Ta mig "hem"

Vems jävla ide var det att jobba i stugan i sommar?
Har det gått för långt om man blir överlycklig och nästan skriker ut HEEEJ och tok ler om man träffar en tant när man är ute och går? Med andra ord om ni inte förstod det så blir jag galen här ute måste få träffa folk NUUUU.


Kram Josse

God natt

Jag hade galet fel om att det var Jessica som kom hem om hon nu inte sitter där ute i en buske och väntar på bättre tider.

Kram Josse

Nu tror jag att Jessica kom hem

Är det bara jag som har fått för mig att clowner ska sprida glädje? Varför sa då clownen på IKEA att jag var tvåbarnsmamma åt Isak och Lisa? med andra ord fick jag mitt första barn när jag var 12 och mitt andra när jag var 14. Jag,Marlene och Peder har tankar på att anmäla mig till ensam mamma söker men får se hur de går.

Ikväll då jag var ute och gick med Wilma så körde det förbi en bil med 3killar i som tittade väldigt mycket sen så väder bilen och kör tillbaka och stannar en bit fram. Jag hinner tänka allt ifrån att det var dryga bollstafjortiskillar som ska sitta där och skrika, att dom ska mörda mig, våldta mig, kidnappa mig osv men de visade sig att det var inte farligare än 3vännärbor Niklad,Ludvig och Mattias! 

Just ja jag trodde idag att det bara var 37dagar kvar tills Kreta sen så förstördes min glädje när folket sa att vi far i september inte augusti. SÅÅÅÅÅÅ nära på att börja grina mitt i IKEA!


Här är mitt hus jag ska bo i :D ganska så snyggt va och det är riktigt nära till havet
Kram Josse


BUBBLOR


Det här är vad vi har gjort idag annars så NADA eller jag fick en kurs i hur jobbigt det är att bli vuxen och att man måste ha sån koll på ekonomin blablabalbalabla så de firar jag med att fara och köpa glass nu och så IKEA imorn :D

Kram Josse

Bilder från midsommar!


Grädd och jordgubbstårta på midsommar OYES

KusinernaKram Josse

Sommar sommar sommar

GLAD MIDSOMMAR!!
Nu sitter jag i stugan dricker Champagne och lyssnar på sommar musik från Magnus Carlsson.Kram Josse

Jessica tog allt varmvatten= KALLDUSCH

På jobbet.
Om någon säger "Du va då ta men fan en jäkligt oduglig slav"
Josse tipsar. Stäng dörren HÅRT och gå därifrån.

Jag- Hej då nu far jag hem.
Anonym- Ja men nää
Jag- Jo men vi ses imorn.
Anonym- Njaa de kan jag inte lova.
Jag- Nähä vart ska du då?
Anonym- Ut till havs och fiska haj.

"Josefin du har musiken i dig himmel"
YES äntligen någon som uppskattar att jag sjunger och trummar på golvet/bord.

Kram Josse


Smidigt höru

Jessica köpte rakabenengrejs till mig idag eller hon köpte två men den ena var för män och för ansikten men annars var de ju rätt. Men iaf så sög den där rakabenengrejen hon köpte, galet komplicerad.Kram Josse

Vi är bättre än äntligen hemma

Ikväl har jag och Jessica tvättat fönster, spelat badminton, kastat pil, krattat och spikat fast plankor till huset men eftersom jag vill bli snickare så var det ett perfekt jobb för mig och OYES snyggt vart de.


Idag på jobbet.
Anonym- Ja oj dom är så stela.
Jag- JAA dom är som döda insekter.

Några står och pratar om något allvarligt
Jag- OOH cigaretterna luktar plommon LUKTA!!


Kram Josse


Helt normalt

Tittade igenom Jessicas bilder och hittade den här lilla skönheten.
Dagen fråga: Hur plockar ni upp sminkborstar??Kram Josse


Nu är det bara ni tänker

Den som kan lista ut vad jag och Jessica gjorde igår förtjänar en stor skål med glass.


TÄNK...


TÄNK...


TÄNK...


TÄNK...


TÄNK LITE TILL...


TÄNK ÄNNU MER...


TÄNK MER ÄN SÅ...


TÄNK SÅ DE KNAKAR...


TÄNK....


TÄNK...


TÄNK...


TÄNK...


Vi slog gräsmattan med en lie


Kram Josse


Hon kanske fick ett bowlingklot i huvudet som barn

Är det för mycket att begärt att få en normal syster som inte står och städar allt med Cillit BANG och härmar reklamen klockan 11 på kvällen??


Kram Josse

The lost get found

Nu ska jag fara och möta Jessica som kommer med bussen. Sen ska vi hem och äta och jag har lagat maten potatissallad och kött som pappa grillade igår + att jag har städat så hon slipper få ett utbrott och de slutar med att vi står och skriker på varandra i 2min och sen surar i 2min. Jag menar det är ju ganska ovärt att slösa bort hela 4min av livet.

Jag och Jessica hade maskerad för några dagar sen jag vet inte riktigt om hon är en riddare med konstiga händer eller en superhjälte som brytit fingrarna men jag är iaf en blandning av asiat och den elaka råttan i disselråttor och sjömansmöss :D

Kram Josse

Om stugan var i en galleria

Jag älskar att vara i stugan men jag skulle älska det ännu mer om jag fick ta hit lite människor och ett H&M för jag har en sån otrolig längtat efter affären, dont ask me why! Men det hade varit perfekt om den fanns bra för själen inte bra för ekonomin men allt går att rädd har jag lärt mig av lyx fällan.
Kram Josse

Lördagkväll

Var nyss ute på en långpromenad med Wilma och då träffade vi en katt och Wilma försökte spela cool men när vi gick förbi katten så upptäcker jag att den är dubbelt så stor som Wilma. Endera så hade den där katten ätit upp en pilatesboll eller så var den jäkligt överviktig. 

AMANDA OCH FRIJOH LÄS DE HÄR!
Jag har lärt mig att nysa så fört jag behöver de :D Vad kan man säga jag har blivit stor.

För er som inte förstår så har jag aldrig kunnat nysa då jag känner att jag behöver de utan jag har haft den där jobbiga känslan i allt ifrån 1timme till 2dygn innan själva nysen kom.


Kram Josse


Jag skulle behöva våran supertrio nu.


Kram Josse

18ÅR GRATTIS

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR OCH NÄR HON HAR LEVAT OCH NÄR HON HAR LEVAT OCH NÄR HAN HAR LEVAT UT I HUDNDRADE ÅR JA DÅ SKA HON SKJUTAS JA DÅ SKA HON SKJUTAS JA DÅ SKA HON SKJUTAS PÅ EN SKOTTKÄRRA FRAM OCH NÄR HON HAR SKJUTITS OCH NÄR HON HAR SKJUTITS OCH NÄR HON HAR SKJUTITS PÅ EN SKOTTKÄRRA FRAM JA DÅ SKA HON DRÄNKAS JA DÅ SKA HON DRÄNKAS JA DÅ SKA HON DRÄNKAS I EN BLABLA CHAMPAGNE!!!
GRATTIS SIGNE :D


Du och jag mot brunetterna
Du och jag mot lakritshatande människorna
Du och jag mot kattmänniskorna
Du och jag mot världenKram Josse


Jessica är äntligen här

Jag överlevde natten fastän jag skakade som tusan. Sen så jobbade jag idag 07-16 och de va inte så farligt utan dom är ju ganska söta. Dom är ungefär som Doris i Hitta nemo "HEEEJ vem är du trevligt och träffas"..."HEEEJ vem är du trevligt och träffas"..."HEEEJ vem är du trevligt och träffas"...HEEEJ vem är du trevligt och träffas" ja ni förstår men det är bra för då är dom inte arg på dig nå länge..hahah
Nej nu ska jag laga mat a la Josse alltså soppa som man värmer i en kastrull. 
OKEJ de va för svårt för mig bröden jag värmde i ungen är svart och soppan är fast bränd i kastrullen men å andra sidan så är jag ju ingen kock heller.


Anonym- Kan du hjälpa mig bädda sängen.
Jag- Men din säng är redan bäddad.
Anonym- Det är då förjävligt att man inte kan få hjälp att bädda sängen.
Jag- Men sängen är redan bäddad.
Anonym- Jaha men vad fan ska jag göra av båten då?


Kram Josse


Mysigt..not

Att jobba var inte så farligt dom va ganska söta men mina knän DOG så jag vete tusan hur jag ska klara en hel sommar. Jag har iaf hittat min nya bff en gubbe på jobbet som sjunger,dansar,trummar på bordet eller pratar hela tiden
Han- Min mamma har lärt mig att bugga Daaduuduuduubaaa baammmmbaababbababaaaummm
Jag kör trummsolo på bordet.
Nu är jag och Wilma ensam här i stugan och jag har kommit på att jag måste typ gå till en psykolog eller något för jag är livrädd fastän det är ljust ute, alla lampor är tända, tv är på och jag spelar musik. Så fastän allt det dära hur i hela friden kan jag kallsvetas och ha panik då?
Nu ska iaf jag och min vakthund se på tv och jag ser på fotboll bara för att känna mig lite som hemma sån tragisk människa jag är..hahaha

Kram Josse


PANIK

Nu ska jag fara och jobba och jag är så nervös så jag inte ens kan äta. Jag hatar att komma till nya ställen där man inte vet saker som alla andra tycker är självklara.

Kram Josse

Nu blir de långpromenad

Nu är jag ensam i stugan och jag är redan less på att vara ensam och det har bara gått en timme. Jag är inte till för att vara ensam usch man blir ju galen eller helt ensam är jag ju inte jag har ju Wilma men hon är inte en sån storpratare + att hon inte verkar ha en sån bra dag för hon är bara allmänt konstig och så bet hon mig just för första gången någonsin GRRRR..
Jag ska skaffa en kompis som inte har något liv utan bara gör som jag vill hela tiden. Så om någon hör något om en människa utan liv så säg till.

Kram Josse

Nu far jag till stugan

En hel dag med lyftteknik och dom delade upp oss i grupper så jag fick inte ens va med Sofia fast trevlig som man är så fick jag 2nya kompisar.
Fast dagen gick ändå ganska snabbt och det var ganska roligt om man tar bort teorin. Efteråt for jag och Sofia runt hela Vännäs och sökte en almanacka men de finns inte en enda de finns bara en jäkla massa kinaböcker. Det var en tant som sa åt oss att göra en egen..Hahhaha Som om de skulle hända.
Sen så vart de ett litet konstigt avslut, de brukar "HEJ DÅ SES IMORN" idag var de "HEJ DÅ SES DEN 25JULI" känns inte riktigt okej eller de känns inte alls okej men vi ska se om vi hittar några lediga dagar innan dess.Kram Josse

Jag vill inte fara till stugan längre

Ikväll så har jag och Sofia kört på ju mer socker man får i sig desto bättre mår man men ta me tusan de gjorde man inte. Vi hade våran sista kväll innan jag far till stugan så vi såg på film, kastade grytlappar och fullkomligen ägde på ett fråge spel *host*från 8-12år*host* sen så cyklade vi hem med en sån där stor resväska och det var inte de lättaste jag gjort men jag överlevde och Sofia du hade rätt jag behöver en till väska..hahaha


Will you think that you're all alone,
When no one's there to hold your hand?
When all you know seems so far away
And everything is temporary rest your head,
I'm permanent.


Kram Josse

Nu ska vi laga mat

Från 08.00-16.30 har jag och Sofia varit på introduktionskurs och de sög. Vi somnade garanterat 10gånger var och nu säger jag inte att vi somnade bara för att förtydliga att de var tråkigt utan vi SOV.
Det var en tant som visade oss hur man ska tvåla in händerna i 10min.
Det var en tant som upprepade det den första tanten just sagt i 20min.
Det var en tant som sa helt tvärt emot de dom första två tanterna sagt.

"Försök att undvik orden INTE och NEJ för dom är så negativa"

Kram Josse


Blää

Jag vill knäcka ryggen för det gör så galet ont och de ba hugger till när jag andas men de är ju trevligt...not!
Emellan skulderbladen känns de som de sitter en liten snubbe och trycker mina kotor åt olika håll samtidigt som han hugger mig med en kniv så om han försvann skulle livet vara frid och fröjd.
Egentligen så är de inte så konstigt eftersom typ halva min rygg va sne men iaf AJ!!!

Kram Josse

Får pengar för att sitta på en stol

Nu har jag "jobbat" i flera timmar= suttit vid bordet och pratat för det fanns ingenting att göra eller ingenting man frivilligt gör bara för att göra något.
Nu önskar jag bara att maten va klar så vi kunde äta men de lär ju inte hända eftersom klockan är halv 4 och sen så skulle jag även vilja ha kinamat men det lär ju inte heller hända eftersom pappa inte är kines. Himla kass dag de här och jag lovar att kvällen blir ännu sämre..Hahaha

Kram Josse

Underbart

Godis, dricka, madrasser, en trappa och två stycken Nylandrar behöver jag säga nå mer :D
Kram Josse


Tänk innan ni pratar

Tv människor är fasiken inte dumma.
"
Thailändare äter allt med fyra ben förutom bord"

"En döv pojke vart påkörd av en bil pågrund av att han inte hörde bilen"

Kram Josse


Är det fredag? söndag? tisdag?

Igår hade jag och Amanda picknick vid älven. Vi åt pizza med alldeles för mycket skinka, drack coca cola och åt godis sen så lyssnade vi på när en massa fjortisar sjöng och det var inte vackert och sista så åkte vi en karusell. Jag önskade att jag bodde på grönalund!!

"Josefin man kan inte tro att du är snäll"Kram Josse

Vi haaaaa

Har jobbat idag MONEY MONEY MONEY! ficka gå på hundutställning på jobbtid med andra ord fick jag pengar för att se på hundar. Jag vart kär i mopsar och även i alla andra hundar men det fanns en hund som var större än halva jag det var med andra ord en häst och jag gillar inte hästa så jätte mycket. 
Så nu är jag inne i Jagmåstehaenhundfasen eller jag har aldrig kommit från den fasen så jag säger bara blocket.se+Josefin=sant
Skulle bara haft Signe här för de är inte lika roligt att sitta och titta på alla hundar och låta NÅÅÅÅH, NAAAAAAW, NÄÄÄÄÄ VA SÖT, VA PLUTTINUTTI, GULLIGULLI helt själv


Kram Josse

Godhjärtade människor eller vad!???

Igår kväll vid halv 12 så hittade jag och Jessica en hund som sprang rakt framför bilen och hejohå så vi stannar och tar fast den men de står inge namn eller nummer på halsbandet så jag går omkring med hunden som jag döpt till Kalle i min axelremm till väskan medans Jessica ringer runt. Men hon får fel nummer av någon jäkla 112 tant så vi ringer istället runt till alla vi känner i Vännäs för jag stenvägrade att lämna han mitt på vägen.
Efter en timmes ringande gav vi upp och for till polisstationen i Umeå.
Jag- Hej ursäkta vi ha hittat en hund vart ska vi gå då.
Polisen- ÄÄÄH knyt fast den där i stolpen.
Jag- VAAAA!!
....
Polisen- Vad heter den?
Jag- Vi kallar den Kalle :D
Polisen- Jaha så de är en kille?
Vi- Vet inte.
....
Jessica- Du nu har ni stått på tomgång gaaaanska länge.
Polisen- Jaa hö hö hö vad ska du göra? Ringa polisen...höhöhö
Sen så var jag såååå nära på att börja grina när vi var tvungen att lämna Kalle där helt ensamm.Kram Josse

BOLIVIA HERE WE COME

Amanda vi far om 199dagar!!!!! :D


Kram Josse


Tårtkalas

Igår var vi i Brån och firade min moster då hon fyllde år. Jag lärde Isak de roliga med att ta kort så han sprang omkring med min kamera och tog kort på allt och ingenting tills han fick en egen.

Isak- WWOOOW du blir större!
Jag- Men då zoomar du.
Isak- AAAH DU BLIR JÄTTE STOR.
Jag- Ja men om du trycker den där knappen åt andra hållet så......
Isak- NU ÄR DU JÄTTE NÄRA JOSEFIN!!!!!!
Kram Josse


Bilder

Igår var det ju som sagt avslutning och midgård ska ju som vanligt sticka ut mest. Vi hade cirkustema så hela aulan var omgjord till en cirkus och så var det en massa som sjöng och dansade osv. Min och Fannys musikvideo visades bland annat och just då ville jag dö för jag tycker inte om den alls men om rektorn ringer och frågar om han får använda den så säger man inte nej.
Sen när jag och Pernilla gick omkring på lilja så tyckte jag ändå att jag var ganska diskret när jag tog kort. Jag stod ganska många meter ifrån riktade kameran lite smått mot människan jag skulle ta kort på och så zoomade jag in men nu när jag tittar på korten så tittar ju faktiskt människan rak in i kameran på varje bild så jag kanske inte var så diskret..hahahha
Och NEJ jag lägger inte ut som bilderna här för de blir liiiite små pinsamt.
Kram Josse

...

Jag hatar när folk ljuger är de så jäkla svårt att bara säga som de är........
Nej nu ska jag fara ut och springa ÄLSKAR att springa i backar till man inte orkar stå längre. Rolig första sommarlovskväll jag har beach och nu springa jag gör med andra ord som vanligt tränar.

Kram Josse

Äntligen "ledig"

Från Midgårds skolavslutning till Liljas student...
Vi sitter och äter kakor och taggar att se snowboardare i kostym som PIP :D
Ska ta kort på allt och alla kan ja lova.Kram Josse och Pernilla

Vuxenpoäng

Jag skulle gratta Jessica för att hon för några dagar sen efterkryddade sin mat för första gången, GRATTIS!
Jag önska jag var lika vuxen som du.Kram Josse

Förlåt men det var riktigt tråkigt

Igår hade vi klassensdag eller något sånt och vi for till en park och fikade. Så himla bra tålamod kanske vi inte hade men vi orkade ju sitta där i säkert en timme.

 

Jag ser ut som en av råttorna i dieselråttor och sjömansmöss..Hahah


Kram Josse


SOMMARLOV

Idag är det avslutning så vi ska sitta i aulan och lyssna på när folk pratar/sjunger, se på några från våran klass som gör akrobatik och sen så ska jag och Fanny dö när dom visar våran musikvideo för den är så jäkla ful och särskilt när dom haft tusen år på sig.........
Sen blir det väl att stå och titta på alla som tar studenten och inte bli allt för avundsjuk men å andra sidan så måste ju dom skaffa sig ett liv nu HA HA sucks to be you!Kram Josse

Kanon

Någon som vill köpa den till mig?? I så fall är det helt okej :D
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/cream-floral-dress-475253-13/


Kram Josse

Vi är bara duktiga

Nej nu ska jag och Jessica ha en nyttig kväll. Vi byter ut godis mot guacamole och chips men vad tusan guacamole måste väl va nyttigt eller? och chips är ju salt och sån där gräs som växer på ängar så va tusan de är ju värsta dieten.

Kram Josse

Jag vill ha salt

Jag och Jessica har kört på en lite manlig dag idag. For till shell, städat bilen, jag har övningskört och Jessica har kört bil. Sen så vet jag inte hur manligt det är att skryta om att man sett Amy Diamond och måla naglarna men det är säkert manligt på något sätt.

Varför tappar man alltid alltid alltid ner den sista ballerninakladdkakan i glaset så den förstors och så måste man sluta med en äcklig kaka?? Det är säkert Gud som är avundsjuk för att dom inte fanns på hans tid och därför ska han förstöra för oss andra.

 

Kram Josse

Inte bra alls

Jag- Men du får komma och "shopppa" hos mig :D
Sofia- Tack.....Men kan jag komma imorn innan skolan?
Jag- Jaja de är lugnt de blir bara bra.
Sofia- Bra.
Jag- Men varför?
Sofia- klääääder remmmmeeeeeember?
Jag- JAHA ja kom du bara.
Sofia- Då kommer jag 10.
Jag- Okej.... När ska du komma?
Antingen så håller jag på att bli en guldfisk eller så är jag jäkligt trött.


Kram Josse

6/6

När Jessica fyllde år fick hon åka värsta bilen och fort skulle de och fort gick de. Vi stod bara och skrek bromsa i alla svängar men tusan han klarade att svänga varje gång så han va ba duktig (vi har inte så höga krav i våran släkt)
Sen så for vi hem och åt fika tills vi ville spy precis som vilken födelsedag som helst :D

Kram Josse

Bilder från baldagen


Amanda stylade mig lite då jag vart less. Det är ett hjärta om ni inte ser de.
Kram Josse

Blää

Spelade brännboll med volleyboll gänget ikväll och jag varvade en gång och tog 4lyror så jag va ju knappast sämst iaf och så länge jag inte är de är jag nöjd + att jag och Sofia hade en hejarklack så det måste ju betyda att vi va bäst. Sen så for jag ut och sprang och sen satt jag och tittade på när dom spelade beach med Sofia.
För övrigt så är jag bara less måste jobba den sista jävla helgen jag har att träffa folk på över en månad för sen ska jag till stugan och jobba och va allmänt ensam men jag hoppas att någon fixat bilen jag och Jessica skulle få ha annars så hoppar jag från en bro. Det är ju även ganska party att jag har 138kr att leva på tills slutet av Juli.


Kram Josse

Nu blir det brännboll

Jag glömde säga att jag bakade muffins till frukost också men det var bara för att Sofia försov sig ett bra tag.
Sen efter Sofia gått i skolan och fjäskat för sina lärare så for vi på picknick. Det var dock inte lika mysigt som de  låter. När man tänker picknick tänker man en grön äng, blommor, sol, varmt, filtar, fika osv för oss var de ett trädansgolv, Vännäs skitigaste damm(pöl), kallt och fika.
Sen for vi på Ica och försökte lista ut vad skillnaden mellan persika och nektarin är och hur mycket en paprika väger.Kram Josse

Nu kanske vi blir mätta

Ska jag och Sofia äta lite frukost nu eller? Nybakta scones, amerikanska pannkakor, 2sylter, glass, 2juice, O'boy Mmmmmmmmm!
Nu är det enda som saknas Sofia.Kram Josse

Tårta hela dagen

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR GRATTIS GRATTIS GRATTIS.
Du är den bästa storasyster jag någonsin haft och någonsin kommer ha.
Kram Josse

Muy bien

Helgen var inte som alla andra men den va rolig. Jag, Sofia, Thim, Mattias, Sofia och Kvist for till en stuga mitt ute i skogen där vi badade badtunna(jag tycker inte om att bada badtunna de är ju varmt) och så fiskade vi. Måste ju erkänna att jag va sämst på de jag fastande tusen gånger och sista gången så gick spöet sönder sen så pratade jag förmycket också tydligen men de va nog ba Sofia och Thim som va griniga. Men jag kastade kastspö 2gånger så man kan ju som säga att jag blivit en vildmarksmänniska under helgen.
Jag och Sofia skakade dock som nå cpn hela helgen på grund av matbrist(att leva på mariekex är ingen bra ide, det är dock en god ide) sen så lekte vi även mammor men det är som en del av våran charm.

Jag lägger in en himla massa bilder ända från i torsdags senare när min dator börjat fungera......Jäkla datatekniker.....


Kram Josse

Varför är det -50 här??

Ska in till skolan för att ha modernt och sen fara hem. Känns ganska ovärt men det är betygssättande så det är nog bäst att va där. Får inte jag de högre betyget så kommer jag brinna av och slå alla jag känner med en jäkligt tung bok i huvudet!
För övrigt så är det balen ikväll så jag och Amanda ska var här och fixa hon hela dagen :D
Nej nu ska jag gå och väcka Jennie genom att tända lampan och sen hoppa på hon. Det är alltid en sån bra start på dagen (har lärt mig av egen erfarenhet, tack Jessica)


Kram Josse

Galet trött

Jag, Pernilla, våra ben, västerås
Jag, Sofia, Jessica, Linnea, myggen, dom talangfulla liljaeleverna, boll, sand, nät
Jag, Jessica, soffan, fika, filmKram Josse 


Den skulle bara ha varit rosa

Vad är skillnaden på den här och en ipod?
http://www.blocket.se/halland/Mp4_spelare_16_Gb_2_2__skarm__1_3mp_kamera_26440644.htm?ca=2&w=3


Kram Josse


Plugghäst

2MVG
1VG Jag var 4poäng ifrån mvg i matteB himla surt.
1G
Var betygen jag fick idag. Bra jobbat Josefin, Jo tack så mycket.

Jan- Då kan Josefin komma.
     - Josefin är ett väldigt fint namn.
Jag- Jo det är väl rätt så charmigt.
Jan- Jag hade en blind katt som hette Josefin.......Fast den dog..........
     - Josefin du hade kunnat få mvg i NkB om du hade satsat.
Jag- NEEJ verkligen inte jag har inte förstått någonting.
Jan- JO de hade du för du har det ju så lätt att lära dig allt.
Undra vem han pratade om egentligen? för de är då inte om mig. Hela de här året har jag legat på bänken velat gråta och klagad över att jag inte förstått någonting.


Kram Josse


Jag har köpt en present till Sofia

Idag ska jag in till stan för att ha betygssamtal känns de värt eller? NJÄÄ...
MEN JAG SKA FÅ VETA VAD JAG FÅR FÖR BETYG I MATTE B :|
Jag vet inte om jag vill veta för jag kommer börja grina om det är dåligt..hahah
Igår kväll så gjorde iaf Anton min historia, jag frågade frågor och han svarade. Jag älskar då man utnyttja människor på de sättet men tack tack.
Igår så var jag även och rensade ut hela Dollar store 2ringar, ett fotoalbum, en klocka, hårspännen, Sofias present, sminkborstar sen så vare nå mer men det minns jag inte.Jag älskar dollar store, öb, rusta och sånna affärer problemet är bara det att både jag och Jessica är sånna som ba OOH de är rea man tjänar 2kr vi köper de :D och det är ganska jobbigt i affärer som bara har billiga saker.Kram Josse