Äta bör man annars dör man

Några timmar senare är jag och Amanda ÄNTLIGEN klara med att sammanställa enkäterna. Worddokumentet blev 60sidor, 60SIDOR! Vårat arbete kommer bli typ 10..Hahah!
Nu ska vi iaf ta en lunchpaus och om jag känner oss rätt så blir det en ganska lång paus.

När vi började med PA100 så var våran plan att ha lekdans med barnen i SOS-barnbyar i Bolivia. Andra lektionen någonsin i PA100 så satte vi oss ner och skickade ETT mail till en kontaktperson i SOS-Barnbyar och sen var vi så nöjda och jag kände mig verkligen lättad.
Jag-Men nu är vi ju klara
Amanda- Ja nu är vi ju klara!!


Så underbar vecka

I veckan är det PA100 vecka, HALLELUJA! Så hela den här veckan ska jag och Amanda sitta med våra kära enkäter från våra kära liljaelever. Nej nu är jag sen till bussen NOOOOOOO


Helt okej söndag

Jennie- Kan vi inte sälja Josse!?
Pappa- Jag tror inte vi skulle få något för hon eller jo kanske en leverpastej förpackning.

Idag var jag och Ida coach åt våra småbarn och dom va bara duktiga men ibland ville man ju bara byta in sig själv. Vännäslagen kom dock 2,4 och 5 av 7-8lag kanske så det är endå helt okej. Men nu blir det hårdträning fram till Gamen Games för då jäklar ska de andra lagen få SPÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!
Jag lever för Gamen, SÅ JÄKLA ROOOOOLIIIIIIIIIGT!

LOVE LOVE LOVE

Dubbelvinst mot norsjö idag. Vi har alltid undrat vad som är skillnade mellan norjöB och norsjöC och idag spelade vi mot båda och det är ingen skillnad. De var en person mer i norjöC annars var det samma lag. HUR gör dom när de ska spela mot varandra??
Men det viktiga är iaf att vi SPÖADE dom båda gångerna men det som är det absolut viktigaste är att vi avslutade dagen på frasses med pizza och pommes frites.


Kärlek till fredagsmys

Vill man få min klass taggad och att vi verkligen ska satsa 100% så ska man låta oss köra indiansmyg.
Vi flög hit och dit,ålade oss längst golvet, slängde oss på alla andra för att rädda sig själv, svor och kallade dom som "tog" för fuskare när vi vart tagna.... När det kommer till indiansmyg är det inte en lek längre....

Jag ska fara och vara med Julia ikväll.
Julia- vad vill du äta?
Jag- Något nyttigt fast ändå fettigt.
Vi ska äta pizza.
Myskläderna är på och håret uppsatt i en ocharmig knut alltså är jag redo för en fredagskväll. Medans andra piffar till sig lite extra på fredagkvällar piffar jag och julia ner oss lite extra. 

Brrrrrrr

Fredagsfrukost= O´boy och pizza.
Jag har en fråga till vädergudarna angående snöandet "KAN NI BARA SLUUUTTAAAAA!! Det var roligt dom första 40gångerna men nu har det gått för långt"
Jag kommer frysa ihjäl när jag går till bussen. Förstår som inte varför vi ska ha samma temperatur som Isbjörnarna för jag ser då ingen likhet mellan oss eller jo båda är bleka men dom har päls, FUSK!
Önska mig lycka till för I´m going out...


Tack Jessica!!

ÄNTLIGEN ÄR DOM MINA!
Hörlurar "Bongo Seasonal" - Purple Passion

Nu ska jag äta sen sova sen dö innan NkA provet imorn och med det vill jag säga Tack och hej leverpastej.


Ung och bortskämd

JAG AVGUDAR DANIEL PARIS FRÅN UNG OCH BORTSKÄMD!
"Alltså jag ska till norrköping i helgen och jag vet som inte vad jag ska förvänta mig. Liksom kan man drick kranvattnet?"

Josefin-
Kan du inte ta med dig en present därifrån?
Daniel- Ja något typiskt norrköpingaktigt typ deras valuta.

Nu skola sen ut på äventyr med Jessica!!

Tack Signe för hjälpen :)

Gjorde ryggplask på dansen idag så jag fick ligga på golvet i en danssal ett bra tag medans Ingrid och Sari försökte få liv i mig.
Ingrid- Sätt dig upp.
Jag- Det snurrar.
Ingrid- Lägg dig ner.

Sari- Men har hon inte fått lite mer färg i ansiktet nu?
Ingrid- Tjaa njaa njäää eller allt är ju relativt.

Jag har fått den knäckt nu och det kan ju ha varit det skönaste EVER, Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack TACK.
Nu skulle jag bara behöva massage i ett år sen är jag på topp igen.


Stiliga syskon.


Igår på volleybollen så knäckte jag till ryggen,AJ! Det känns som att ryggen går som ett S fast ännu lite krokigare.

22/2

HUR I HELA FRIDEN LÄGGER MAN UT EN VIDEO FRÅN YOUTUBE PÅ BLOGGEN?? Jag vet precis hur jag ska göra men VARFÖR funkar det inte? Vad har gud och youtubeskaparen emot mig?


Idag hade vi iaf ryssgubben och ja vad ska jag säga, ÅK HEEEEEEEEEEEM! Dansen är rolig och jag skulle ÄLSKA lektionerna om han kunde lära ut.
Han- Förstår du?
Jag- Nej.
Han- STÄLL DIG LÄNGST BAK.
Ja men det blir ju mycket bättre för det var ju på grund av raden som jag inte fattade vad du gjorde, dumdum.

Efter skolan for jag till Söfia och åt middag med hon,linnea och Andreas och sen såg vi på tv till det var dags för träning(läs sov).

Vill Sooooooovaa!!

Naturkunskap
Håltimme
Klassråd
Dans med ryssen

Är vad som står på schemat idag och jag är inte så nöjd över de.

Bilder från fredag


Jag har en sak att säga JÄVLA BASTU. hahah

Jag försöker glömma och inte låta det hindra mig men det går inte. Det går ALDRIG!

Nu ska jag och Pernilla tönta oss ett tag.


HÄÄÄÄR BOOOOOR EN ÄÄÄÄÄÄLG

Det kan ju vara så att jag har haft världens bästa helg med världens bästa Ida. Hon kom och hämtade mig igår och så for vi hem till hon och åt go middag och sen såg vi på solsidan,hade bara allmänt mysigt och skrattade åt grönsaksfolket. 
Idag laddade vi upp med picknick och satte oss i bilen och hade roadtripp upp till norsjö där våra småbarn spelade cup. Problemet var bara att vi kom lite sent för vi körde fel som fan så vi hann inte se så mycket.
Sen så behöver vi ju inte prata så mycket om vårat lilla stopp på frasses men jag kan ju säga att stämpeln Vännäs tjockaste tjejer kommer gå till inga mindre än JOSEFIN OCH IDAA.....SMÄÄÄÄLTOOOOOSST.......
Sen vill jag även ta ut min ilska på deras jävla GPS helvete!! Ungefär så här satt vi hela resan hem.
JävlaGPSröstkärring- Sväng hög.
Ida- Men det finns ingen väg där ens.
JävlaGPSröstkärring- Sväng vänster.
Jag- Men det finns ingen väg där heller.
JävlaGPSröstkärring- Gör en U-sväng och sväng sedan höger.
Ida- MEN DET FANNS INGEN JÄVLA VÄG DÄÄÄÄÄÄÄÄÄRR!!!!!
JävlaGPSröstkärring- Gör en U-sväng och sväng sedan höger.
Jag- JÄÄÄÄÄVLAAAAAAAA KÄÄÄÄÄRRRRIIIIINNNGGG!!!
Ida- IDIOOOOOOOOOOT!!!
Jag och Ida- DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!

Det där GPSen gjorde så vi körde åt helt fel håll så det tog 4½timme att köra från Norsjö till Vännäs, 4½TIMME! Det ska ta 1timme och 45min men inte om man gör som vi och tar en genväg via Gävle. 
Men vi hade jäkligt roligt då vi körde där helt lost ute i skogen. Vi satt och sjöng för fulla muggar, vi skrek en himla massa och jag fattar som inte varför men vi skrek, vi kollade på alla söta renar och vi hade som sagt picknick.Vi stannade mitt i skogen för att ställa oss på vägen och ta kort, MONGON!
  

Charmig bild.... fler bilder kommer sen

Igår var ingen vanlig dag för det var min födelsedag, hurra hurra hurra.
Gårkvällen började lite tört men slutade på topp och kvällen har helt klart sina små guldkorn och guldstjärnor borde delas ut till vissa.
Vi åt tårta och jag fick finfin sång och sen var det bara allmänt chill resten av kvällen.
Imorse körde jag,Amanda och Signe picknickfrukost på köksgolvet, mycket bra avslut..hahah!

Nu ska jag till älsklingsIda och förhoppningsvis hitta på något roligt.
 

Ja må ja leva

Det kan ju vara så att jag har världens bästa syskon. Idag väckte dom mig med tårtfrukost och det var sån här schwarschwarlaschichscharrshtårta. Jag fick även en litet paket med godis,godis och en bantningsbok.hahah! Det stog dock typ bara äta frukt och drick vatten så blir du smal och jag tål inte frukt så jag antar att det blir vatten fram till beach 2011 är över, OMG det här kan bli jobbigt!


Man måste känna "Kungen" för att förstå

Jag älskar att jag och Julias pappa som även är kallad kungen enligt mig (dom är helt sjukt lika) har exakt samma humor.
Vi fick skjuts hem av han ikväll efter öppet hus och vi var ute på villovägar.
Jag- Du vet att du kör åt fel håll om du ska till Vännäs.
"Kungen"- Njaaha ja men är inte det här vännäsvägen? Jo men där såg jag en vännäsbo det är lugnt.
Där tänkte som jag att skämtet va slut så vi alla skrattade lite innan vi for tillbaka i vår gud-vad-det-är-avslappnande-att-åka-bil-på-kvällen-stämningen. Men då från ingenstans.
"Kungen"- Men du Josefin visst är jag på vännäsvägen nu? För det där är väl brattby gården?
(vi är fortfarande på okänd mark)
Jag älskar när folk drar skämt lite för långt. Det är oftast då jag tycker dom är som roligast men det är också då alla andra säger "Men släpp de, det är inte roligt längre".
Men som min klass alltid säger Jag tror jag har hittat mitt stjärnsyskon.

Mässa på Nolia

Var på någon utbildningsgrejs på Nolia idag och efter att ha gått X-antal varv (tappade räkningen efter 6) gav jag och Sofia upp letandet på utbildning och började jakten på tablettaskarna.
Jag lyssnade även på blondinbella och jag gillade hon. Det är klart att man kan hitta fel i det hon säger och övertänka allt men det tänker jag inte göra. En del saker fastnade och fick mig att tänka efter så jag antar att blondinbella är min typ av föreläsare..hahah!

"Jag vet inte riktigt om det där var ett Hej eller en smack"Sen pluggade jag och Amanda PA100 eller ja vi försökte. Det verkar som att Liljaelever är dummare än jag trodde. Inte för att dra alla över samma kant men de frågor som folk haft mest problem med är.

Klass:____________________________
Tjej
[ ]                Kille [ ]

Sen finns det även vissa charmigatyper som inte fattat att dom där små rutorn [ ] är till för att kryssas i utan de ringar in hela svaret. Men favorit enkäten är endå Klass: Samhällsprogrammet PÅ Liljaskolan  AAAHA tack för att du var så tydlig, vi blir så lätt förvirrad över vilken skola det var vi va på.Kvar i nått jag lämnat

17 Februari.
Ska man skratta eller gråta?

Vad hade jag gjort utan er??

Igår gick vi i skola till klockan 18 väldigt mysigt, Jag älskar att dansa sent på eftermiddagen jag var dock så sjuuukt yr men det är en annan femma. Efter det kom Julias pappa och hämtade oss med BIL(kör mer bil,kör mer bil,kör mer bil) precis utanför dörren. Det var så nära dörren så att nästa steg hade varit att parkera innomhus, helt underbart.
På kvällen kom Ida hit och sen for vi till Sofia och väntade på att hon och Linnea skulle sluta träna och komma och göra oss sällskap. Det slutade med att vi åt resterna från alla hjärtans dag och såg på Scary movie. Lite senare kom Andreas och Edvard och då slutade det med att vi såg på ett program om en Ko som ramlat i vatten.

JAG ORKAR INTE HA DEN HÄR HIMLA SKITDANSLEKTIONEN!

Vi fick inte tillbaka matteproven idag utan vi ska få de nästa lektion, SÅ vad sägs om att vara sjuk på måndag?

STRYK MIN ÖNSKELISTA JAG HAR KOMMIT PÅ EN GREJ JAG VERKLIGEN VILL HA. Jag vill att folk ska börja köra bil ännu mer och sluta med de där jäkla ecodriving (Vem gillar egentligen ecodriving). För vad hände med att vi förstört våran värld så att vi inte skulle kunna få nå snö? Det är ju -40 och 3meter snö vart man än går. Men om alla börjar köra bil All the time lixåm så kommer vi aldrig behöva frysa ihjäl när vi går ut.

Sommar,Stugan,Sol,Sova

Nu ska jag fara på matten och få tillbaka mitt IGprov. Det finns inte en chans att jag får G på det här och får jag de så har hon rättat fel. Jag gissar på 4poäng.
Amanda nu räknar jag med att du också får IG.

Jag vill ha sommar!

GE MIG MAAAAT!

Vad är det för dum ide att sluta tidigt och komma hem innan middagen?? Man vill ju bara gå omkring och äta för man är så hungrig men man ska inte äta för det  är middag om en timme. Det här är ju PLÅGERI!!


"Men HALLÅ han är ju tunnhårig"

Min dejt igår får 10 av 10 toast.
På självaste alla♥dagdejten var det inte ens okej att erkänna att jag har en crush på denna dag, himmel och pannkaka vart är världen på väg? Jag och Ida for iaf och handlade en massa gott och då menar jag en massa vi hade allt ifrån potatissallad till gelehjärtan. Sen for vi till Sofias place där vi åt och pratade hela natten lång.Will you be my valentine??

Alla ♥ dag idag och jag måste erkänna att jag som alltid varit en liten alla♥dagtönt. När man var mindre så brukade man få göra små söta kort på skolan och när jag och Jessica kom hem fanns det alltid ett fat med hjärtformade kakor som stod och väntade och sen när pappa kom hem så fick vi gelehjärtan.  Allt var frid och fröjd och jag var överlycklig över att ha fått pyssla på skoltid och äta godis mitt i veckan medans man nu ju äldre man blir ska bli mer och mer bitter över den här "jävla dagen"..hahah!

Men jag tänker inte sitta hemma och sura över att jag inte hittat min supersnyggasnowboardåkandegitarrspelandesångaresomävenärenhejjarepåattdansaochharenstugaigreklandpojke än?? NÄÄ utan jag ska ha myskväll med Söfia och Ida.


Ville bara påminna alla...

...OM ATT JAG FYLLER ÅR OM 4DAGAR!!!!!!!!

Tänk så fel man kan ha

Igår kväll satt jag och Pernilla nere i hennes rum och så kommer Håkan in.
Håkan- MÄÄH vart är godiset?
Vi- Vi var inget godis.
Håkan- Men ni brukar ju alltid ha 1kg godis.
Jag tyckte nästan synd om han för han vart så besviken..hahaha!

Jag- Amanda jag förstår inte hur du kan vilja vara med mig för du stör dig så mycket på folk som pratar fel och pratar jag någonsin rätt svenska.
Julia gav mig den där blicken.
Jag- Det där vart inte rätt va.
Julia- Nej


Söndagslat

Igår var det bröllop men de kan jag berätta mer om sen för nu ska jag plugga,plugga och plugga fast vi vet alla att de kommer sluta med att jag somnar.


Pörnilla och Korre

Stan med Pernilla idag och vi åt PIZZABUFE!! Det är de som fått oss att överleva den här veckan. 
Jag råkade även säga "Jaha nu känner du dig tjock va" när en tjocktjej gick förbi...... Inte mitt fel att hon gick där och att hon va tjock men lite dåligt samvete har jag ju.
Nu blir de chips,glass, negebollar och så Eva och Adam I LOVE IT.Ett tecken på att jag är blond S:ett är upp och ner

Jag hade glömt hur roligt det är att vara ett barn. Igår fick jag måla med vattenfärg, rita med tuschpennor, se på mumin, vara mumin, lyssna och sjunga med till Mojje, bygga pärlplattor och armband och sjunga Jimmy Jansson-Amanda fullt ut utan och bara känna mig cool.


Raggarmusik,röktfisk,svets,pizza,skratt och Sofia

Var stöd åt Sofia under deras öppet hus och vad är tacken? JO jag lukar röktfisk. Vi gick mest bara omkring skrattade åt folk i 3timmar så jobbigt var det då inte.Jag saknar stämningen.

Underbar,underbarast, Isak och Lisa

Är i brån och är barnvakt åt Isak och Lisa. Jag och Lisa har just bakat negerbollar med en massa chokladströssel på.

Lisa- Josefin du är lite lik mumin tycker jag.
JAHA tack för den.


Jag ser inte likheten mellan oss men det gör tydligen alla andra eftersom jag fått höra meningen "Och så eran mamma...." ca tusen gånger.

Blir jag inte stark nu så kommer jag aldrig bli stark

Igår lurade Sofia med mig på boxning och det var faktiskt riktigt roligt men jag hade ingen som helst användning av mina dansarmuskler så jag var nog bland dom svagaste. Plus att jag höll på att skratta ihjäl mig för jag kände mig så dum, jag antar att vanligt folk skulle känna sig dum när dom hoppar omkring i trikåer och baddräkt mendans jag känner mig dum när jag står och slår på en liten dyna.
Nu idag har jag träningsvärk i benen och den där muskeln på armen som jag haft men aldrig känt att jag använt.


The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight

Det känns som att alla andra rusar förbi medans jag står stilla. Jag behöver stå stilla. Jag behöver inga förändringar. Jag behöver bara någon som står stilla med mig.


PANIK

Jag har panik. Panik över vad som händer efter studenten. Jag vill fara till Italien men vad tusan ska jag göra i Italien? Jag vill fara till London men vad ska jag göra i London? Jag vill fara till Kalifornien men vad ska jag göra i Kalifornien?
Jag vill ta kort,  jag vill lära mig dansa salsa,samba och alla såna där "coola" danser, jag vill fixa extremafrisyrer så det ser ut som dom har ett fågelbo i håret(fast ett fint fågelbo då), jag vill dansa jazz i en musikal, jag vill kunna sminka folk, jag vill vara jätte duktig på balett och få uppträda med det även om det bara är på en liten scen i en källare med 4personer som publik, jag vill bo i Kalifornien och leva OC-livet, jag vill ha ett jobb som innebär att man ska gå omkring bland jättefina kläder hela dagarna, jag vill bli brandman och rädda folk från 11/9 fastän jag vet att jag är några år för sent ute.
,

Nu ska jag och min soppa sätta oss och se på film


Boliviabilder 4

Vi åkte linbana upp till Jesus en dag. Han var så högt upp så jag och Amanda var tvungen att ta en paus efter vi gått 2trappsteg. Man skulle ju kunna tro att självaste Jesus skulle kunna fixa fram lite syre men nä det var tydligen för mycket begärt.

Världens sötaste Patrik


Vi for på en marknad där jag och Amanda köpte ca30st nagellack och det gick på 70kr tror jag eller nä eller om jag ska vara helt ärlig så minns jag inte hur många nagellack vi köpte eller vad de kosta jag bara ljuger..hahah!

Vi for och åt lunch hos någon faster (ovanligt va.hahah) Hon hade gjort en hel grillbufe och det var faktiskt den enda kycklingen vi tyckte va god så vi tog vara på tillfället och åt som hästar.

Vi for på Dumbo med Kathy och Diana och åt glass som vanligt. Varje gång vi skulle va med dom så fick vi välja vad vi skulle göra och det vart ALLTID dumbo och glass.

En beväpnad vakt kom emot oss och skrek något på spanska som jag inte förstod men så hemskt kan de inte ha varit för Amanda verkar inte bry sig..haha!
Är det conversen jag har i påsen???? JAJAMEN 2par converse för under 500kr

Jag vet vem jag är när jag är med dig

Pernilla- Jag håller på att ladda ner Mean girls
Jag- AAAAH va bra!! Vad ska vi äta till filmen då?
Pernilla- Jag vet inte något nyttigt för jag har ju tränat.
Jag- Okej de blir bra, mackor?
Pernilla- Kanon.
Varmamackor med skinka,kyckling,sås och ost= Awesome!
Vi råkade dock äta mackorna innan vi såg filmen så när filmen började
Pernilla- Jag hämtar godisskålen för vi har ju varit nyttiga så nu kan vi äta sånt här.


"Vad ska vi göra på kortet vad ska vi göra,vad ska vi göra vad ska vi göra.......JAA vi bygger ett hus"


Söndagsmys

Det här är som en blandning av allt och jag vet aldrig vad jag ska göra eller säga för varje gång jag försöker känns det som jag bara förstör ännu mer.


Nu ska jag till Pörnilla och jag gissar på film,något att äta, en himla massa skitsnack och fula kort för jag ska ta med kameran.


I-landsproblem

Mitt superfina lila nagellack från Bolivia va jätte fult. Här har jag gått och varit jätte stolt och längtat efter att använda de och så är de gräsligt. Tänk er en lila krokodil blandat med en rosa dalmatin alltså fläckig, konstigmönstrad och felfärgad på samma gång, så ser mina naglar ut..


Bra jobbat

Det tog bara ett år men nu är tavlorna uppe.

Vad hade jag gjort utan digIgår hade jag och Söfia myskväll. Vi åt ballerinakladdkaka och Ben&Jerrys och vi såg på melodifestivalen, American pie och Robin Hood och tantig som man är så satt jag och skratta åt alla dåliga skämt från medlodifestivalen medans Sofia satt och tyckte jag var dum i huvudet..Hahah!

Amanda,Iste,Mat,Pa100


HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP

HALLÅ VARFÖR FUNKAR INTE MIN HÅRDDISK!?!?!?!??!?!?!?!
Vart är datateknikerna när man behöver dom?

Det är sånt här man borde ha få lära sig på datakunskapen men icke de och varför inte? Jo för  Midgård tror fortfarande att man behöver 80st lektioner i vart tab knappen sitter.

Vännäs-Skellefteå

Jag är så sjukt trött och seg och är bara allämnt slut i hela kroppen. ¨
Vi var så dåliga idag men vi vann iaf med 3-2 och dom fega jäklarna hade lånat in en elitseriespelare. Klarar man inte av att vinna med bara sitt lag utan man måste låna in folk för att ha en chans så förtjänar man inte att vinna....Punkt slut!
På vägen hem satt jag och Ida och bara drygade oss, gjorde upp planer och sjöng väldigt vackert + att vi åt sallad,mackor,godis och chips.


Snälla flytta inte till USA!!!

match match match

Ska snart iväg till Skellefteå för att spela match och dom ska krossas!!!!
Vi ska åka minibuss dit och det är den jag taggar mest eller nä taggar matchen mest men minibuss=awesome.


Lärare- Hur många är ni?
Amanda- Fyra
Elise- Nej tre
Amanda- Va?
Jag- Han frågade hur många övningar vi har.
Amanda- MEN han sa hur många är NI.
Jag- Ja men hur bra är hans svenska?
Amanda- Ja han är ju faktiskt invandrare.
Det kanske inte är så roligt för er alla men om man vet vem läraren är och tänker på hur han är så blir det jätte roligt.


Normala människor= Icke dansare

Jag har kommit på att jag älskar balett, älskar! Jag kommer helt seriöst inte att klara mig utan de, det finns inte en chans hållningen,disciplinen,styrkan,vigheten allt kommer försvinna. Så med andra ord är jag sjukt imponerad över normala människor som ändå har en bra hållning,disciplin och styrka HUR GÖR NI?
Jag förstår inte var ni får de ifrån om inte dans. När jag inte dansat på länge typ sommarlovet då ser jag ut som en räka i hållningen, ALL disciplin är borta och jag blir svag,fet och stel som ett kylskåp.


Jag hatar Pernillas Simon huuur kan man skicka såna där sms och jag hatar Pernilla som skrev av smsen.
Nej nu är jag sen till Sofia, woops!

Blää fredag

Jag vill verkligen verkligen verkligen fara till stugan! Det största problemet är bara att jag vill fara dit och att det ska vara sommar där. Jag vill kunna springa den där rundan,gå på småpromenader runt kvarteret,grilla på kvällen, fara till klipporna och bara komma in i det där stuglugnet.


18/2


Fast jag har kommit på en sak. Jag önskar mig inte presentkort utan jag önskar mig bara pengar och för att vara ännu jobbigare så önskar jag mig pengar direkt in på mitt konto inte lösa.
Och skulle jag nu få en kamera,mobil,hund eller varför inte ett strandhus i Kalifornien så vill jag se de före så det inte är fel för då kommer jag mest troligen bli gaaanska så sur, shit vilken bitchig lite skitunge jag känner mig som..Hahaha!!
JAAA jag önskar mig även så sjuuuukt mycket godis typ flera ton.

Bolivia bilder 3

Det här är en park som vi chillade i ganska ofta, huuur fin som helst speciellt om man jämför med vännäsparker. Den här dagen gjorde vi ingenting förutom att gå omkring och titta på grejer, gick in i någon stor arena som de tydligen är förbjudet att vara i, åt glass och inget mer.
Just ja den här dagen höll vi på att dö av värme


En hel match och aldrig ett enda slagsmål

Jag, Pernilla, Allis, Maddo och 1kg zooapor var på hockey. Det var roligt fastän vi inte tog de lika seriös som alla runt omkring oss.

-OOH titta han ser ut som en hobbit
hahahha. Förlåt

-Alltså han är bara 14år och han får spela med dom här är inte han ganska frän.
HAHAHAHAH..Jag vet inte vad jag ska säga förutom ägd av 10åringar.

Josse tipsar:
Om en ca 2,5m lång biff kommer rakt emot dig så DUCKA för i helvete! Låt han inte tackla dig igenom plexiglaset.


Hur i hela friden kan jag vara smart??

G+ PÅ MATTEPROVET!! Vill bara säga en sak till min lärare som senast igår sa att jag låg så mycket efter och att de här skulle ställa till problem, IN YOUR FACE!!!!
Det är dock en sak jag inte förstår. HUR kan jag vara så smart? Alltså jag är ju inte alls smart i vardagen men jag ba derivata=nemos problemos

På religionen fick vi en lista med olika personer och så skulle vi säga vilka vi tyckte förtjänade att bli räddade och vilka som borde dö. Kan låta hemskt(vilket det också var) men jag tyckte det var lite små roligt vilket är ännu hemskare..
Nu ska jag fara och köpa Zooapor med Pernilla och Allis.


Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Blää nu har jag matte och min lärare kommer skälla ut mig för jag fick ig på provet och så kommer jag behöva hoppa av matten och så får jag inte ta studenten. Nä okej jag kanske överdriver lite men hon kommer skälla ut mig för att jag fått ig.

Det känns som att jag varit med om det här förut och jag visste inte vad jag skulle göra då heller.
Jag vill till stugan och klipporna där brukar allt kännas bättre.

Allt kommer bli bra jag tänker bara för mycket

Var du än befinner dig
Har jag en famn för dig.


Livet leker då man hittat någon som är precis som en själv, i mitt fall Pernilla

Träningen gick bra och det var inte impro, WOOHO!

Jag hittade just alla bilder från då jag och Pernilla städade farmors hus..hahah!
Det var som ändå ganska roligt vi åt godis,lyssnade på gammal musik,dansade,pratade och var bara så där mogna som vi alltid är........


FIKA FIKA FIKA

Usch vilken jobbigt dag. Jag,Amanda,Julia och Signe bara missuppfattade varande hela tiden, jag kommer få Ig- på matteprovet(hata matteC), jag hatar körkortteori av hela mitt hjärta, vi hade improvisation på dansen, ja jag kan räkna upp hur mycket som helst men de orkar jag inet för nu ska jag gå och fika och sen träna (Gud så skönt och förhoppningsvis är det inte impro på volleybollen)


Medans andra lag tar vara på time outerna för att prata om spelet passar vi på att ta lite kort.

blablabalbalablabal

Igår började jag få en massa sms där det står något sånt här "Grattis va roligt vem är det?" förutom från Ida hon skrev mer "VA I HELVETE SÄG VEM DE ÄR INNAN JAG BLIR IRRITERAD!!!!!!!!!" hahahah.
Jag förstod ingenting men då visar det sig att Pernilla bytt min relationsstatus på facebook från singel till i ett förhållande. Och jag och Julia såg chansen att jävlas med folk så vi fortsatte på det där och drog en himla massa roliga skämt, tyckte vi men å andra sidan så har vi ganska dålig humor också. Men NEJ jag är inte i ett förhållande så Ida du behöver inte bli irriterad och döda mig och skulle du nu fortfarande vilja/behöva döda någon så döda Pernilla istället det var ju hennes fel.


Igår hittade jag Leo Karlsson och tigrarna så när Jennie skulle sova la jag mig i hennes säng jag också för att lyssna. Jag tänkte lyssna kanske 5min sen gå hem men jag somnade efter 2min och sov i någon timme. 
Jag och Jessica lyssnade ALLTID på den när vi var mindre och skulle sova och stackars pappa var alltid tvungen att sitta vid datorn och sen säga samma mening och gå på toa på exakt samma ställe. Det var alltid lika roligt..HAHAH!!