DE SNÖRA STORA SNÖFLINGOR

IDIOTFÖRKLARING

"Ja och så när man ger bort blod är är det 4,5"
"JA men då hade du ju rätt om liter"
Njaa inte riktigt 4,5liter blod man ger MEEN nästan.

En krock.
"Två renar somna och en vart skadad"
...
"Det var två stycken som dog och e.."
"DOM SOMNADE JU BARA"

"Josefin jag skulle INTE vilja ha din hjärna"


TRÄNINGSBEROENDE
"
Min pojkvän skulle på förfest och jag ba MEN ÄRU DUM ELLER"
"
Vadå förfest det heter uppvärmning"



BARA VANLIGA IZA <3
"
Vad smal du ser ut Josefin"
"
Tack"
"
Du ser ut som en platt fjortis som aldrig äter"
YES då har jag verkligen lyckats..NOT..

________________________________________________________________________________________

Ikväll hade vi årsmöte med volleybollen och jag gjorde ingenting för jag förstod ingenting men det känns alltid lika bra för alla är lika borta.
Krister försökte ge mig nå ansvar men jag sa helt ärligt att jag aldrig skulle klara av de så Sofia fick jobbet istället ^^ TACK SOFIA!
Sen så for jag till Pernilla och "såg" på film. Hon satt och skratta för sig själv medans jag låg och sov. När filmen var slut så gick vi upp och marken va helt full med snö och det snöade som aldrig förr och jag fick lite panik och undra hur länge jag sovit..Hahah
Så nu är jag ju pigg och HUNGRIG!! jag förstår inte hur jag alltid kan vara hungrig vart gick det fel liksom? Jag är typ som en ko har en mage för mackor, en mage för god mat, en mage för äcklig mat, en mage för glass, en mage för kakor, ja ni fattar inte helt normal med andra ord meen jag är ju inte själv har Pernilla på min sida..Hahah



Kram Josse


29/11


Eftersom alla är så osociala (särskilt dom som blivit gamla och ja du vet vem du är K*M..haha) ska jag fixa varm choklad och se på film. Sen sova och hoppas att skolan är borta imorn när jag vaknar ^^
Just ja en fråga också. Måste man ha svart hår och se utländsk ut för att få jobba på en kinarestaurang?

Kram Josse


Skyltsöndag


Skyltsöndag i Ume för första gången någonsin och det var väl okej men jag gillar Vännäs mycket mer.
Vi åt kinamat och det var ASGOTT och mättande. Vi for på OBS och jag tänkte att man kanske skulle få se the lovely boy (Lydia fattar) som jobbar där men han va inte där. Vad är det för stil egentligen?
 


kram Josse

Gott vare

Åt middag hemma hos Christer,Anika,Amelie och Aron. Vi åt ris och köttgryta och till efterrätt glasstårta och snälla som vi är kunde jag,Amelie och Mattias offra oss så dom slapp slänga dom sista bitarna. Jag menar det är ju snart jul så bäst man är snäll.
Annars var det som en vanlig kväll jag fastnade för någon dålig barnfilm, ett cirkus program (som jag inte fick se Grrrr). Men nu ska den lilla midgårds tösen(intern"skämt"..Hahah) sova god natt.





Kram Josse

ASBRA

Ida kom hit igår och vi bakade hela kvällen vill jag lova. Vi bakade choklad och kokostoscakakor, kärleksmums och våra super muffins. Efter allt var klart var klockan kankse halv 12 och vi lägger oss i sängen för att se 500 days of summer men 15min in i filmen.
Ida - Josefin kan vi inte sova?
Jag - JAAA.
Roliga tjejer njaa vi träffas, vi bakar, vi sover, vi spelar match, vi far var och en hem till sig..

Matchen idag då. Vi spelade mot Norsjö och de har elitseriespelare och leder hela serien medans vi spelat div2 ett år och nu gått upp till div1 alltså inte så mycket erfarenhet. MEN vi var asbra och vi spelade 21-25 i 2set :O Liksom vad hände med oss? Ingen som vet, ingen som vet men samtidigt ingen som bryr sig bara vi fortsätter spela så här. Jag har inte haft så roligt på riktigt länge OOH VA BRA VI VAR :D hahaha
Det var dock 2 personer som jag vill skjuta bollen i huvudet på men det är ju en annan femma, Shit va irriterad jag blev.



JAG ÄLSKAR ALLT JULPYNT  :D
Så himla mysigt. Det är jul en gång per år då ska man tusan satsa till 110% med allt pynt



Kram Josse

Underbart

Efter skolan gick jag och Amanda ner till stan och kollade i affärer. Vi sökte efter allt som hade glitter eller paljetter på sig med andra ord sökte vi nyårs kläder. Jag hittade tusentals diadem som jag vill ha men har jag pengar till det eller? Nja skulle inte tro det.
Vi åt väldigt sen lunch på Max och sen så for mötte vi upp hennes kompis som jag inte minns namnet på TUSAN OCKSÅ. Dom skulle köpa lite grejer till dansföreställningen och då börja vi prata om vad som är poängen men pärlor och stras på underkläder?? Liksom vad är grejen..Hahah
Sen så for vi coh handlade och det var ju en upplevelse dom sprang omkring överallt och ba JAG KAN ÄTA KYCKLING, NEJ KLADDKAKA, NEJ FLINGOR, NEJ PANNKAKA..

- Ursäkta hur mycket kostar russinen?
- 16kr
- MEN HUR MYCKET KOSTAR 2BANANER EGENTLIGEN!! :O För hur kan det ha blivit 32?
Killen i kassan kollar på oss med en min som säger "Snälla fara bara härifrån jag är less på er nu"
- Ojj vart det så mycket vänta du får tillbaka 15kr då.

Okej de lät inte så roligt men det var roligt.

Så tack Amanda och hennes kompis ni fick mig äntligen på bra humör igen <3



Extremt dålig bild men det var iaf sånna här äckliga människor på stan idag och dom demostrerade mot grisslakten. På deras skyltar står det något om att man dödar grisar för deras päls och då gick vi länge och funderade på hur fasiken dom menar för grisar har inte päls..Hahah


Kram Josse

PINSAMT

SOFIA!!
Vi måste skärpa oss det här är pinsamt. Från varje dag i skolan + alla helger till en gång varannan månad. Vad gick fel liksom?
Igår efter träningen stod jag,Sofia,Ellen och Linnea utanför och pratade och jag och Sofia var lika dryga som vi brukade vara OOH SAKNA..
Det kankse låter konstigt att jag saknar att vara så dryg så andra vill slänga en i diket men då har ni nog inte tänk att på det aldrig gick längre än 2min utan att vi skrattade. Eller nä nu ljög jag det var en gång då hade sofie sovit hos mig från fredag till lördag och sen varit med varandra hela lördagen och sen på lördag kvällen skulle vi på bio och efter bion var vi så lessa på varandra att vi fick på varsin sida av vägen och pratade för oss själva..HAHAH






Kram Josse

Just for a day

Det var ett långt inlägg men jag raderade det för nu har jag skrivit det jag vill skriva och ni behövde inte läsa eftersom ni egnetligen inte bryr er.

Pleace come, Take me away, I've been runnin' for so long now,
That I lost my way



Kram Josse


Dansa dansa rör på hela kroppen

Nu efter träningen hade jag tänkt att se på film och bara ta det lugnt men det slutade med att jag måste sitta och räkna takt för Jessica i 1timme 8min och 38sekunder. Shit tjejen har ingen koll alls alltså..Hahaha
Men lite bättre taktkänsla kankse hon fick...Eller inte...
Dans är inte riktigt hennes starka sida.



Från Vännäsdagarna


Kram Josse

Imorn är det fredag :D

Efter skolan idag for jag och Julia till Thai ?? vi kallar de PimPim exakt som godisen. Vi beställde nudlar med kyckling och det var nästan godare den här gången. Så vi tog hem våran supergodamatlagadavpimpim till Julia och såg på Ronny och Julia. OOH vad jag älskar den julkalendern har inte sett den sen den gick på tv och ändå så visste jag vad som skulle hända..Hahaha
SE jag lär mig bara nödvändiga saker som t.ex. julkalendrar och inte onödiga saker som NkB.
Självklart så åt ni efterrätt också vi är ju inte helt dumma heller och det var daimtårta ASGOTT.


 


Jag och Amanda på historian.
Fråga: Är du Nazist? i så fall när? (eller något liknande)
Svar: När jag är på pizzerier. Det tar en sån lång tid och det är alltid invandrare som jobbar där och hade det varit svenskar hade det gått så mycket fortare det lovar jag. Jag är ju där för att jag är hungrig inte för att jag vill vänta..
HAHAHA. BRA SVARAT!


Kram Josse

Jul snart

Jag upprepar min önskelista så ni minns.
  • Svarta Uggs
  • Adidas kofta
  • Gossip girl serierna
  • En hund
  • En resa
  • En rosa Ipod
  • Parfym


    En sån här vill jag ha i julklapp!!!

    Kram Josse

  • Jag är en fisk




    Idag på NkB så fick vi "leka" hela lektionen, vi gjorde med andra ord en massa olika tester. Jag och Frida (som för övrig äntligen är hemma från Egypten) satt och försökte hitta våra pulser i 20min men det gick fasiken inte. Jag har ingen puls. Jag är pulslös, jag kankse är en fisk egentligen dom andas ju inte luft.. Hmm ja du det där tåls att fundera på.

    Nu äre greys som gäller..
    Kram Josse

    Tåskorna på

    Vad har jag gjort ikväll då? Jo övningskört och insett att jag aldrig kommer få körkortet. Sen så har jag bakat morotskakemuffins Mmmmm gott vare^^
    Nu har jag 10.000bloggar + 2 tidningar att läsa oj oj oj va jobbigt liv jag lever..



    Kram Josse

    JAHA så jag är sämst

    Jag och Ida lärde våra volleybollungar att göra överarms server 10p till oss. Men ungar iiiinte riktigt våran grej..haha

    Jag och Ida - OOH jäkla jobbiga
    Pontus - Men man måste ha tålamod dom är ju bara barn.
    Jag och Ida - Dom är 11-12år dom är inte barn.
    Pontus - Jo tålamod, TÅLAMOD
    Jag och Ida - MEN VI HAR INGE TÅLAMOD.
    Pontus - Nä jag ser de.. Ingen av er ska ha mina barn bara så ni vet..
    HAHAHHAHAHA.

    Våran träning gick faktiskt riktigt bra och jag ansträngde mig så mycket så det svartnade när jag slängde mig på en boll. Det va usch så äckligt!  Jag låg redan på golvet och sen hörde jag Ida skrika att jag skulle ta bollen så jag far upp på knä och slänger mig åt andra sida på något sätt och sen minns jag inget förän ett tag och då var det att folk skrattade som tokar.

    "Du har ju samma gener som Jessica så du borde vara lika bra som hon"

    "Du måste bli bättre om du ska få spela"
    VAR DET DÄR ETT SKÄMT ELLER!?


    Kram Josse


    Hemska morgon

    Det var en tidig morgon och Josefin gjorde sig klar för att fara till skolan. När hon går ut genom yterdörren ut till den mörka dimmiga världen grips hon av panik. JOSEFIN HATAR MÖRKER!
    Men modig som hon är så går hon till busshålplatsen trots att hjärtat slår 5000gånger i minuten. Josefin står där helt ensam och väntar på att bussen ska komma kl:07.20.
    ...07.17...
    ...07.18...
    ...07.19...

     Där ur mörkret kommer något stort med ljus rök runt omkrings ut och det blir bara större och större. 
    Är det en varulv, en varg, en mördare, en vampyr, en hemsk hockeygymmare från lilja? VAD ÄR DET FÖR NÅGOT?
    Josefin kämpar för att hennes hjärta ska fortsätta slå och för att inte böjra gråta.
    När den stora hemska varelsen kommit fram till bussen ser den nu mera hjärtlösa Josefin att det var en 93:a med stor dunjacka som rökte..
    ...07.20... Bussen kommer.


    Kram Josse
     


    Vilken dag

    Ikväll har jag:
    - Övningskört och jag var grym som vanligt. Parkera är dock inte min starka sida än jag hamna mitt på ett vitt sträck INTE okej..Hahah
    - Fixat musik och räkning till Jessica
    - Fixat bloggdesign till Jessica
    - Ätit pannkakor lagade av Jennie


    Jennie - Josefin vad ska du bli när du blir stor?
    Pappa - Hon ska bli volleybollproffs hon måste bara bli någon meter längre för så där kort kan hon ju inte vara.
    HALLÅ!!! För det första är det tryckanerpåjosefinveckan i veckan eller? och för det andra är jag inte kort.


    Pernilla goes crazy i min garderob. Det ser inte ut som hon på något sätt men fin var hon.






    Kram Josse

    G barnen

    Nu har vi just haft svenska redovisning men varken jag eller Amanda var me förra veckan så vi fick bara hoppa in i en grupp idag. Vi körde på den klassiska AAh, Mmm, Jo precis, Exakt..Hahaha
    Men vi kan ju inte ha fått IG iaf ^^ Hoppas jag!
    Nej nu ska jag skala min troligt kalla apelsin. Ska seriöst börja ha vantar när jag går och hämtar fika för händerna fryser sönder.

    Kram Josse

    Imorn äre skola NOO

    Match i Skellefteå och jag fatta fasiken inte va Patrik höll på med om jag ska vara ärlig. Sen så åkta jag hem med Ellen och Ida vi pratade non stop i 2timmar Ooh va jag gillar när folk pratar lika mycket som en själv ^^
    Ikväll ska jag vara med Pernilla och kolla om jag hittar nåt som jag vill ha av Jessica i julklapp.

    Vi åt kyckling till middag och jag verkligen hatar allt det där sega äckliga äcklet på kyckling så jag petade bort hälften och då säger pappa helt normalt "Gud vilken tur att du inte föddes som hyena"..

    Jag- Jennie du måste lära dig säga R annars kommer du få dåligt betyg och bli mobbad.
    Pappa- Ja tänk om du blir tillsammans med någon som heter Rudolf du kommer du säga Judolf.
    Jennie- Men jag behöver inte bra betyg för jag vill inte plugga till något.
    Pappa- Men gör du inte det måste du börja göra som Josse och dansa för att tjäna pengar.
    OKEJ! Jag vill bara göra klart för alla att jag inte är någon strippa..Hahahah


    Kram Josse

    1. En bra jul



    • Svarta Uggs
    • Adidas kofta
    • Gossip girl serierna
    • En hund
    • En resa
    • En rosa Ipod
    • Parfym

      Ja där har ni min önskelista..

      Kram Josse

    Mysigt



    Marlene, Peder, Isak och Lisa kom med go fika idag så jag har lekt med Isak och Lisa dagen lång. Eller jo jag klippte Marlenes lugg också och jag är nästan lika bra frisör som Bobby.
    Ikväll kommer Pernilla och vi ska se på Sex and the city och kolla igenom skolkatalogen efter jag inte fått min GRRRRR..


    Kram Josse

    Sen en tid tillbaka

    Jag- Jennie gå och gör apelsinsaft nu, SHUP SHUP!!
    Jennie- Men jag shupar ju..


    Nu ska jag lägga mig i sängen och se på FAME. Gud va jag saknar att dansa och nu tänker alla Ursäkta men går inte du dans och dansar redan ca 7ggr veckan? Svaret blir jo de gör jag men det är inte alls samma sak att dansa på skolan som på ume dansskola. Mycket roligare på ume dansskola juh ^^
    Så jäklar vad jag ska dansa efter jul. Har bara bestämt mig för modernt med LindaMarie än men det är ju ett tag kvar så :D



    Imorse tog jag mig tid och kraft till att platta håret men då är ju frågan ser mitt hår platt ut tycker du?
    Nej och det är tack vare det där jäkla regnet eller så var jag riktigt jäkla trött imorse så jag såg dåligt.

    Kram Josse

    Hejhej o hå stå på tå

    Idag åt jag middag på hotellet med Pernilla och Co. Det var asgott och vi åt typ 5ton mat ^^
    Sen så var det något musikkryss och jag fuskade på allt utom på ordet man skulle få ut av bokstäverna i de gråa rutorna de fick jag ut först 10p till mig.. Men jäklar när bandet(Emelie sjöng muy bien) spelade Sven Ingvars då vart det fart på publiken vill jag säga. Själv så hade jag aldrig hört låten xD

    3anledningar till varför Josefin inte ska äta på restaurang.
    1-
    Jag skärde sönder brödduken.
    2-När jag skulle få fast en gurka på gaffeln så flög den iväg.
    3-Jag råka rita på gardinen. 





    Kram Josse

    Tur hon är söt

    Jag måste bara berätta om min underbara vän Amanda. På kulturhistorian ska hon skriva ett arbete om vart Isadora Duncan fick sin inspiration ifrån och vad gör Amanda? Joo hon sms:ar 118 100 och svaret blir Gregisk mytologi..HAHAHAH


    Kram Josse


    TWILIGHT , NEW MOON <3

    Kenza du må va typ snyggast i Sverige men inte fasiken kan du något om film New moon VAR JU UNDERBAR.
    Vi var över 500st där och stämningen var på topp. Första gången Edward syndes på skärmen fylldes salongen av ett OOH!!
    Men Edward släng dig i väggen för första gången Jacob tog av sig tröjan vart det ett OOOOHHHAAAAAAHH HOT HOT HOT!!!!!
    Frågan är ju om jag andades någon gång under hela New moon? Skulle inte tro de.
    Är han snygg eller är han snygg? Svar han är SNYGG.
    När Jacob sitter i bilen och säger
    "Här är det 42grader"(okej låter jäkligt konstigt men man måste se filmen för att förstå)
    När Jacob ber Bella att stanna och får världens hundögon.
    När Jacob tog av sig tröjan för att torka bort Bellas blod.
    Vad ska jag säga I'M IN LOVE mitt hjärta smälte.




    Kram Josse

    ÄNTLIGEN

    Säger inge mer än TWILIGHT!!
    <3

    Kram Josse


    Tagga nästa år

    Jag,Signe,Elise och Amanda stannade kvar och såg på treornas föreställning en gång till och den var ännu bättre idag. Rebecca och Felixs duett var sååå fin oh jag började nästan gråta när hon stod kvar där själv. Sen så var han som sjöng Michael buble bäst även idag, RYSNINGAR!!!
    Jag och Amanda hade lite modernkonst medans vi stod och väntade på att få komma in.








    Kram Josse


    ...

    JA FÖR VEM SKA SE TWILIGHT OCH NEW MOON IMORN..JAG.
    YES!!
    Det är de enda jag,Amanda,Frida och Malin pratat om och imorn smäller de.
    TWILIGHT, TWILIGHT, TWILIGHT TWILIGHT TWILIGHT..
    TWILIGHT, TWILIGHT, TWILIGHT TWILIGHT TWILIGHT..
    Det spelar ingen roll om Amelie och Sofia inte är taggad för jag är taggad så det räcker åt alla barn i afrika.

    Kram Josse


    LÄNGTAR TILLS 3:AN

    Hade fystest på dansträningen och jag har inga kommentarer. Sen hade vi massage och där har jag en kommentar JIPPI. Vi anslutade dagen med att se musik och dans 3:ornas projekt och det var wonderful. Musik var bättre än förra året men inte danserna eller Anton och Izabelle va GRYMMA! Dom stal hela föreställningen och de borde byta namn till The Anton and Izabelle show.





    Kram Josse

    SMÄRTA

    Använde tåskor idag och det känns som att ha på sig varma skridskor. Vi gick upp och ner genom hela skolan för att gå in dom lite och JA folk kollade konstigt på oss..Hahhah
    Men det är bara att plåga sig igenom smärtan för jag SKA kunna dansa på dom.

    Sen så bestämde jag och Marlene att vi ska fara till Grekland imorgon JIPPI ska börja packa nu.


    Kram Josse


    I wish that I was sleepin

    Sitter och tittar på bilder från Grekland nu och gråter. Snälla ta mig tillbaka någon de var det bästa och nu aldrig igen.
    Grekland is my love <3







    Let those tears fall
    You gave it your all
    That's all you can do
    I'll be here for you

    Cause when thew sky is darkest
    You can see the stars
    And when you fall the hardest
    You'll find how strong you are




    Kram Josse

    Blablabalbal

    Sov hos Ida igår natt igen och jag älskar deras familj så häääääääär mycket. Så tack tack tack för att jag fick sova hos er ^^
    Vi såg på heartbreak hotel och åt popcorne och sen vart det sex and the city.



    Kram Josse


    Vilken dag

    Nu har jag och Amanda visat 9:orna runt skolan. På förmiddagen var det bara 1 och jag är ganska säker på att vi skrämde bort hon för i slutet hon ba JAG FAR NU HEJ DÅ..Hahhah
    Då hade vi en 40min lång rast så vi tog och tryckte ca 100000000 daim ^^
    Men sen efter lunchen kom det 2tjejer och dom bara skrattade åt oss när vi gick omrking och ba

    "Nej vi orkar inte gå dit"
    "Extra trappor nej tack"
    "Det där behöver ni inte se"
    "Det bästa med dans är att vi får fika"
    "Hon är aldrig här så det behöver ni inte bry er om"
    "Hela 1:an hade vi massage"
    HAHAHHA




    Tack och hej börja dans!!

    Kram Josse

    Lite fett har ingen dött av

    Igår efter matchen så for jag till Ida och var där till för bara några minuter sen.
    Det kom några och åt middag paj, pizza och sallad ASGOTT vare. Sen så satt vi med medans de planerade ett bröllop och jag vill verkligen fara på bröllop fina skor, klänning och så god mat så vilka ska gifta sig?? Amelie,Jessica,Paulina,Julia,Tina,Linn jaa de finns ju en hel hög me folk.
    Jag och Ida bakade även supermuffins först chockladmuffinssmet sen kladdkakesmet sen dumle i de och så smält choklad på. Det går inte att beskriva hur gott de var och alla som har smakat har älskat dom.
    Sist tog vi 2olika chips, orstkrokar och muffins och såg på film innan vi somna.
     
    Sen idag har vi ätit mat och en muffins och sett på idol och körslaget. Nu ska jag äta middag sen va med Pernilla. Det här kallar jag en riktig söndag.

    En sammanfattning av vad jag och Ida gjorde var ÄTA.
    Så pappa Perssons försök till att få mig att banta gick ju helt åt skogen..Hahaha
    Dom är typ bästa familjen någonsin så himla söta.
    -Josefin det är bara du går och äter ur skåpen.
    HAHAH.. Sånt gillar vi

     

    Kram Josse


    FILMKVÄLL

    Men äckelJessica säger jag ba.


    Nu ska jag fara till Iza och se film med några.
    Iza - Förlåt Josefin men vi glömde dig så nu har vi redan hyrt film och så men vi ringer när vi är hemma.
    HAHAH. Jaa tack för den xD

    Kram Josse

    Tänk så roligt man kan ha

    Jag missade bussen hem idag och vart lite smått deprimerad men Lydia tog mig till Indiska för att titta på julgrejer så jag vart på bättre humör. Sen väntade hon med mig tills nästa buss gick. Tack Lydis (de är mitt nya smeknamn på hon) ^^

    Vi hade en vikarie idag på kulturhistorian och han är väldens skönaste människa..Hahah
    - Nu ska vi göra en lek som heter upprop och den går ut på att när ni hör erat namn så ska ni säga ja,Mmm,Japp eller något sånt. Okej vi kan prova en gång.

    och såhär kunde uppropet se ut:
    - amanda?
    - japp!
    - braaa. signe?
    - mm.
    - fint! ruben?
    - jajjemen!
    - bra svarat där!

    (Tog de av dig Lydis men de är nog okej)


    När vi var inne på Indiska så fick jag ett sms och börjar skratta som en tok.
    Anonym
    " Ja men om jag blir kompis med Odd(Ja han heter faktiskt de..haha)"


    Kram Josse


    Baka baka baka

    Igår innan träningen
    Jennie - Josefin jag har bakat muffins
    Jag - YES
    Sen när jag kommer för att smaka har hon tagit knäckformarna så dom var ju borta innan man ens han känna smaken..Hahhaha



    - Jag fattar inte varför alla underklassare klagar på att dom inte har några pengar liksom gå till en bankomat då.
    HAHHAHAHAH

    - Dom i norrland kan få slippa influensasprutan för virusett borde frysa ihjäl där uppe.

    Kram Josse


    Smart tänkt där

    Just ja.
    Jag kom och tänka på en sak imorse när jag stod och väntade på bussen. Den som kom på disktrasan undra om den fick ideen från tungan. Tänker man efter så har dom samma funktion nästan. Har man mat runt munnen så kan man bara ta tungan och SLICK så var maten borta och har man då mat på bordet så SVISS vare borta. Jag tror nästan de.


    Nej nu ska jag smaka vad nu än Jennie har bakat och sen fara på träning.

    Kram Josse

    TWILIGHT

    Kan börja med att berätta att det vart 1rad igår på historian. Men jag är faktiskt rätt så nöjd över min fina rubrik HISTORIA med STORA feta bokstäver..
    Vi fick tillbaka historiaprovet och jag fick VG, JIPPI!!


    Vi hade dans med 1:orna i 2timmar och njaa det var väl inet så roligt eller dom 2 sista gångerna vi fick köra dansen var roligt men inte annars. Gjorde 10.000 bakåtkullerbyttor eftersom alla skulle lära sig så nu är min axel helt paj jag kan inte hålla upp armen utan att de gör ont.
     
    Men över till gladare tankar som att det är Twilight New moon om en vecka :D
    Jag, Frida, Gurra och Malin går och taggar dagarna långa. Tänk att sitta och se på Jacob och Edward men mest Jacob i 4timmar HALLELUJA.


    Kram Josse

    Bäst eleven

    Övningskörde och mitt största problem är fortfarande att komma ihåg och starta bilen..Hahah
    Men vi får väl hoppas på att jag lär mig.
    Nu håller jag iaf på med historian och på 40min så har jag kommi 1rad så det går framåt.
    Sen om 50min är det ju Greys och då måste jag sluta så vem vet jag kanske har fått ihop 2rader.


    Idag på matten.
    Frida - Jan(lärare) vet du hur bra dom som bor i Afrika har det.
    Jan - Nä vad menare du
    Frida - Dom behöver aldrig lära sig sånt här.
            - De kan jaga en dag och sen chilla nästa.
    HAHAHA.. Så söt

    OOh nu är det vara 38min kvar så det kanske blir 1½rad

    Kram Josse


    AAJ

    Jag kan inte beskriva hur ont i kroppen jag har kan inte röra mig utan att vilja börja gråta nästan. Nu är mina hälsenor också överansträngda så det gör ont som pip ibland men smällar man får ta. Är dock jäkligt less på att jag alltid har ont någonstans och helt slut i kroppen men det är väl det man får räkna med om man tränar ca13ggr veckan.
    Skulle typ döda för Lasses kropp just nu inga leder, inga hälsenor, inga muskler, inge hud som man bränner sönder PARADISET.

    <-- Hej det här är Lasse



    På lördag ska jag till Ida för första gången och förstöra deras familjero. Jag tänker mig deras hem som en scen ur High school musical sång och dans + lite "Ida kan du skicka smöret AMEEEN". Så det ska bli spännande och se hur de blir :D

    Kram Josse 


    Vinter

    Dagens träning:
    Balett
    Jazz
    Yoga
    Annan dans
    Tränare
    Volleyboll


    Jag satte några snurrar på baletten så min lärare till och med gjorde tummen upp. Jag kan ju lära resten av klassen sen.
    Sen på Jazzen tyckte jag mest folk skrattade åt mig så jag vet inte om jag var så bra..Hahahah
    Men nu ska jag iaf fara ut i snön och kylan och fara och träna volley 2000laget sen träna själv..
    JAG ÄLSKAR SNÖ
    JAG HATAR KYLA




    Kram Josse

    En del är bättre än andra

    Pernilla det finns ingen som du och hade jag haft en stekpanna hade jag slagit hon.
    Våra "resor" är livets höjdpunkter och vi måste fara iväg snart igen ^^





    And I can't do this by myself
    All of these problems, they're all in your head
    And I can't be somebody else
    You took something perfect
    And painted it red




    Kram Josse

    ÄR DU NÖJD NU?? hahah

    Min kära vän Ida vart bästa spelare på matchen i lördags. GRATTIS till den otroligt blåa väskan. Du förtjänade det och jag hejjade på dig hela tiden från min bänk.


    Ida kan gå med hundar

    Idas blivande stuga så vi kommer kunna va med varandra varje sommar

    Ida är kvinnan i huset

    Ida kan vara avbytare lika bra som jag

    Ida kan bli lika ful på bild som jag

    Och jag gillar Ida så här mycket

    Kram Josse


    Ska bli som Pippi

    På väg till bussen pratade jag och Julia om hur underbar Pippi är.


    "Maaan får väl prooooovaa"
    (Pippi dansar lite fint)

    "Jag är en båt
    Jag är en båt...DDDUUUUUUUUUUH"

    "Men har du förstört provdockan?
    ....(Pippa kommer till kassan men en dockarm)....
    Jag skulle behöva den här hur mycket kostar den"


    Aah ungefär något så lät vi när vi gick..


    Kram Josse


    Grattis Amanda

    Glömde att säga att vi firade Amanda igår lite sent men vem bryr sig. Här är iaf några bilder







    Kram Josse

    HATAR att springa

    Jag körde nyss till Konsum på isig väg INTE ILLA om ni frågar mig. Sen så gjorde jag min första riktigt parkering på sånt där ställe med andra bilar och den vart typ bra tror jag? Hahah
    Sen att jag försökte köra iväg utan att ha startat bilen är ju en annan femma men det är ju sånt som händer.


    Otroligt stiligt


    Nu ska jag snart fara ut och springa med Pernilla USCH. Tjejen förstörde min kväll när hon ringde och tvinga med mig. Det värsta är att man måste säga ja om nån frågar om man vill träna för annars känner man sig så fruktansvärt tjock..Hahah
    Så från en övningsköra,duscha,se på film kväll till en övningsköra,springa och troligen halka och bryta benet så jag blir borta i 2veckor och missar ca 26träningar..Hahah
    PERNILLA


    Kram Josse

    Ser man på

    Hade match mot IKSU A idag och vi förlorade med 3-0. Vi spelade bra men som vanligt vinner vi aldrig poängen vilket kan vara en fördel om man vill vinna..
    Men jag fick bara spela ca halva matchen så jag kan ju se det som att jag bara förlorade med 1½-0  JIPPI
    Efter matchen så satt jag och Ellen och drack någon godkonstigfruktjuicesak och skrattade åt kendo. Det såg ut som då man var liten och lekte med sin käpphäst..Hahah



    Sen for jag till Signe och var med Julia,Amanda,Fanny,Frida och Elise. Vi åt hemma gjord pizza och marängröra(vet inte hur de stavas därför hittar jag på andra ord) som var MMMMMMMM gott.
    Vi spelade även eye toy och det var Jag-Elise mot Amanda-Julia och Frida och Signe. Både jag och Elise är riktiga tävlings människor så vi satsa till 110% och satt och skrek hela tiden HOPPA,HOPPA,SLÅ ELISE SLÅÅÅÅÅÅÅ!!
    Men vi förlorade jämt så jag tyckte spelet SÖG..Hahahha


    Julia - Det var jag,Josefin,Herkules,ballerina och marängröra
    Frida - Vem heter Herkules..HAHAHAHHA
    Amanda - Frida det är ingen person det är en film...

    Signe - Men Herkules fanns ju långt innan filmen blabalabalbal
    Jag - Vadå finns Herkules?? 

    Hahahha..Jag älskar att Frida är lika borta som jag


    Kram Josse
     


    8/11

    GRATTIS PÅ FARSDAG!!



    Kram Josse

    JUL SNART TACK

     -Marlene,Peder,Isak,Lisa och Jennie
    -SNÖ
    -Julskinka
    -Bob
    -Glögg
    -Pepparkakor

    -Julmusik










    Kram Josse


    FREDAG KVÄLL

    Efter skolan så kom Marlene,Peder,Isak,Lisa och Jennie och hämtade mig och vi for på OBS innan vi for och badade.

    Marlene och Jennie går en bit framför oss andra sen går vi förbi en försäljare som bjuder på godis så han bjuder först Isak och Lisa och sen säger han "Ja och så kankse mamma och pappa vill ha en godis".. Så på bara nån sekund så vart jag 2barns mamma..HAHHAHA


    På kvällen for jag och Marlene och titta på när Sebbe och Jörgen bytte motor. Snacka om att känna sig helt fel Balett Vs Bilmänniska..
    Men då har jag varit med om det också.
    VAD ÄR DET DÄR? VAD ÄR DET DÄR? VAD ÄR DET DÄR? VAD ÄR DET DÄR?

    Det gäller att hålla koll på sina grejer

    Marlene - Är det där motorn?
    Hahaha.. Bästa kommentaren den kvällen GRATTIS


    Nu ska jag fara och va med Sofia och Linnea.

    Kram Josse

    FREDAG

    Var just på ett hemligt möte med X och det gick bra.


    X - Vad brukar du göra när du är vid datorn?
    Jag - Läsa bloggar.
    X - På tal om bloggar så tog min kompis in sin häst i köket bara för att se om det gick.Dock så förstördes hallgolvet men det bryde hon sig inte om.

    X - Spelar du WOW eller något annat sånt där beroendeframkallande spel?
    Jag - NEJ verkligen inte eller räknas tetris?
    X - Jaa jag vet inte. Förra veckan fastnade jag vid ett spel då man ska skjuta små färgglada bollar och kan sitta i fler timmar räknas de?


    X tipsar
    -Läs fler bloggar
    -Börja spela WOW 
    -Fortsätt med tetris
    -Skolka då och då
    -Ät mycket choklad
    -Träna mycket


    Kram Josse

    VINTER :D

    Nu börjar det kännas som Kiruna Snö,snö,snö och snö. Efter träning när vi kom ut så i princip hoppar jag ut och ropar "Ida Ida det snöra och är massa snö" jag menar som om hon inte har märkt det hon har ju bara ståt där ute ett tag..
    Jag blev även påkörd av en sargvagn idag på träningen och det händer inte alla.


    Jag - Men Jennie din torsk
    Jennie - Jag forskar om torskar. Vet du hur gamla dom kan bli?
    Jag - Nej
    Jennie - 25år. Vet du vart dom bor?
    Jag - I vatten.
    Jennie - nåååh jaa du kunde ju..
    HAHAHHA



    Jag - Mamma får jag ta cwicvaslo
    Mamma - Va
    Jag - Civolasio
    Mamma - Vad säger du
    Jag - Cweclasio
    Jag skulle säga Ishavssallad men fick verkligen inte ut ordet. Shit träningen måste ha tagit hårt.


    När jag kom hem så öppnar jag iaf dörren och skriker åt mamma och Jennie att komma ut så vi kan kasta snö och göra snöänglar :D hahah
    Varför är jag så töntig? Jag ska bli tuff från och med imorn.




    Kram Josse


    Tråk

    Att plugga är inte min grej finns så mycket roligare saker att göra som att prata se på tv,läsa bloggar, leka med webcameran,äta kladdkaka osv.
    Men nu är det klart och på samma nivå som en 10årings arbete..Hahahah





    Kram Josse

    Nu blir det kulturhistoria

    På bussen hem satt jag vid någon random kille och eftersom min mage lever ett eget liv och kurrar högre än ett flygplan som är på väg att kraschar och är fullt med skrikande människor så vart det iaf inte nån pinsam tystnad.
    Men nu har jag äntligen fått mat macka,omelett och ett glas mjölk MMMMMMM.
    Fast tittade nyss på Julia blogg och då kändes min halvt brända och halvt ostekta omelett ganska så äcklig. Men inte mitt fel att hon är kock och jag kökets värsta fiende. Liksom vem får en billys pizza att smaka bränt?
    Blir talang 2010 för min del kanske.



    Kram Josse

    MAT

    Jag är riktigt himla hungrig just nu min mage låter värre än ett tåg. Så jag gissar på att jag stör Amanda MEN om jag känner hon rätt så lyssnar hon inte på våran kassa historialärare.
    EFTER EN HEL TERMIN TROR HON FORTFARANDE ATT VI GÅR FILM..Hahahah


    Kram Josse

    PEDER OCH MARLENE

    Listan
    -Kolla på stjärnor
    -Kolla på älgar (eller är alla dom döda nu? eller kanske inte döda men)
    -Äta rostade mackor med marmelad
    -Dricka oboy
    Kommer mer sen kankse...



    Kram Josse


    Josse the coach

    JAG HATAR MIN KAMERA!!!
    Har suttit i 2timmar nu och försökt få in bilderna men de går inte. Nu ska jag ta och leta reda på papperna så vi kan lämna in den, JÄKLA SKIT.
    Jag har iaf fått tillbaka min dator och DENUNDERBARADATAMÄNNISKAN räddade alla bilder,all musik, allt skolarbete till och med alla mina favoriter TACK GODE GUD. Fattar ni hur jobbigt det hade varit att söka upp alla bloggar igen? Ungefär lika jobbigt som att alla bilder ligger ner så man får rätt så ont i nacken efter ett tag.




    Gissa vilka volley 2000lagets nya tränare är?
    DUMMDAARAADUMM
    JOSEFIN OCH IDA..Hahhaha
    Det är som ett skämt sveriges mest bänkade spelare blir tränare.

    "Ja barn nu ska ni göra så här tror jag? eller kanske så här? eller nä jag vet inte gör som ni vill"

    "HÅLL TYST UNGAR"

    "Men herre gud är du helt kass eller"

    Nää jag kanske har fel vi har det nog i oss.
    Josefin Nylander och Ida Persson spelare i A-laget div1 och coacher..Status




    HASSLE IS THE MAN

    Kram Josse

    Josefin tipsar

    Det är så många som klagar på att jag sitter konstigt vilket jag inte gör. Jag brukar bara gilla att stretcha medans jag sitter vid datorn. Så t.ex. försök till spagat är en favorit.. Hahah
     

    Kram Josse


    Jobbigt att borsta tänderna

    Gick till datamänniskorna imorse
    Jag - Hej min dator startar inte
    Datamänniskan - Har du tryckt på startknappen och tagit  ut batteriet?
    Okej jag må vara blond men jag är inte helt dum heller.

    Några timmar senare

    Jag - Hej jag hade lämnat in min dator
    Datamänniskan - Den har kraschat vi kan inte rädda nånting
    Jag - Jaha okej *BUUHUUU*
    Ger han hundblicken och går därifrån men huvudet nere

    Några timmar senare

    Jag - hej det var min dator ni inte kunde rädda
    Datamänniskan 2 - Jag tyckte så synd om dig så jag har suttit och försökt rädda allt du hade på datorn och om jag bara får ha en ikväll så har jag nog fixat det.
    Jag - JIPPI JIPPI JIPPI..
    Jag har en ny favorit människa :D



    Jag tog fram min dunjacka idag DET ÄR JU SVINKALLT.
    Så alla ni liljaelever med öppen skinjack KLÄ PÅ ER ni kommer ju frysa fast i marken annars.


    Satt och "åt" lunch med Amanda och signe.
    Amanda - OOOh jag vill...
    Vi gav hon en godkänande blick att hon fick fortsätta prata.
    Amanda - Knäppa upp byxorna.
    WHAT, Vart kom de ifrån?? Hhahaha



    Kram Josse

    En dålig dag kan bli bra

    En helt vanlig kväll hos Josefin.
    Sitter på golvet skriver till några på msn, äter mango(okej inte så vanligt) och ska nu fara till Julia och se på sunes jul I LOVET IT :D





    Kram Josse


    Dansa dansa rör på hela kroppen

    Lärarna hade ställt ut levande ljus och bilder över hela skolan och vallhalla var öppet för alla som ville gå in och ha minnesstund tillsammans. Är nog bara på Midgår det funkar att ha så. Så tror ni inte jag och Fanny kände oss lite dumma då vi ba HEJSAN HEJSAN NU HADE VI TÄNKT ATT DANSA I HISSEN då alla på hela skolan bara gick omkring och grät.
    Sen hade jag utvecklingssamtal och vi pratade om allt annat än skolan..Hahaha

    Jag har nästan sytt klart mina tåskor :D Bara gummibanden och den där mockasaken sen är det bara att dansa på. Första gången vi dansar med tåskor blir på onsdag och jag längtar som tusan. Vem gissar på att jag kommer ha ont i fötterna? Hahha




    Kram Josse


    HELO DARLING

    Jag och Lydia har just haft ett videosamtal på msn om hur man syr tåskor. Så nu vet jag allt hur man ska göra problemet är bara att jag inte alls kan sy. Men en sån liten detalj går ju att lösa jag känner ju både Amelie,mamma och i värsta fall får jag väl komma gråtandes till min danslärare "ROBI JAG KAN INTE SY MINA SKOR!! JAG KAN INTE DANSA BALETT,JAG ÄR SÄMST..JAG BORDE INTE FÅ GÅ PÅ SKOLAN, JAG BORDE INTE ENS FÅ TITTA PÅ NÄR NI DANSAR...JAG KAN INTE SY MINA TÅSKOR" då kanske hon hjälper mig.




    TACK FÖR HJÄLPEN <3

    Kram Josse

    Släkten är värst

    Har varit med Isak och Lisa hela dagen lång. Vi lekte i sanden, åkte tvättkorg, fikade, såg på film, skrek, grät, skrattade och åt pizza.
    Marlene och Peder håller på att tömma ett hus som är FULLT med alla gamla saker som morfar sparat och idag hittade dom ett kylskåp med sylt som är X antal år gammal..USCH...
    Den nya förolämpning är "DU ÄR EN POTATIS" tänkte bara så alla vet de..









    Kram Josse

    Tur man är stark

    Just ja.
    I fredags så köpte Jesscia ett par riktigt snygga lårhöga stövlar i första affären och eftersom vi alla vet att man måste använda sina nya grejer på en gång så sprang hon hem och bytte skor. Sen resten av dagen skulle vi leta ett par lårhögs stövlar till mamma och eftersom det är jag som bor kvar hemma och troligen jag som kommer låna dom så vart det jag som skulle prova alla de olika paren. Helt ärlig så har jag tappat räkningen över hur många stövlar jag fastnade i så Jessica och Pernilla blev tvungna att ta tag i varsin sida av mig och dra.




    Ett helvete att få av

    Kram Josse


    home to Vännäs

    Jag och Pernilla vaknade på golvet i Luleå och somnar i våra underbart mjuka sänga i Vännäs VI ÄR HEMMA.
    Vi han med både lite shopping och att sitta i sängen och äta hamburgare från max o se på sex and the city innan tåget gick. Vad tänker människor med egentligen? TÅG, Jag hatar tåg! Det finns ju en gräns för att sitta still och respektera alla andra alltså inte sjunga,prata högt,ta kort med blixt,vara sig själv osv och den gränsen går vid max 2timmar. Men nu skulle vi sitta i 4timmar och bara vara tysta små snälla flickor. Inte riktigt våran grej utan vi är mer sjunga Nathalie medans vi paddlar i 6timmar typen.
    Men nu är vi iaf hemma och vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. Helt ärligt så skulle jag mycket hellre bara fara bort igen jag vill inte tillbaka till vardagen.



    Jag och Pernilla står med våra 4väskor och väntar på att kliva av tåget.
    Jag - GUD VA VÄSKOR VI HAR
    Pernilla - Ja det känns som vi ska flytta
    Killen framför oss tar ner sina 2STORA hockeyväskor(vet inte vad de heter) och tittar ner på oss med ett flin.
    Snacka om att känns sig besegrad, krossad,förutmjukad, generad vi har just blivit fälld vid mållinjen usch vad jag hatar att vara sämre än andra. 





     

    Skulle inte vilja spendera hela lovet med någon annan än Pernilla. Det är svårt att hitta någon som hon. Så vart ska vi nästa lov?? :D

    Är vi inte söta så säg

    Kram Josse