! JAG VILL DÖ, alla nummer är borta.

Typ så här taggad är jag på livet just nu.

Top model

Jag sitter just nu i chock över meddelandet jag fick av Nina på facebook för 12min sedan. Hon vill att jag och Pernilla ska vara "modeller" för hennes slut portfolio..HAHAHAH

                                                                   Bra val Nina..


Lovet är slut

Jag är så taggad på skolan och jag förstår INTE varför, varför skulle jag vara taggad på skolan? Det kan vara att jag har balett nu direkt på morgonen för så fort jag tänker på sista lektionen som är matte får jag en stor klump i magen och försöker övertala mig själv att jag är sjuk. Vad är det som hänt? Jag ÄLSKAR matte, hur töntigt det här än låter så brukade jag sitta och räkna på fritiden bara för skoj och sen kom den här kursen....


Fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma

Jag har sån himla lust att simma,springa,fysa, spela volleyboll och dansa. Jag vill/behöver träna nuuu! Det är nog de enda jag hatar med lov att träningarna försvinner. Jag blir galen av att inte träna som jag brukar, jag kan varken sitta still eller tänka för jag är så speedad.


Lekdag

Idag har jag och Jennie hoppat från taket och fjantat oss i snön och nu blir det buzz.


Nu ska jag ut och sola

Jag saknar den gamla goda tiden även kallad sommar då det var +61 i Mariehem.

Jag vill stå på scenen igen



Jag borde inte visa mig bland folk

Jag har alltid vetat att min mun är sne men jag har ALDRIG stört mig på de så mycket som idag. Jag har ju inte bara sne mun längre utan I´M A FREAK!!  Det högra sidan av munnen är mycket längre än den vänstra sidan, högra sidan av överläppen är mycket mindre alltså lägre än den vänstra sidan och mitten av överläppen ska vara mittemellan framtänderna alltså så att det blir ett raktsträck där emellan men mitten av min överläpp är i mitten av min framtand. Som sagt I´M A FREEEEAK!


Varför måste man alltid klippa sig när man har håret i perfekt längd??

Idag klippte jag mig för första gången på ett år och det behövdes kan jag lova. Jag och Pernilla for hem till Linn där vi spenderade hela dagen hon klippte oss,vi fikade bullar och pratade om allt från spöken till fjortisar till facebook. Det känns som jag blivit 1kg lättare sen hon klippte bort allt de slitna håret och det är faktiskt allt hon gjort jag vägrade klippa luggen eller uppklippt så jag var nog inte en sån rolig kund men det får hon leva med. Men jag är nöjd med mitt X-antal cm kortare hår och jag kan kamma igenom håret med fingrarna UTAN att fastna i en miljard tovor för första gången på ett halv år, Halleluja!


Varför kan det inte bli som jag vill?

Kan någon snälla bara ge mig ett sommarjobb och jag vägrar jobba inom vården eller som parkskötare, inte bryr jag mig om hur någon himla park ser ut.


Min enda plan för vad jag skulle göra efter studenten vart ikväll misshandlad,överkörd,mördad,styckad och uppbränd. Så det jag känner nu är 2012 SNÄÄÄLLA kom lite närmare, varför kan inte världens undergång vara imorn istället....
Jag har helt seriöst ingen aning om vad jag ska göra efter studenten och paniken över det är inte liten. Jag hade ju som sagt EN plan men efter att den blivit misshandlad,överkörd,mördad,styckad och uppbränd finns det inte så mycket hopp kvar i den.


Fler dagar som denna

Idag hade jag världens bästa dag med Sofia. Vi packade väskan full med fika och ved och satte oss på skotern och åkte iväg. När vi var framme och Sofia hade fixad eld så inser vi att vi glömt vatten,muggar och ketchup så det var bara att åka tillbaka. Sen satt vi och grillade korv och marshmallows och drack varmchoklad i evigheter innan vi bestämde oss för att bestiga skranåkarberget. Det kan ju ha varit det jobbigaste någonsin att gå upp och ner för den backen men de var så värt de för vi åkte in i alla snöhögar som fanns, in i träden och nerför stup. Sen när vi skulle åka hem så gissad vem som körde sista biten?? JO JAAAAG, jag körde dock i typ 5km/h men jag tyckte jag var grym och det var faktiskt sjukt roligt.

Sofia- Jag gratinerar korv.
Jag- Jaha men usch visst är det sånt man gör med kött.
Sofia- NEEJ Josefin de är marinerar.



Sitter och dricker nyponsoppa och är redo för vildmarkslivet

Idag ska jag och Sofia fara hem till hon ute i skogen för att låna skotern och sedan fara på utflykt och grilla marshmallows och korv, I LIKE IT LIKE IT LIKE IT.

Boliviabilder 6

Vi for på en heldagstripp till något badställe och alla var så taggade och svävade på små rosa moln alla utom jag, Amanda och Heydi vi satt och höll på frysa ihjäl och sjöng klagosånger. haha!



Hemma hos ännu en släkting och helt ärligt så var jag lite rädd för den här familjen. Frun såg ut att vara en perfektionist så jag var rädd att jag skulle råka röra något och sen få en utskällning på spanska och inte kunna säga något tillbaka förutom SI SI(eftersom det är de jag kan). Mannen i huset måste ha haft något fel på ögonbrynen för dom for upp och ner som en jojo HELA TIDEN så jag förstod som inte om han flörta(vilket hade varit läskigt) eller om han såg ut sådär. Deras son däremot var sjukt rolig när han trodde att han dansade som Michael Jackson när det såg ut som att han sprang omkring och blev jagad av en geting. MEN jag fick en massa komplimanger om mitt hår så lite pluspoäng förtjänar dom allt.  

Det vi äter var någon majs,mjöl och vatten blandning med ost i, tror jag!? Det smakade iaf nästan som palt så jag gillade de.
Den här gången var jag dock redan mätt för vi hade fått tro det eller ej GOD MAT just innan så det fanns ingen chans att jag skulle orka hela den där men dom som bodde där sa hela tiden "Nu måste du äta upp allt Josefin annars får du inte gå från bordet" och jag fattar inte ironi så jag visste inte vad jag skulle göra förutom att sitta och små åt hela tiden och hoppas att maten tog slut snart(vilket den aldrig gjorde) men gud va dåligt jag mådde..hahah!


Heydi lagade spagetti och köttfärssås till oss någon gång sista veckan då vi höll på dö av matbrist..hahah!
Det var tack vare den där måltiden som jag tog mig hem.

You and me

Håller just nu på att berätta ALLT om min dag för Amanda på facebook. Jag älskar när folk ber en att prata om sin dag UTAN att man behöver lyssna på när den sen ska berätta om hela sin dag för helt ärligt är det inte ofta jag bryr mig. Okej det där låter väldigt egoistiskt och bitchigt men just face it de är roligare att prata än att lyssna.

När vi var i Bolivia så hade vi en väldigt mysig pratstund varje kväll då vi låg i sängen innan vi somna. Man fick berätta något den andra inte visste om en själv, berätta något roligt, berätta något man behövde råd med eller bara lätt sitt hjärta, myspys! Vi lärde känna varandra lite extra bra tack vare det där... Jag längtar tillbaka, tänk om jag fick ta med mig en massa falukorv och makaroner dit då hade jag aldrig velat fara hem.


Volleyboll


Vad tycker ni om skärpan jag lyckades fixa? ganska så världelös va ;D 
Idag har jag gjort nada så jag vill typ hoppa upp och ner av glädje för att det äntligen är träning men jag tror jag struntar i hoppen för då kommer jag dö på träningen, man kan ju inte vara hur vältränad som helst.

Tänk vad lätt att diska ett spjut

Jag säger som Heydi gafflar är ju allt bra ovärda. Nu när jag diskade tänkte jag på hur irriterad jag blilr när jag måste diska gafflar de har så många hörn,"pinnar" och man gör alltid illa sig på dom. Hade det inte varit bättre om man hade ett litet spjut?

If someone said three years from now you'd be long gone I'd stand up and punch them out coz they're all wrong....


Taggad tjej

Nu ska jag snart fara till Pernilla och leka stylist. Jag har alltid velat bli stylst och ikväll ska jag få styla Pernilla till en riktig 80-talspingla, AWESOME!

Pernilla hade jag varit du hade jag varit rädd och inte öppnat dörren när jag kommer.

Nu ska jag till min bästaste Sofia


Vad bra det gick att ta en bild Josefin, gick ju verkligen super de här. Det är så kul att du kunde stå stilla i 5sek.

Framtiden

Min goda vän Julia skulle skriva lite om hennes framtiden och det såg ut typ så här
Bra saker som kommer hända i framtiden:
Sommar
Höst

Tack för det Julia nu vet jag vad du har för planer för framtiden. Jag hade dock hoppats på en lite mer detaljerad planering du kunde väl åtminstone skriva in din födelsedag.

Mina framtidsplaner kanske blir spikade snart om jag bara får katalogerna NÅGON GÅÅÅÅÅNG! Men jag hoppas hoppas hoppas att det blir av för jag är så taggad.

Boliviabilder 5

Gud va jag är dålig på att lägga ut dom här bilderna men de är ju sååå tråkigt och så börjar jag bara längta tillbaka en massa.

Det var kalas och då bjöds det på tårta och coca cola(så klart)


Så här såg min tårtbit ut EFTER jag hade ätit.



Vi for och fixade naglarna och vad kan de ha gått på?? kanske 10kr?



Det var grillfest och det var första gången vi fick smaka tomtegröt till kött, ingen hitt



Men de slutade med att jag,Amanda,Jhenny,Fabiana och Heydi gick ut och då minns jag inte riktigt vad som hände men vi vart iaf VIP gäster på ett ställe (vi betalade bara 15kr för inträde, ja de kostar 15kr att gå ut där NICE) och fotade av någon tidning osv. Hahah!

Nu volleyboll

Planerna var att jag och Pernilla skulle gå en promenad imorse men det slutade med en hel dag. Efter promenade gjorde vi väääärldens frukost vi hade korv,köttbullar,ägg,mackor,rödbetssallad,makrill,smoothie,fetaost och jordgubbar, I´M IN HEAVEN! Det var dock en väldigt svår stund för oss när maten tog slut, stämningen som dog.
Sen såg vi på jackass3 och jag kan verkligen verkligen inte komma på något att säga om den filmen förutom DOM ÄR JU DUMMA I HUVUDET VEM FAN DRICKER SVETT!?!



Nu ska jag gå till Pernilla och se om hon vaknat

Klockan är 09.16 och träningskläderna är på.

Ut med den tråkiga dagen och in med den roliga kvällen

Kvällens planer är att göra något storslaget med Nina mer säger jag inte.


Vilken fru jag kommer bli

Idag har jag diskat,plockat in disk, vikt ihop tvätten,duschat,målat naglarna och kollat facebook 80gånger. Jag har blivit så huslig dom sista dagarna igår tex så lärde jag mig tvätta helat själv så jag tvättade 2maskiner, så Britta du kan få in min hemkunskapsläxa om tvättning från 7an nu om du vill??



Hallå ska vi fara till Kreta snart eller jag är hungrig.


änka, anka sak samma

Jag och pappa sitter och ser på Wallander och en man blir skjuten.
Pappa- Jag tror hans fru just blev en anka.

Jag har blivit rånad

Ikväll var jag på hockey med Sofia,Linnea och Sorina och allt var kanon förutom att jag frös ihjäl, Vännäs förlorade, en gubbe spillde kaffe på min väska och jag var tvungen att betala 40kr, 40kr fattar ni hur mycket det är!? Man har tydligen alltid behövt betala men har jag gjort det eller? NO NO
Idag när jag gick in så satt de en gubbe i en liten lucka
Han- Hejsan hejsan.
Jag-  Hej hej
Han- Det blir 40kr
Jag- VA KOSTAR DE!

Orkar inte lägga över bilderna från idag så det får bli favorit i repris.


Panik


Det här är klänningen jag skulle ha på bröllopet men ca5min innan vi skulle fara så får den en massa fläckar på sig som inte går bort..........

Så kan de gå

Vad ska jag säga vi är fula, vi var övertrötta, vi var höga på godis och melodifestivalen var riktigt tråkig och... okej jag orkar kommma på några ursäkter vi var oss själva and thats SUPER WEIRD!!


Vi åt korv med bröd och räksallad.

Den där lilla lilla lilla apan var kvällens underhållning.

Ja vi är fula, VI VEEET!

Jag tog en power nap på 30min mitt i allt.

Ja vi klädde ut oss till Jesus och en präst.


Tystnaden som uppstår då vi äter grönsaker en lördag

Nu blir det melodifestivalen och grönsaksdipp med Pernilla

GO MATEN

Vi lagade nyss världens gourmetmiddag bullenskorv,bröd,räksallad och Coca cola, mumms!
Och folk säger att jag inte kan laga mat, IN YOUR FACE. Dock så plockade jag bara fram räksallen och colan men det va gott.
Jag tappade räkningen på hur många skämt man kan dra om korv med bröd men det var iaf mer än 10.000st för det var där omkring jag tappade räkningen.


Lördagsmys

Ida kom nyss förbi och hon skulle snart på med partyklänningen och de skyhögaklackarna och dra in till stan och jag ska snart tvätta bort sminket och ta mig mina tjocksockar och fara till Pernilla. Men jag klagar inte för jag får ju vara med Pernilla.

Vi- Why do you wear a skirt?
Skottarna- It´s not a skirt it´s a kilt. Do you want do see what we have under our kilts?
Vi- NOOOOOOOOOOO!!

Tack för igår Söfia och Linnea.

Kvällen var AWESOME!
Jag,Sofia och Linnea körde alla fula danssteg du kan tänka dig men jag känner mig bara dum då man ska stå och dansa snyggt och så tror man att de ser så jäkla bra ut och att alla tänker ba "WOOOW snygg tjej, hon kan dansa" när dom egentligen tänker "Vad är det hon gör?? Försöker hon dansa eller härmar hon en korsning av en flodhäst och ett kylskåp??".
Vi träffade Ida ute och när dom spelade våran låt fanns de inget stopp på oss.hahaha!


Imorse var jag och Pernilla ute och gick klockan halv 10, duktigatjejer.com och nu ska jag,pappa och Pernilla fara in till stan.
 


Party

Pappa har upptäckt paramore
"Men Josefin det här är väl sån där partymusik"
Jajamen pappa du är så frän.

Vem är idioten bakom den här dåliga ideen???

VEM BESTÄMDE ATT MJUKISBYXOR OCH ALLT SOM ÄR SKÖNT ÄR FULT??? Varför kunde inte tajta små klänningar vara fult? Tänk vad bra om alla tjejer gick ut med mjukisbyxor och pappas gamlatjocktröja vad nöjda både tjejerna och föräldrarna skulle vara..haha!
Nä nu ska jag ta tag i mitt liv och försöka göra mig lite fin om det nu går, känns lite omöjligt just nu.


myspys dag

Jag har fortfarande inte kunna bestämma mig för vilken färg jag vill ha på naglarna, I-landsproblem I KNOW!

Sofia kom hit imorse och vi satte ute med filtar och ca40tröjor så det blev varm nog så vi kunde njuta av vårat fikade i Solen. Sen gick vi in och Sofia satt vi datorn och jag somnade, sen satt jag vid datorn och Sofia satt och titta på, sen satt Sofia vid datorn och jag städade, sen gick vi på en promenad men hamnade i huset där vi såg på tv. Ser ni också mönstret? Vi försöker undvika varandra så mycket som möjligt.


Kolla bara så biffig min arm är, 2linnen,1fleecetröja,1tjocktröja,1fleeceskjorta

Dagens I-lands problem...

Dagens I-lands problem är att välja vilken färg man ska ha.

Jag ÄLSKAR dom små namnen

Så mysigt,jag älskar lov

Varför har man en ryggrad om den bara ska vara sne? Har den ens någon uppgift?


Från och med imorn kan jag börja räkna med lov eftersom att det är lov då men det känns inte som de för VART ÄR KIRUNA RESAN?? Hur tänkte Paulina när hon for bort över lovet? Jag vill vara i Kiruna och äta Gomackan, planera maten för hela veckan och sedan fara och stor handla, fara på vattengympa, åka och kolla på rengården fastän vi aldrig sett någon ren, kolla på ishotellet, åka omkring en hel dag och söka ballerinakladdkaka, Bowla med bowlingsklubben, Dokumentera Den otroliga vandringen3, äta på frasses och få 3smältostar helt GRATIS osv... Jag vill bara fara till Kiruna.


"Men nu är vi ju klara"

Dagen började med att Signe snoozade 11timmar och hon lyckades iaf komma i tid till repet, duktig tjej det där. Jag tänkte ta mig tiden att säga förlåt från oss alla till Signe för att vi ALDRIG är seriösa på dina rep.

Sen fortsatte jag och Amanda vårat PA100 pluggande och vi har kommit så långt att vi ska ta ledigt imorn. Vi satt på biblioteket och "pluggade" vi designade chips och jag försökte skratta tyst men det är OMÖJLIGT!!! Varför tycker folk om biblitek egentligen? Alltså vad är det charmiga med att alla ska vara tysta och bara sitta och läsa en bok?

Bra dag!

Idag var jag även stöd åt Jessica som tatuerade sig och jag tror det vart snyggt jag har bara fått se den igenom plasten...... Det vart snyggt fick just se, shit vilket bra smakråd jag är.
Jag tyckte även att det skulle var väldigt roligt om Jessica kom idag och gjorde något av följade helst båda men jag kräver inte så mycket.
"Joo du jag har gjort en liten förändring istället för texten på axeln vill jag ha ett lejon hela ryggen de är okej va?"

"- Tycker du om den?
 - FAAAN HELLER, vetu hur ful den här var, jag hatar den, HATAR! Börja jobba på Ica istället"

Efteråt for vi på station och fikade innan vi började shoppningen.



Personligen hittade jag en annan favorit som jag funderar på att tatuera in på armen,vaden eller bak i nacken har inte riktigt bestämt mig än.

EN GRIS :D

Frukostdejt med Amanda och Signe.

Imorse hade jag frukostdejt med Amanda och Signe, underbart!
Nybakat bröd, salami, ost, tomat, juice, O´boy och yoghurt.

Frukt smoothi UTAN onyttigheter och inge Eva&Adam


BUUHU

Kan ju ha gjort tidernas sämsta prov EVER!
Jag gick in i klassrummet satte mig ner och skrev namn för och efternamn(+poäng??), klass och datum(+poäng för att jag visste vilket datum det var?) sen gick jag. Såg nu att jag till och med skrev fel datum så det blir väl -poäng om jag känner min lärare rätt...
Jag vill äta så mycket nybakta bullar så jag dör jag vill dö av fetma låt mig dö av kanelbullar!

Tekniken tar över

Jag sitter på golvet och tycker allmänt synd om mig själv i vårat kalla omklädningsrum. Om 20min har jag matteC prov och jag kan INGENTING verkligen NADA fattar noll är helt ute och cyklar i de blå utan GPS (WHAT, vad hände på den gamla goda tiden då man sa utan karta eller kompass?)
15min kvar.


12.11

Vi är klara med PA100 för idag....tror jag eller jag hoppas de.

Jag- Men vi fattar ju inte vad det är vi ska göra.
Amanda- Nä jag vet och jag fryser.
Jag- Ska vi ge upp?
Amanda- Ja

Amanda- Men nu kan vi inte kopiera in något mer från våran projektplan
Jag- Då är vi klara

Tanken på att vi kanske måste skriva något nytt och faktiskt jobba istället för att högerklicka, trycka på kopiera och sen klistra in på ett annat worddokument har aldrig slagit oss.
Men det är inte rätttvist att vi ska behöva sitta och skriva ett arbete på 82st precis som vi vore vuxna mogna människor när vi inte alls är det. Vi är sånna som bröjar grina på affären för vi är för hungriga för att handla, tycker att H&Ms skapare har gjort så mycket gott för världens så hon borde räknas som en gud, klär ut oss till en sköldpadda och krabba för vi tycker der är samma kvalite som Mona lisas leende... Vi är inte vuxna nog för PA100.    

Varför måste jag ALLTID springa till bussen

Idag ska jag och Amanda jobba med PA100 på skolan och jag gissar på att vi kommer springa runt hela skolan ca87varv, köpa 1kr godisar ca 24gånger, tjuvkolla på danslektioner, ligga på golvet och grina, ha facebook uppe mer än vårat arbete, Skratta åt favvoenkäten "Samhällsprogramet PÅ LILJASKOLAN", skriva några depp inlägg på bloggen osv vi kommer med andra ord ha fullt upp.