Jag vill inte åka buss

Jag drömde att jag gick och la mig 05.00 och skulle upp 06.00 eller det drömde jag inte utan jag gick ju upp då men jag sov mer än en timme....tror jag!
Nu är jag iaf sjukt trött och kommer gå och skylla på att jag bara sovit en timme.

Igår gjorde jag slingor på Pernilla mycket stiligt jag är ganska bra på de där.
Förra gången jag gjorde slingor på hon såg katten ut så här.


Nu var det lite mer den här stilen.


Bolivia bilder 2

Nyår i Bolivia. Det var så sjukt roligt så lätt topp 3.
Jag och Amanda vart beroende av glittereyeliner vi hade de som mascara,eyeliner,ögonskugga osv. he he!
Kvällen började iaf med släktfest eller festen hann inte börja innan jag,Amanda,Heydi,Jhenny och Kathy gick ut. Vi for på någon klubb där vi möte deras andra kompisar. Där inne hade dom pinata(som vi tog), vid 12slaget "raketer" inne, en massa pynt(som vi tog) och gratis bar hela kvällen.

Amanda,Jag,Jhenny,Amandas pappa och Heydi

Kathy,Amanda,Jag och Diana




Vi skulle fara och titta på kyrkogården för dom skulle lämna blommor sen när vi kom dit så är hela släkten där så det blir släktträff vid gravstenen, lite små mysko men..hahah!
Sen for vi och åt överstekt lamakött som faktiskt är gott. Tro det eller ej men thats the truth.

Släkten alltså moster,moster,moster,moster,moster,moster,faster,faster,faster.faster.faster,faster,faster,farbror,farbror,farbror,farbror,
farbror,farbror. Jag tror det är de enda man kan vara i Bolivia moster,faster eller farbror.
Kathy och Diana

Överstekt lamakött.

Amanda, Wendy och jag

Ganska söt va.

Söndagkväll

Jag skulle plugga matte men jag somnade och vaknade nu och Jessica och pappa såg väl chansen att överge mig medans jag sov för här är dom då inte.
Nej nu ska jag försöka väcka liv i Sofia för jag har tråkigt och jag vill ha mat. Varför är det ingen som grillar majs och paprika? Jag vill ha majs och paprika.


Allt är konstigt. Jag förstår inte hur några ord konstant kan eka i huvudet och hindra en från så mycket.
Men jag spelar med ganska bra.


Sofia flyttar in

Sofia hade äntligen sin inflyttningsfest och den var spårad/bra/konstig/rolig jag vet inte vilket ord jag ska välja. Jag och Jessica köpte inflyttningspresenter plastblommor,reflexer,nackkrage,plastglas,papperstallrikar,plastbestik(nu behöver vi aldrig mer diska Söfia), ballerinakladdkak och ben&Jerrys så jag hoppas vi vann priset för bästa present.
Efter folk hade druckit och inte riktigt tänkte klart så fick jag höra den här meningen ganska så ofta "OOH NEJ, Jag har blivit lika dum som Josse"..Hahahah Tack för den.
Det hela slutade iaf med att vi var 5st som somnade i Sofias lilla säng och det gick verkligen inte att röra sig för man hade folk under sig, över sig och på sidan. Klockan 6 vaknar jag och Sofia av att våra höfter håller på att DÖ (Jag tror btw att min höft blivit krossad och aldrig kommer återuppstå). Men vi låg i sängen ihopklämda som nå packade sillar och räknade ner tills klockan var halv 8 för då ringde väckaren och jag och Sofia skrek av lycka "VAKNA VAKNA NU SKA NI PIMPLA VAKNA VAKNA"...Hahhaha

Just ja jag måste bara få säga en sak till en person ÄCKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Kan man laga mat så kan man

Igår var det möhippa för mamma så jag,Pernilla,Amelie och Jessica mötte upp dom vuxna för att äta middag. Det var väldigt gott men hör på de här, Vi betalade en massa pengar för att grilla våran egen mat! Tror ni jag hade lite panik eller? Jag är tjejen som inte kan steka falukorv utan att göra fel och nu skulle jag steka kött men jag var en naturbegåvning.


Bolivia bilder 1

Dom första 3dagarna flög vi Umeå-Stockholm-London-Miami-La paz-Cachabamba.
Vi stannade och sov på Hotell i Stockholm och på morgonen fick vi vääärldens frukostbuffe men eftersom vi skulle flyga i X antal timmar/ X antal dagar så var man inte så sugen på alla kakor och allt annat slisk.

Det där med att inte äta onyttiga saker höll vi tills vi var i London alltså en flygresa på lite mindre än 3timmar.haha

Både i Londons och Miamis flygplatser var man tvungen att åka tunnelbana och skulle man hela vägen till gate C så var man tvungen att räkna med minst 20min med tunnelbana.. Helt sjukt hur STORA flygplatserna var.
I Miami skulle vi äta frukost/lunch/middag?? Jag har ingen aning, men iaf så beställde jag och Amanda en kycklingsallad och fick det hära. Någon äcklig kycklingröra i ett konstigt bröd med pommes frites till  JO vi fick ju en liten gurkskiva så vi kanske inte borde klaga.

Vi var tvungen att stanna i La paz en hel dag för det var några som strejkade. Men vi gick omkring och tittade,åt frukost, åt pizza, åkte buss fram och tillbaka bara för att ha något att göra, var med om mardrömstaxiresan (eftersom La paz är byggt på berg så kan ni ju tänker er hur vägarna ser ut upp för ett stug, ner för ett stup, upp för ett stup, ner för ett stup) 
 



Fler bilder kommer snart..

20110128


Bolivia
Jag vill tillbaka till värmen, människorna och allt de nya.


Livet är inte lätt

Lydia- Där sa du nåt klokt!

JOSSE- Jag är ganska klok vetu, jag tror klokheten kom när jag skaffade mittbena.

Lydia- HHAHAHAHA oh man, jag har saknat dig josse! seriously, det finns bara en som du! (vilket är ganska tur för världen skulle gå under om alla va som du, men det är menat som en komplimang också)

JOSSE- Hahahah.. Hur kan det vara en komplimang?

Lydia- Därför att det är BRA att det finns en av du iallafall! för om de inte fanns nån av dig så skulle världen också gå under, av tristess!

JOSSE- Tristess? Vad betyder de?

Lydia- hahahhahahah men är du seriöööössss?????????? TRISTESS??? du är ju fan.. speciell haha ;D är du säker på att du inte vet va tristess betyder?

JOSSE- Är DU säker på att du inte skrivit fel?

Lydia- bombsäker!!
Enligt wiki : "Tristess upplevs vid avsaknad av stimulans. Tristess är inte självt ett mentalt tillstånd men kan orsakas av speciella mentala tillstånd.

Det är inte lätt att bli mobbad då man inte förstår orden dom mobbar en med + att det blir ännu jobbigare då du inte förstår orden i meningarna som dom använder för att förklara ordet du inte förstod.


You can count on me 'cause I can count on you

Träningen började 7 och de va jobbigt och nu är jag fett äcklig om det var någon som ville veta.

Idag fick jag veta att jag var Sofias sambo, kaaaanska sambo nummer1??? ;D
Glädjen förvandlades dock ganska snabbt till skräck när jag insåg att de innebar ANSVAR. Jag hatar ordet ansvar för man kan inte lite på mig. Jag är så opålitlig så jag förtjänar inte något ansvar jag förtjänar typ att sitta i ett litet hörn.

You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there

Undra om min träning börjar 7 eller då jag Jessica gick? Hoppas 7 annars är jag en timme sen

Jag och Julia åt lunch på stan idag pizzabuffe, MUMMS! Där satt vi och skrattade åt den gröna i skin. Jag tänker inte berätta nå mer för ni kommer hur som helst inte förstå..Hahah!
Sen gick vi på våran enda lektion för dagen som var religion och där satt jag på en bänk och lyssnade på sagor om Ulf,Anita,Lennart och Arne.
Efter de bestämde sig Amanda och Signe att dom också skulle äta pizzabuffe så vi går dit och jag köpte INTE mer mat, jag är inte så tjock som man kan tro.. Men Han som jobbade där var iaf tvungen att påpeka att jag redan varit där en gång mitt i restaurangen "JAHA så du äter en till gång idag ja"...Gubbjäkel!
Sen gick jag och Amanda till Wayns och vi köpte faktiskt en kaka som vi delade på bara för att vi inte skulle känna oss så dumma då vi satt där i 4timmar och tog upp 3bord med enkäter.
Efter 4timmar har vi bara hunnit en hundradel så de här kommer ALDRIG ta slut. Pa100 DIEEEE!!


Vi fick även lära oss att killar går i små killgäng till cafer dricker kaffe/varmchoklad och äter en kaka och sitter bara där och pratar och skrattar och avslutar hela fikat med ett "Ja de här va mysigt det måste vi göra om".
VEM HADE KUNNA TRO DE!?
Inte vare då vi utan vi vart väldigt chockade och fick ur oss "Men men dom såg ju inte ens gayiga ut". Har vi fördomar eller? Haha


Jag behöver lov

Jag går fortfarande runt och ler och sjunger JAG KAN ANDAS OCH JAG KAN RÖRA HUVUDET, JAG KAN ANDAS OCH JAG KAN RÖRA HUVUDET, JAG KAN ANDAS OCH JAG KAN RÖRA HUVUDET!! hahah.
Men jag vill ha dom där bilderna Sofia för dom har inte ha sett normala ut. Jag var sjukt nervös så jag bara skrek neeeeej varje gång jag vart upplyft.. Hahah!

Sen så hittade jag även en klänning till bröllopet men den måste sys upp så måste Josefin sätta sig och sy nu?? I hope not för då kommer de se förjävligt ut.


Jag och Pernilla stod och övade på en massa danser och lite fräna steg igår kväll.
Sms:
-vad gör ni?
-Vi övar danser.
-VA!?
-Ja alltså vi är ju inte seriösa.
-Nä okej men hur ska jag veta de.
Nää vi var ju inte seriösa, inte ens lite......Eller!?


hihihihihihihi

Hej Hej bloggen!!!
pernills här, vi sitter och chillar i min säng hihi och väntar på en kaka som är i ugnen mums
jossis här, vi sitter som sagt och chillar och ska snart se Eva och Adam hihi Jippi.



Lycklig

Har just knäckt ryggen så nu kan jag andas och röra på mig utan att det gör ont, HALLELUJA!!
Det känns som värsta lyxet att få andas utan att det gör ont..hahah


Jag vet inte vad jag ska skriva jag tycker inte om rubriker

Jag har inte så mycket att berätta för det har inte hänt så mycket sen igår kväll just innan jag skulle gå och lägga mig eller ja jag har sovit, jag har vaknat,jag blev förbannad över att jag vaknade, och nu äter jag frukost men jag vill egentligen bara ha kyckling så inget smakar gott.
Jag har fortfarande ont i ryggen och nu är det inte hej-jag-har-lite-sne-rygg-men-vem-bryr-sig utan nu är det hej-jag-har-fett-sne-rygg-och-jag-skulle-vilja-bli-en-mask.


Men bara 143dagar kvar till Grekland om jag har räknat rätt :D DAAAAH!!
Jag vet att ni tänker de och JA jag tänker samma sak..... Vad ska man äta? Hahah


Usch och fy och blä

Jag tror jag dör nu på en gång.... MIN RYGG!!!!
Undra om man kan ta bort ryggraden? Hur viktig kan den vara? Maskar och typ kinesgymnaster klarar sig ju bara bra utan så varför skulle inte jag de då.


HALLÅ PÖRNILLA NÄR SKA VI SE ANDRA FILMEN DÅ!?

Lite smått pinsamt samtal

Idag satt jag och Ingrid och pratade om skolor och jag blir bara mer och mer förvirrad på vad jag vill göra för varje dag som går. Sen från ingenstans lägger Ingrid handen på min arm och säger "Men vad händer med dig och Amanda nu? ska ni söka till samma skola eller ska ni ta en paus på ett år och sen se vad som händer?"
Och jag svarade "ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH"
Det låter som hon tror vi är tillsammans så jag visste inte rikitigt vad jag skulle svara så jag gick därifrån..hahah!

Eftersom mina bruna fina Shepherdskor är helt paj så har jag köpt ett par nya idag likadana fast i beiga.

Tänka sig så roligt man kan ha

Nu har vi håltimme,IGEN så jag,Julia,Frijoh,Signe och Amanda sitter i vårat kära omklädningsrum och rutnar.

Frijoh- OH på fredag då satsar vi, VITLÖKSDIPP!!
        - Är det då man är blind som man går med en pinne?

 

Underbart

Igår for jag till Amanda och vi gjorde nog världens godaste choklad med grädde och after eight och åt skorpor med blåbärssylt och ballerinakladdkaka till. Vi ventilerade (eller vad var det du kallade de) det är alltså att man berättar om ALLT som hänt sen sist vi pratade. Och jag är avundsjuk på Amanda hon lever i en film just nu en romantiskfilm som man hade sutttit så här NÅÅÅÅÅH hela tiden medans mitt liv var som en sån där tråkig film som ingen förstår typ Da vinci koden den förstår man ju INGENTING av man kan ju knappt uttala namnet.
Amanda- Och så fick jag ett handskrivetbrev.
Jag- VA skrev han för hand!??!?!?!??!?!??!?!
Finns det folk som alltså sätter sig och skriver för hand istället för att skicka sms eller skicka ett mail på facebook? Det är ju helt underbart, jag vill också ha ett handskrivet brev.

And I hope you find it
What you're looking for
And I hope it's everything you dreamed your life could be and so much more.


Jag vet inte vad jag ska säga

Signe: WOW visste ni att koffein är balablabalbalbalabal...... Coca cola innehåller balbalablabalab
Frida: Alltså Signe vad är du inne på för sida?
Signe: Wikipedia.

Så här roligt har vi på våra raster, vi sitter inne på wikipedia och söker om kaffe.

Ska vi ta en sväng förbi storstaden?

HEEEJ och Hallå min vänner ska vi inte fara tillbaka till Stockholm typ NU? Sjukt ovärt att ha rast i 40timmar.

Vems ide var det att man skulle gå upp klockan 06.00 varje dag?

Jag har börjat fundera på om det verkligen är träningsvärk jag har i ryggen eller om det är att den är riktigt himla sne för det gör så sjukt ont hela tiden. Men träningsvärken i rumpan och låren är bättre idag, idag kunde jag resa mig upp utan att vilja skrika.


Jag ska köpa en sån här och bo i den för resten av mitt liv för då
1- Behöver jag aldrig frysa
2- Folk vill alltid krama mig för jag är som ett levade duntäcke
3- Jag kan vara jätte tjock eller jätte smal och det är aldrig någon som verkligen vet
4- Jag kan satsa alla pengar på skor istället för tröjor och sånt tjaffs.
5- Jag kan ha världens sämsta hållning på baletten UTAN att höra Robi och Frida gnälla "Sträck på dig"
 

"Oh skön säng"

Jag vet att jag lovade att visa bilder och skriva om Bolivia i helgen men jag tror jag ändra på de och säger innan jag är 30 ska jag ha gjort det.

Jag har iaf haft en sjukt bra och slapp helg. Igår med Sofia och vi lagade go middag,(läs: köpte pizza men inte på 3 kronor som jag vill för de hade 93 tagit över så vi vågade inte gå in..hahhaha) spelade spel
Fråga "Vilket stort företag skapade Bill Gates?"
Jag- Hmmm Mcdonalds kanske!?
Och det var ju gaaanska fel så jag var tvungen att fråga Pernilla och se om hon visste de men hon svarade Telefonen så hon var lika dum som jag, känns bra att inte vara själv..hahahah
Sen ikväll så satte jag och pluggade cpjäklaidiotiskahatadematteC och jag förstor INGENTING men Julia bjöd hem mig och så satt hon och förklarade allt steg för steg medans vi drack kaffe (väldigt vuxet) TACK JULIA.
Och sista men inte minst så for jag till Pernilla och såg Eva och Adam, helt underbart. En liiite chock fick vi dock när vi hörde att det faktiskt finns folk som aldrig har sett Eva och Adam. JAG FÖRSTÅR INTE HUR MAN INTE KAN HA SETT DE!!???

Jag älskar att vi är så lika..Hahah!

En hel vecka till nästa helg

Natten började med att Sofia upptäckte värsta knölen på min ryggrad, det var som att en kota hade hoppat ut...Läskigt!
Sen när vi somnat så tog Sofia ALLT täcke och kramade om de så jag har fått köldskador under natten.

Undra vad vi ska göra idag då? Sofia har nämnt skrana men min träningsvärk i ryggen och rumpan blir bara värre och värre så jag hoppas inte på de.


JAG MÅSTE HITTA EN KLÄNNING!!


Varför plågar vi oss själva?

Jag och Sofia vill DÖ varför måste skräckfilmer vara så läskiga???
För de första kan dom sluta ha de mörkt överallt?
För de andra kan alla killar/gubbar/mördare/äckel sluta vara så läskiga och ja äckligamördare?
Men nu måste vi fortsätta dö, adios amigos.


Nu mat

Sitter hos Sofia och är sååå nära på att somna det enda som håller mig vaken är Sofia som skriker "VAAAD SKA VI ÄTA, JAG ÄR HUNGRIG" tjockis du tänker då alltid på mat.......eller vänta de är jag.......och pernilla........och resten av min släkt.

Undra vad vi ska göra ikväll då?? Hoppas det är något som innebär att jag ska sitta stilla och Sofia ska massera min rygg som DÖR!!!!!
Det där himla fypasset igår tog verkligen jag kan knappt sitta stilla utan att det gör ont.

Nej nu är Sofia less dags att ge hon lite mat innan hon blir grinig.
 

Gud vilken träningsvärk jag har sen fysen igår.....

Igår var det helt sjuuukt mycket mat och efterrätt så det var bara att trycka i sig, Mumms! (Känns väldigt bra att vara hemma igen så man kan äta) Sen när Pernilla lämnat mig så var Amelie och Mattias kvar och räddade kvällen.
Jag önskar bara folk kunde SLUTA PRATA!!!!
Det slutade iaf med att jag lekte bartender just det LEKTE bartender för jag hade ingen som helst aning om vad jag gjorde men nu kan jag göra P2 och öhm jaa barndrinkar till Jennie..hahah


Bra bilder Amelie fick till, bra jobbat!


Idag ska jag fara till Marlene och Peder och hälsa på dom för första gånge sen jag kom hem och sen ska jag vara med Sofia all day long.. :D

KALAS

Idag fick jag träffa både Juliakulia och Signe!!!
Vi +Amanda träffades i stan där vi åt tacos och shoppade lite.
Nästan direkt då vi kommit in på H&M.
Jag- Hmm är det rea på killavdelningen?
Julia- Jo jag har redan varit där en sväng men jag tar ett varv till.
Och japp jag hittade väl en sjukt snygg grönkofta där.
Jag hittade även en kavaj och en annan kofta så jag är nöjd med tanke på att jag inte skulle köpa något alls..Hahahah

Sen var det dagens första och sista lektion FYS. SJUUUKT roligt om ni frågar mig, vi hade en massa parövningar WOOHO. 
Jag och Julia stod tex i plankan och sjöng Brittney Spears-Stronger, satt och stretcha i andra och sjöng time after time och medans vi gjorde en övning då vi skulle hålla i den andras fotleder och dra oss fram så sjöng jag "far jag kan inte få upp min kokosnöt didilidi".

Men nu ska jag fara på 50års kalas, GRATTIS CHRISTER!

Bra bild på kavajen I KNOW men å andra sidan vem bryr sig..




Tänk vad livet hade varit bra om man fick se ut hur som helst

Idag ska jag få träffa mina vänner, Idag ska jag få träffa min vänner, Idag ska jag få träffa mina vänner nanananaa!
Men först borde jag klä på mig men jag orkar INTE!! Vem är det som bestämt att det inte är okej att gå ut bland folk med pyjamasshorts,tofflor och tjocktröja och sen håret ska vi inte ens prata om för de lever ett eget liv(så jag rent logiskt borde jag vara schizofren som jag för övrigt inte har en aning om hur de stavas)


Honey I´m home

Jessica fick just sin present en vit jätte fin klocka och hon vart jätte glad eller så fejkar hon sjukt bra.Haha
Idag har vi varit och handlat och bara små pratat så där som vi alltid gör och nu känner jag mig lugn jag är hemma,hon är kvar,allt är sig likt!! 

Jag ska göra väärldens bildbomb i helgen och skriva om en massa vi gjort jag LOVAR.
Idag har jag iaf träffat lite folk, ÄNTLIGEN!!
Jag och Pernilla sprang mot varandra kramades och snurrade runt EXAKT som i film (kanske liiite osmidigare...liiiite) sen pratade vi en massa.
Pernilla- Vad gjorde ni??
Jag- Vi träffade jesus,vi for till en sjö.....
Pernilla- Jaja jag bryr mig inte vad åt ni?
HAHAHA.. Oh vad jag har saknat människan. Äntligen lite människor som är precis som jag!
Sen träffade jag Sofia och det var mer som ba OMG du finns på riktigt det är verkligen du,HALLELJUA! hahhaha
Sen for jag iaf hem till Sofia, till hennes egna lägenhet, hon har en egen lägenhet, hur länge har jag varit borta egentligen??
Där åt vi ballerinakladdkaka och pratade om en massa som hänt innan vi får hit och gjorde tacos och for på träningen.
OCH vem träffade jag på träningen om inte IDAAAAA, min Ida, min älskade underbara Ida. Jag kommer aldrig klara mig ett helt år utan hon när hon ska fara till USA. Hon måste helt enkelt ta med mig :D Wooho jag ska till USA

Imorgon ska jag till skolan och jag är faktiskt helt sjuuuuuukt taggad!!! Okej det är inte på skolan jag är taggad utan de är på att träffa alla mina underbara vänner.
Frijoh
Signe
Julia
Fanny
JAG SAKNAR ER!!!

Btw jag flagnar som tusan på min näsa.

Igår när vi var på Stockholmsflygplatsen så ringde Marlene och så fick jag prata med Isak och Lisa.
Isak- Josefin hur låter det där konstiga språket?
Jag lät Amanda prata
Amanda- Hola Isak, Que tal?
Jag- Förstod du något?
Isak- Ah jag förstod nog allt.

Lisa- Jag har saknat dig.
Då jag ba AAAH jag saknar dom också vilken hemsk människa jag är som har lämnat dom i 3½vecka..HAHA

Men nu känns allt mycket bättre när jag fått träffa nästan alla igen. Jag tror aldrig jag har varit borta i 3½vecka förut 2veckor MAX eller nä jag var borta länge när jag var och hälsa på morfar men då var jag så lite. Men 3½vecka och jag höll på att dö av längtan efter alla hur ska de här gå i framtiden......hahha

Fett kallt.

JAG OCH AMANDA AR HEMMA!!!!! WOOHO.
Vi klarade hela resan hem SJALVA...

HAHAHAH. Ser ni att jag inte skriver med Å,Ä och Ö! skärpning.

Ni har de ju fett äckligt kallt hur har ni overlevt??? Ni maste ju ha pingvinskin eller nagot.

nu blir de pizza YES MAAAAT

Okej nu tar jag de har en gang for alla for alla vi ar inte bruna. Har tycker dom inte om solen sa man gor allt inne och nar man val ar ute i solen sa dor man for solen ar ALLT rakt ovanfor oss sa man bokstavligen kokar. men de ar nice anda.

Idag for tyo 1timmes sen var jag, Amanda och Katy och at glass och da fick man 2glasskulor,gradde,bar OCH en tartbit. Jag tog jordgubb och oreosglass och chokladtarta men nar vi far tartan ser vi att fyllningen ar enbart hasselnotter men som att jag tanker ofra nagot sa gott for att kunna andas, OOH NAA! Det vart dock for svart att andas efter 1/4av tartan sa nu ligger resten i en pase vid Katy.hahhaha
JAPP i det har landet tar man med sig alla resten Amanda tog med sig en pizza kant en gang(dock pa skamt....hoppas jag....)

Nu maste jag ga men hemma nasta onsdag.

pusshej


Hola hola

Idag var vi pa Bio med Katheryn och Diana och vi smuglade med oss 2pringels och 2pasar med Oreos. Har ar namligen ALLT forbjudet man maste tex lamna vaskan och allt innan man gar in i affaren, man far inte ta med sig nagot att ata pa bion osv..

MIN KAMERA AR DOD!!!!
Jag vill ligga hemma i min sang,ata glass med sjuuuuukt mycket kolasas,se pa dirty dancing och grina och tycka synd om mig sjalv.
Jag skulle ta min vaska men da ar vaskans snoren och kameran en enda stor rora och sa KABOOM faller min kamera i stengolvet (vilket den tydligen inte talde) och nu ar den bojd dar framme sa den gar inte att starta :(
Jag skulle behova varldens starkaste man eller typ pippi som bara kan boja till de.
OCH allt for att man inte fick ta in sin jakla vaska i affaren......

Idag at vi spagetti och kottfarssas och snacka om att magen har krympt jag vart spymatt av en halv barnportion typ..hahaha
Men guud va gott de va med riktig mat som gick att ata, HALLELUJA!

Jag vet inte riktigt vad jag ska saga mer forutom att vi ska utnyttja vara sista dagar i Cochabamba till fullo :D

JO jag har kopt ett par laga morklila converse for 200kr, NICE! Jag tror vi skulle till ett stalle som saljer dom for 150kr sa da blir det ett par till :D :D :D :D :D :D :D


Jag saknar sverige men jag lar ju langta tillbaka efter fa se har ohm 2dagar

Dom har Greklands blommor har...om nagon ville veta....

Vi har de bra

NEEJ de ar klart jag inet trodde att dom skulle ata makaroner och kottbullar men jag trodde inte dom skulle ata rosa segt kott med TOMTEGROT liksom varfor skulle man ata de?? finns det nagon anledning till att ata de?? jag och Amanda satt och tittade pa vad alla andra at for att se vad som gick att ata men dom at ju ALLT sa de slutade med att vi lamnade typ allt "kott"..hahah

jag har borjat fa vaarldens kramper i magen och nar jag far de sa kan jag inte andas men om vi ska se de fran de positiva sidan sa ar de bara ibland jag far de..hahah

jag pratar just nu med pernilla och hon ar fett mysko "nar du ser all sno kommer jag bli fett glad" oooh OKEJ kul att jag kan gora ditt liv lite roligare..hahaha
Och Sofia nu har jag svarat pa ditt mail och JO jag har skcikat tusen mail.

Det slog mig igar kvall att jag inte pratar med Jessica pa 2veckor, 2veckor!!! Okej jag har inte pratat med nagon pa 2veckor men jag har inte ens skrivit med hon. det ar sjukt lang tid for att vara oss men om typ en vecka kommer jag hem,WOOOHO vad du och pappa ska bli glada igen :D

Jag vet inte hur mycket vi kommer sitta vid datorn men pa tisdag nasta vecka borjar varan laaaanga resa hem(bara jag som tankte pa den otroliga vandringen)

adios


Jag vill ha cheeschips och vitloksdipp

Marlene.
Jo de ar klart de finns mat har och en del ar gott men en del riktigt ackligt. Jag tycker inte om nar de smakar konstigt eller ar for tort,inte smakar som hemma eller da man blandar maten konstigt med andra ord ar jag ganska krasen. Men jag gillar pizzan,glassen,pommesfrittsen, och lite kyckligt.
Det ar dock jobbigt att dom har notter,frukt och morotter i ALLT har de har inte varit en enda maltid som jag talt helt..hahah

Jag saknar er ocksa och jag hoppas Allispallis inte blivit stor och borja ga,roka,smyga ut pa kvallarna,aka mopped utan hjalm och allt sant dar..haha

JAG SAKNAR SVENSKAN!! Jag saknar att kunna forsta vad folk sager,att kunna svara pa fragor att faktiskt forsta nar nagon fragar mig nagot, att inte hela tiden sta dar som en idiot och bara kanna sig som en svans.. Vilket jag i och for sig ar eftersom jag inte forstar vad folk sager sa foljer jag ju bara efter. Jag vill att folk ska prata svenska har jag ar less pa att inte forta nu..
Inte for att jag skulle vilja fara hem eller att jag angrar att jag kom hit verkligen INTE men att hela tiden bara hora folk pratar och ibland hor man sitt namn och inet forta ar vaaaaldrigt vaaaldrigt jobbigt.


SOFIA VARFOR SVARAR DU INTE!!!???

Sjukt ovart

For de forsta SOFIA HUR SVART KAN DET VARA ATT HITTA ETT MAIL NAR DU BARA HAR TVA MAILADRESSER????
For de andra AMANDA VI SKA HA EN DEJT NAR JAG KOMMER HEM VAD AR DE SOM HANDER????? ;D

Vi far och traffar nya fastrar varje dag kanns de som, undra om dom nagonsin kommer ta slut? hahah
Jag vet inte vad jag ska skriva??? Jag var och halsade pa jesus idag, han var sjuuukt langt upp sa JA vi var helt slut nar vi antligen kommit fram..hahah
Sen sa vart jag och Amanda nyss lamnade ensamma i huset vi ba HALLO vart ar alla sa vi satt pa varan sang och dromde om MAT.. Pappa och Jessica nar jag kommer hem vill jag ha hela koket FULLT med mat jag vill ata ALLT typ 3veckor i Bolivia=banta=inge mat=Josse HUNGRIG!
Nej nu har jag verkligen ingenting att saga jag kom ju som hit for att lasa svaret pa mitt mail men NAAA (ja jag ar irriterad.hahah)
Nu ska vi ga tillbaka till huset och se om folk ska me och ata glass, MUMMS!

Kram Josse

Nar jag kommer hem maste vi baka muffins

Pernilla den fulefan ar inne pa msn ^^
Vi pratar om att hon ar i min framtid ganska frant anda. Sa om hon skulle do nu skulle jag ata varsta festmaltiden med henne eftersom hon fortafrande lever har men om jag skulle do har hon glomt att sorja mig i 5timmar de svinet..hahhah

forsta inlagget 2011

HEEJ igen!
Nyar var riktigt riktigt RIKTIGT roligt vi hann inte vara pa slaktfesten sa mycket eller inte alls. Vi gick till nagon klubb som var laskigare an spokhuset men efter ett tag tankte man inte mer pa de. Jag vet inte ens vad jag ska skriva forutom att de var de bast nyaret jag haft :D
Piñata,fri bar hela kvallen(he he), vi forstorde pyntet for att pimpa oss sjalva osv med andra ord HELT PERFEKT KVALL!

Gissa vad jag at idag? Jo overstekt lama.
Det varsta ar att de va sjukt gott, liksom vem hade kunna tro de? overstekt lama?? hahha
En valdigt konstig grej ar att dom inte ater middag har, dom ater frukost,lunch och sen typ inget mer foran de ar frukost igen..hahah
Varsta bantningskuren jag och Amanda ar pa ;D + att imorn ska vi borja trana igen for de ar verkligen saknat.

Amandas slakt ar helt underbar och jag har mina favoriter helt klart sa jag lider inte har pa andra sidan varlden.

Nu har jag skickat ett laaangt mail till Sofia dar jag berattat allt, kanns lite konstigt att inte sms:a varandra varje dag och beratta allt som hant.. Vi ar ju som gifta.HAHAH!