Grattis på födelsedagen :D


28/9

Jag tog en springtur imorse eller klockan var 13.00 men det var morgon för mig. he he!
Så nu sitter jag här som en ny människa efter att ha använt både hårinpackning och ansiktsmask och slängt på ett nytt nagellack.


Jag saknar dig verkligen



See ya later

Efter en fantastisk kväll med fina Lydia är jag nu hemma och fixar mig lite snabbt innan jag ska iväg på bio och se Bilar2 med mina små favoriter Isak och Lisa :)


Vilken mysig dag

Idag har jag varit ute och rört på mig och försökte stretcha efteråt men jag känner mig som ett kylskåp. Har hunnit vara en sväng hos mamma också. Där drack jag kallt kaffe och hjälpte till att fixa Jennies akvarium. Nu blir det blir det grillad lax till middag med pappa och sen ska jag avsluta dagen på ersboda hemma hos underbara Lydia med baywatchmaraton.


TADAA

Vad åt ni till lunch igår? Själv slängde jag ihop något enkelt av lite rester.


Nä men skolverket bjöd på lunch dock inte till mig men jag tjuvåt. Men efter att ha ätit på vildmannen i 3år tyckte jag att det var de minst dom kunde göra.


Fantastiskt söt renunge!

Efter en heldag med Allis har jag insett att jag inte vill bli mamma på några(många) år. Men efter ett tag lärde jag mig att hon är nöjd så länge hon får äta eller slänga saker på marken så efter de flöt de bara på. Hon fungerar alltså som alla andra i min släkt.



I MISS MY PILLOW

Idag blir det inte Pretty little liers hela dagen, wääh!
Utan idag ska jag vara barnvakt åt lilla Allis, träna, vara tränare och sen kanske det blir ett avsnitt innan jag somnar. he he! Jag och Allispallis ska utforska Lycksele så det här blir nog en bra dag.


Lazy

Okej, det är lika bra att inse att idag den 21/9 2011 kommer Josefin Nylander inte göra någonting. Jag ska sätta på lite kaffe och sen fortsätta ligga i sängen och se på Pretty little liers.


Alltid välkommen in...


Idag är det onsdag. På onsdagar brukade vi ha 2danslektioner på skolan en med Ingrid och en med Sari. Jag och Amanda såg på Top model och Vänner efter skolan. Vi hade alltid problem med att komma i tid till dansen. Jag sov alltid över hos Amanda på onsdagar. Jag gillade onsdagar.


 

Vi vet alla vem som är sämst på att laga mat

Att steka en omelett utan smör är lika svårt som att steka pannkakor och glömt hä i mjöl i smeten(talar från egen erfarenhet). Det slutar oftast med att maten ligger i en hög mitt på tallriken och du vet inte riktigt om du ska äta det eller om du har ätit de(Inte okej Josefin, USCH). Att laga mat är verkligen det svåraste jag vet jag får panik när jag måste hålla reda på både makaroner och korv samtidigt.

Men nu fortsätter mitt serie tittande, Pretty little liers here i come!


Det är för tidigt

                                                                        God morgon!

Min plan var att träna nu på morgonen men efter att ha kollat ut genom fönstret gick jag raka vägen tillbaka till sängen. Så nu ska jag uppdatera mig lite på serier och sen göra något vettigt av dagen typ efter kl12...Kanske...




Mina småbarn

Det är jobbigt att vara tränare. Stå och säga "På nät, på nät, på nät, på nät" och "Nu har vi mottagning hur ska vi stå då?" i 1½ timme gör att man lätt blir irriterad. Hahah!
Men det är för det mesta fantastiskt roligt.

                                                      



See ya later

Vänner för alltid

Kvällen den 19/9 (alltså igår) var aaawesome. Kinabuffe med Ida och sedan en mysig pratstund i soffan hos familjen Persson. Tack det behövdes. Sen så avslutade jag och Ida kvällen med att se Tsatsiki.
Jag kan inte fatta att Ida flyttar till USA om 2veckor. Hur ska jag klara mig utan hon?


Roadtrip till Norsjö. Underbart

Just chillin in my onepiece


20/9


Living the dream, Wooooooohoooooo


Mycket pengar

Idag är det möte i Stockholm, möte med folk från skolorna i USA. Anledningen till att jag sitter kvar i Vännäs och inte är i huvudstaden och pratar engelska är att resan gick på 1600kr. Men jag måste ner på ett annat möte om någon vecka och då funderar jag på att stanna en natt så jag hinner träffa Amanda och Julia. Om dom nu vill ha besök.


Let´s dance


19/9 kommer bli en bra dag




I wanna dance with somebody

Äntligen måndag vilket betyder att det är dans med Frijoh ikväll. Efteråt ska jag träffa Ida och äta middag. Det var riktigt länge sen jag träffade den kvinnan. Men först ska jag chilla i soffan hela dagen.


tvåhundratio


Kolla så ond jag ser ut.

Hur mycket drag är det på ett 210års kalas...Inte mycket

210års kalaset var okej fastän middagen och musiken inte var något att hurra för. Något jag däremot vill hurra för är min släkt, det är ju helt underbart att det finns så många människor som är lika konstiga som jag. Släkten är värst eller vad är det man brukar säga?
Fastän vi fick lyssna på musik som "Leende guldbruna ögon" ,äta mat med för mycket peppar,förklara för bartendern hur man skulle blanda alla drinkar och höra på fulla göteborgare hela kvällen så blir kvällen godkänd. + att jag fick hem några batterier.






dansband och gick ut till taxin för att spela radio och fortsätta festen där.

Ett tecken på att jag fortfarande är ett barn

Jag och Jessica var nyss och handlade och jag var nöjdast över godiset till filmen medan Jessica vart kalasnöjd över sköljmedlet.




Söndagen den 18 September


Jag älskar alla mail som handlar om USA

äl


I WONDER

Is this the way to look at a 210 party?


SEE YA LATER

Så fantastisk



Kalas kul

Mina kusiner kom nyss över för att rota bland mina kläder för att hitta något till 210års kalaset ikväll. Det är en av alla positiva punkter med att ha 2 av sina kusiner boende brevid en, man har inte bara 1 garderob utan 3 i helt olika stilar. KALAS BRA!

Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska slänga på mig för stiligt men något lär jag väl hitta.
Bra see ya later när jag förhoppningsvis är lite finare.


What to wear?

Hur klär man sig på ett 210års kalas?
Är man finklädd? Partyklädd? Vardagsfin? I HAVE NO IDEA..

Imorn är jag och släkten bjudna på 210års klas. Det är min farbor som fyller 60 och 3andra män som också fyller jämt som slagit ihop sitt firande och tillsammans blev dem 210år.
Är det fart på dem här 210 åringarna eller ska man förstå av titeln "210års kalas" att det kommer bli väldigt lugnt.


När det äntligen är över

Okej.. Mina dansarmuskler är long gone!
Efter uppvärmingen på 5min kände jag mig nöjd och var redo att gå hem och ta helg med gott samvete. Men vi kämpade oss igenom hela timmen och TADA vi överlevde fast jag tror vi kommer ha en hemsk träningnsvärk imorn. Egentligen så är  det inte ett problem eftersom jag tycker om att ha träningsvärk. Det är ett tecken på att man lever och att man kämpat, låter de konstigt? Kanske är ännu en dansskada ;D

Nu blir det lunch i soffan framför satc innan mailandet till USA och helgstädningen börjar.

Hade träningen varit på stranden i Kreta hade jag aldrig slutat träna

Bodypump

Nu är det dags att se om mina dansarmuskler är kvar eller om dem är historia


God morgon

Hur många dagar kan man hosta innan hostan tar slut?

Nu på morgonen ska jag och Pernilla iväg på bodypump men först frukost. Tänk om man kunde vakna upp till hotellfrukost varje morgon.

Helt okej faktiskt

Igår var jag på pilates och jag saknade faktiskt Sari. Jag saknade den där personen som anser att avslappning är att göra en armhävning riktigt sakta.


"Living the dream"


Mys på stan med Amelie

Det där med att jag inte skulle köpa någonting gick ju inte så jätte bra. Men till mitt försvar så köpte jag bara grejer jag behöver för att fortsätta leva tex legging,marscara, örhängen,väska och 2ramar. Allt det här gick på 550kr så egentligen borde jag vara stolt över mig själv som shoppar så ekonomiskt.

Till lunch hittade vi ett ställe som serverade morotssoppa med bröd och sallad. "Det här låter bra, varm soppa och mycket sallad" tänker jag då och beställer maten och går och sätter mig. Då visar det sig att det är 3salladsblad, de har bytt ut smöret mot något gröntslem, stället är alldeles för vuxet med alla dessa mammor och affärsmän för två ungdomar som fortfarande äter sin mat med händerna OCH som pricket över iet smakade soppan förtaskigt.

14/9

Idag är en BLÄdag. Jag hostar och känner mig allmänt uschig. Men jag ska iaf fara in till stan och följa efter Amelie som en liten råtta medans hon shoppar. Själv ska jag inte köpa någonting utan ska bara vara sällskap så hon har någon att prata med....så jag har någon att prata med.


Det blir bra...Snart


Jag är på G

STORSTÄDNING av mitt rum, nu jäklar ska de bli fint här inne.
Tvättat
Duschat
Druckit te...Fy ***
Nu ska jag fara till brån och vara barnvakt åt mina små kusiner.


La stockholm

Sista dagen i högis och sista dagen i Stockholm. Ätit soppa till frukost som vanligt och nu bllir det en runda här i högis innan vi drar hem och dricker kaffe.
SEE YA LATER!

En lördag i stockholm

Efter att ha storstädat lägenheten håller vi nu på att laga middag, NACHOS!
Deras ugn som var mitt städuppdrag är nu renare än den någonsin varit MEN samtidigt smutsigare än vad min blivande ugn någonsin ska få vara.
Ett helt vanligt samtal i köket.
Amanda- Jag vill ha en ost i mig.
Jag- Jag lägger mig inte i ugnen.
Frida- Nu blire farliga facebookstatusar, så nu kör vi in den istället.
Julia- Längre in...Vrid åt andra hållet.

The Bridge

VIP-kort
Vi gjorde massor av fantastiska dissar....Nu stan

HAPPY NORRLÄNINGAR IN STOCKHOLM

Dagen har sett ut följande.
Möte med the USA people and it was AWESOME! I´m so YEY
Sedan fika på söder och avslutade med shopping på ÖB. Eftersom det är utgång i den stora huvudstaden alldeles snart så blev det spagetti och falukorvsmiddag med gänget till middag. Så klart de är ju party fredag!!
SEE YA LATER ALLIGATOR!
Fel gäng men party som party. ELLER!?

Jag älskar mina tjejer

Framme i Stockholm.. WOOPWOOP!
Frijoh och jag fick en varm kanelbulle och kaffe på planet.Undertbart med flyg. Annars så har vi ätit soppa,chillat och sett på tv. Underbart med chips en torsdag.


Stockholm nästa


ÅTERTRÄFF

Nu håller jag på att packa de sista inför STOCKHOLM!! Jag är medveten om att jag bara ska vara borta till söndag men det är en lång tid. Jag får lite panik när jag inte har alla mina grejer med mig vilket gör att jag ALDRIG vet vad jag ska packa.
Men vid 3 går jag träffa mina underbara vänner igen :D I´M SO HAPPY! Hela helgen kommer bli awesome.


Onsdag

Igår vart de tvmys med Paulina och Pernilla och vi gjorde den berömda hallon,blåbär och jordgubbs smoothien. Det var ju trotts allt onsdag.



På jobbet la jag ett puzzel med ett barn.
Jag- Vad är det där?
Barnet- En häst
Jag- Nej en zee
Barnet- En häst
Jag- Nej en zebrrrr
Barnet- En häst
Jag- Nej en zebra
Barnet- De är samma sak som en häst
Jag- Nej dom ser nästan likadana
Barnet- Det är en häst
Till slut gav jag med mig och lät både zebran och åsnan vara en häst.


Det regnar så mycket så jag funderar på att sjukanmäla mig

Nu har jag tagit en paus på typ hela sommaren men så kan de gå. Såå vad händer i mitt liv just nu då? Lika lite som före sommaren. Jag jobbar på dagis och sen inte så mycket mer.
Imorn så far jag och Frijoh till Stockholm och hälsar på Amanda och Julia och jag tror att Signe skulle komma dit, WOOPWOOP!
Hela resan är som ett stort äventyr för varken jag eller Frida har förstått hur vi bokar resan så....fortsättning följer....