Nu duscha sen tv

Tillbaka från första volleybollträningen efter sommarlovet jag och Jessica for och tränade med killarna och min axel är redan paj och och min rygg lika så + en fin liten låsning i svanken, JOSEFIN NYLANDER IS BACK!!!


Förjävla snygg pöjk de dära synd bara att jag inte vet vem de är.

Kram Josse

Det där gick ju bra

Moderna idag va jätte rolig men efter att ha gått igenom uppvärmningen i 1timme så kunde jag den fortfarande inte. JAG KOMMER INTE IHÅG ETT ENDA STEG, INTE ETT STEG! Vad är det för fel på mig? Jag håller på att bli en guldfisk........

Kram Josse


Hoppas hoppas

Jag och Amanda sitter och jobbar med våran pa100 och vi håller på att kolla upp om vi kan ha danskurser för barnen i SOS barnbyar nere i Bolivia. GUD VA ROLIGT DE HADE VARIOT :D Vi har redan gjort våran plan och det enda problemet vi ser är "lösa Jossans språkproblem" jag kan ju nämligen inte prata spanska vilket gör att jag inte kommer kunna komunicera med barnen..hahahah
Men jag är ju ganska grym på charader så jag får väl göra de medans Amanda pratar.


Kram Josse


Så de kan gå

Nu efter skolan va jag,Jessica,Sorina och Pernilla i stan och shoppade och för att ha shoppingförbud gjorde jag de bra.
-En klänning
-En parfym
-En mascara
-Ett nagellack
-Ett par bikinitrosor
Och så fick jag 2st hårspännen fråga mig inte varför men jag gillar dom, dom va ju gratis.

Jessica- Jaha vart ska jag köra?
Sorina- Rakt fram.. eller hur?
Jag- Japp kör rakt fram.
Jessica- Jaha vart ska jag nu då?
Sorina- Rakt fram.
Jag- JA kör rakt fram.
Jessica- Jaha nu då?
Sorina- Rakt fram.
Jag- Jajamen...JAHA är vi här.
Sorina- Nä jag vet inte vart vi är.
Vad kan jag säga vi är som levande GPSer


Kram Josse

sommar sommar sommar de är dans blablabblablablaa

Jag tittade just igenom bilderna från i sommar och fastän ja tänker att de inte va roligt att jobba i stugan och va är med Jessica så vart de ändå bland de roligaste jag gjort. Dels för att jag hade ett riktigt bra jobb och jag SAKNAR min bästis han vart så glad varje gång han såg att jag kom (han var dock diment så jag vet inte om han vet vem jag va men vem bryr sig). Dels för att jag hade ett jobb och bara de gjorde så jag kände mig fett frän, ett jobb,schema och lön = vuxenpoäng!
och dels för att jag fick va me Jessica.
Kram Josse

Jag är nog född lat

Nu har vi håltimme som egentligen är hålfyratimmar och sen har jag matteC och jag är taggad. Jag längtar eftre att äntligen ha en anledning till att använda hjärnan det är typ som baletten är en anledning till att sträcka på sig. Utan den skulle jag gå som jag gått hela sommaren ihoptryckt som en rygglös människa och de värsta är ju att man känner sig så extremt mycket fetare för allt fett samlas på ett ställe. Med andra ord förstår jag inte hur ni männskor kan sträcka på er OCH använda hjärnan helt självmant.


Kram Josse

VI FAR OM 4DAGAR!!!!!!!

Älskar Jennie för hon kom hit med chokladflingor så fruktansvärt gott. Mina barn ska få äta chokladflingor 24/7 och dom kommer älska de.
Idag har jag min första matteC lektion och jag är skit taggad :D Dock lite nervös också för jag har tydligen en riiiiktigt kass lärare men jag SKA ha vg i de så ni får tagga mig under året för jag kommer ge upp om öhm nja 2veckor kanske.


Kram Josse

Värsta gänget

I kväll kom Sofia och Thim hit och åt upp resterna av kladdkakan men sen cyklade vi runt hela vännäs och gjorde oss av med kladdkakan eller en tugga iaf.. Vi försökte även lära oss cykla utan händer eller jag och Sofia försökte lära oss och jaa jag tycker vi får godkänt på de. Nästa sommar blire att lära sig hoppa med cykel!

-Hur får man cykeln att cykla rakt fram?
-Du måste vara stadig på rumpan.
ÖÖH njaaha...

Att sakna någon man vet aldrig kommer komma tillbaka känns bara meningslöst men ändå så gör man de hela tiden.

Kram Josse

BarnvakterKram Josse


Det viktiga är ju hur man ser ut

Igår var det ju kräftkalas och de va riktigt roligt. Vi körde på en liten udda blandning kräftor, skagenröra,pizza och grekissallad men de gick de me. Vi köpte då iaf pynt för en miljon men det var egentligen bara de alla ville ha.
Efter maten for vi hit för att se på film och äta efterrätt men vi förstod aldrig hur man spelade upp filmer från min hårddisk (om de ens går) så de slutade med Step up och jag vet inte om dom andra men jag vart då nöjd.


Kram Josse

Nu blire mat

Jag har just slängt ihop en kladdkaka med nutellaforsting som efterrätt till min,Sofia,Jessica och Linneas kräftskiva ikväll. SUPRISE!! Hur i hela friden kan jag vara ogift?
Jag har även förstört våran vattenkran, Woops förlåt pappa.


Kram Josse

Pernilla gjorde kaffe för första gången, Grattis

"Du har en röst av en ängel....Den är en blandning av Fergie och Jesus"

"- Vad gör du?
- Bakar vinbärskaka
- VAA har ni vin och bärs i en kaka"

Igår såg jag,Amanda,Signe,Julia och Frida Step brothers och jag ÄLSKAR den. Det var en av dom roligaste filmerna jag sett i hela mitt långa liv.

Idag var jag och Pernilla och jobbade på nå rallygrejs och nu vet jag hur svampbob känner sig GUD VA HAMBURGARE JAG STEKT! Vi har även gjort över 40portioner potatismos och ett X-antal köttbullar men vi fick ju iaf reda på att vi skulle va bra mattanter.


Kram Josse


Fick träffa Fanny igen efter 3månader

Efter skolan for jag,Amanda,Signe och Fanny på station och fika och pratade. Sen gick vi även på några affärer och Amanda såg så plågad ut för hon har köpförbud(de har jag också men jag köpte ett par skor i första affären) stackars liten. Men jag hittade jätte jätte jätte jätte mycket jag vill ha men nej jag ska försöka stå emot.
Iaf tills nästa vecka..hahah
Men då måste man kanske köpa några små grejer till KRETA!!!!!!
Jag hittade bland annat en klänning som Fanny lovade att sy om för 10kr, vilken affärskvinna. Nä men de va en långklänning och om jag nu skulle ha de som långklänning så skulle jag släpa halva klänningen på marken + att jag skulle se ut som en stor fet tönt i långklänning men jag vet inte hur fint de blir om man syr om i de där tyget de finns risk att de blir fruktansvärt. Nu så köpte jag ju då inte den här klänning så de är ju egentligten inge problem.

Okej här kanske dom inte va så fina men de är dom. Dom ser inte ens ut sådär utan dom är lite bruna också.

Kram Josse


Kan vi få liite varmar tack

Första dagen efter SOMMARlovet går man i tjockhalsduk,vantar och tjocksockar. Det är inte okej men vi far snart!! de däremot är helt okej.


Nej nu måste jag gå till bussen och fara till skolan det är ganska bråttom jag börjar ju ändå om 3timmar så kanske bäst att skynda sig.....
Usch de här är verkligen först och sista gången jag går upp klockan 8 då jag bröjar 12, aldrig igen never ever.
Nej seriöst nu är de bråttom på riktigt här, fasiken!

Kram Josse

Man måste ju ba älska tjejen

HUR SÖT ÄR INTE IDA??
Här har jag skickat en massa sms om hur mycket jag inte vill gå upp klockan 08.00 för att åka bussen 09.10 när jag börjar 11.40 VARENNDA JÄKLA TORSDAG I ETT ÅR. Jag bor seriöst hellre på gatan än att göra de.
Men då kom Ida som en räddande ängel men tårtan som vart kvar efter dom firat henne för hon har tagit körkort idag GRATTIS GRATTIS nu kan du köra omkring men överallt WOOHO :DKram Josse

Nu får ni allt ta och söka

Vart är Kissepisse?


Kram Josse

Våran lärare gick hem och struntade i våran lektion

Det var jätte roligt att träffa alla igen och vi hade kramkalas hela dagen. Bäst var nog då vi fick fara till cafeterian och köpa melonremmar det var ett riktigt hallelujah moment.
Men efter 10min lektion så kände både jag och Julia och troligen alla andra att det bara är för mycket vi borde få börja med 25% skoldag sen 50%, 75% och sen till sist kanske vi är redo för 100% där vi höstlovet.
Men som det är just nu kommer de inte funkera min hjärna kokade. En annan rolig grej är ju att jag gjort mitt första besök hos datateknikerna nu i 3an det var faktikst de första jag gjorde men nu fungerar min dator, ååh vad jag har saknat den!

De enda positiva är väl att nu får jag va med dom här varje dag igen.

Kram Josse


Sista sommarlovskvällen

Vi fick aldrig igång den där jäkla engångsgrillen men efter ca 1timme vart den övervarm bara sådär så våra varmkorvar såg ut att få någon jäkla sjukdom.


Seriöst Josefin varför sitter du kvar här när du ser ut som ett mongo i håret?? Jag måste vara dum i huvudet.

Kram Josse

JAG VILL INTE TILL SKOLAN!

Nu sitter jag här 06.31 och skriver ett av mina berömda frukostinlägg igen. Det är dock lite annorlunda både Jessica och Pappa är uppe och dom stör min morgonfrid lite men jag antar att jag förlåter dom...
Måste erkänna att de kändes jäkligt tungt att gå upp och duscha 05.40 men jag vill ha min 40min långa införskolanfrukost och igår hann jag inte för jag och Pernilla gick omkring och sökte Kissepisse som va(är?) borta men de kändes som om de va större sannolikhet att vi hittade en pratande kamel än den där lilla lilla katta.

Jessica- Pappa får jag ta bilen idag?
Pappa- Ja
Jessica- Men då äre ju 55min kvar tills jag jobba då kunde jag ju ha sovit i 40min till, JÄKLA SKIT!!
Hahaha..Jag säger bara Jessica de va bra att du gick upp i tid ditt hår ser förjävligt ut och jag tror inte på att du lockade de igår.

JÄKLA SKITVÄDER MEN OM 9DAGAR FAR VI TILL VÄRMEN!

Kram Josse

Imorn äre skola :(

Idag har jag varit med Pernilla och vi såg på Disco daggarn och jag ÄLSKAR den. Man fick lära sig ganska mycket som tex underskatta aldrig en daggmask för dom kan dansa disco.
Men nu ska vi njuta av sista sommarlovskvällen.

-Nej nej du är inte tjock du har bara kraftig benstomme.
-Men maskar har ju ingen benstomme.
Hahaha..Stackarn de är bara att inse du är tjock som en flodhäst.

Just ja vi såg även på Anki och Håkans bröllop där vi kusiner sjöng och vare vacker?? NÄÄ eller joo de var väl ganska fint men vi sjöng ju inte. Jag tror alla stod där framme och mimade fast vi mimade utan att röra munnen så jag förstår varför vi inte fick någon applåd och varför ingen annan frågat om vi vill sjunga.
Det kan ju även beror på att jag hade magtröja,kjol och den här frisyren.


Kram Josse

Fotbollstöntar

Igår for jag till Amanda och vi for ut och såg på fotboll på kvällen men eftersom Amanda blivit frälst så fick vi inte hejja på något lag utan de skulle va lika för alla. Hon vart väldigt nöjd när matchen slutade lika.
Annars så pratade vi bara om Bolivia som vanligt :D Tänk efter vi varit i Bolivia då kommer vi inte ha något att prata om, PINSAMTYSTAN!


Kram Josse

blandar man gott och gott blire???

Äre bara jag som tycker de här känns som slöseri med pannkaka och bacon?? Men de kan ju vara gott de här me ja menar en kyckling doppad i olja och stekt ihop tryckt blod är ju gott så. 


Kram Josse

Where were you?


All my days
Were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
It never came


Kram Josse


Kanon dag

Jag och Sofia har köpt upp hela cafe känns de som men gott vare. Sen när vi var less på att sitta där gick på runt på alla affärer här i Vännäs och fick en massa gratis saker. Vi gick bland annat in på Ur och guld(som nu heter något annat om jag inte är helt efter) och provade glasögon och medans jag vart kär i alla hatade Sofia dom. Varför har inte jag synfel?
Konsum- Tandkräm
Apoteker- Ansiktskräm (hon vart dock lite små putt när vi tog fler än en var)
Ica- Sofia tog nå balsam som jag inte tror var gratis men aja de kan hon behöva.


VI HITTADE MELONREMMAR!!! :O  Gud va jag har saknat dom min största kärlek här i livet.

Kram Josse


Bara en dag kvar av lovet

Nu ska jag snart träffa Sofia för att äta lunch, jag kommer dö av hunger om jag inte får maten väldigt fort.
Någon som kan tolka min dröm?

Jag,Jessica,Jennie,pappa,Anki,Håkan,Paulina,Pernilla och Fredrik skulle till kreta men när vi satt på tåget till umeå så bestämde vi oss för att ta en liten tripp förbi florida. Men alla hade panik och visste inte vad dom skulle ha på sig så förutom Jessica som huxflux kom ut ur en liten stuga kläd som en drottning.

Kram Josse

Jag vet inte om jag lever så länge

Jag vill fara till Kreta NU. Men det är bara 1vecka och 5dargar kvar nu.Kram Josse

Gud va sakta tiden går

Idag for jag och systeryster ut på en springtur i skogen och jag hade på något sätt fått för mig att skogen var ett tort ställe eftersom träden var ivägen för regnet, MEN nä så var inte fallet. Helt genom blöta for vi iaf på bilutställning för att kolla på alla bilar och vi hade planer på att öppna en huv på någon bil och börja diskutera motorn men vi sparar de till nästa år.
Annars så har jag inte gjort någonting idag suttit och kolla på The hills och The city.


Är man lite för obrydd om man packar så här? 

Kram  Josse

Kul skämt

Jessica löser korsord.
- De här borde du kunna infettad? J.O.S.S.E ja de går in.

Kram Josse

Underbart

Jag älskar övik och jag älskar Sofia och jag älskar securitas och jag älskar paradisbadet och jag älskar dom här 2dagarna.

Vi hade de jätte bra där nere i övik. Första dagen så shoppa vi och på kvällen for vi på en Italiensk restaurang och Sofia åt världens godaste pizza Mmmmm. Sen satt vi kvar där i flera timmar och bara pratade innan vi gick ut och såg att Socialdemokraterna hade konsert och de va asbra så där stod vi och diggade musik tillsammans med öviks 40+ gäng. När de va över for vi på hemmakväll och köpte godis och satte oss på vårat hotellrum och pratade ännu mer innan vi somnade i dom mjukaste lakana någonsin (jag va så nära på att sno hem dom).
Sen på fredagen for vi på paradisbadet och de behöver jag inte ens säga något om för alla förstår att de HUR ROLIGT SOM HEEEELST!
Men när vi skulle duscha för att fara därifrån så använde vi nästan en halv shampooflaksa och en halv hårinpackning var och ta me tusan håret luktar inte badhus vilket var målet. Men de jag ville berätta var att de var en tant som tog vårat shampoo och sen stod hon och skrattade och tittade på oss jätte länge jag ville bara slå till hon och säga SLUTA TITTA PÅ MIG NÄR JAG DUSCHAR DIN DUMMA TANT OCH GE TILLBAKA VÅRAT JÄKLA SHAMPOO!!
Sen så la vi oss på träbänkarna där utanför och halv sov i 3timmar innan vi for på ett cafe och satt där i 3timmar och sen upptäckte vi att vi låst in våra väskor i öviksbusstation och de öppnade inte förän 07.30 idag så vi hittade ett nummer vi ringde
Securitas- tjenare tjenare jag hörde du hade låst in dina väskor.
Sofia- Jaa i busstationen!
Securitas- Okej de kostar 400kr för mig att låsa upp dörren.
Sofia- VARFÖR DÅ! Du kan få allt vårat godis.
Securitas- Hö hö hö hö hö hö... Nä men de är för biten jag måste köra.
Sofia- Jaha vart är du nu då?
Securitas- Nä jag är bara i centrum några meter ifrån.
Sofia- OCH DU SKA HA 400KR FÖR DE!!!!!!!!
Securitas- jag ringer upp om ett tag.
..........................
Securitas- Vi bju på de här eftersom ni inte är härifrån.
HALLELUJA vilken ängel. Det enda vi sa när han kom och låste upp var tack tack tack, gud vilken panik jag fick, tack tack tack, gud vilken panik jag fick, tack tack tack, gud vilken panik jag fick osv.
Sen när vi skulle gå på bussen så kunde jag inte betala med mitt kort så hon sa att jag skulle ta ut pengar i Umeå men sen när vi va framme så orkade hon inte fixa något så hon bjöd mig ^^
Så man kan säga att vi har haft tur i oturen.

Kram Josse

NU FAR VI!

08.07 - Hej Sofia nu har jag bokat hotell vi far klockan 9.
Jag fick inte den respons jag trodde "WOOHOOO JIIPIII HALLELJUA DÅ FAR VI JAG STÅR REDAN REDO NERE VID VÄGEN" utan "Så vi ska faktiskt göra de?" hahahah
Klart som tusan att vi ska, nu är jag så taggad på att bo på hotell i Sverige så om du hoppar av nu så kommer jag skicka mina otroligt starka kompisar på dig....
Nej nu ska jag fixa mig och sen packa lite vi far ju faktiskt om 20min :D

Kommer jag bli besviken om jag förväntar mig sån här miljö? Det är de jag ser så fort jag tänker hotell men jag har aldrig bott på hotell i Sverige så de är inte mitt fel.

Kram Josse

HOTELLFRUKOST

Jag ska bo på hotell med världens bästa människa!

Vi har bestämt att vi ska på semster tillsammans den här veckan för lääänge lääänge sen men ändå så sitter vi nu klockan 23.00 och planerar. Pappa ska iaf skjutsa oss till Umeå busstation där vi sen ska åka vidare till Örnsköldsvik där vi ska semestra och bo på hotell om vi får något(gode gud hjälp oss) och sen åker vi hem någon gång på fredagkväll. Men de kommer bli kanon och jag längtar efter att få va med min Söfia igen efter en väldigt tom sommar.

Kram Josse

Jag ska BARA ha blå,grön och orange

Isak vart ba stilig och han stod och berömde sig själv för han luktade så gott så jag anatar att alla är nöjda.
Annars så har dagen gått åt att jag och Sofia har försökt fixa våran lilla semester vi ska ha imorn och vi ska till övik och så hittade vi tur och retur 150kr var men då går tydligen inte tåg längre och så boendet ringer aldrig tillbaka till oss så jag vet inte riktigt hur de blir men jag vill verkligen fara någonstans.


Kram Josse


Känner mig som en mamma men har faktiskt inget emot de

Ska snart cykla till Brån för att följa Isak till frisören. Varför är man alltid så grymt ful i håret när man ska till frisören? hon kommer inte ens vilja ha mig där inne jag kommer få sitta där ute på andra sidan vägen och vänta.
Jag skulle behöva klippa mig men jag vill klippa min längre och jag tror fortfarande inte de går. När ska någon komma på en sax som inte klipper av håret utan klipper de längre? OCH NEJ JAG VILL INTE HA HÅRFÖRLÄNGNING.


Kram Josse

Bilder från igårKram Josse

Jag hatar att laga mat

Det första jag gjorde när jag vakna var att cykla ner till affären och köpte bacon och blodpudding så nu står jag och steker mat. Blodpudding är ruskigt got så länge ingen sitter brevid en och säger "UUUUSCH DU ÄTER DJURBLOD" men egentligen varför är blodet så äckligt? Jag menar vi kan äta bacon utan att klaga och de är liksom fettet. Om jag nu var tvungen att välja så skulle jag ju hellre vara vampyr och dricka blodet från en kompis än att vara någon äcklig mask och äta upp allt fett..
HELVETE JAG HAR BRÄNT BACONEN....HELVETE NUMMER 2 BRANDALARMET GICK....
ALLA KAN VARA LUGNA JAG HAR FIXAT DE.

BRANDALARMET- WIIIOOHHWIIIOOHWIIIOH!
Jag- JENNIE varför hjälpte du inte mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jennie- Men jag pratade ju i telefon.
Jag- Jennie om brandalarmet går så slutar man prata i telefon.
Jennie- Varför då?

Klar med maten.
Det set ut som någon redan ätit min blodpudding
.


Kram Josse

Helt död

Nu har jag och Jessica storstädat hela kommunen känns de som men de är "bara" vårat rum. Nu blir de Sex and the city 2 och äta gött.


Kram Josse 

Ibland är de bra att vara "kort"

Fick ett sms imorse "Vi ska spela tennis, kom"
Jag,Julia och Amanda va riktiga talanger dock var racket väldigt tungt så träningsvärk imorn,jajamen!
Sen for vi hem till Julia och fikade och övade på konster. Jag och Amanda lärde oss dubbelkullerbytta och de tog bara ett bra tag innan vi ens vågade försöka. Att de kan se så högt ut när man bara står upp, tack gode gud för att jag bara är 1.66 och inte 2.89 eller något.

Kram Josse


Hjälp mig

JAG KOMMER INTE IHÅG LÖSENORDET TILL MIN SKOLDATOR! Är de ingen som vet vad de är?

Kram Josse

Nu blire fest!!

Jag älskar att man inte måste vara världsberömd kock för att göra makrillmackor.

Varför har alla haft kräftskivor utom jag? Jag vill också ha en kräftskiva med hattar, sång, fula dekorationer och så klart kräftor. Kommer dock inte klara av att skala dom eftersom jag inte kan äta något som jag just har tittat i ögonen men jag får väl betala någon som får göra mördarjobbet.


Kram Josse

Cyklat flera meter

Cyklade till brån idag och öhm ja jag vet inte riktigt vad jag gjorde där plockade ogräs kanske...  Men nu ska iaf jag och Jessica sätta oss och se en film om någon hora, låter som en riktigt hit om ni frågar mig.
Sen imorn ska jag till idrottsmedicin för att kolla upp knäet och som de låter nu ska vi göra en lite familjetripp av de hela, med andra ord ska vi typ till MAXI eller någon annan mat affär och handla efteråt men man ska vara glad för de lilla.Kram Josse

Myspys

Norrlandslugnet har lagt sig i mig igen. Jag tog Jessicas mp3 och gick en liten promenad sen satte jag mig och baka kladdkaka medans jag fortsatte att lyssna på Jessicas musik. Jag förstår inte fastän jag inte tycker om all hennes musik så blir jag ALLTID lugn av den. Så nu ska jag sätta mig och se på tv och äta kladdkaka och glass ^^
Jo jag vill även ta tillbaka att Jessica va med sura människor för dom va inte sura längre dom sjöng allsång(alla kan va lugna Jessica sjöng inte) + att jag inte längre var den där jävligt dryga syster..hahaha

Kram Josse

De är så folktomt så de skrämer mig

JAG DÖR SNART!!
Snacka om att ha vant sig vid Stockholmslivet men jag bryr mig inte för jag gillar de mer. Nu sitter jag iaf framför dator i köket som jag gjort hela kvällen och har panik för jag känner mig så fruktansvärt instängd. Jag kan inte ta mig någonstans för bussarna har slutat gå, jag kan inte gå till en affär för dom har stängt men då tänkte jag gå en promenad bara för att göra någonsting och se folk för de är ju dött överallt vilket också skrämer mig men de bor ju inga människor i Vännäs.... 
Får jag fråga varför man skulle vilja bo på ett ställe där det inte finns någonting och man är fast där när klockan slagit 9 då det finns ställen några timmar bort som har nästan allt???
Visst jag älskar att bo ute i ingenstans där de är helt folktomt de gör jag faktiskt men vi behöver ju inte överdriva de räcker väl med några månader per år kanske 2-3.
Men nä nu eftersom Jessica svek mig och drog till Övik för att vara med sura människor så ska jag väl sätta mig i soffan och tröst dricka O'boy....OOOOH JAG VILL INTE VARA HÄR JUST NU!


Kram Josse 

Upp med hakan

Den här bilden förtjänar ett eget inlägg. Jag tror inte vi har skrattat så mycket i hela våra liv.


Finn ett fel...Gubben saknar huvud.

Kram Josse

Stockholm


Vårat älskade fönster

Våra skottar.. "jag tror jag kramar ditt ben"Är det bara jag som stör mig på att det är ett hårstrå på min arm??

Stockholm var så jäkla bra!!! Vi bodde i troligen en av Stockholms bästa lägenheter. Det fanns ett fönster som vi bruka sitta i och titta ner på alla som gick på Götgatan och bara känna oss coola. Annars så har vi shoppat,shoppat,shoppat,varit på grönan och röjt och jag och Pernilla vågade efter många hot(ja de va nästan rent utav hot) åka barn frittfall men vi skrek och jag grät av den också. Men insane åkte vi X-antal gånger och den är lika rolig varje gång och vi blev alltid lika fula på korten.
Sen natten till fredagen och fredagen låg vi båda i feber och förkylning efter grönan men de va lätt värt de.
Just ja vi har även pratat med en massa skottar och bland annat frågat varför dom har kjol och magväska men vi fick inget direkt svar på den frågan så jag återkommer.


Jag- AAAH men stick då!!
Pernilla- Men äru dum eller du kan ju inte säga men stick då till en geting.

En stockholms tjej började prata med oss på tunnelbanan
Tjejens kompis- Jag blir så irriterand den där tjejen bakom er är så elak mot hunden.
På mindre än en sekund har både jag och Pernilla vänt oss om och frågar vem??
Tjejen- Ni är inte här ifrån va?
Man är tydligen liiite smidigare i Stockholm.


Kram JosseNu drar jag till Stockholm

Nu har jag panik för jag har inte packat klart och jag får bara ännu mer panik för jag "måste" sitta här.
Jag och Pernilla(läsbara jag) har iaf köpt godis och vindruvor som vi ska äta på tåget medans vi ser på discodaggarna. Det är en tecknad barnfilm som handlar om maskar som dansar disco.
Jävla kamera jäkel VARFÖR FÖRSVINNER ALDRIG BILDERNA!????
och Jag vet inte vilka bilder jag har lagt över till datorn för min dator funkar inte så jag har använt alla andras.Kram Josse

Kinderägg!!!

Nu börjar jag jobba igen om 20min. Då jobbar jag mina sista 3½timmar för denna sommar! ÄNTLIGEN SOMMARLOV. Jag ska inte ställa väckare någon gång under 2veckor eller jo de ska jag göra men aldrig före 9.
Nu på min rast var jag hos Marlene,Peder,Isak och Lisa och vi badade i älven(Jäkligt kallt) havet va lätt varmare.


Vi åt kinderägg och jag fick en fet hiphopflodhäst, Jippi!

Kram Josse

Jäkla komplicerade schema

Här tvingar man upp sig själv 06.00 för man tror man börjar 07.00 men fasiken heller här börjar man inte förän 08.00. EN TIMMES SÖMN, EN TIMME!!! Förstår ni hur mycket det är? Jag kunde ha drömt vad som helst men nä jag går upp 06.00.


Kram Josse

Jag räknades som VIP på konsum när jag handlade med Amelie

Nååh, igår gick jag och Amelie till sandkammen och hade picknick. Jag tror vi satt i 3½timme och båda pratade non stop och båda pratade fortfarande när vi gick hem till oss själv så några timmar till hade vi nog klarat.

Kram Josse

Som små barn igen.

Undra om Amelie har blivit för gammal för mig??
Vi ska iaf träffas ikväll (JIPPI) och jag vill göra något somrigt(på tal om somrigt så är jag sämst på att måla naglarna helt fruktansvärt kass) och jag taggar vattenkrig GU VA ROLIGT!! Vattenballonger, vattenpistoler och så presenning med vatten och diskmedel på osv :D


Vi kanske måste ta en ny bild på oss..hahah

Kram Josse

KANON

Havet idag!!!
Legat och stekt hela dagen eller jag och Anki badade och gjorde ett tappert försök till att simma men vi gick på grund. Sen så lyssnade vi på allt ifrån arabmusik till låtar som låter "Mamma jag är ett föl och ska springa v75"
Frågan är ju om de tog någonting eller om man fortfarande är lika blek.


-Du vet vilket helvete de måste va att vara den där växten en riktigt stormig höstkväll.
-Jo då skulle man nog hellre vilja va en persilja i ett varmt vardagsrum.

I vår släkt gör vi skillnad på person och person..
Gråfilt = Josses
Grönfilt = Tottas


Kram Josse


Ta mig till havet

I natt drömde jag att Sofia fyllde år och så hade hon fest och så gick jag ut för att få luft och då ser jag att Viktor bråkar med någon så jag går fram och försöker stoppa de men istället blir jag nerslagen och Viktor dör. Sofia vart så arg och skyllde allt på mig så hon blåste i en magisk visselpipa och då förvandlades Thim och Fridh till jättar och så vaknade jag när dom va någon meter från att trampa ihjäl mig.
SOFIA JAG VAKNADE GRINANDE OCH DE ÄR DITT FEL!!! hahah

Nu idag ska jag,pappa,Totta,Pernilla och Anki fara till havet och sola och BADA. Jag har inte badad på hela sommaren nästan men de får jag ta igen i Kreta.

Kram Josse

Imorn blire havet

Det var jätte mysigt på jobbet idag, jag och en bakade bullar varför bakar man inte bullar oftare??
Sen for jag hem till Totta och fick värsta grillbuffetallriken och nu sitter jag i soffan, lyssnar på Olé Olé och ser på när han och pappa har någon pilkastningstävling men jag tror inte nån av dom kommer vinna för dom har hållit på ett tag nu.

"Träffar varken du eller jag den här gången så blire två nya öl"
Frågan är ju om man vill träffa då?


Kram Josse


Nu till Pernilla och chilla

Att springa i regnet och alla vattenpölar var den bästa terapin någonsin.

Kram Josse

Hela natten lång

Igår satt jag och Pernilla ute och grillade marshmallows med choklad och bara chillade. Vi startade en grill för första gången i våra liv! vi ba AAAH de brinner vad ska vi göra? Börjar gräset brinna om vi lägger gaffel där? VAD SKA VI GÖRA!!!! Men jag tyckte vi va duktiga ingen dog och ingen vart skadad.Kram Josse

GUD VA JAG LÄNGTAR

5DAGAR TILL STOCKHOLM
EN MÅNAD KVAR TILL KRETA!!!!
CA 5MÅNADER TILL BOLIVIAKram Josse


Nice nice

Igår kom Amanda och Frijoh hit till kära Vännäs och vi laga go mat, chillade och såg på Sandor/slash/Ida och den är ju tusan bra. Jag satt och pratade genom hela filmen och så kom Frijoh och Amanda in med någon kommentar som OOH NEEJ, VILKEN IDIOT, MÅSTE DOM BRÅKA, NEEEEEEEJ ibland..haha
Sen så sov vi till halv 1 så vi åt bara frukost innan dom va tvungen att fara hem. Men de va roligt att träffa dom igen har inte träffat dom på hela sommaren.
Efteråt for jag iaf till Pernilla och låg ute och stekte med hon och Kissepisse.


Vi använda min fläkt-vattengrej, de är lätt dom bästa 25kr jag spenderat JAG ÄLSKAR DEN!

Kram Josse


Spelkväll

Nu far vi och köper glass och sen blire solstolen.Kram Josse

PARTY

I fredags fyllde farmor år så jag och Pernilla bakade en tårta och for ner och grattade hon.
Tant- Nej men är de inte Pernilla heej! (tittar på mig) veem är du?....De finns ju Håkans döttrar Paulina och Pernilla, och så Leifs Linn, Tina och Julia och så Bosses Jessica och Jennie meen vem är den andra nu igen????
Jag- Josefin.
Tant- Jaa Josefin ja...Vem är du??Vi hade Partyhattar och allt

Tårtan som vi bakade till farmor efter att jag,Pernilla och Anki tagit våra bitar..Hahah

Jag vet inte hur länge vi stod och roade oss med att prata me varandra genom de där röret.

Kram Josse

Jag har hennes autograf!!!!!

De va faktiskt ganska roligt och det var en del helt random gamlingar som tog mer kort på mig än på Lotta men jag är rätt så van vid de så det gjorde inte så mycket...Kram Josse


Jag är taggad på att sjunga med alla gamlingar

Nu börjar jag 2timmar tidigare än vad jag ska bara för att vi ska på Lotta Engberg men den stora frågan är hur mycket man får betalt för dom här timmarna.... Får jag en halv miljon blir jag nöjd.

Igår sms:ade jag till sommarkrysset i hopp om att vinna 104 000kr så jag kunde ta ledigt dom här 3jobbpassen jag har kvar och så skulle vi fara på restaurang och äta men de gick åt pip.
På tal om pip så varför ens ha ljud på en del program när de ändå bara låter I piiip hate you, your piiiip piiiip piiiiip piiiiip I'm gonna piiip kill you your piiiip piiiip piiip piiiip... Jag och Sorina kom fram till att snart kommer det bara vara ett långt pip genom hela program.
Kram Josse