FETT GOTT

PIZZABUFFÉN NÄRMAR SIG MED STORM STEG!!!!!!!!!!!!!!


Pizzabuffé är våran grej

Idag ska jag göra ett till matteC np.Det var ju så roligt första gången.Hurra. Sen efter provet står Amanda förhoppningsvis och väntar på mig för vi ska gå och äta pizzabuffé. Sen EFTER vi ätit pizzabuffé ska vi ha klassmys med Sari och Ingrid. Vi ska äntligen få se hur Ingrid bor för det enda vi fått höra de senaste året är "Jag ha målat i helgen" "Ikväll ska jag måla" "Jag har lite träningsvärk jag målade igår" så nu förväntar jag mig fett avancerade konstverk på väggarna...Upp till bevis...



BUHU

G gränsen på matteC nationella var 12p men hade man 11 behövde man bara göra en kompleteringsövning men hade man som jag 10p blire det ett helt nytt 4timmars prov IMORN...Ett 4timmars prov imorn...
Jag kommer inte få ihop allting till studenten det är helt omöjigt. Är det ett tecken på att man är för stressad om man sitter i omklädningsrummet och grinar?

Julia underbar som hon är har redan bjudit hem mig på en pluggkväll=hon förklara jag försöker förstå.
Kladdkaka är guds gåva till mänskligheten
Julia är guds gåva till mig.


Ida min vän kom hem

Varför var du tvungen att förstöra allt?
Den här dagen började bra men slutade med en springtur med alldeles för hög musik. Allt är så komplicerat och inget är som jag vill.


Grattis på morsdag

Efter att ha pluggat och planerat en rädda facebook cup hela dagen ska jag nu iväg och fira morsdag......Hoppas det finns fika!


GOD NATT

Är så sjukt irriterad så jag ger upp den här kvällen nu.

Vill fara nu

3veckor kvar!


Audition gick bra!

Ett dygn i Piteå.
Audition
Det började med att vi fick nummer och jag fick nummer 2 vilket är mitt lycko nummer.
Första danslektionen var modernt och bland det första läraren säger är "Vi ska ha mycket golvteknik idag".YEY. Efter lektionen drack vi saft.
Andra danslektionen var balett och rytmik så vad kan man säga balett är balett.
Efter lektionen drack vi saft.
Tredje lektionen var jazz och jag hann som inte reagera på att lektionen börjat innan den va slut.
Efter lektionen drack vi saft.
Sen skulle jag visa solot och jag satte de!!! Det har jag aldrig gjort förut vilket inte kändes jätte bra.
Efter solona drack vi saft.
Sist var det dags för intervju och mer förvirrad flicka får ni leta efter.
Läraren- Är du envis?
Jag- JAA OJAA!!
Nu är det bara att hoppas på att det är positivt att vara envis.

På äventyr i Piteå med Julia
Vi gjorde egen nachos.
Vi åt kladdkaka och cheez ballz medan vi kollade på skilda världar.
Vi sov på en luftmadrass men när vi vaknade var det bara en madrass.
Vi var precis som planerat på cubus klockan 10.00 imorse.
Vi köpte mackor till bussresan hem. Vi gjorde en liten miss i dressing valet Julia valde hot och jag trodde hon skulle dö för den va HOT och jag valde curry så den luktade över hela bussen. MEN hon som satt bakom oss i bussen var mer störande.


Audition i Piteå here i come!

Först. Amanda jag har haft mina nya springbyxor hela veckan!!!!

Nu är jag sjukt nervös. Vaknade klockan 02.28 och var beredd på att fara innan jag insåg att det var några timmars sömn kvar. Men nu måste jag gå och packa det sista och försöka att inte dö av panik. Håll tummarna!


Älskar att gå omkring i danskläder utan att få konstiga blickar

Idag satt jag och Amanda och pratade om skillnaden mellan Media och Dans.

MEDIA                                                                 DANS
Kolla mina nya jeans                          Kolla mina nya springbyxor
Kolla mina nya klackar                       Kolla mina nya halksockar
Jag gjorde sotade ögon idag               Jag har faktiskt på mig mascara
Jag har plattade håret idag                 Jag har kammat håret idag
Känn va gott min parfym luktar          Jag luktar inte så äckligt har bara haft två danslektioner och duschade igår


 


Boliviabilder 11


DE DÄR VA FETT GOTT!!
SHIT VA JAG ÄR HUNGRIG NU ALLTSÅ!

Boliviabilder 10


Amanda och Heydi bestämde sig för att bada vilket man INTE gör där eftersom att vi var ovanför molnen=fett kallt.



Den här lilla killen kom överallt och sjöng o spelade, han var huuur cool som helst.

Vi bestämde oss för att sitta längst fram på båten så nu var vi alltså ovanför molnen,längst fram på en båt och ute på "havet"= FETT kallt

Drack man av det här vattnet skulle man inte bli sjuk.

På väg hem från ön stannade vi och kollade på ett Indianhus. Det var stenar på stenar som bildade ett stenhus men det var väl coolt. 

Spännande söndag

Okej Sofia tänker inte lägga ut bilderna förän om några dagar så jag skriver nu iaf.

Igår på kvällen träffades jag och Sofia vid Ica där vi skulle köpa lite smått och gott till våran myskväll. När vi kommit hem till våran lägenhet så dukar vi fram chipsen,dippen,godiset,grukan,ärtskidorna,granatäpplet, häller upp colan och sätter på programmet om Bin laden. Fruktansvärt spännande program det där och efteråt skulle det vara om folk som överlevt 11/9. Hux flux bröjar jag få svårt att andas så som det bruka bli när jag ätit något jag inte tål. I vanliga fall försvinner det efter någon minut men nu blir det bara värre och värre och Sofia reagerar på att jag slutade prata (jag drar slutsatsen att jag pratar för mycket när jag ser på tv).
Sofia får panik och ringer Hanna som inte svarar, hennes mamma som får panik, min mamma som inte svarar, Lars som skriker RING 112 men jag vägrade åka ambulans (jag drar slutsatsen att jag är envis). Sofia ringer då pappa som säger åt oss att gå ut mot umeåvägen där han hämtar oss och kör sedan i full fart till akuten.
När vi väl kommit fram till akuten fick jag komma in på en gång. Jag fick ligga på en säng i X-antal timmar med en massa maskiner fastkopplade i mig, fick 4-5mediciner, syrgas och allt det där om hör till.
Jag hade en snygg läkare(jag drar slutsatsen att han är gay) "OOh vilket fint nagellack du har... Det ska jag ta bort", Sen hade jag även en lite konstigare läkare och en helkonstig tjej.

Jag minns inte allt hände men jag minns att jag inte kunde andas på flera timmar, att jag skakade som tusan och att det kändes som att jag skulle svimma hela tiden. Den här kvällen hamnade inom top 5 av hemska kvällar.

Jag vill ha ett pris

Ingen som tänkt anmäla mig till vardags hjältar!?
Imorse var det en tjej som hade glömt busskortet och varken hon eller hennes kompis hade pengar så jag lånade hon 25kr.SHIT. Liksom vad gör man inte för att dagens ungdomar ska kunna utbilda sig?

Annars har dagen varit så här jag har sovit,sovit,sovit, improviserat en redovisning med Frijoh,sovit,sovit,sovit och nu försöker jag få tag i Pernilla.
Jag hade tänkt berätta om gårdagens äventyr senare då jag fått bilderna av Sofia.


Pris till bästa tränaren



Ska fara och leka snäll tränare nu till småbarnen. Underbart. Hoppas dom är duktiga idag och HOPPAS IDA ÄR PÅ BRA HUMÖR!! Det är fasiken viktigare att Ida är på bar humör än att barnen är duktiga. Hoppas INTE vi ska träna riktig volleyboll det kommer bli K.A.T.A.S.T.R.O.F.F.


 

Jag blev fångad i ett mörker jag såg inget ljus fast allt runt omkring stod i brand

Igår var det kulturnatta och jag fick se min barnidol ROGER PONTARE!! Jag kan alla låtar.. Jag och Pernilla var(är) lite smått beroende av honom. Han är så cool då han kommer med en död isbjörn, iller och älg omkring sig + en fågel på huvudet. LOVE HIM!



BLÅ SKOR!!

Idag har jag kollat på film "Älska mig" som mina småbarn tipsade mig och Ida om och i början satt jag och skratta åt hur dåliga alla var men i slutet..... Jag grinar ofta men det här var löjligt jag kunde inte sluta!

Det kan vara så att tjejen som varit så anti klackar på studenten har bytt sida. Hon är nämligen på jakt efter ett par blåa klackar!

Jag kommer sakna mina danssalar

MatteC np var RIKTIGT svårt och jag kommer vara överlycklig och bjuda på tårtkals om jag får G.
Jag är så sjukt stressad så jag är nära på att börja grina hela tiden.T.ex. Idag fick jag jobba på mitt solo under dansträningen men Ingrid bad mig svara på 3enkäter som kanske tar max 10min att göra och jag var såååå när på att börja grina..haha!

Nu har jag iaf äntligen skrivit klart mitt nk arbete och ska ge upp pluggandet för ikväll men de fortsätter imorn. Hurra.

Amanda- Signe du är smart, Irma logisk, Julia klok(eller något) och du josefin är klurig.
Jag- Jaha så jag är den dumma.
Amanda- Nej alltså du är smart och tänker rätt det är bara de att ingen annan tänker som du därför tror folk att du är dum.

En sak som alltid gör mig lugn är att sätta på bra musik, vrida upp värmen på max och sen bara ligga i en danssal och rulla runt på golvet..Hahah! Det kanske låter konstigt men är man dansare så förstår man direkt charmen i det.


TACK SOFIE!

Den här kvällen har jag panik pluggat matteC och jag hade INTE klarat det utan Sofie som hjälp mig genom msn. Fatta mycket bättre man förstod när hon förklarade genom :) och :( gubbar, det var som en helt ny värld öppnade sig..haha!
Så imorn klockan 08.25-12.25 kan ni hålla tummarna för att jag ska klara np.
Om det nu skulle vara så att jag har en bön kvar efter alla gånger jag bett om en hund och om att det ska vara nachos på vildmannen så vill jag förbruka den nu "GODE GUD GÖR SÅ JAG KLARAR DE HÄR PROVET, AMEN"

Måste lägga ut resten av bolivia bilderna


Fick äta go middag med Sofia, Sorina,Linnea och Andreas :D

Idag hade vi nk prov och det kan ha gått hur bra som helst eller så gick det helt kasst. De var fler ord jag inte förstod och sen skulle jag skriva län, JAG VET INTE VAD ETT LÄN ÄR!!!
Sen så hade vi dans, dansade lite till och sist så jobbade jag på mitt solo som nästan är klart. Nu har jag träningsvärk i muskler jag inte ens viste fanns.

Träningskläder är de finaste vi har

Jag och Jessica uppskattar verkligen de små guldkornen i vardagen, t.ex. att få klä sig lite extra fin för man ska på 20års kalas.




Jag saknar allt lite extra mycket nu bara


Om 2veckor är pluggandet över

Jag vill ha tillbaka mitt liv jag vill INTE plugga 24/7.
Men ikväll kom iaf Pernilla hit och jag har inte träffat hon på säkert 76tusen timmar. Så vi bakade kladdkaka och pluggade. Jag hjälpte hon med matten eller jag vet inte om jag var till så mycket hjälp men men.



KOM IGEN SVERIGE

Nu när Sverige troligen kommer förlora hockeyn tänkte jag liva upp stämningen med att säga att den finska tränarens namn är väldigt roligt att säga högt Jukka..HAHA
Tack mamma och pappa för att jag inte behövde heta de.


en helt vanlig söndag

Ska klä ut mig till askungen nu...... Nina du är skyldig mig!!!!!!

ikväll är det melodifestivalen

Jag ska skaffa en kines som kan ta hand om Sofias mobil. Jag har försökt få tag i hon sen klockan 2. Men nu har jag äntligen fått tag i hon så jag och Wilma fara och förstöra friden för hon och Andreas.


Fredagsmaten pasta och bränd falukorv

Vad gjorde vi igår kväll? PASS.
Julia du skulle nog inte bli så besviken på dina barn...tror jag...


Stilstudie

Igår hade vi stilstudieredovisning i Valhalla och det var öppet för hela skolan att komma och kolla. Vi hade förväntat oss att kanske 7-8personer skulle komma men det var hur många som helst. Vi har fått höra många fina kommentarer om vårat arbete vilket är väldigt roligt med tanke på vilket enormt arbete det varit.


Sen till bussen IGEN!

Det gick inte att kommentera din blogg Amanda men jag söker den 27-28 maj :)

Jag är så slut, jag vill bara sitta i soffan och titta rakt fram hela dagen. Men de blir inte av. Idag klockan 10.30 i valhalla är det sista chansen att se Dn3 dansa så komsi komsi.
  

Bilder från dansen i veckan


Kvar på skolan till klockan 18.00

Vi fick se Balettakademins dansarutbilning åk3 idag..........Jag är kass...........
Dem hoppade hit och dit, la benet runt huvudet, lyfta varandra på de konstigaste sätten och jag tror temat för den här föreställningen var "KLÄ AV DIG". Men det är ju kul att vissa är så snygga så de vill dansa "nakna" inför X-antal personer.


JÄKLA SOLO!! Det går inte att koreografera något. Vad jag än gör så ser jag ut som en blandning av en elefant, ett kylskåp och en flodhäst. Underbart.

SM

Jag och Ida var som sagt och coachade på Volley2000 SM i helgen och ALLT gick fel.
- Folk hoppade av i sista sekund
- Våran anmälan var helt fel
- Vi hoppade på fel tåg i Stockholm
- Vi missade bussen ut till hallen så dem behövde göra om spelschemat
- Han som skulle stämma jag och Ida förra året kände igen oss
- Vi höll på att missa tåget hem
- Tåget hem var försenat så vi missade bussen hem till Vännäs



What are words

JAG HAR BETSÄMT LÅT TILL MITT SOLO OCH NU SKA JAG FARA TILL SKOLAN TYP 3½TIMME FÖR TIDIGT FÖR ATT KOREOGRAFERA...


Jag är tillbaka, Woooho

Nu är PA100 inlämnat och jag och Amanda fick ihop 97sidor.
Stockholmsresan med klassen är över och jag insåg hur viktigt det är att Vännäs får tunnelbana.
Sm med Ida och småbarnen är också avklarat och det var fantastikt roligt men jag ska ALDRIG bli 4 barns mamma.
Så 3 väldigt stora grejer kan jag nu stryka från min To do list, bara 87 punkter kvar...Jag är så glad.


FY TUSAN SÅ VARMT DE ÄR.... Jag ska flytta hit ett hav tror jag.