Nu är det slut på friden

Har räknat matte hela jäkla dagen men inte jag har blivit smartare för de. Men tur att jag tycker det är roligt annars hade jag gett upp för länge länge sen. Fast så bra kan jag inte vara eftersom jag sitter och slår 7+3 på miniräknaren. Har iaf bestämt att jag ska läsa matteC som individuelltval i 3:an så ni kan ju alla be en bön till gud att jag ska klara G.
Alla blir alltid lika förvånad när jag säger att jag vill läsa matteC ser jag ut att vara jätte dum eller vart är problemet? Jag är sjukt smart vill bara inte visa det för de blir så jobbigt och folk sätter så höga krav på en..Hahhaa






Kram Josse

Nu blire beck

Går kväll va riktigt mysig. Bion va SUPER, sen for vi och hälsade på Idas faster och hon hade de mysigaste huset ^^ Sen gick vi upp 9 imorse och bakade till matchen som vi för övrigt inte behöver prata om...
Nu sitter jag hos marlene och peder och är barnvakt med Jessica. Fruktansvärt jobbiga ungar måste jag säga dom har sovit sen vi kom hit..Hahhaha




Kram Josse


I wanna be somewhere so far away

Do you ever think about running away
Do you ever think about not comin' back..

Kram Josse

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra jag vill gå i ide

På historian håller vi på med grupparbeten och jag, Frida och Amanda är en grupp och ba vi måste satsa på det här för får vi MVG på arbetet får vi MVG i kursen.

Jag- Vad gör vi?
Amanda- Läser bloggar
Frida- Spelar spel. Du?
Jag- Msn
...Vi läser...
Frida-
Jag har läst den här texten X-antal gånger nu men kommer fortfarande inte ihåg vad jag läst.
Jag- Jag förstår inte ett enda ord i den här boken. Försök tex säga Anarkosydikalistisk.
...Vi läser...
Vi gör mittbena på varandra
...Vi läser...
Amanda- Gör om min halsduk till en turban.
Sen satt vi och lekte terrorist.
Kanske inte så mycket historia men de va roligt iaf.




Kram Josse


Svenska hollywoodfruar nästa

Jag och Amandas framtid kommer se ut så här.
Amanda flörtar med lunchkillen vi får äta på den goda sidan, han blir känd kock och miljonär, han har en kompis som jag blir tillsammans med, vi får bo i värsta stora husen brevid varandra, på dagarna dansar vi hos proffsdansare, sen spa, sen lunch, sen stylisten, sen shoppa, sen stora fester på kvällarna...MUY BIEN!




Kram Josse

Jag tacklade upp dörren igår för att komma ut och sen hade jag snö upp till mitten av låret

Nu är det äntligen fredag YES. Och idag har jag bara kulturhistoria och historia. Jag förstår dock inte meningen med att ha kulturhistoria " Hej barn, idag ska vi läsa om hur vaser såg ut under antiken" och jag skulle bry mig därför att???
Sen ikväll ska jag följa med familjen Persson på bio och se snabba chash. Efter det så far jag hem till dom och chillar/stör och imorn blire match på hammarhallen kl:13.00.
Men nu över till något mycket viktigare. Min pappa tycker jag är tjock!!!
Han har köpt LÄTT jordgubbs yoghurt som är utan alla jordgubbsbitar och är mer rinnig än vatten. Eller så ville han bara att jag skulle orka riktigt mycket middag.




Kram Josse

Hoppas skolan har snöat bort

Nej snöstormen är över jag tyckte det var lite små spännande ju + att jag hade hoppats på att alla bussar va inställda ^^
Men imorn blir det helg fast på lördag är det match (inte taggad) jag vet inte när vi ska spela och jag vet inte mot vilka men annars så har jag full koll.



HAHA..Stiligt

Kram Josse

"landet" ingenstans HERE I COME

JAG OCH PERNILLA SKA TILL KIRUNA!!!!!!
Snacka om humörsvängningar för nån minut sen jag ba USCH SNÖ och nu ba JAA JAG FAR ÄNNU LÄNGRE UPP. Lycko Paulina som får träffa oss i flera dagar..Hahah




Kram Josse

Så himla roligt

Är det storm eller är det storm??
Jag och Amanda fick byta lokalbuss för att det började regna/snöa in genom taket. Sen när vi gick in i lägenheten så var det bara någon decimeter snö men sen någon timme senare när vi skulle gå igen så tittade vi inte så noga utan bara gick och WOOOPS så hade vi snö till knänen..Hahah
Och nu när jag gick från bilen så hade jag snö till mitten av låret + att jag var tvungen att skotta fram dörren. Det är ju bara sjukt det hära.

Amanda- Vi borde resa.
Jag- JAAA
Lydia- Nej men det är så jobbigt med all planering och så måste man läsa karta och allt.
ÖHM JA PRECIS, Vi hade tänkt flyga utomlands men vill du fara ut på någon liten semester i skogen så okej.

Okej sämsta bilderna men de är med mobilen


Det gick inte att stänga dörren utan att det snöat in en massa snö

Ja jag hade mörkbruna skor ja

Kram Josse


Är det min dag idag eller???

klockan är 06.43 och jag har redan lyckats med att gå upp 04.28 och tro att jag skulle upp då, tappat smörpaketet, spilt juice, levt om extremt  mycket=råka väcka de andra osv. Idag ska vi ha balett med 3:orna sen workshop och ikväll ska vi se på en föreställning. Jag är sjukt taggad vet dock inte om turen är på min sida eller jo jag vet att den INTE är de för varför skulle jag annars doppa håret i yoghurten???

Igår på 2000-lagets träning skulle jag lära en tjej att serva och den där tjejen har seriösa problem med självförtroendet. Jag stod där och tagga hon medans hon grät och sen när jag äntligen fått och att serva en boll och hon fick över den så jag ba WOHO SERU DU KAN, GIVE ME FIVE och hon ba Puuh neej...
HHAHAHA. Tack för den.


Kram Josse

Pappa har fick en super lyxig fotölj och jag fick en låda






Kram Josse

Dom här bilderna beskriver Kiruna som bäst

Jag vill tillbaka till Kiruna och alla renar som jag inte fick se.
Jag vill äta den goda hamburgaren och tycka den är god.
Jag vill se ishotellet och inte bara en tom fläck där det ska stå.
Jag vill fara på vattengympa och vara för lätt för vikterna.
Jag vill äta eftereftrerätten.

Paulina- Va maten god?
Jag- Salladen va bäst.
Paulina- Du ska då klaga på allt.
Jag- Jag klagar inte jag tyckte bara salladen va godare.
....Tick,tack,tick,tack,tick,tack....
Jag- Ska du inte äta upp maten?
Paulina- Nä jag tyckte inte det var gott.



Vadå random bild varför tog vi kort på det här?? hahah

Kram Josse

Klassen säg ingenting imorn jag kommer bara bli arg....

Mitt hår har blivit nå jävla skabb det brukar vara hur mjukt och lent som helst men nu ba HÄSTHÅR....
Jag behöver silvershampo, fruktishampo och balsam och en jäkla massa sol så det solbleks. Sen efter allt det där så kankse jag är nöjd. Har iaf just suttit och plattat det så det inte ska se så kort ut och frågat mig själv varför man far och klipper sig när man bara blir arg.

Kram Josse

Jag ska aldrig klippa mig igen

Jag tror seriöst att frisörsalonger har något i luften så man blir drogad när man kommer in dit. För varje gång så har man bestämt hur man vill ha det men sen när man kommer dit så håller man bara med dom vad dom än säger man ba AAH, AAH, AAH, AAH..
Nu är mitt hår JÄTTE KORT och fult dom sa som vanligt "Jag klipper bara bort de nötta" men de vart över 1dm.





Kram Josse

Jag tog sovmorgon till halv 7

Idag tog jag sovmorgon eller jag tog egentligen inte sovmorgon jag glömde bara stiga upp. Men idag ska jag iaf till frisören TACK GODE GUD. Jag ska både klippa och färga håret och de behövs för jag ser ut som nå skabbeli skabb skabb..




Så himla ovärda saker man kan göra med en webbkamera t.ex. varför i hela friden skulle jag vilja ha en bild på mig själv som frimärke??? Det är ju inte som att vi kommer behöva den bilden någon gång. När man är en gammal tant och ska visa bilder från sin barndom ba här är en bild på mig och min nya cykle, här är en bild på mig och min kompis och här barn är en bild på mig som frimärke..ÖHM okej...


Kram Josse

MIN ÖNSKELISTA

  • Biljett, resa och boende till Bounce i Stockholm (Amanda har biljetterna redan och jag har bestämt att jag ska fara så ^^ hahah)
  • En utomlandsresa...SNÄLLA
  • En hund
  • Pengar mycket pengar
  • En massagestol
  • Ett sommarjobb och boende i Stockholm/Göteborg
  • Få hoppa fallskärm




Kram Josse


Är du säker på att vi är släkt???

Jag gick in till köket för att hämta ett glas vatten när jag ser något jag inte riktigt hade väntat mig.
Jennie ligger på en träningsbänk och tränar fullt seriöst med en handduk..HAHAHA


Jennie- JOSSE jag har fått muskler.
Jag- Neej Jennie det där är ditt skelett.




Kram Josse

The OC and Josse

Pappa- Ingen träning ikväll?
Jag- Nej
Pappa- Bra att du stanna hemma och vila ikväll så du orkar med veckans träningar.
Jag- Jo
Pappa- Bättre att satsa på dom än att komma och va halv bra på alla.
Jag- Jo
Pappa- Det var ju ändå inte eran träning så de gör ju inget.
Jag- Nä precis.
Pappa ser lika förvånad ut som vi alla gjorde när vi vann mot sundsvall.
Jag- Vad är det?
Pappa- DU HÖLL MED MIG!! DU KÄFTADE INTE EMOT.....
Här blir man glad för de lilla ^^ hahah


I fredags när Jessica körde mig till Ida fick vi låna Karins bil och jag har aldrig känt mig så cool. Det var ungefär en OC bil så jag kände mig som en i gänget fast istället för att köra förbi havet,sanden och snygga surfare så åkte vi förbi skog,snö och älgar och istället för att fara till Seth och så for jag till Ida MEEN förutom de så var det samma.


Kram Josse

Jag tror aldrig jag har varit med om så många fel hörningar eller vad man nu säger.

Helgen har varit underbart rolig.
Igår for jag,Jessica,Linnea och Sofia till IKEA i Sundsvall och var där hela dagen. Vi gick på IKEA tills hela vagnen + våra armar var fulla då gav vi upp och gick och betalade. Efter det gick vi till Birsta och skulle hitta kläder till Sofia och vi var inne på H&M i säkert 1timme. Jag sprang runt runt och försökte hitta kläder hon skulle gilla men svaret vart alltid JAG SER UT SOM EN TANT eller JAG SER UT SOM EN VALROSS..
Sen tog jag och Jessica ännu en tur inne på IKEA och köpte en massa ramar och små tjaffs. Sen efter vi tryckt bilen helt full men grejer så for vi till Härnösand och åt kinamat och det slutade med att Linnea bara kunde hosta utåt..HAHAHA
Dagen slutade med att vi for till stugan och tog varsit duntäcke och la oss i soffan och såg på film eller Jessica och Sofia såg på film jag och Linnea sov.




Kram Josse


Jag vart lite små kär i akutmottagnings killen

Ja det här var ju en konstig dag. När vi kom till akuten så fick jag träffa en tant och en ung kille och dom kollade på handen och surtanten ville skicka hem mig utan att göra någonting men killen va värsta söt och ringde runt och fixa en läkar tid till mig på citymottagningen. Så jag och Jessica for och åt lunch sen visade jag Jessica vägen till mottagningen men jag höll kartan fel väg så vi gick helt fel..Hahaha
Men vi hittade till slut och läkaren va den coolast jag träffat och halva tiden satt jag visa hur "vig" jag är för han ba WOW KAN DU GÖRA SÅ,SÅ DÅ??
Men det viktiga är att jag inte har nå gips och att jag får träna som vanligt.


HAHAHAHHA..JÄKLAR VILKEN TJOCK HAND.

Kram Josse

MMmmm MAT


Pernilla jag hatar dig just nu.. var du tvungen att lägga ut den här bilden eller? jag är redan hungrig och nu är jag ännu hungrigare men nää jag ska till akuten och rönka handleden JIPPI.

Kram Josse

But these stories don't mean anything when you've got no one to tell them to


You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess


Kram Josse

Nu blir det duscha,mat,glass och Sex and the city

Öppet hus gick bra fick lite smått panik när jag träffade folk jag känner som skulle se på när vi dansade men vi fixade det (iaf andra gången). På baletten efter båda föreställningarna hade vi tåskor och det gick väl sådär man va ju lite trött/hungrig/less. Ida och hennes kompis tyckte då vi var dumma i huvudet som hoppade upp på tå så lite duktiga måste vi ju ha sett ut..hahaha
Sen nu när jag kom hem så var/är jag sur som PIP... Alla som känner mig vet hur sur jag är när jag är hungrig typ de gånger 5 och så är jag trött på de så man skulle kunna säga att jag är i toppform. Men tur man har bästa systern någonsin som har köpt ben&jerrys TACK TACK TACK TACK TACK ^^







Kram Josse

Den som kom på O´boy är min gud

Ikväll är det öppethus så jag ska vara i skolan tills 21.00 JIPPI. Vi ska dansa modernt och balett och jag ber til gud att Sari inte ändrar min och Signes duett IGEN vilket hon säket kommer göra 1minut innan vi ska ut på scenen.


Amanda sitter och äter en godis
Jag- OOH vad är det där för frukt?
Har sockerberoendet gått lite för långt om man börjar räkna mangoremmar som frukt?


Jag är rädd för våran matta på morgonen för då är jag ensam, det är mörkt,man ser dåligt eftersom man inte orkar öppna ögonen helt och det enda man ser i mörkret(okej så mörkt är det inte men) är tigerns(som för övrig borde få ett namn. Vi får fixa de sen Jessica) ögon. Så när jag ska tända lampan i fönstret så går jag jämt så nära väggen jag kan..Hahahah


Kram Josse

Nej nu ska jag gå och pratar med pappa om min handled för AJ säger jag bara

Jag måste erkänna att min handled inte känns okej sen jag och Signe slog i varandra igår på dansen.
Den värker och är lite små bortdomnad då och då meen det blir säkert bra....någon gång....
Jag är inte så bra på det där med att vara "skadad" t.ex.
Mitt knä - Jag for till idrottsmedicin fick ett träningsschema sen när jag kom tillbaka efter X-antal veckor så frågade han om det skulel bli roligt att få träna som vanligt igen och då både jag och papap "ÖHM jaaa jätte roligt he he" för jag hade ju tränat som vanligt hela tiden.
Min fot - Jag for till idrottsmedicin fick ett träningsschema, jag idiotförklarade honom och har aldrig farit tillbaka.
HAHAHA




Kram Josse

Vi döpte våran gris till Rosa (vi trodde det var en ko)

På Nk:n idag skulle vi dissekera grishjärtan och i början var jag hur taggad som helst men sen när fick se att det var hela jäkla grisen vi skulle skära sönder vart jag mindre taggad. Dom hade helt seriöst bara tagit bort pälsen/huden resten fick vi tunga,lungor,njurar,luftstrupe,matstrupe,hjärtat och allt annat äckel. Jag vart bara vitare och vitare och började må så himla dåligt dels för att det luktade satan och dels för att jag fick så fruktansvärt dåligt samvete. Det är några som har dödat grisen för att vi ska äta upp den och sen sitter vi och leker med den hjärta snacka om respektlöst..

Mattelektionen idag var inte som alla andra. Den började med att vi kom försent(som vanligt) för att vi var i cafeterian och köpte små daim(som vanligt) sen när Jan hade en genomgång så öppnar Amanda sin vattenflaska och på något konstigt sätt så får hon hela ansiktet med vatten och så ska jag sitta där och vara seriöst(INTE LÄTT)..Hahaha

Jag- Amanda har du tänkt på en sak? ... Nä vänta det är klart DU inte tänkt på de.
Amanda- Nähä tack för den.. Vadå då?
Jag- På moderna idag så sa Sari 2bra saker till mig och det var då jag stod stilla och titta ner i marken och att jag tittade fint åt höger..
Amanda- Men det är ju bättre kommentarer än vad jag fick. Till mig sa hon "Amanda du är för mycket så det blir bättre om du bara går av scenen"



Igår vart jag och Frida så lessa på att gå ca20meter extra när man skulle till matsalen så vi gick till vaktmästarna lånade en spade och skottade upp en stig..Hahaha

Kram Josse


Så här fin känner jag mig nu så här vid 06.48 på morgonen

Väckaren ringde 06.00 som vanligt sen låg jag kvar i sängen i nårgra minuter och funderade på om jag var sjuk vilket jag inte var (nooooo) sen gick jag upp och då det första någon säger till mig på hela dagen är "NEJ MEN JOSSE DITT HÅR :O" JAHA tack för den Jessica vilken bra start på dagen nu känner jag mig verkligen taggad inför dagen..Hahaha




Kram Josse


Vi gjorde klart våran duett på 1timme

Jag och Signe var inte på topp idag vi slog varandra, vi fälde varandra, vi sparkade varandra och jag tappade balansen VAR ENDA GÅNG jag skulle göra en snurr..Hahaha
Men vi överlevde och nu är jag hemma och har just ätit middag och är lika hungrig som innan jag åt men thats life så snart ska jag fara och träna 2000-laget och sen träna själv och sen kan jag äta ^^


Kram Josse

Mellan 06.00-07.00 finns det ingenting att göra så det slutar alltid med att jag lägger upp fula bilder på mig själv

Jag älskar att jag börjat ta kort på mig själv medans jag äter frukost..haha
AJA det är säkert charmigt på något sätt (troligen inte) men iaf så det jag vill säga var att jag har hittat Sveriges godaste yoghurt fast ingenting klår Greklands jordgubbsyoghurt MMmmmmm






Kram Josse

När som klockorna har stannat och tiden tycks stå still och man inte vågar säga det man längst i hjärtat vill

Trying not to lose my head but I have never been this scared before
I know you hate this one but this is where the story ends

Kram Josse


Nu ska jag bestämma danskurser

Min idrottslärare "Josefin jag har satt så många + på dig så jag orkar inte ens räkna dom" = Josse gillar.
Min sv/eng lärare "Skriv en krönika om en massa tråkig fakta från 1800-talet om drömmar" = Josse gillar inte och Josse orkade inte ens göra det utan satt och störde Frida,Irma och Ruben istället.
Min NkBlärare "Jaha satsa bara på att klara kursen då muttermuttermutter" = Josse gillar inte och Josse tipsar skaffa ett roligare ämne så kanske man orkar satsa.

Jag, Julia och Amanda satt iaf på bussen hem och planerade min överraskningsfest och jag hade bara ett krav och det var att de skulle vara en av varje sort där.

Läraren - Tränar man mycket blir sklettet större och starkare
Amanda -Blir man längre också??
HAHAHA.. Det sista lilla hoppet gick just i tusen bitar.


Kram Josse



Jag vill sovaaaaa

Nu är klockan 06.48 och vad fasiken gör jag uppe nu? Är det ens lagligt att behöva gå upp så här tidigt? Hade jag varit en riktig ungdom så hade jag gått och lagt mig klockan 06.00 inte klivit upp, Shit va deprimerande.



Kram Josse

Varför började man träna egentligen???

Imorn ska jag tillbaka till Midgård och tillbaka till DANSEN :D
Jag är så fruktansvärt otaggad på skolan och all dans utom baletten men då har jag ju två lektioner att se fram emot på en hel vecka, JIPPI...


Sjukt smidiga Jessica..


Kram Josse


Vi har stil

JAG HAR SETT PARANORMAL ACTIVITY OCH JAG SKREK BARA 1GÅNG :O Då kan vi snacka om status. Den var iaf riktigt jäkla äcklig och jag o Amandax2 satt och pratarde om mat varje gång det vart läskigt.. Haha
Men jag vart mest rädd för Amanda som fick världens äckligaste leende efter filmen va slut USCH INTE OKEJ AMANDA...
Men idag har jag och Jessica köpt snyggaste mattan någosin.


HAHAHA.. Kolla så tjock fotbollsspelaren ser ut




Kram Josse




Kan blogg.se börja fungera som det ska eller???

Hade match mot IKSU-B och vi skulle fasiken ha vunnit om domaren inte varit så PIP dum i huvudet.
Hur kan man döma att jag var i nät om jag var bakom 3meters linjen??
Hur kan man döma in då bollen va 1meter ut?
Hur kan man INTE döma nät då dom hänger i det?
INTE OKEJ.....
Men ikväll ska jag fara till Amanda och vara med Amanda och Amanda sen sover jag över hos Amanda.. Hahaha


Kram Josse


Fathers be good to your daughters daughters will love like you do girls become lovers who turn into mothers so mothers be good to your daughters too

Är det ingen som kan komma och säga åt mig vad jag vill för jag vet verkligen inte. Tanken på att jag är schizofren har slagit mig några gånger för jag förstår inte hur man kan ha 2st helt olika personligheter samtidigt. Ena stunden är men den ena och nästa sekund är man den andra så man får aldrig någon riktig uppfattning om vad man vill.
Det enda jag vet är att jag vill är att fara utomlandas och bara lämna allt och alla och inte komma tillbaka på ett bra tag.

Who says I can’t get stoned?
Turn off the lights and the telephone
Me and my house alone
Who says I can’t get stoned?


Kram Josse 



Vilken liten tjockis

Jag kände för att tröstäta så det vart pepparkakor och julmust. Jag måste ju erkänna att jag älskar att jag är så sjukt fin på alla bilder..Hahaha
Under den lilla tiden jag skrivit det hära har jag ätit ett X antal pepparkakor. JOSEFIN DET HÄR MÅSTE FÅ ETT SLUT.



Kram Josse

Vilken charm

Pratar med Amanda som även är kallad Amanda G, Gurra och Klenis(dock bara av mig). Jag vet inte riktigt vad vi pratar om jag tror de kan vara att vi inte har någon koll på någonting men jag vet seriöst inte. Men nu känner jag iaf hur sjukt saknad tjejen är jag menar hon är ju mitt mobboffer nummer 1. Har alltid varit(läs sen 1:an) och kommer alltid att vara(läs hela livet och även i himlen).
Fick iaf just veta att vi båda klarade NkB provet grattis grattis till oss båda. Jag föreslog att vi skulle köpa en av allting i cafeterian för att fira men jag vet inte riktigt om hon är på men annars kan jag äta för hon också, lite fett har ju ingen dött av som man brukar säga här i Vännäs ^^


Konstnär: Josefin Nylander

Kram Josse

IN LOVE

Går va ja i stan och skulle byta mina skor som gått sönder buhu. Men dom hade tagit bort alla dom skorna för alla dragkedjor hade pajjat så jag fick välja ett par nya skor för 500kr och då var det ju som att jag fick välja ett par hela gratis :D
Så jag köpte SUPERKLACKARNA och jag älskar dom av hela mitt hjärta. Nu ska vi bara vänta till sommaren så jag kan gå i dom.




Kram Josse


2010 blir ett bra år. Vilket skämt

Jag hatar umedansskolas schema det suger. Dom måste ha fått något superbra idee och ba JAA VI LÄGGER ALLA F/M DANSER PÅ TORSDAGAR. Nu måste jag välja vad jag vill göra dansa eller spela volleyboll och jag känner mig verkligen taggad på att sluta något...NOT...


Kram Josse

Hjälp sökes

Jag kan inte ens värma mat vad är problemet? Jag skulle behöva hemhjälp så dom kommer hit med mat och värmer den åt mig..


Kram Josse

Värsta lyx


Hahaha.. Jag och Sofia körde på finmiddag igår.

Kram Josse

USCH inte bra dag USCH USCH USCH USCH USCH.......

-Vet vi hur dom första människorna va?
-Dumma...
-Hur vet vi det då?
-Dom levde ju fasiken i grottor.



kram Josse

Underbart

Igår kväll var jag,Jessica,Marlene och Peder uppe på ett berg och drack varmchoklad,åt choklad, tittade pås stjärnorna och gjorde konster i snön. Hur mysigt som helst exakt som när vi va små..



Vad tycker ni om min vackra stjärnbild...Hahaha



Kram Josse


FÖRSTA VINSTEN I DIV 1

VI SPÖADE SUNDSVALL 3-2 ....
Imorn ska vi spela mot Skellefteå i Skellefteå USCH jag gillar inte Skellefteå.


Kram Josse


Men Josefin det är något fel på din blogg man ser bara halva dig

Jennie- Josefin varför är ditt hår både mörkt och ljust?
Pappa- Men Jennie skunkar brukar se ut så.

JAG HATAR KÖK JAG SKA ALDRIG NÅGONSIN VARA I ETT KÖK IGEN ALDRIG..
Idag tänkte jag bara vara en snäll lite unge och plocka upp och ställa in allt från påsarna men vad händer jo jag tappar hela påsen på golvet så creme fraichen typ exploderar... LYCKAN

Kram Josse


HAPPY DAY

JAG HAR FÅTT MINA SKOR .... 1099kr var det lätt värt LYCKAN!!





Kram Josse

GLÄDJE

Fick ett sms 10 imorse om att mina sheperd kommit JIPPI. Men vem tusan skickar ett sms 10 på morgonen?? POSTEN TÄNK PÅ ATT DET ÄR JULLOV OCH FOLK KANSKE SOVER OCH HAR MOBILEN PÅ KUDDEN BREVID....
Så jag ska väl hämta dom och ja det var de som kommer hända idag.Hahah
Lite och göra? Nej nej aldrig.



Kram Josse

De är bjärn

Vi såg på serien pistvakt och jag avgudare. Jag ska bli som dom alltså en pistvakt och så ska jag gifta mig med Jacob då kan vi börja snacka om perfekta paret..
Men vi åt mackor MED MYCKET SALLAD=NYTTIG och O'boy UTAN GRÄDDE FÖR DEN VA I FRYSEN=NYTTIG och det här är andra kvällen i rad nu som vi inte äter onyttigt shit GI nästa. Joo jaa jag känner hur mina mjukisbyxor känns lite större.

Mor- Nej men Olle har du druckigt.
Olle- Nej mor jag drack Zingo med hojt.
Mor- Just ja en hojt.
Olle- Hojt MED Zingo och då gills de inte eller hur jane.
Jane- Precis olle.
Olle- För tar jag lika mycket av båda så jämnar det ut sig.
Jane- Ja du spä ut de
Olle-  Ja så tar jag 30%hojt och 70%Zingo ja hur blir det då?
Jane- Du ligger du på -40%.
Olle- Så dricker ja en Zing ligger jag på  -100%
Jane- Joo så äre



Pernilla bara att inse att det inte är våran stil

Pernilla har satt upp några mål med den här terminen hon ska:
-Börja sitt nyttiga liv
-Bli bra/bättre i skolan
-Börja träna
-Skaffa jobb

Förlåt att jag bara skrattade igår men den är ganska roligt eller inte bara ganska det är väldigt roligt särskilt när du just frågade om jag ville komma och se pistvakt och dricka O´boy med grädde i..HAHAHAHA

Pernilla-Ohh lek med mitt hår
Jennie-Okej eller vänta du har inte svamp va?



Kram Josse


Jag har ett virus på datorn jag inte får bort tomten måste hjälpa mig!!!!!

Ja och Pernilla skulle gå ner till nån affär och köpa något men jag vet inte vad affären heter och hade inte bestämt vad jag skulle köpa men jag lämnar inte huset i -30 NOO NOO..
Okej där ljög ja jag ska gå till hon nu och se pistvakt IGEN men det var ju hela 14timmar sen sist så tänk om vi glöm nå...
Adios pjuklarva.


Kram Josse

And the award for the best lie goes to me

Don't tell me you're sorry cause you're not...


Jäkla pjuklarva

Pernilla kom hit och vi såg pistvakt LOVE IT.
-Ska vi dra till schpanien på lördag.
-JA ELLER HÖR PÅ DEN HÄR he he he....Ska vi dra till schpanien på måndag.
-Jag tror jag tar en tur till schpanien.
-Jag tror jag går över till schpanien.

-Jäkla pjuklarva.

Pernilla- Jag har börjat säga dock jätte mycket.
Jennie- Vad är dock?
Pernilla- En kill docka
....Jennie går iväg....
Jag- Vad var det där då? Hahahah
Pernilla- Men jag orkade inte förklara.




Kram Josse

Say a prayer to yourself, he says close your eyes sometimes it helps

Fick frågan igår om jag ville vara med i tidningen när jag fyller år men fasiken heller den som sätter in en bild på mig i tidningen ska jag personligen slå riktigt jäkla hårt.
Jag vill inte ens fylla år det finns inget att fira och det finns inga jag vill fira med så jag ser inte riktigt poängen med de.
Eller om jag och Sofia får bo ensamma kan jag tänka mig att den blir bra för allt blir bra när hon är med.


2009..


Kram Josse


Hungrig och hungrig

Jag och Pernilla har just gått västerås och det var så jäkla kallt att våra kinder frös till is och var helt vita..Hahaha
Men ikväll ska vi äta varma mackor och dricka choklad så vi kan ju hoppas att vi tina då.
Nu sitter jag bara och väntar på middag JAG ÄR SÅ SJUKT HUNGRIG har inte ätit någonting idag, vilket pucko..


Min 4åriga dotter kom och pratade med mig igår
-Pappa jag tycker du har uppfostrat mig dåligt.
Vadå uppfostrat hon dålig jag är ju aldrig hemma. Hennes mamma och jag är skilda så hon har 4föräldrar kan hon inte skälla på nån som är hemma.

Kram Josse

Att tvinga någon att skratta är inte samma sak som att göra någon glad

Kom nyss hem från Julia och vi såg på sherdil och jag var lika rädd/nervös/gråtfärdig som när jag var liten och såg den varje dag. Julia och Amanda däremot satt och skrattade åt hur dåligt filmad den är..Hahah
Sen så gick vi från barn till fjortisåldern och satt och pratade om hur HAN med stort H skulle vara. Vi gissade först och sen fick den säga om det stämde eller inte och vi jag har kommit fram till att vi känner varandra EXTREMT bra för vi gissade rätt på allt..
Det låter ganska töntigt och det vare också men vi pratade på i säkert 2timmar ^^ Hahaha
Vad hände egentligen, när man var liten hade man tusan världens lista och värsta kraven
-Han ska vara prins så jag kan bli prinsessa.
-Han ska ha tusen hästar.
-Han ska ha jätte mycket pengar.
-Han ska vara skitsnygg så alla vill ha han.
-Han ska ha ett slott i varje land.
-Han ska inte ha bil utan häst och vagn.
Och nu har man ett
-Han ska inte lämna mig ensam som innan.



Kram Josse


SVINKALLT UTE JAG DÖÖÖR

Har varit i stan idag och jag skulle köpa nya volleybollskor och det gjorde jag FÖRSTA PARET jag provade men det kaaanske blev lite mer också ^^ Hahaha
Sängkläder, grejer till mitt nya rum, någon spets top/bh grej jag vet egentligen inte vad de är.. Hahaha
Och så ett par skor.
Annars gjorde vi väl inte så mycket eller jag såg my love på Obs och så satt jag i massagestolen på rusat i hela 5min MMmmMMmmmMMmmmmmm.




Nu ska jag äta middag BACON och sen fara till Julia för att vara med hon och Amanda. Undra vad vi ska göra då? jag skulle gissa på äta det är vi bra på alla 3..hahah

Kram Josse

Ska dom säger som äter glass

"Josse gud va tjock du är" det sitter Jessica och pappa och säger i kör just nu. Men vadå bara för att jag är hungrig och behöver mat JAG HAR JU FAKTISKT TRÄNAT. Och 2varmamackor och 1pizza är ingenting om ni frågar mig vänta bara tills jag och Sofia bor tillsammans...Hahahaha


Jag och Julia åt
-En JÄTTE STOR macka
-2yoghurtar var
-Godis
-Varm choklad
-Festis
AAH Nää inte så mycket med andra ord..

Kram Josse


Vi kommer äga sönder

Den enda glädjen i mitt liv just nu är att vi har varmamackor i ugnen som snart är klara och att jag och Sofia ska få ha en lägenhet helt ensamma i ca en månad YES.. Shit vad jag är taggad så nåde den som förstör de!!


Kram Josse

Just ja hur var det men att vara allvarlig



Gör det , annars blir år 2010 ett helvete för dig

OM DIG
Namn - Josefin Nylander
Bor - vännäs
Syskon - 2
Ålder - 17 år
Född - 1992
Ögonfärg - Blå
Längd - 166cm KLÅ DE NI
Sko storlek
 - 38

Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Vattuman
Hårfärg - blond
Födelseort - Ume


DAGENS:

Saknar - Ett liv..haha
Kläder - mjukiskläder
Godis - Choklad


SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - Plocka svamp?? Nej varför skulle jag tycka de är roligt?
Tycker du om godis? - Nej jag fullkomligen hatar det
Hur många gånger i veckan äter du godis ? -  ALDRIG
Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra - En sån ängel som jag är så antagligen
Är du nöjd med ditt förnamn - Jorå det är väl charmigt
Tycker du att du själv är smart - JAA jag tycker jag är assmart men ingen annan tycker de....
Vad är det sämsta hos dig - Att jag inte kan äta spagetti och köttfärssås utan att spilla hälften
Vad är det bästa hos dig - Att jag kan göra två saker samtidigt (bra svarat Erika)
Har du bra självförtroende - Hahahha.. Var det där en seriös fråga? antagligen inte
hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - PASS
Du tycker om att vara med det andra könet? - Nää dom är ju förjäkliga alltså
Känner du dina grannar - Jag vet inte riktigt men dom hälsar då på mig :D
Gillar du skolan - Vad tusan är det här för frågor gillar du att plocka svamp/gillar du skolan antagligen inte vem vill sitta där hela dagarna och lära sig saker man aldrig behöver veta.
-Hej jag skulle vilja jobba här på Ica.
-Jaha vad kan du då?
-Jag vet hur en molekyl ser ut och vad som hände med Hitler..
Man ba YES bra Josefin.
Har du någon gång skolkat - Ja  efter mitt första IG gick det bara utför
Spelar du något instrument - Jag spelar lite allt möjligt ska ni veta
Sporter/aktiviteter du har gått på - Dans, volleyboll, friidrott(jag och pernilla var dock för dåliga så dom typ sparka ut oss),
Har du några tatueringar - Nej jag är en duktigt flicka
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Beror på om jag är ful eller inte.
Tycker du om djur - Jaa allt utom glada katter som leker USCH där kan vi snacka om humörsvängningar



BRUKAR DU...

Sova - Ja
Ta mediciner du inte borde ta - JAA för medicin är ju så gott...
Snusa - Nej
röka - Nej men det lukar gott
Lita på folk - Nja beror på vem

Drömma mardrömmar - Ibland men jag tackar indianerna för drömfångare 


Gå i skolan
 - Ja

Gå i kyrkan - Nja inte riktigt min grej
Vilja dö - Nej



HAR DU...

För många vänner? - Vadå I-landsproblem
Någon psykisk sjukdom? - Fråga min moster


Skadat någon?
 - Säkert
Färgat håret - Joo
Några piercnings - I öronen
En dator - Jajamen och den är ROSA
Gjort bort dig rejält? - Jag?? nej aldrig


ÄR DU...

Snäll - Lika snäll som den heliga anden
Snygg - Lika snygg som Jacob
Söt - Lika söt socker
Kort - Inte lika kort som Amanda..Mohahhaha
Klantig - Nej jag har läget under kontrol

Kram Josse


Man kan aldrig sova för länge

Spelade just ord yatzy och de sög. Vi bara satt och ljög ihop en massa ord.
-OXA.
-Jaha vad är det då?
-En kvinnlig oxe.
Ja ungefär så satt vi hela spelet..Hahah
Annars har jag inte gjory nånting annat än legat i min säng och sovit hela dagen. Vaknade 13.00 och då gick jag upp åt en macka och sen gick jag och la mig igen. Nej nu ska jag fortsätta sova sen fara och träna shit va jobbigt.

Kram Josse 

Blondinjosse

klockan är 02.34 och jag har redan haft 16läsare. Vad ska jag säga folk gillar mig och vill vara så uppdaterade på mitt liv som möjligt. Jag menar min otroligt saknade rosa mobil bran ju upp garanterat överbelastning från alla som ville nå mig. Men nu ska jag gå och sova och imorn fortsätta mitt otroligt spännande liv.


Blondinbella nu blire fight vem är den största bloggblondinen??? Hahahah

Kram Josse
 




JAG FYLLER FAKTISKT SNART ÅR

Just ja jag glömde mamma, pappa, storasyster,kusin,moster, gud vem som helst jag vill ha den här hunden..

http://www.blocket.se/vasterbotten/Valp_Pomerian_Papillon_25301207.htm?ca=2&w=1


Kram Josse


Sofia vi far imorn


Jag vet att jag tjatar om det hela tiden MEN JAG VILL UTOMLAND, JAG MÅSTE UTOMLAND.. Har aldrig velat något så här mycket förut. MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE........

Pojken måste ju ha slagit i huvudet för vem pratar så här?? Hahhaha
David - säger
Och t det skall icket användas i ett pronomiskt sammanhang med den idylliska byn, Vännäsby it will not be accepted
JOSSE.. säger
Jag förstod typ 2 ord
David - säger
sitter i din socionomiska kompitens som har utsöndrats i det oberoende samhället som du lever i





Kram Josse


Jag hatar att ha tråkigt

har jag nått botten nu?
Jag sitter och svär åt tetris för att de kommer fel bitar. Mer tragisk människa får ni leta efter.

Kram Josse

Rolig kväll

Fört vill jag bara svara på Marlenes fråga.
NEEJ vi gör inget annat än att se på film för du har tydligen glömt att vi bor på världens tråkigast ställe där det inte finns nånting att göra.
Gud va sur jag är varför finns det aldrig något att göra? och jag är ännu surare över att Sofia bor ca 10 000mil bort i en jävla skog så hon kan jag inte heller vara med GRRRRRR.
Men jag blir allra surast över att jag lagt mig i min säng med blött hår och nu har de torkat så det ser förjävligt ut... Livet är svårt ibland...


10 frågor om dig själv.
fullständiga namn?  Nina Josefin Nylander
när fyller du år?  18/2
några utsmyckningar på din kropp, isf vad?  hål i öronen
vad har du på dig just nu?  leggings, tjocksockar och tjocktröja
vilken årstid är bäst?  Sommaren och vintern
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Få vakna av sig själv utomlands 
vad tycker du mest om hos dig själv? Eh pass
vad är du bra på? Sofia jag hatar också den här frågan..Hahaha Nä men typ äta kanske
vem älskar du mest på denna jorden? Oj jag vet inte ska sova på saken
sover du hellre själv än tillsammans med någon? Ja det beror väl på vem de är me xD

10 frågor om dina vänner.
vem är din allra bästa vän? Sofia Fastevik
vem vet allt om dig?  Ingen
vem är den roligaste av dina vänner? Alla har väl sina stunder
vem är snyggast av dina vänner? Alla har väl sina stunder här me
vem är mest partyprisse?  Alla har väl sina stunder här mee (haha ser ni möstret)
vem är den du helst har filmkväll med? ALLA som kan tjocka sig ^^
vem saknar du? Mrs.CB
vem av dina vänner är mest "evil" ?  IDA...Hahahha ^^
vem röker av dina vänner? Den,den,den och den
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Men troligen ingen

10 frågor om din familj.
vem står dig närmast? Jessica
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Njaa
vem är farligast i din familj? Ingen vill bråka med Jessica Grrrr..
vem ser roligast ut i din familj? Jennie
vem är coolast? Är nån i min familj cool??
har ni några djur? Nix
vem har du mest gemensamt med? Typ ingen
vem står för underhållningen?  Alla har sina stunder men jag står för dumheten och sången.
vem sover du oftast med?  I min familj?? Jessica antar jag eftersom hon inte har någon säng här.hahah
Vem skulle du vilja vara lite mer som? Jessica för hon slår så jävla hårt.

10 frågor om idag.
vad har du gjort? vaknat, farit till Pernilla, sett på sex and the city, ätit middag och nu NADA
har du varit glad idag?  Jorå
har du varit ledsen idag?  Nej bara jävligt less
har du gjort något bra idag? Jag gick till och från Pernilla
Har du slått någon idag?  Kanske Pernilla jag minns inte
vad ska du göra nu? Försöka hitta något att göra
har du gjort något dåligt idag? säkert
vad har du ätit idag?  kladdkaka och glass, kyckling, potatis
har du duschat idag?  Ja kan man tänka sig
är du trött nu?  Trött på att ingen svara på sms?? JAA

Kram Josse


Sov till 13.30

Gissa vem ska jag till??
Vi ska iaf se på sex and the city hela dagen för vi är extremt lata. Men jag ska ju gå hela vägen till hon så jag är ju lite duktigare.. Moahhhaha




Kram Josse

GODE GUD LÅT 2010 BLI MITT ÅR...


Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan


Kram Josse

JOSEFINSOFIAS kvällar är dom bästa <3

Och så var nyår över för den här gången då. De började med att Sofia kom hit och vi lagade mat som för övrigt inte alls va god(förlåt Sofia men jag ljög igår ^^ hahah) sen så bakade vi kladdkaka med en massa jäkla gammalt julgodis i och den var faktikst SJUKT GOO.. Efter vi för ätit oss på kladdkaka så började vi fixa oss och sen for vi till Sofias kompis och var med lite folk där. Vi såg inte på det dära ring klocka ring så ingen visste när klockan var 00.00 så alla kollade på sina mobiler men exakt ALLA gick olika
-Min är 12 nu
-Men på min är det 4min kvar
-Min var 12 för 2min sen..
HAHAH
Sen mot kvällen började det väl spåra så det slutade med att jag ocg Sofia fick leka mammor och ta hand om allt SOM VANLIGT. Varför blir det jämt vi??
Men sen for vi till Linnea och sov och idag vaknade vi vid 12 och då gick vi och la oss i soffan sen gick vi till tre kronor och köpte skrovmål och turken han ba "Ni får klubbor så ni inte blir så sura" ibland är det bra att vara blond vetu..Hahaha
Efter det har vi inte gjort nånting förutom att ÄTA,ÄTA,ÄTA,SOVA,ÄTA,ÄTA,ÄTA och ÄTA men vi förtjäna det efter igår..
MEN SOFIA VI TVÅ NÄSTA NYÅR OCKSÅ!!!!


Tjockis kväll/dag med Sofia och Linnea spårade i slutet tror jag ^^ <3


Jag låg ba på golvet och klagade på att jag mådde dåligt.

Linnea lekte turk eller nånting.

Sofia såg ut som en blanding av smurf och hockeygymmare.

Kram Josse