When my world is falling apart

When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I look at youKram Josse

BIOOO

Nu blir det morsdagfirande, vi ska fara och se på bio the last song och äta en himla massa tex godis, varma chips öhm jaa typ de.Kram Josse

Har vi tolkat det rätt eller inte??

Kolla vad jag och Sofia hittade inne på plaza..HAHAHA

Kram Josse


Sweet

Helgen har varit riktigt grym men lördagen tog ändå priset.
Jag och Sofia hänge lite på Plaza innan vi for till haga. Vi bad om vägbeskrivning "Under tunneln, mitten vägen och sen dirket till höger eller vänster"
Man skulle gå under tunneln, 3-4 kvarter rakt fram, sen vänster, över en stor väg, rak fram och sen höger men annars så var det ju nästan rätt.
När vi väl hittat fram så körde vi nå sked spel och jag o Sofia satt och hade panik hela tiden, shit vilken speed dom hade de ba flög kort!
Senare så gick vi iaf in till stan där vi gick omkring och minglade som vi så fint kallade de.
Sen så där vid 4 la jag och Sofia oss i soffan för att ta en power-nap i en timme innan vi gick upp och sa god natt för att gå och sova..Hahah
Jag och Sofia fick(läs tog) dubbelsängen medans dom andra sov i soffan eller på golvet. Sen så vaknade jag och Sofia imorse vid 10 så då gick vi upp skrattade lite åt dom andra som sov för dom såg så söta(läs roligt) ut..Hahah Sen så gick vi och köpte frukost, for "hem", levde om lite smått i hopp om att dom andra skulle vakna vilket dom inte gjortde, åt frukost, städade lite och for hem..Hahah

-Hej du är välkommen till Jesus.
-Jahaa
-Ja han bor på andra sidan älven och han fyller alla dina behov.
HAHAHA...Tanten kanske borde tänka över vad hon säger när hon bjuder folk till kyrkan för tro mig det kan misstolkas.Kram Josse


Jag kallade den en cirkus häst

Idag var jag hos Pernilla och träffade hennes kisse och så färgade vi hennes hår. Men hennes kisse var de sötaste jag sett på länge den är bara 9veckor gammal och huuuur söt som helst. Från början var jag livrädd för den eftersom jag har fobi för katten men efter ett tag insåg jag att jag inet kunde vara rädd för den där lilla saken.Kram Josse

LÄNGTAR

JAG OCH AMANDA SKA TILL BOLIVIA DEN 28/12-18/1 WIIIHOOO!
Det suger dock att Frijoh inte följer med. DET BLIR INTE SAMMA SAK OM DE INTE ÄR VI 3 :(
Men vi får göra det bästa av situationen och jag tror/vet att de kommer äga :DKram Josse

Nu ska jag fara och hälsa på Pernillas kisse

Igår hade vi ledarträff med volleybollen och vi åt mat på hotellet och gjorde melodikrysset. Det var några som vann ett familjekort på  vännäsbadet..Hahahha
Sen så for jag,Sofia,Jessica och Linnea till stan där vi träffade hela Sofias klass, ingen som Jessica och Linnea kände och 3st jag kände så vi var väl inte så jätte populära. Men det var en hel hög med människor som hälsade på oss så vi kunde ju låssas att vi var omtyckta.
Jag älskar att träffa folk på sånna här ställen alla är så himla mycket roligare.
Anonym- Hej
Jag- Hej
Anonym- Hur är det?
Jag- Bara bra hur är det själv?
Anonym- Hur är det själv?
Jag- Bara bra hur är de själv?
Anonym- Hur är det själv?
Jag- Bra, själv?
Ja vi förstår man kan ju stå i år och aldrig komma fram till något..hahahKram Josse


Hoppas du får en bra dag(ät tårta åt mig också)

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR OCH NÄR HON HAR LEVAT OCH NÄR HON HAR LEVAT OCH NÄR HON HAR LEVAT UT I HUNDRADE ÅR JA DÅ SKA HON SKJUTAS JA DÅ SKA HON SKJUTAS JA SÅ SKA HON SKJUTAS I EN SKOTTKÄRRA FRAM OCH NÄR HON HAR SKJUTITS OCH NÄR HON HAR SKJUTITS OCH NÄR HON HAR SKJUTITS I EN SKOTTKÄRRA FRAM JA DÅ SKA HON DRÄNKAS JA DÅ SKA HON DRÄNKAS JA DÅ SKA HON DRÄNKAS I BALBALAB CHAMPAGNE!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS AMANDA :DKram Josse och Sofia

Jag är riktigt nöjd

KOLLA VAD JAG KÖPT :D
Det är en fläkt samtidigt som det är en vattenspray hur värst som helst tycker jag det är jag dock själv om att tycka.Kram Josse

Vill ha sovmorgonKram Josse

Jag hatar feber

Jag och Söfia struntade i Rix Fm fastän Ola var där meeen det smällarna man får ta. Jag ska spelar och sjunga med i alla Ola spotify låtar för hon istället.
Jag- stör det dig att jag är sjuk?
Sofia- Nej.. Stör det dig att jag är svart av sot?
Jag- Nej..
Folk kan då inte säga att vi är kompisar på grund av utseende, popularitet, pengar eller något sånt.
Fast vi är ju ganska snygga sååååå vem vet vem som utnyttjar oss.


Kram Josse


Klappa händerna när du är riktigt glad

Kan livet bli bätter just nu?? Skulle inte tro de snacka om total omvändning eller iaf för just nu. Om bara Frijohs föräldrar godkänner så drar jag,Amanda och Frijoh till Bolivia 28/12-18/1 DAAAAAAAH :D Säger dom nej så kidnappar vi Frijoh och far iaf. Vi måste få fara för jag har inte varit så här taggad på någonting i hela mitt liv :D


Sen till den andra goda nyheten MIN MAN KOMMER TILL STOCKHOLM!!!!
Jag lovar han kommer för att träffa mig ^^ Vi kan gå rödamattan tillsamman, vi kan äta på tacobar, vi kan kanske hälsa på kungen för de hade jag tyckt va lite coolt, vi kan gå på premiären av Eclipse.


Kram Josse

Helt slut

Hade modernt första lektionen och gud va hon körde slut på oss ett tag ville jag bara gå och lägga mig i en frys.
Täppt i näsan, tjock i halsen(eller va man nu säg) och så världens lock för öronen + lite lite feber jaa ni kan ju tänka er att huvudet kokar efter ett tag.
Sen såg vi slutet på en krigsfilm på historian och jag ville gråta hela tiden. Jag grät till Upp och där dör 1 tänk då när 100 000 000människor dör..Hahah
Och så avslutade vi med jazz där vi körde alla steg i super speed men de gick....kanske.....inte.....
Men på bussen hem pratade jag och Julia igenom våra problem och de känns så bra att ha någon att prata med när de gäller dom viktiga och svåra problemen här i livet.

Julias problem
- Det är en tjej som skickade ett sms till mig och då svarade jag 2dagar senare då jag visste hur jag skulle formulera mig och då svarade hon på de så nu vet jag inte om jag ska svara igen eller om hon som avslutade allt där eller oooh jag vet inte.

Mitt problem
- Det känns som om jag har tagit en kallsup i klorvatten fast med näsan eller att jag har en inbyggd nässpray för de sticker jätte mycket. De gjorde även att det var riktigt obehagligt att rulla ner på dansen.


Kram Josse

...

Jag orkar inte mer nu, försöker göra som vanligt men de går inte. Det går bara inte!


Kram Josse

Nu blir de matte,matte och matte

Hade just våran sista modernaklass med Ingrid och det var hur roligt som helst. Jag svettades så mycket så mitt plattade hår blev lockigt (FRÄSCH TJEJ I KNOW). Nu ligger iaf jag och Frijoh ensamma i en sal och planerar att gå i ide tillsammans för de hade varit underbart att få slippa allt ett tag.
NOO nu kommer alla och förstör friden.


Kram Josse

Nu kanske alla vill komma hit

Dom nämde Vännäs på självaste Rix Fm idag.


Kram Josse

Kan bli svårt

Jag- Jessica vill du inte ha någon grej?
Jessica- Jo kanske en kamera.
Jag- Jaha vadå för kamera?
Jessica- En liten som man kan ta kort med.

Kram Josse

Jag har gjort värsta goda omeletten

Jag- Jag har träningsvärk i armen efter brännbollen.
Jessica- OH brännboll, spelade du med bara tjejer?
Jag- Nej med klassen.

Jessica sitter och pratar om hennes mål med livet så här på morgonen.
"Jag skulle lätt kunna omskola mig till svetsare eller typ statsminister"
LYCKA TILL.

Kram Josse


Bara tisdag

Sen jag sist skrev har jag sovit så jag har inte gjort någon läxa alls men jag tror jag har feber så jag förtjänar de.
Nu håller jag på att baka kladdkaka så jag ska sätta mig i soffan se på tv serier som jag aldrig hinner följa annars och äta tomtegröt och sen kladdkaka och gladd med krossad choklad (MOAHHAHAHA SOFIA)

Kram Josse

ÄCKEL DAG

VILKEN JÄVLIGT DÅLIG DAG DE HÄR ÄR.
Den börjar med att jag försov mig och fastän de så får jag springa till nästa bussen I SPÖREGN. Sen får jag fortsätta min springtur från umeå busstation till midgård där jag får veta att Robi är sjuk så vi har inga lektioner vilket betyder att jag kunde varit helt ledig idag men nää nu ska jag sitta på körskolan och vänta i 3 timmar för jag hade körlektion halv 4. Så där satt jag och gjorde lite faser som va svåra som tusan.
 
Du ska köra 32mil och har en medelhastighet på 80km/h hur lång tid tar de?
a) 3timmar
b) 4timmar
c) 5timmar
d) 6timmar
Ja för sånt kan jag ju räkna ut när jag sitter där och ska snabbt kryssa i något svar.
Sen så körde jag och de gick BLÄÄÄÄÄÄ DÅLIGT för jag orkade inte tänka jag orkade inte ens lyfta foten från gasen i en sväng liksom va fan är problemet då?
Nu ligger jag i sängen och grinar för att Kim just bad om receptet till mina kladdkakemuffisn med nutellafrosting och jag vill också ha kladdkakemuffisn med nutellafrosting så därför började jag grina. Men godhjärtad som man är så fick han receptet.Kram Josse

Försov mig.....

Har ni tänk på att det är samma människa som pratar i coca cola reklamen som spelat in Anastasia.
Bara en grej jag stör mig galet mycket på. För övrigt så har jag balett och jazz idag sen slutar ja SWEET! Fast sen har jag körlektion och just nu känns de usch för jag orkar inte. 

http://www.coke.se/#/tvAds/


Kram Josse


Så kan de gå

Jag och Frida satt och titta på resor till Bolivia och vi hittade en för ca 9.000kr och en för 62.000kr. Den för 62.000kr är det ett helt hus man flyger i då eller får man ta med sig planet hem sen efteråt eller vad är de som är så extremt bra med just den flygturen så man betalar 53.00kr extra?
Annars så kan jag ju meddela att jag var grym på dansen idag. Vi skulle dansa snyggt sexigt och jag kände mig som en tjock älg utan taktkänsla så de är säkert positivt.

Kram Josse


Talang

JAG HAR FÅTT MVG I IDROTT!
Min lärare sa att han aldrig haft en sån envis elev förut som kunnat övertala han så mycket..MOAHAHAH tur att man har någon talang iaf.
För övrigt så gjorde jag 2 varvningar på brännbollen så jag kanske har flera talanger.
Nu ska jag improvisera en svenska redovisning om en bok jag inte läst ut men aja JAG HAR MVG I IDROTT :DKram Josse

Är magen glad är människan glad

Grillad kycklingfile och potatissallad till frukost TUMMEN UPP!

Kram Josse

Nu blire film

Jag och Pernilla har just motionerat ner till Konsum och köpt Ben&Jerrys och kanske möjligen liiite godis.....
Har även upptäckt att för att vara norrlänning så har Pernilla väldigt konstig syn på en skog. Vi cyklar över ett dike Pernilla "OOH EN SKOG"Kram Josse och Pernilla

Snille

"Vi som är trötta på att vara det enda geniet i vår familj"
Efter att ha hittat den här gruppen på facebook känner jag att de finns lite hopp kvar. Jag är alltså inte ensam om det här problemet och det känns väldigt skönt.
Sen så har jag även tänkt på en sak. Alla säger alltid att blondiner är så himla dumma och förstår ingen MEN om man slår upp genie så är synonymer till de ljushuvud och en blondin om någon måste ju vara ett ljushuvud.Kram Josse

.

What if you could hear this song
What if I felt like I belong
Kram Josse


KULTURNATTA

Dansa på kulturnatta var det roligaste jag gjort på länge :D SÅ GALET HIMLA OTROLIGT ROLIGT. Fastän vi hade mini scenen me dansskolan och jag vart sparkad i huvudet så var det riktigt jäkla roligt  och jag klarade att snurra av mig tröjan(man skulle göra de).
Sen när vi dansade med skolan så gick de inte att sluta le de var så jäkla roligt AAAAH jag vill göra de igen.
VIDEO KOMMER SEN!


Kram Josse


Jag är gaaaaaaaaalet taggad

Nu är det lördag och lördag=kulturnatta och kulturnatta=DANSA :D
Dansar klockan 11.00 på stora scenen, 13.55 rådhustorget, 15.05 renmarkstorget.
Är asjäkla nervös inför umedansskolas uppträdande klockan 11.00 för då ska jag dansa 2danser som jag absolut inte kan. Bland annat för att jag övat typ en timme på varje men aja.
Sen så är det ju också jäkligt roligt att alla planerat vad dom ska göra, vilka dom ska vara med, vad dom ska säga och allt annat in i minsta detalj inför kvällen när jag inte ens tänkt lite tex. hur ska jag komma in igen efter jag ätit? Vilka ska jag vara med? hur ska jag ta mig hem? men men jag kan ju alltid va själv..hahah

BTW så har jag inte fixat kläder till de här uppvisningarna heller och ska fara om 20min.. HE HE HEKram Josse


Åt middag hos Marlene och PederKram Josse


Värsta vildmarks livet

Jag och Nina cyklade(läs gick) upp för Pengsjölia och hittade en fin liten skog där vi bestämde oss för att äventyra lite. Jag tyckte det var skitroligt medans Nina inte riktigt var på samma sida som jag.
Men vi hittade iaf en väldigt fin sten där vi slog läger och fikade och pratade i massor.

Jag- OH titta myror.
Nina- AAAAAAAAAH!!
Jag- Nej titta Nina en fors(läs lite liten bäck)
Nina- NEEJ jag kommer bli blöt NEEJ.
Jag- Nämen här har det varit en älg.
Nina- ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLG HJÄLP!
Jag- Aj aj där rev jag mig.
Nina- DAAH PINNAR.Kram Josse


HELG

Äntligen är det fredag YES. Min fredag började med att jag fick öroninflamation och de gör ont som fasiken men jag får väl skylla mig själv om jag är ute och spelar beach i short och linne i 4timmar på kvällen när jag är förkyld..Hahah
Men nu ska jag och Nina cykla iväg och ha picknick och sjunga "NU ÄR DET FREDAGSMYS BLABALBABALBALAB... FREDAGSMYYYYYYYYS"Kram Josse

Jag älskar älskar älskar älskar värmen

Fatta fett galet varmt det varit idag. Jag skulle göra allt för att få bo i en iglo eller iaf vara en snowboardare för dom får ju fortfarande åka på snö men nää istället var jag tvungen att vara mitt på stan och stå där helt stilla och prata/betsämma en massa saker fast sen så for vi faktiskt och köpte mjukglass och satt vid vattnet så det vart ändå liiite okej. Fast bussresan hem var tusan i mig inte okej. Tanken på att hoppa av och gå hem, Stänga av stoppknapparna så ingen kunde hoppa av förän vi var hemma eller att slå sönder ett fönster slog mig några gånger.MÅSTE ALLA JÄVLA BILAR LÅTA SÅ HIMLA MYCKET?? JAG HÖR FASIKEN INTE MIN MUSIK OCH JAG HAR PÅ HÖGSTA.


Kram Josse
 

Idag är de short :D

Jag hatar att min historialärare är jätte galet mycket brun... Hon förtjänar inte att vara brun!


Kram Josse

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB

Jag kommer in till NkBn några minuter sent tillsammans med dom andra i min klass men det är som vi dansares grej. Jag sätter mig vi bänken och då vänder sig Amanda om och säger något i stilen med att vi kan gå nu för vi kommer inte klara det och mycket riktigt det var FETT SVÅRT PROV!
Det var en fråga om vad stamceller är och hur ska jag veta det? det är väl kanske en cell med stam eller något sånt. Men eftersom jag vet vad cellkärnan gör så skrev jag lite om det istället, orka vara så noga ja menar svar som svar.
Sen när vi kom hem så hade jag och Amanda iaf picknick med mackor, Cider, chokladboll och passionsfrukt och det bästa var att vi inte solade utan vi sov i solen.Kram Josse

Äckel

Har nkB prov nu på morgonen och jag det suger för jag har pluggat och jag har försökt lära mig de men det fastnar inte. Jäkla dåligt ämne det dära!

Har funderat på en sak. Är kanterna på mjukabröd nyttigare än mitten? För jämt när man va mindre och sa att man inte ville ha kanterna så vart det ett himla tjaffs men om dom inte är nyttigare så vad hade dom för argument? Det kan ju omöjligt vara att det smakar likadant som mitten för de gör de inte kanterna smakar ju skit.


Kram Josse

Jag va ba duktig

Var med Isak och Lisa ikväll och vi hoppade studsmatta eller dom hoppade och jag satt som en tungklump mitt i och rörde mig inte de minsta när dom hoppade runt mig. Det är sånt där som verkligen får en taggad inför beachen i sommar..hahah
Sen så åt vi kvällsfika, bortsade tänderna medans vi satt ute och tittade på en traktor, läste böcker om bilsorter som jag inte kunde uttala, slängde in Isaks täcke i frysen och njaa lite sånna grejer.Kram Josse


Nu ska jag till brån

Sitter och äter mina goo muffins och funderar över varför jag inte äter det jag själv bakar?
Här har jag bakat 15st kladdkakemuffins med nutellafrosting och så äter jag dom inte? Vad är grejen, jag förstår inte så jag försöker ändra på de nu.Kram Josse

Jag är ganska smart

MatteB nationella gick väl sådär jag svarade på alla frågor men har ingen som helst aning om det är rätt för jag gissade.
Sen så hade vi balett men eftersom jag använde hela 3timmar och 40min av våra 4timmars prov så vart jag lite sen och då gick jag och satte mig med Amanda(fråga mig inte varför men det såg skönt ut att sitta på golvet).
Förutom det så har jag inte gjort så mycket förutom att haft körlektion och min lärare va jätte snäll idag men han klagar/skrattar på/åt mig för jag är så överkoncentrerad och är så seg. hahah
Men om jag ska svänga till höger tex så då när jag ser svängen så vill jag göra allt sakta så jag kan minnas allt han sagt och exakt hur jag ska göra så jag kommer ihåg de sen så det blir ju ungefär så här.

Just ja nu ska jag titta så det inte kommer någon annan bil. Vilket håll var det först? JO just ja vänster för det är dom bilarna som kör på mig först.
(TITTA VÄNSTER)
Jaha Josefin vad ska jag titta efter nu då? Människor,Bilar,Cyklad, Djur och kanske någon anna far... Jaa men det var lugnt då ska vi titta åt höger.
(TITTAR HÖGER)
Ja då kollar du efter samma faror här som på vänster sida...Japp men det var lugnt här med bra då tittar vi fram igen.
(TITTAR FRAM)
Borde nog blinka nu men det är ett sånt jäkla jobbigt ljud  BLINK,BLINK,BLINK,BLINK
Men nu kanske det är dags att växla ner men om nu Mattias frågar varför du ska växla ner vad ska jag då svara?
Jo kanske för att om jag har i högre växel så har ja för hög far om  jag nu måste bromsa..JAA det blir ett bra svar.
Så ja då har vi bytt växlen bra, snart framme i svängen.
Jag kanske ska titta en gång till åt de båda hållen och vänster var ju först.....Så ja ingen fara på varken vänster eller höger sida, HÄRLIGT då slipper jag stanna.
(SVÄNGER)
Så där ja bra jobbat Josefin det där gjorde du fint. Borde nog titta på Mattias om han ser nöjd ut.
(TITTAR PÅ MATTIAS)
Jarå han såg ba nöjd ut då kan du fortsätta köra lika grymt dom vanligt.
ev. Fasiken han ser inte nöjd ut vad ska jag göra ska jag fortsätta köra? ska jag stanna? jag tittar fram igen.... Nä jag måste titta på han igen och se om han ser nöjd ut nu. Fortfarande inte nöjd, aja jag fortsätter kolla på han, nej måste titta på vägen. Men ärr han nöjd nu då? nähä nä nä men Josefin du måste fortsätta titta på vägen iaf för det kommer en massa bilar och tjaffs ivägen. Fast är han nöjd nu? JAA nu skrattar han nu är han nöjd.
Bra då fortsätter vi till nästan sväng.

Ja som ni kanske förstår så tar det fasiken ett bra tag att gå igenom allt det dära innan en sväng så klart de inte går hur fort som helst.


Kram Josse


MatteB nationella

Igår kväll satt jag och läste igenom hela matteboken och insåg att jag kan ingenting sen nu imorse läste jag igenom den igen och det har inte hänt ett mirakelt i natt för jag kan fortfarande ingenting men aja det är kul.
Kram Josse

Ny frisyren

Det var king att klippa sig hos Linn kan ja lova :D Vi höll på i 3timmar för ingen av oss hade någon brådska utan vi pratade om allt mellan himmel och jord, vi fikade lite, kollade på löshås, bestämde släktträff och sånna små trevliga saker.
Hon fick mig även att bli galet taggad på att ta studenten för då ska jag åka till Australien SWEET!
Sen så vill jag även gå på en frisörutbildning som dock kostar typ en halv miljon men det är ett senare problem. Vem vet jag kanske hinner bli äckligt rik innan dess.
Så inte bara nog med att Linn va grym på att klippa/färga utan jag fick ju även träffa hon en gång extra annars blir det ju som varannan jul och om någon tar studenten..Hahaha


Kram Josse

Min önskelista

Klicka för att se nästa bild
http://www.blocket.se/jamtland/Alpackor_26548596.htm?ca=2&w=2

Klicka för att se nästa bild
http://www.blocket.se/pitea/Tibbeblandisar_27216272.htm?ca=2&w=3Klicka för att se nästa bild
http://www.blocket.se/lund/Chihuahua_valpar_langhariga_med_stamtavla_27518355.htm?ca=2&w=3


En hel vattenmelon
En resa
Körkortet
En glad körskolelärare som inte säger att jag kommer få körkortet vid jul.


Kram Josse

JA MÅ HON LEVA

Jag fick en fruktansvärd lust att fylla år är det ingen som vill fira min födelsedag igen?? :D
Det hade varit underbart. Jag lovar jag kan göra en önskelista på bara några minuter bara ni säger till.Kram Josse

Jag ska fasiken ge igen

Jag hatar egentligen facebook för det är så tråkigt men när jag hittade Egoinas grupp När jag dör vill jag att min aska ska spridas över Island så kände jag att facebook ändå var värd att ha.


Kram Josse

Usch

Varför är barnmedicin god medans vanlig medicin smakar skit? Bara för man är över 10år betyder inte det att man gillar äckliga saker. Varför skulle inte jag tex vilja ha jordgubbsmak på min hostmedicin? Klart som fasiken att jag vill. Och Sana-Sol vad hände med de? Det var höjdpunkten på morgonen när man var liten för det var/är så himla gott och då alla ba JAA BRA JOSEFIN ÄT SANA-SOL DET ÄR NYTTIGT och nu alla ba JOSEFIN ÄT FRUKT!!!!!
Jag tål för tusan inte ens frukt, jäkla diskriminering.

För övrigt så önskar jag att jag gick på Lilja just nu inte bara för att jag tycker skolan är bättre utan för att jag är less på Midgård och att alla tycker den är så perfekt och att lärare tror att alla elever tycker om att plugga(vilket nästan alla gör) så om vi skulle få ledigt för öppet hus på julafton skulle garanterat halva skolan jubla och tycka att det var den bästa ideen rektorn haft. Sen så kommer jag där och smälter inte in för 5öre.


Kram Josse

...

I just can't seem to get out of this


Kram Josse


Toppen helg

Orkar inte skriva något nu jag orkar inte ens hålla i datorn så jag lägger bara ut en massa bilder från helgen.

FredagJag och Söfia försökta leka proffsfotografer och ta värsta coola bilderna och njaa vi kanske ska satsa på något annat yrke.

Bild 1

Bild 2

Vi gjorde världens goaste tårta, fett snygg var den också.

___________________________________________________________________________________________

Lördag
Kram Josse

Älskar värmen

Gillar
Att det är ca +35grader ute
Att jag ska fara och äta grillat
Att det bara är lördag
Att pappa sa ja till Bolivia
At dom har dåligt väder Stockholm och ner MOHAHAHHAHAA

Ogillar
Att jag tappat rösten
Att jag inte längre tål att vara ute (jäkla pollen)
Att det snart är skola
Att jag har ton med läxa som jag inte låssas om
Att man ser så brun ut då man just kommit in efter att ha varit i solen men sen när ögonen vant sig så är man vit igen. Jäkligt störande för det är ju ingen lite skilland heller ut de är ju som att en isbjörn skulle se ut som en brunbjörn.Kram Josse


Jag älskar vädret

Nu ska jag och Pernilla fara och sola hela dagen och låssas att vi är i Grekland YEAH!!!Kram Josse

Jag hatar att vara sjuk och jag hatar att plugga

Jag pluggar matte och NkB men jag förstår INGENTING!!!
Vart har min mattehjärna tagit vägen? Jag skulle behöva få tillbaka den tills efter sommaren annars kan matteC bli lite jobbigt.
Nej nu ska jag fortsätta plugga så jag hinner göra något annat idag också typ baka muffins.

HAHAHA.. Jäkligt stilig tjej.

Kram Josse

JA TACK

Klicka för att se nästa bild
http://www.blocket.se/vasterbotten/Charmtroll_27411848.htm?ca=2&w=2

Klicka för att se nästa bild
http://www.blocket.se/jamtland/Alpackor_26548596.htm?ca=2&w=2

JA TACK dom här vill jag hemskt gärna ha och NEEJ det är inget skämt jag tyckte dom va jävligt söta.
Btw. Måste det spöregna när jag ska ut? Jag har plattat mitt hår så det här lär ju inte gå riktigt som jag tänkt de

Kram Josse

PARTY

Jag och Pernilla gjorde värsta go lunchen pannkaka, varma mackor och bacon :D
Så vi satt ute i "solen" och åt och pratade skit om allt och alla. Sen tog det inte lång tid innan vi somnade i soffan.
Vi bestämde även att vi ska ha en sweet 16 problemet är bara att vi båda fyllt 16 och att våra pappor inte är mång miljonärer men annars tror jag de kommer bli skit bra. Säkert hur många som som helst vill komma.


Kram Josse

Nu är jag sen som vanligt

Det är 18grader och sol ute så nu ska jag och mina vita nya converse ut. Ska chilla med Pernilla hela dagen har inte träffat hon på år känns de som.
Sen om jag har tur så kanske vi hittar lera eller någo så mina vita skor inte är så vita längre. Man borde kunna köpa redan smutsiga och ingåda skor fatta bra de hade varit :DKram Josse

DET ÄR 18 GRADER UTE :O

Igår när jag och Amanda skulle fara och dansa så gick vi till bussen som skulle gå 19.00 men när vi kom fram ser vi att det inte går någon buss 19.00 utan nästa går 19.32(19.45 från oss) så det ser vi som ett perfekt tillfälle för att gå och köpa glass men så när vi kommer ut från affären med våra glassar så är all sol borta och det vart - grader men om vi nu ska se det från den positiva sidan så var det ju väldigt lite chans att våra glassar skulle smälta.
Sen så kom vi till dansen 40min sent men dom hade inte ens börjat dansa  än. Men vi gjorde iaf kanske 4 8:or på en dans  vi ska kunna helt nästa vecka och sen for vi hem.
På bussen hem satt jag med Emelie och åt upp hennes popcorn SWEET.Kram Josse

Go mat

Så söta våra småbarn är jag börjar nästan grina.
Alla vi tränare fick världens bästa present :D TACK TACK TACK TACK!
Sen så träffade jag en himla massa danskar hela tiden och mitt nya mål i livet är typ att lära mig danska så man förstår va tusan dom säger. Eller så ska jag bli president och göra en regel om att alla som är i Sverige måste prata svenska så jag förstår.
För det är fett störande om man går in i ett gym och frågar hur sterion fungerar eller om någon skjuter en fotboll mot en och så förstår man inte vad dom säger utan man bara står där som ett fån och ler och skrattar fult HE HE HE.

GUD VA GOTT!!!!!!!!


Kram Josse


Skulle inte tro de va

Pappa " JAHA så Facebook är som hotmail"
Nej pappa inte ens lite

Kram Josse


Jessica den grisen tvingade mig att städa

Har beställt klipp och färgtid hos Linn. så på måndag får ja se om kusinen har någon talang eller inte.. Jag hoppas  hon har talang annars blire inte bra.

Ikväll ska vi ha avslutning med småbarnen och jag trodde aldrig jag skulle säga det här efter SM men jag saknar dom små liven. Eller jag saknar inte alla men jag saknar en del. Dom är bara så jäkla roligt de har exakt samma humor som jag, Ida och alla turkar som jobbar på pizzaställen..Kram Josse

Du ska inte tro det blir sommar

NU VILL JAG VERKLIGEN HA SOMMARLOV!
Jag och Söfia ska ha ett sommarfår ett litet litet lammKram Josse


Jag älskar...

Jazzen idag var inte som alla andra LM plågade oss med en massa magstyrka fast det var väldigt skönt efteråt sen så skulle vi göra en dans till kulturnatta och vi höll på välja låt i 15min sen så började vi på någon ny dans men de slutade med att vi blandade våran jazz med J1.
Sen på bussen hem så var det en tant som satt och tittade på mig genom en kikare och det tyckte jag var ganska så konstigt men vem vet det kanske är normalt från planeten hon kommer ifrån.


Kram Josse

Everything is temporary, rest your head

Jag önskar jag kunde tänka som alla andra men det blir aldrig så.
Alltid ett steg fram två steg tillbaka.Kram Josse

Blää

Nu sitter jag och Frijoh och gör svenskan som jag inte förstår hur man kan klara av. Det är 5uppgifter på typ en vecka och när vi klagade så sa våran lärare bara att vi var lata. 
Nu kom några muppar och dom spelar någon himla konstig musik som går
HÖÖLLIIEEHÖÖÖÖHÖÖÖÖHÖÖÖÖ
HÖÖLLIIEEHÖÖÖÖHÖÖÖÖHÖÖÖÖ
HÖÖLLIIEEHÖÖÖÖHÖÖÖÖHÖÖÖÖ
HÖÖLLIIEEHÖÖÖÖHÖÖÖÖHÖÖÖÖ typ.
Jag tror jag ska få Frijoh att köpa en chokladboll sen på rasten så hoppas hon inte går på diet idag för då kan de bli jobbigt.Kram Josse


Tagga kulturnatta nu


Helgen har varit super förutom att jag failade totalt på första och sista föreställningarna. På CH-dansen så hade jag stora baggyjeans som jag tappade hela tiden men det är ju ganska roligt de också och sen på finaldansen så tappade jag bort mig och bara stod där medans som andra dansade.Hahah
Men aja bättre lycka på kulturnatta.
Igår efter försteställningarna så for jag och Amanda hem till hon och så for vi till Ica för att handla mat men de slutar med att vi sitter på en frysdisk och grinar för vi är så trötta och hungriga..HAHHA

JOSSES OCH AMANDAS MATSCHEMA:
LÖRDAG

Lunch- En macka
Middag- Pizza
SÖNDAG
Frukost-Glass med strössel
Lunch-Hamburgare
Middag-Chokladboll och yoghurt.


Roliga kommentarer att komma hem till..
lill syrran
om Tjocka??: himla fetton!! ni kommer rulla fram om en vecka
   
  lill syrran om Jag behöver socker: gott,du är så himla fett josse    
  lill syrran om Köp en hund åt mig nu snälla: söt det är bara att vara så sötoch snäll mot pappa så kanske du får en!!!    
 


Nu ska jag fara och träffa SÖFIA och vi ska sjunga en massa sånger tillsammans.

Kram Josse


Tjocka??

Igår hade jag och Jessica en syskonkväll.
-Chips
-Dipp
-Marabou polka
-Sura ringar
-Pingvinstänger
-Nötter
-Bullar
Och så såg vi på en konstig film vi inte förstod ett skit av.Kram Josse

DAAAAH VA ROLIGT!!

IDAG ÄR DET FÖRESTÄLLNING :D :D :D :D :D :D :D
Jag är galet taggad och det bästa är att när den här helgen är över så är det inte slut. Vi har kvar lektioner och så ska vi dansa på kulturnatta.
Håll tummarna för att jag ska komma ihåg danserna.Kram Josse

Köp en hund åt mig nu snälla

Jag vill ha en hund jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill. Hunden skulle vara min enda sanna vän. Den skulle leva samma tråkiga liv som jag så då är jag inte själv med att ha tråkigt iaf och vet ni vad det bästa är DEN SKULLE INTE KUNNA KLAGA :DKram Josse


Will you think that you're all alone

Will you think that you're all alone
When no one's there to hold your hand?
When all you know seems so far away


Kram Josse

Imorn är det föreställning :D

Genrepet gick bra jag gjorde inte så mycket men. Efteråt skulle jag,Amanda och Julia(tror jag hon heter) fara och solduscha eftersom vi ska stå i hotpant och dansa inför IDUN x6 och vi ser döda ut men dom stängde 18.00 och inte 19.00 DOM JÄVLARNA!!!!!!
Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra skulle gissa på sitta och inte göra någonting som vanligt men de är ju trevligt..not..


Kram Josse


Usch och fy

Engelska NP var ett skämt! Aldrig har jag haft så dåligt minne och förstått så lite på så kort tid.
Men ja med lite tur så kanske jag får IG- eller G- så hålla tummarna gott folk.
Nu har vi iaf historia som jag inet heller förstår något av men sen är det IDUN OCH GENREP :D :D :D :D


Jag vill tillbaka till Stockholm.

Kram Josse


Panik?

Föreställningarna börjar imorn och jag har som alltid tänkt att det är lugnt de fixar sig med kläderna men nu när det är genrep idag vid 3 och jag inte har några kläder så har jag kommit på att neej de kommer inte att fixa sig. What to do what to do!
Om jag dansar riktigt jäkla bra så kanske dom inte märker att jag har mjukisbyxor medans dom andra har kort klänning och hotpants.
Kan någon snälla förklara varför jag inte har panik utan tänker "ÄSCH DE FIXAR SIG, någon annan dansare som är där kanske har ett par baggyjeans" när jag borde tänka "Jag måste ha ett par baggyjeans nu så jag kan se om jag kan dansa i dom och se till så att dom inte är för långa så jag snubblar, PANIK!!!!!!"


Kram Josse


....

Du sa du hade aldrig riktigt tid att tänka
som om en tanke någosin hjälpt någon med nått.
Du har inte längre kraft att förneka att du har längtat varje sekund som gått.

Kram Josse

Så kan de gå

Va på massage idag och det var inte lika hemskt som förra gången fast jag har så mycket fel på min kropp så jag orkar inte ens räkna.
Jag har alla problem man kan ha med knänen.
Jag har låsningar i höften men är för övervig så de går inte att fixa.
Jag har 8kotor som ligger fel.
Jag har nå låsning i axeln.
Jag är tydligen uttorkad.
Jag har en sne mun.
Jag har för lite tänder.
Jag har ett brutet lillfinger.
OSV
Det skulle vara lättare att säga vad som är bra med mig.Kram Josse

Min och Amandas bild.


Originalet

Våran ritning

En bit på vägen

KLAR!!

Kram Josse

Min tur?

Var på idrottsmedicin idag igen och jag funderar på om det inte är min tur att hänga upp min matchtröja snart.Kram Josse

FALKÖPING

Nu kommer alla bilder från SM i Falköping eller de är inte alla för de är över 400bilder men de kommer några.
För övrig så har det snöat idag igen och sen dess har en enda tanke funnits i mitt huvud Varför stannade jag och Ida inte kvar i Falköping med pojkarna som gick volleybollgym? dom va galet snygga och dom hade grönt gräs och sommar där nere. Jag känner mig som en idiot som for tillbaka hit igen men thats life.
Jag trodde inte jag skulle säga det här men jag saknar ändå att vara där nere och spendera hela dagarna med småbarnen för dom(en del) är så jäkla roliga.Tjejena skulle smyga in och hämta lite saker men jag och Ida skrämde dom lite så dom va livrädda för att väcka militärerna.


Vi fick mindre hamburgare än dom som tog barnbox så dom som jobba måste tycka vi va råfeta.

Jag och Ida lekte häst X-antal gånger den helgen.

Barnen fick fara och bada och vi hoppades på att dom skulle bli helt döda efteråt...

...Men ICKET. Dom hoppade omkring så hära och en gång när Unna skulle tackla Rebecca och Jessica så aktar dom på sig så hon gör magplask rakt ner i golvet och eftersom jag och Ida är grymma coacher så ligger vi kvar i sängen och skrattar.

Vi fick se när pojkarna spelade en match och jäklar va dom hoppar!! Typ nästa lika högt som jag.

Sofia smyg tog kort på alla bla en kille/gubbe/man som stog rakt framför oss och pratade med A-C. Stackarn vart helt förstörd och visste inte hur kan skulle bete sig..Hahha

Sen på lördagkväll var det disco och Anna-Carin kunde stegen.

Eftersom våra småbarn klagade på att jag och Ida var så pinsamma och att vi inte fick dansa så hängde vi med våran nya bästis för hon klagade då aldrig.

JA jag var sur.. JA jag skällde på dom.. JA dom hatade mig nog.

Men dom vann ju så de var värt att vara hatad ett tag.
Jag och Ida köpte Sushi till middag (+ en grekisksallad och en pizza)  men de var inte så farligt.

TEAM IDJOS (Ja dom har bytt namn själv vilka töntar jag gillade team Josefin mycket bättre)

Kram Josse

Snart ska jag fara och övningsköra

Det är 9504timmar kvar till jag tar studenten förstår ni hur mycket det är!?
Vad fasiken ska jag göra av all den tiden? Det lär väl bli typ äta och sova som vanligt.

För övrigt så har jag och FrijohtheFrenchfrie blivit rånade. Det är någon jävel som har tagit låst upp våra skåp och tagit våra pengar. Hur lite liv och hur fattig kan man vara om man låser upp någon skåp och tar 30kr i småpengar....RIP VÅRA MELONREMMAR PENAR.......!
  


Kram Josse


Jag vill sova i tusen år till

Jag hatar att fixa scenkläder för jag har aldrig något men nu har jag fixat ett linne och ja det var väl allt. Grejen är den att jag kan inte danserna så jag skulle vilja smälta in så ingen tittar på mig.
Nu ska jag och Amanda iaf improvisera en redovisning (som vanligt jag vet men vi är ganska bra på de nu) vi ska visa klassen bilden på oss två som sköldpadda och krabba.


Kram Josse

Jag behöver socker

Jag är så död och mitt huvud exploderar och jag vill ha mina och Pernillas muffins.Kram Josse


Jag ska aldrig skaffa barn

Är hemma nu och är trött som fan, mitt huvud dunkar, min hals går snart sönder, Jag är hungrig, jag hatar barn, jag hatar dryga föräldrar som inte kan någonting och jag är LESS SOM TUSAN!!!
Ni ska bara veta vilka jäkla mammor jag och Ida har varit i helgen och vi kom fram till att barn är fan tröga.
-Ja barn nu ska vi spela match.
.....Matchen börjar......
-JAHA är det match men då måste jag ju gå och ta på mig skorna.
BINGO!!
ungefär så har helgen sett ut men aaaja jag tycker det är ganska roligt att andra tränare får damp på oss. Jag och Ida har till och med blivi anmälda av en tränare för hans lag förlora..HAHAHHA


Kram Josse