bkldasjdewl

Jag- Jag har glömt att smink hemma.
Amanda- Men du är fin utan smink.
Jag- Mm helt sliten och förjävlig.
Amanda- Men du är fin utan smink.
Sen här hon mitt hår för ansiktet och ba SÅÅ nu är du fin.


Tänk om man hade fått sån här frukost.

Nu ska vi iaf till skolan för att förhoppningsvis börja med projektarbetet annars kommer de här ALDRIG att gå. Sen ska jag och Sofia ut och rensa affärerna i ume.

Kram Josse


Ge mig pengar

Jag hittade ett par hur fina skor som helst idag! Där kan vi snacka om kärlek vid första ögonkastet.

Amanda- Gissa hur mycket dom kostar?
Jag- 600kr
Amanda- JA, +1.000
Varför är allt så jäkla dyrt jag orkar inte jag flyttar snart till Thailand.


Kram Josse

Vältränade

LM va sjuk idag så jag och Amanda for ut och sprang och gjorde styrka istället för dansen. Det var riktigt skönt att springa och vi kunde tusan springa långt utan att stanna eller ja några km iaf..
Sen när vi va hemma igen och skulle stretcha så la vi oss på rygg utanför huset på asfalten med ena benet rakt upp i luften och så kom de en bil och är nära på att köra över oss sen gav gubben oss en konstig blick som om han ville säga " Va i helvete gör ni där nere? och varför har ni ena benet upp i luften sådär?"
Jaa kära du VI STRETCHAR haru provat de någon gång tjocka blinda gubbe!!!!!

Kram Josse

Jag hatar att komma på rubriker

Amanda vart nöjd och jag har redan snott en del av den. he he
Det ringde nyss en kille från något företag och han pratade typ grekiska och bara grekiskt är svårt för mig TÄNK DÅ att sitta och se på Joey samtidigt!!! Vad kan jag säga de va helt omöjligt.


Kram Josse

Snart fredag

Nu sitter klassen här i omklädningsrummet och kör cpleken och dom suger!
Mamma-är-en-sill.
Jackan-är-gul-njaa.
Men nu är det bara en lektion kvar sen hem till Amanda så hon kan öppna sin present och så vi kan leka med hennes present.. he he!
Jag köper alltid presenter som jag vill ha till andra, egoist javisst.

Det är redan bestämmt att vi ska få ha bygg och fordonsklasser i balett vecka 49 :D Nu ska vi bara vänta på dom andra lärarna att svara.
 

Kram Josse

Släkt? skulle inte tro de


Har jag en fråga... Får jag ställa den? hö hö hö okej enbart 9B:are fattar.
Men min fråga är iaf VAD I HELA FRIDEN GÖR PERNILLA!? Ofta vi är släkt jag brukar aldrig ta kort upp i näsan..hahah

Kram Josse


Ge mig lov

Jag är så hungrig så jag tror jag dör eller okej jag dör inte men nästan.

Igår gjorde jag Amandas present och den är asbra värsta rolig så bäst att hon blir glad. Nu är det bara Sofias present jag har kvar och göra och de känns som den aldrig blir klar för de blir den ju inte heller.

Jessica- Josefin kan du typ bara inte va hemma i helgen de blir så trångt......eller du får ju sova på mattan om du vill.
NÅÅH tack! Jag antar att de blir jag och min enda sanna vän Tigern Tiger Woods från och med nu.
HAHAHHA.. Kolla den tjocka fotbollsspelaren!Kram Josse


Jag är taggad

Jag och Amanda ska ha balettlektioner på liljaskolan som PA100. Så roligt dom kommer ju va så kassa :D hahaha


Kram Josse

Ge mig mitt täcke

Måste det vara minusgrader vart man än far? Jag fryser ju ihjäl snart.

Kram Josse

JA MÅ HON LEVA!!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!HAHAHAHA.. Den är ifrån melodofestivalen och vi började grina när fel låt vann! Ibland är man kanske liite för känslig.


Kram Josse

Hur snygg får man va liksom?Kram Josse

Varför just jag?

Jaa jag och pappa kom till umevägen där de blir 110 då paja bilen och jag kör inte bil länge utan jag hoppar fram med bil i nja få se här 60km/h kanske men de är ju så om gasen tar vilken den inte alltid gör och gör den inte de ja då kan vi va på hela 40km/h om vi har tur. Så där satt vi och hoppade fram jag var nära på att börja grina för att jag aldrig kommer ta körkortet och för att jag skämdes medans pappa var när på att börja grina för att bilen va paj. Sen när vi äntligen kom hem så skulle jag ringa och grina men tror ni att de gick? NIX PIX "laddnings fel ta ut laddaren" hallå jag har ju inte ens en laddare i men visst jag ska göra de direkt efter att jag slängt dig i marken mobilskräp!!!!!

Kram Josse


PANIK

Håller på med Sofias present och den kommer typ aldrig bli klar jag tror jag måste ta ledigt från skolan för att hinna. Men nu ska jag och pappa till stan och sen ska jag fixa lite till och kanske springa jag ska även lägga ut galet fräna bilder på jag och Jessica från en dag på barnenshus.


Kram Josse

27.

Jag orkar inte den här dagen kan jag inte bara få somna om...


Kram Josse


Vinter snart eller?

Det är minus ute och vitt på marken och träden snart kanske snön kommer :D WOOHO!
Jag är astaggad på att lära mig åka skridskor. Jag ska lära mig stanna, åka baklänges(kanske), på ett ben, köttbullen ja jag kommer bli så grym så oj oj oj.
Sofia nu kör på vi riktigtKram Josse

Här snackar vi OSTkrok

Kolla in den här ostkroken.


Kram Josse

Jag var och såg på hockey


Vännäs förlorade...

..och vi kan inte ens skylla på domaren för han va ju frisk.

Kram Josse


Woohoo

JESSICA KOM HEM SÅ VI KAN INTERNETSHOPPA!!!
Jag kollade hur mycket jag fick i augustilön och jag säger ba
I GOT MONEY, MONEY
I GOT LOTS OF LOVELY MONEY
I DESERVE EVERY PENNY
EVERY PENNY I CAN GET.....

Jag trodde jag skulle få ca 500kr och de hade jag liksom varit nöjd med men jäklar!!! okej de är inte så mycket men mer än 500 så de känns som jag gått + med nå tusen.
Nej nu ska jag fara och se på hockey med mamma,lars och Sofia och sen träna småbarnen.


Kram Josse

Jag hatar när folk avbryter mig

Igår kväll va jaa njaa öhm vi kände typ ingen men de va roligt att få säga hej då. I slutet började vi köra konsert med piano,trummor och gitarr och jag var nog sämst på allt.
Jag sitter vid pianot med en annan och ska styla lite så jag börjar spela lille katt och personen verkar ganska imponerad så jag kör min andra låt doro doro doro do do do dooooo do do do doooooooo och efter de börjar personen spela beethoven och alla hans gamla piano kompisar. Så där sitter jag och tror att min lille katt skulle imponera, jo tjena!
Sen när jag väl hade somnat så får jag ett samtal från Jessica och Niklas(biibii) som tydligen gick en mil på 4min, Grattis bra jobbat! Sen berättade dom hela sina livshistorier och tryckte ner på min och Sofias glass men dom va ju höga så jag antar att man inte ska ta dom så seriöst. Annars var samtalet ganska beige(hur säger man?? beige,beiget,beigest osv)


Kram Josse


Jag har spöken i huset

Hur kommer de sig att sakerna ALDRIG ligger där jag la dom tidigare?
Typ min börs hur i hela friden hamnade den under min kudde? och min klocka hittade jag i en liten väska som jag aldrig använt....

Kram Josse

Varför bor man inte på H&M?

Varför äger man inga kläder? Har varit och shoppat hos mamma men jag vill inte ha de jag tog. Jag vet exakt vad jag vill ha men de äger jag inte så i have a problem..... Jag ramlade just ur sängen, satte mig i skräddarställning och sen tittade jag över axeln och PANG rakt ner i golvet.
Borde kanske stanna hemma men nej nu ska jag ta tag i mitt liv och ringa o klaga för Jessica.


Kram Josse


Nu måste man ju faktiskt fixa sig

Jag och pappa körde LÅNGT utan att skrika och döda varandra eller jag kan ju bara prata för mig själv men han borde inte ha velat döda mig.
Men bilen är paj (igen) så tänker er kalle anka på julafton då dom kör husvagn och husvagnen och bilen bara hoppar fram de va jag :D
Ikväll ska jag till manne som ska ha avskedsfest eftersom han far till Japan på onsdag och är där i ett år. Undra om han måste äta friterad råtta?? Hmm..

Kram Josse


Jag har M&Ms kvar

Alltså jag har sån träningsvärk i magen så jag kan inte skratta,hosta nysa jag kan nästan inte ens äta.... Jo de kan jag.
Nu ska jag och pappa ut på äventyr så se you later alligator.
JO Jessica har klarat sig hela vägen till övik utan att paja bilen, en applåd! Vi är alla stolta över dig.


Kram Josse

Jag tror jag överlever denna fredagkväll.

Nu blire det filmkväll a la Josefin och pappa chips,dipp,ostkrokar,M&M och Beck- Levande begravd eller som Jennie säger Beck- Levande gravid.


Nu är det enda som saknas grekisksallad och tzatsiki.. Jag gillar hur min skugga förstör hela bilden men de är ju som nyskapande, kanske.

Kram Josse


Jag vill ha min lilla kompis här...
Kram Josse


Vad är oddsen

Idag på svenskan skulle jag,Signe och Frida skriva ut våra arbeten. Både mitt och Signes kommer fram på en gång till kopiatorn och vi skriver ut dom utan problem men Fridas står inte där så vi går tillbaka till klassrummet trycker på skriv ut igen går tillbaka till kopiatorn där hennes namn fortfarande inte står så vi går tillbaka till klassrummet hämtar datorn och går till kopiatorn och trycker på skriv ut och den här gången kommer arbetet fram till kopiatorn. Jag trycker på skriv ut och ut kommer första sidan sen kommer de fram en skyllt "Slut på papper" vi tittar i skåpet där papperna ska va, helt tomt. Vi försöker skriva ut arbetet på A3 papper men då hänger sig kopiatorn eller något så vi ger upp och går till skolans andra kopiator. Så vi trycker på skriv ut på Fridas dator och arbetet kommer fram till kopiatorn på första försöket så vi trycker skriv ut och papperna börjar komma och vi äntligen tänker YES nu kan inget gå fel så PLING "slut på papper"... Hahahah


Kram Josse
 

Snart springa

MINA KNÄN DÖR! Men baletten va grymt rolig vi fick göra olika tolkningar av baletten och min grupps tolkning ser lite ut som en kycklingdans ni vet den här baabbaabbaabbaaabbaabbaabbaaabbaaabaaa


Kram Josse

Herre min jesus

Idag har jag 4lektioner på EN DAG!? Hur ska det här gå.....
I och för sig är 2lektioner träning balett och dansträning=springa det enda jag är lite orolig över är att de har blivit pannkaka av mina knän sen volleybollen igår men de går ju alltid att plåga sig själv en stund. Men fortfarande 4lektioner förstår ni hur mycket de är? jag borde nästan ta med mig sovsäck och mat för att överleva.


Kram Josse

Herre min jesus

Idag har jag 4lektioner på EN DAG!? Hur ska det här gå.....
I och för sig är 2lektioner träning balett och dansträning=springa det enda jag är lite orolig över är att de har blivit pannkaka av mina knän sen volleybollen igår men de går ju alltid att plåga sig själv en stund. Men fortfarande 4lektioner förstår ni hur mycket de är? jag borde nästan ta med mig sovsäck och mat för att överleva.


Kram Josse

Jippi??

Jag vill fara på IKEA! Vem är med mig??? woohoo


Kram Josse

läxa!

Om inte svenskan dödar mig är jag odödlig är nästan 113% säker på de. Men de är samtidigt ganska intressant jag skriver om svordomar och hur man klarar av smärta längre genom att svära. Det är faktiskt veten skapligt bevisat så de är inget så att jag har slängt mig från ett hus och varit helt tyst och sen gjort samma sak igen fast den här gången svor ja utan de är nå britter som haft tråkigt och forskat.


Jag vill bli begraven så här och de skulle ju vara snällt av er om de va i Kreta.

Kram Josse


Smart? JA Allmänbildad? NEJ

Nu har vi haft svenska i 2timmar och 30min bara 30min kvar nu!
Jag känner mig bara allmänt smart just nu skriver med svåra ord, förklara ordspråk, läser om någon brittisk forskare osv. Min dal var väl då jag och Signe började prata om Svampbob och hur de kommer sig att han sväller upp när han gråter? de är ju antagligen för att han är en svamp och för att han tårar är vatten och när en svamp kommer i kontakt med vatten så sväller den upp MEN han bor ju tusan i havet och havet består ju nästan enbart av vatten de är lite fiskar,sand och gamla båtar lite här och där men annars är de bara H2O.

Jag,Signe och Frida har kommit fram till att vi är smarta med inte allmänbildade.


Kram Josse

Önska mig lycka till

Nu ska jag försöka fixa den nya bloggdesignen så de kommer mest troligen se förjävligt ut.

Kram Josse

Nu fixa med nya bloggdesignen, sen dricka apelsinsaft

Nu sitter jag här i Amandas soffa och kramar en blöt handduk och googlar på barntapeter.
Ikväll på dansen ville jag dö. Jag hade glömt hur de kändes att vara så slut i kroppen så att ta 3steg extra är en plåga men på något sätt tycker jag ändå om de.
Vi delade upp oss i två grupper, grupp snygg och så alla Josefiner i en. Jag gissar på att vi va grupp ful men de vågade hon väl inte säga.

-Nu ska alla ha ett sexigt uttryck.
-Ja de där va ju inte så bra men ha ett förvirrat uttryck den här gången då.
-Det där gjorde ni bra!
Vi är ju som nå små talanger på att va helt lost.


Idag såg jag på ett program om fiske och dom fiskade seriöst en abborre/harr/öring ja en vanlig liten gråfisk som va stor som en haj!! Jag skojjar inte den va gigantisk, de tog dom en timme att dra in fisken. Tänkte bara säga de så nu kan alla ni "fiskare" känna er ganska kassa.

Kram Josse

Undra sa flundra (säger man så)


Idag filmade vi på dansen och jag har aldrig gjort någon av dom där övningarna så jag kan säga att jag såg nog förjävlig ut..hahah
Jag hoppas Sari sätter en svart fläck över mig eller bara klipper bort mig helt o hållet.
Nu ska jag och Amanda iaf försöka komma på en ny pa100 ide eftersom dom inte svara i Bolivia. Kan de vara så svårt att skicka ett mail där de står "nej tyvär de går inte"???
Undra vad vi ska äta till middag, jag är jätte sugen på en gryta jag och Jessica åt i Grand canaria de va kyckling och ananas Mmmmm.. Jag minns dock inte hur de smaka bara att de va gott. Det vill jag ha undra om Amanda kan laga de åt mig medans jag sover?


Kram Josse

Vad sägs om att sova den här dagen

Gissa vem som har varit mästerkock nu på morgonen? Här har man stått och kokat nyponsoppa alldeles själv. Nu kommer säkert hälften tänka men halå de är bara att koka vatten och sen blanda ner pulvret men försök orka göra de halv 7 på morgonen! själv brukar ja då inte ens orka skiva ost.
Nu på morgonen har jag matte och jag hoppas lektionen går fort för jag orkar faktiskt inte tänka men å andra sidan så har jag 2danslektioner efter de och jag orkar inte dansa och sen slutar ja men då ska jag till Amanda och jag orkar inte laga middag och sen orkar jag inte dansen ikväll och jag orkar verkligen inte fara från dansen och göra allt innan man får lägga sig i sängen men jag orkar att vi har sovmorgon imorn vi går dock till typ 5 och de orkar jag inte.

Kram Josse

Volleyboll

Nu blire träning och hoppas hoppas hoppas de går bra jag känner att jag behöver de. Dom senaste träningarna har jag typ inte ens hittat av bollen.Kram Josse

Vad har hon för supermobil

Jag och Jessica gjorde ett test.
Jennies mobil kan ring i 1min och 15sek
Min och Jessica i 20sek. 
Texten på min ringsignal hinner nästan inte ens början medans Jennies hinner med verser o hej å hå.

Kram Josse
 

Fika

Uppladdning inför träningen.


Kram Josse

Operation??

Jag har en sjukdom!!!!
En sjukdom som gör så att jag ALDRIG kan bli bra på kort. Här har jag suttit och tittat igenom alla kort jag har men inte fasiken ser man normal ut på något.


Kram Josse

Operation??

Jag har en sjukdom!!!!
En sjukdom som gör så att jag ALDRIG kan bli bra på kort. Här har jag suttit och tittat igenom alla kort jag har men inte fasiken ser man normal ut på något.


Kram Josse

Så kan de gå

Idag när jag körde tyckte jag att jag va så grym.
Körlärare- Josefin vad är de för regel här?
Jag- Högerregeln, du kan inte mena att jag ska vara ännu tydligare de går verkligen inte.
Körlärare- Nej nej nej du gör de jätte bra det enda problemet är att du gör högerregeln åt vänster... De här hållet är höger.

Kram Josse

bff

Tigern Tiger woods är min enda vän.


Kram Josse

GUD VA TRÅKIGT MAN KAN HA

Jag vill fiska
Jag vill fara till brån
Jag vill fara tillbaka till Kreta
Jag vill förstå varför vi for hem från Kreta

Kram Josse

Där ser man fiskar går INTE i ide

Idag var de verkligen krig men de va grymt roligt. Jag och Frijoh gömde oss nästan just brevid varandra och sen hör jag hur hon blir hittad och ba SPRIIIIIING!!


Jag- Sofia jag vill fiska.
Sofia- Men de är ju så kallt i vattnet
Jag- Vadå har fiskarna dött?
Sofia- Nä dom har gått i ide
Jag- Va gör fiskar de
Sofia- Ja dom måste ju också få sova, eller hur?
Jag- Va äre sant?
Sofia- Men jaa
Jag- Nää hur gör man då man pimplar då?
Sofia- Jamen dom sover ju på hösten och våren
för då äre mycke temperaturskillnader
Japp jag gick på de men erkänn att de lät bra :O


Kram Josse

Man får plåga varandra

Nu far jag till skolan för att "leka" (vi tar de här på största allvar) röda vita rosen med klassen över hela skolan.
Det är allt vi ska göra idag helt ensamma på skolan, alla är övertaggad....Nu blir de krig!

Kram Josse

Hon är jag släkt med

Pernilla
snart drar jag till josses stuga, vet inte riktigt vars de är. men de heter iaf mo och ligger typ vid bollstabruk? som ligger nära kramfors? och man kör förbi övik? och sen kanske skellefteå?
HAHAHAHAHAH.. Först övik och sen Skellefteå? hur tänkte du då?


Kram Josse

Stugan stugan stugan

Varit i stugan i helgen och jag har lärt mig att jag kunde ha haft ett hotel om inte morfar hade sålt de, att boken "Vad händer med fröna" inte är bra och att man inte måste vara kines för att jobba på en kinarestaurang.
Jag och Pernilla gick även fram till olika partier och frågade vad dom ville och då skulle sammanfatta sig kort.

Pernilla- Men du har ju öppnat ostkrokspåsen upp och ner?
Lars- Jaha?
Pernilla- Men nu måste du ju äta upp smulorna först.Vi tyckte vi va snygga men de tyckte inte dom andra dom va skratta...vilka svin....


helt död

Idag är en dag då man inte borde få visa sig bland folk mjukisbyxor,tjocktröja, håret i en boll och så äckligt trött. Så ska jag gå förbi alla Vännäsbor som ska till skolan samtidigt som jag ska till bussen + att de regnar så vi kan ju skippa håret i en boll och att jag faktiskt är sminkad för de kommer förstöras. Men å andra sidan så har jag 1lektion idag och de är balett så jag borde inte klaga fast jag borde klaga för jag har lektion i ca 1timme men ändå måste jag åka in 08.20 och är hemma igen 13.00 DE ÄR STÖRT!


Kram Josse

Stockholm????

Sitter i soffan med min yoghurt och vill dö! Jag trodde jag skulle avlida när vi körde idioten för andra gången.
Fanny skickade ävet ett sms och frågade om jag ville följa med till Stockholm för att gå på Kenza och Tyra balbalabl men skulle typ minga,dricka bubbel och får chansen att intervjua dom. Så himla roligt jag är lätt på bara de inte blir för dyrt.
Fanny är ju värsta inne i bloggvärlden som får sånna bjudningar.

Vi ska just filma våran musikvideo då vi dansade i en hiss. Rektorn tyckte den va bäst så han visade den på skolavslutningen, STATUS!

Kram Josse

OMG

Jag- Hej skulle du följa med i helgen?
Pernilla- Ja men jag har matteprov på tisdag så du kanske kan hjälpa mig.
Jag- Ja jag måste också plugga matte så vi kan ta en liten kort nördstund
Pernilla- Jag behöver nog mer än en kort stund.
Jag- Men inte en hel dag för helgen berstår bara av en dag.
Pernilla- Nej nej nej bara tills jag förstår.
OOH vilken lättnad, NOT! Hon kommer ju aldrig förstå. Att lära Pernilla matte är som att lära mig laga mat never gonna happen.

Suddig bild men de är lika bra då syns inte vi lika bra.

Kram Josse

Är man sjuk så är man

Jag förstår inte hur vi kunde gå omkring med dunjacka och filtar och ändå frysa när...

...Icas termometer visade +61 grader? Men båda var ju lite halv förkylda så.


Kram Josse

Han har de lilla extraKram Josse

What to do

Jag är redan less på vardagen jag klarar inte av ett år till. Fast samtidigt vill jag inte sluta skolan för då ska man komma på vad man vill bli och jag har en hel lista med jobb jag verkligen verkligen vill bli bla. dansare,frisör,bagare,brandman,pirat FATTA VA ROLIGT. I början av sommaren hamnade de på min jobblista att få åka båt,sjunga och ha roligt 24/7 så underbart livet skulle va.Kram Josse

Andra tröstshoppar kläder,skor,väskor,smink jag tröstshoppar böcker

GISSA VAD JAG HAR KÖPT FÖR BOK :D
En muffinsbok men hur många muffins som helst, halleluja de är som himlen. Finns de nå roligare än att baka muffins?Kram Josse

Inte ofta man får komplimanger

Idag var min naprapat så himla rolig.

Han försöker knäcka min höft(vilket inte går) och så tittar han på min hela tiden och jag hatar när fok tittar på mig och sen
Han- Vet du att du har ett väldigt vackert ansikte, så raka linjer ooh så fint... Är din pappa fin?

Sen sitter han och "snurrar" på mina kinder
Han- Du äter väldigt mycket med på din högra sida, smakar maten bättre där?Kram Josse

Helt underbart!

Jag måste säga att jag är ganska stolt över oss, kanske ska ta och visa den här videon för mina lärare och se om de kan höja mina betyg jag menar jag har ju faktiskt varit med och koreograferat.


SYTYCD NÄSTA

Kram Josse

Fråga mig inte varför

Dagens samtalsämne är Sjökossor. Vad jag och Amanda än pratar om kommer vi alltid tillbaka till sjökossorna.


Kram Josse

MatteC dödar min hjärna

Jag har aldrig tänkt så mycket i hela mitt liv känns de som, min hjärna kokar!
Blir jag inte smartast i Vännäs efter matteC då finns de inge hopp.
Men nu ska jag fara till körskolan och sen till stan för att se på bio med Marlene och Jessica.Jag vill till stugan!
Men jag och Signe har värsta planerna för de här halvåret men dom säger vi inte för de är VÅRA planer men dom är asbra och blire av så kommer vi ha huuuur roligt som helst!!

Kram Josse

Maskerad

Maskerade i lördags va riktigt rolig men de roligaste var ju att se vad alla var tex golvlampa,garn,gud,greveost osv.
Men 00.20 kom de en gubbe och klagade på att vi levde om för han bodde ovanför men NÄÄ han bodde inte ens i huset. Men klockan 01.00 så ringde han polisen så de va bara att fara hem men de va roligt så länge de va.Kram Josse

Kreta del 2

Dag 4


Dag 5 -Josefin Nylanders 18års dag!
Den firade vi på absolut bästa restaurangen EVER Astrea med mycket vacker sång,halsa något jag inte har en aning om vad det va, grädde i ansiktet, blåsa ut ljus, present T-shirt och vinflaska, grekdans och så avslutade vi hela kvällen med kareoke -Sommaren är kort
                                      -Dancing queen


Dag 6 - Paulina Anderson 20års dag.
Den vart dock inte lika party men hon fick vacker sång av oss och några norskar.

Jag och Pernilla hittade kladdkaka med grädde på en "restaurang" ganska nära där vi bodde och eftersom vi är kladdkaksproffs så var vi tvungna att smaka och de smakade BAJS gud va besviken jag vart.
Grekland lär dig baka kladdkaka herre gud!Dag 7

Hubert var så klart med.

Kom hem till Ume ikläd sommarkläder.
Från 35grader till 11

Kram Josse

Faros mat <3

Jaha tillbaka till skolan nu då JAG VILL INTE! Känner att jag måste få komma in i mitt vanliga liv typ NU för jag känner mig helt tom den där resan har varit det man sett fram emot i ett år och nu man ba jaha de va de. Jag får börja tagga Kreta nästa år redan nu :D
Idag har vi iaf skolkort och dom blir man ju alltid ful på så jag förstår inte varför man är nervös de finns ju som ingen chans att man ska se normal ut. Hoppas bara inte vi ska ta kort en och en för då kommer jag dö. Dom korten måste vara dom värsta man sätter sig på den där jäkla pallen och ser ut som man vill sen säger "fotografen"(dom borde inte få kallas de)
-Luta huvudet lite åt höger
-Hä håret bakom öronen
-Le
-Le större
-Ner med axlarna
-Luta huvudet ännu mer
-Ner med axlarna
-Vrid på dig lite
-Lite till
-Nää inte så mycket
-Le
-Ner med axlarna
-Luta huvudet
-SÅÅÅ ja jätte fint vill du se?
Eleven- Nej usch får man ta en ny?
-NÄSTA!!!

Kram Josse


Kreta del 1

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att Kreta va HUR BRA SOM HELST!
Vi solade,badade och ÅT. Fredrik kom in i våran mattänk ganska snabbt vilket är när medans man äter frukost planerar man lunch, medans man äter lunch planerar man middag, medans man äter middag funderar man ut förslag till frukost,lunch och middag så de inte blir lika jobbigt att bestämma nästa dag.
Kan även säga att havet va så varmt så ibland var de inte ens svalkande att bada.

Dag 1


Här har vi då Håkan,Åsnan åke,hjälten och Hasselhoff kärt barn har många namn, han räddade då en kvinna från att drunkna(gaanska cool farbror jag har Mmmmhmm).
Jag och Jessica såg en tjej som drogs ut i havet och hon började skrika så vi tänkte igenom alla baywatch avsnitt vi sett och då 
Josses tankar- Vem kan simma? Vem kan simma? Vem kan simma? HÅKAN KAN SIMMA. 
Jessicas tankar- Hur ska man få in hon? hur ska man få in hon? hur ska man få in hon? LUFTMADRASS.
Så jag sprang till Håkan som jag också skulle gissa på sett baywatch för han visste då hur man skulle göra. Dra av sig tröjan medans man springer(de ska dock va i slow motion) och sen står Jessica där vid vattnet med luftmadrassen och sen ba ut i vatten och simmade in med hon och nu SHES ALIVE!!!
Dag 2


Dag 3


HAHAHAH...Kolla på mig

Är inte meningen att man ska va i vattent?


Jennies flört

Kram Josse

Värsta tränaren

Lägger in bilder från både maskeraden och Kreta senare ikväll för nu ska jag fara och träna mina småbarn igen :D
Jag har saknat dom små liven men nu äntligen äre igång ingen.Kram Josse

Bilder kommer imorn

Hemma från Kreta och jag vill tillbaka!!!!
Jag överlevde båda flygresorna men jag dog tyvär av en hjärtattack när jag såg hur många olästa inlägg jag har på bloggloving. Så hörs imorn ELLER??

VART FAN ÄR VÄRMEN??

Kram Josse

Sakna mig inte för mycket

Sofia här har du en bild som du kan titta på när du gråter som mest. Men vi ses kanske till och med nästa fredag så håll ut.
Hare king allihop och hoppas ni får dåligt väder och äcklig mat (kom ihåg dö inte Frida) och så ses vi om en lite mer än en vecka.Kram Josse

INGEN FÅR DÖ


Förra gången jag flög det var när jag,Amanda och Frijoh va i stockholm på bounce. Lite övertaggade men de är så de ska va. Det var även samma gång som Frida tappade flygbiljetten efter 5min..HAHAHHA
På tal om Amanda och Frijoh så drömde jag att Frida dog när jag åkte flyget till Kreta alltså mellan 10-02. Hon vart överkörd och dog på en gång sen när jag tyckte på min mobil igen på bussen från flygplatsen till hotellet så får jag miljoner sms från alla där de står något i stil med "Jag är verkligen ledsen jag vet att ni va bra kompis" från ALLA utom Amanda i hennes sms stod de "helvetes jävla skit"..Hahahah
Så nu idag har vi alal gått och verkligen trott att hon ska dö och töntiga som vi är så har vi fixat barnvakt åt våran underbara Frida..Hahaha
Så Frida dö inte för jag vill träffa dig sen JAG VILL PÅ BIO :D

Kram Josse


Om några timmar går planet

VI FAR SNART!!!!
Dagen har ändå varit bra men jag va inte glad i morse kan jag lova..hahah
Men våran lärare i arbetsmiljö va hur chill som helst vi satt och tittade på youtubeklipp hela lektionen. Sen nu sista lektionen hade vi dansträning och då sprang vi och gjorde stopp för lite benstyrka, FETT SKÖNT!

Lärare- Jaha Anna,Amanda och Josefin är lediga idag.
Jag- VAA!
Lärare-Ja du har tagit ledigt idag.
Jag- ja men ser man på då kan jag gå då?

Kram Josse


Gud va arg jag är

HUR I HELVETE KAN MAN ÄNDRA SCHEMAT SÅ MAN BÖRJAR 40TIMMAR TIDIGARE DÅ MAN HAR SOVMORGON?? Få se här kan Josefin komma in till stan då? NEJ.. Kan Josefin köpa sina hörlurar till Kreta nu? NEJ.. Är Josefin arg för hon inte kommer ha några hörlurar i Kreta? JA..
Hur i hela friden ska jag få tag i ett par hörlurar nu då? Jag slutar 4 och då måste jag hem och duscha,äta och packa de sista så jag hinner inte stanna kvar då. AAAAAH jag vill bara sparka den som bestämde de här i huvudet och skrika "DU KAN JU FÖR I HELVETE INTE ÄNDRA SCHEMAT SÅ LEKTIONERNA BÖRJAR TIDIGARE OM VI HAR SOVMORGON!! JÄKLA MONGO SLÄNG DIG I ETT DIKE"
Aja(nää de är inte ens aja vi får göra de bästa av de) nu ska jag väl byta om till balettkläder så antar jag.
Dom har desutom lagt till en lektion och därför börjar vi tidigare men den lektionen skulle vi ha i onsdags men då kom aldrig läraren så varför ska vi straffas för de??
JAG DÖÖÖR!!!!!!


Kram Josse

GLAD Josse

Tänkte bara säga att vi har ett lag och vi är anmälda i serien så WE ARE BACK!!
Nu jävla ska vi ba spöa alla och om vi nu verkligen måste spöa dom bokstavligen för att vinna så får vi göra de.
Annars kan jag berätta att om 24timmar har jag flygit i 22min DAAAAAAAAH :D

Kram Josse

IMORN FAR VI!!!!!

Nu har jag nästan packat klart men jag ska fixa de sista imorn för nu ska jag fara och träna volleyboll. Första träningen med tjejerna och vi ska ha en litet möte nu i början om hur vi ska göra och något säger mig att de kommer bli första OCH sista träningen vi har tillsammans.


Kram Josse

2DAGAR KVAR

Idag hade vi 5lektioner eller egentligen 4 men ena läraren kom aldrig och våran klass kör fortfarande på den gamla vanliga nu-har-de-gått-en-kvar-nu-får-vi-gå-regeln så jag och Amanda for hem och bokstavligen dog i sängen för vi va så trött och slut i kropp och huvud + att vi va HUNGRIGA!!!
Sen skulle vi va duktiga och cykla till dansen men jag höll på dö då också hade sadeln varit någon centimeter högre upp då hade jag inte nått tramporna och självklart hade den cykeln inga bakåtbromsar. Sen så trodde jag även att jag skulle dö i Amandas dusch de kändes som lustiga huset ni vet de där rummet som har stjärnor överallt och de känns som man snurrar runt EXAKT SÅ KÄNDES DE, jag var helt säker på att jag skulle ramla och den enda tanken jag tänkte va "nää nu dör jag" men jag överlevde och nu ska vi äta kakor och sen sova antar jag.

Kram Josse

Usch så ful man kan va ibland

VI FAR OM 2DAGAR!!!!!!
Ja de va väl allt jag skulle skriva hade lagt ut en bild men jag ser helt seriöst ut som en svamp sååå nä.

Kram Josse