Helt slut efter den långa promenaden

Jag gör ALLT till en tävling oavsett om den jag tävlar emot vet om det eller inte och det är inte alltid så bra MEN jag mår så fantastikst underbart bra när jag faktiskt vinner.

Igår vart de pajbakning och film och ikväll lutar de åt grilladkyckling(önsketänkande) och film

Kusinvitamin

Har gått på stan hela dagen och varit smakråd åt Marlene. Människan shoppade inte lite. Så nu helt slut i huvudet ska jag cykla över till Pernilla och somna till en film.


HUR ska jag klara mig här uppe ensam?

just nu ligger jag i Amandas säng och väntar medans hon duschar. Vi har ätit pizzabuffe som är guds gåva till Umeå. Vi fick inte så mycket av någonting förutom kyla och snö här uppe men vi fick pizzabuffe, God bless you!
Vi har även haft premiär visning av våran filmen från Bolivia så nu har vi sett den x-antal gånger och skrattat lika mycket varje gång. Vi har även hunnit med en skogspromenad och film tittande "Livet efter detta".

Med andra ord en riktig Boliviakväll


Ett par jeans, ett par legging och världens finaste tröja

Idag har jag och Systeryster varit på stan och shoppat. På mindre än 3timmar hann vi alla affärer i stan,åka ut till Maxi,äta lunch och gå på affärerna där borta. Vi provade även jeans på nästan alla affärer.KLÅ DE NI. Sen for vi till Brån där Marlene hade bakat hallonmuffins. Så det vart fika och kubbspelande som jag och Marlene självklart vann."Jag ska bli som min morbror när jag blir stor"


Kubbtävling

Igår kväll for jag och Jessica till Brån och styrde upp kubbturnering som slutade med korvgrillning och stugmys. Jag,Jessica och Jennie målade vårat kubb för några år sedan så det finns bla en kines,en mörkhyad,en bonde och ïbland gick man lite väl in i spelet och då kunde man få ur sin kommentarer som "DÖDA KINESEN" och "SKJUT NEGERN". Inte helt okej, kanske.Systeryster

Min kära syster är hemma och allt blir som lite bättre då.

Igår kväll när vi skulle sova.
Jessica- Vart är täckena?
Jag- Du bar bort dom i början av sommaren.
Jessica- Okej...MEN blir de kallt så tar jag gardinen bara så du vet då får de bli ljust.

Jessica- Jag vill se "Aporna i storstan" (läs: apornas planet)

Hon har bara varit här ett dygn och redan lärt mig flera saker som tex
-Jag måste betala för att gå till tandläkaren
-Att 4HD visar samma program fast med bättre bild
-Att jag inte får tillbaka mina pengar från skatten i kontanter
osv.. listan är lång


Take all of your worries throw them away everyday should be a fun day that's what I sayBrighter than the sun

Igår var som sagt Julia här och hjälpte mig färga håret och vi bestämde att det blir nog bäst att göra en miljard blonda slingor.... Efter 2timmars arbete så ser vi att färgen inte fastnat.Underbart. Jag ser likadan ut är bara 100kr fattigare.
På kvällen hade jag och Ida bestämt att vi skulle äta på hotellet för presentkorten vi fått av småbarnen. Vi åt 3förrätter och en huvudrätt sen stängde dom så vi hann inte med någon efterrätt. MEN vi har 583kr kvar så vi får göra ett nytt försök någon annan dag.

 

svart,brunt,gult,grönt,rött,blått,rosa,vitt,grått...Så många färger...vilken ska man välja

Jag förstår inte varför jag inte kan lägga in bilderna från maskeraden...

Idag ska i alla fall kusin Julia komma hit och färga mitt hår-blond-eller-ljusbrun. Jag har inte bestämt mig än men skulle det nu bli förjäkligt får jag springa till kusin Linn och grina och hä över problemet till hon. Jag har hur som helst bakat en vinbärspaj nu på morgonen som jag och Julia kan smaska i oss efteråt. Om det blir att tröstäta eller fira får vi veta lite senare ;D


Jag har jobbat förbi hela sommaren

Jätte kul att jobba hela sommaren. Helt okej att missa alla roliga utekvällar då man kan gå omkring i endast klänning och klackar långt in på natten. Jag väntar gärna med att gå ut tills de är så kallt så man måste gå omkring i legging,klänning,kofta,jacka,halsduk,mössa,vantar,tjocksockar,uggs + ett det obligatoriska understället. Om jag är less på att jobba 6dagar i veckan? JA... Den här var den finaste bildern från utekvällarna i Grekland, jag tror inte jag behöver säga nå mer.

Jobbar på jobbigt jobb

Min kamera är för tillfället död och det känns inte lika kul att skriva om maskeraden, farmors 80års kalas eller något annat när jag inte kan visa er bilderna...Så jag återkommer...

Idag så har jag jobbat både på jobbet på mina sudokuskills och på brännan....Jag lyckades inge vidare på något av dem. Ikväll kommer iaf Sofia hit och min plan var att vi skulle chilla i solen så det enda vi behöver är egentligen att solen aldrig går ner just ikväll.Jag skulle vilja vara tillbaka i Grekland.