Mysigt värre

I söndags hade vi adventsfika med de små kusinerna och vi fikade, bowlade i hallen och mamma och Lars delade ut chokladkalendrar till alla barnen (även du och jag Jessica, fantastiskt att fortfarande räknas som barn)

Idag har jag jobbat har fått jobb på dagis hela December, fantastiskt skönt med ett schema. Nu ska jag sticka ikväg på bio för andra kvällen i rad, gratis bio för alla kommunarbetare det gillas!




Where are you Christmas? Why can't I find you?

Det är första advent idag och det betyder att det inte är länge kvar till julafton. Tänk er hela tjocka släkten samlad, en massa paket under granen, spel hela kvällen och så all denna fantastiska julmat. Jag vill ha julafton imorgon jag orkar inte vänta en hel månad.






Snö snö snö!?

Idag är det skyltsöndag och det är inge snö ute, buhu! Vad har hänt med snön egentligen? Nu vill jag ha snö.




To send a letter is a good way to go somewhere without moving anything but your hear


Äntligen ses vi igen!

Ikväll ska jag träffa Sofia igen efter 100år. På den gamla goda tiden(före sommaren) träffades vi nästan varje dag och nu har det blivit så illa som 2gånger sen juni. Hahah



All i want for christmas is... Tack på förhand


5000kr är mycket pengar

Dagen har jag spenderat med Pernilla. Vi köpte sallad som vi åt till lunch och sen for vi och såg på hockey. Vännäs förlorade och jag frös ihjäl men annars var det en ganska lyckad match. 



Nu ska jag ta och försöka fixa mitt senaste USA problem, MALMÖ! För att få välja alla kurser här i Sverige så måste jag göra engelska och matte testet här hemma och nu visade de sig att testet bara går att göra i Malmö. Jag har kollat upp hur mycket det skulle kosta att flyga till dit och bo på hotell en natt och sedan flyga hem och de gick på ca 5000kr. Jag har skickat iväg ett mail och frågat om jag får göra det någon annan stans för det är inte rättvist att vissa ska får göra testet gratis och jag måste betala 5000kr. Hoppa Hoppas!



Fredag med kusinerna

Igår fick jag 3rätters middag och allt var super gott så jag kanske ska börja hänga där lite oftare vid middagstid. Jag fick även lägga puzzel upp och ner, kolla på "På spåret" och sova i soffan.



Ha en mysig fredag!

JAG ÄR HAR JUST SVARAT PÅ SISTA FRÅGAN, halleluja jag vet inte om jag hade klarat av fler av dom där konstiga frågorna.Haha
Nu ska jag fara till brån och äta middag med småkusinerna:)


Håll tummarna för att jag ska klara det här nu!

Gissa vad jag gör? Jo fyller i visum och jag tror faktiskt att jag börjar bli klar. Kan livet vara så underbart? haha
Alltså det finns en del sjuka frågor.
"Åker du till USA för att vara prosituerad? [ ]JA  [ ]NEJ"
"Åker du till USA för att vara kriminell? [ ]JA  [ ]NEJ"
Hahaha

Jag kände att det var dags att ta fram min lilla julgran. Jag saknar tiden då det låg ett paket där under varje morgon, vad hände med den fina traditionen?



"WÄÄÄH" som Frida hade sagt

OJ OJ OJ OJ OJ OJ OOOOJ så komplicerat det är att skaffa visum!
Jag förstår inte varför dom behöver så fruktansvärt mycket information för att släppa in någon. Jag har pengarna, kommit in på skolan vad mer kan dom behöva veta!? JO tydligen passport BOOK number som ingen ens vet vad de är. Dem vill också veta vilken adress jag ska bo på, men nu är det ju så att jag inte har någonstans att bo så då kan jag inte gå vidare med mitt visum. UNDERBART!
Nej nu måste jag fara och träna småbarnen men imorn ska jag vara ledig så jag kan sitta med visumet hela dagen.



Städa städa städa

Sitter och lyssnar på musik i köket som är 110% julmysigt tack vare mig. Idag stor städade jag och Jennie lägenheten och satte upp en del av julpyntet tex gardinerna och alla jullampor. Kan visa bilder på hur mysigt det blev imorn. Jag älskar julen och allt pyssel som hör till så att julpynta i november kändes helt rätt.


Jennie städar våran tiger!


Paniken

Jag har PANIK! Jag har tusen saker att göra och jag vet inte hur jag ska göra något av de. Jag hatar att vara ensam, jag kan inte göra saker ensam. Panik har kommit nu på bara 2timmar och den är HEMSK. Tänk om jag inte kommer klara mig i USA? Tänk om jag gör något fel men ansökan och så kommer jag dit och är inte ens antagen. Tänk om jag får bo på gatan..... Jag vill verkligen verkligen verkligen fara och fixa det här men tänk om jag misslyckas och det enda jag kommer hem med är ett fett CSNlån.

Frågan är ju om Josefin Nylander kommer klara sig ensam i ett främande land!?


Allt i USA känns så stort och farligt

Jag har ju lovar att berätta vad i hela friden jag ska fly över till USA för så here we go. Hahah
I januari ska jag flytta till LA och plugga Fashion design and merchandising på Santa Monica College. Utbildningen är på 4år, 2år i LA och 2år i NY men vem vet hur länge jag stannar!
Jag kommer att bo tillsammans med några andra som jag inte vet vilka de är eller hur många det kan vara 2st och det kan vara 18st. Det enda jag vet säkert är vad programmet och skolan heter resten fixar sig där borta. Det känns både spännande och skrämande att flytta till USA helt själv och inte veta någonting. Men har alla andra klarat sig så borde jag väl också göra det tycker ja..Hoppas jag!



Bolivia

Inte alls länge kvar!!!

God morgon!
Idag ska jag springa omkring och fixa lite mail och CSN dokument och sånt där tjaffs till flytten(borde även städa men funderar på att ignorera det). Tänk att det är i januari jag flyttar till USA, shiiit!! :D


Svamphus

Jag är helt slut i mina ben tjalallalalaa. Nä men Zumban var lika rolig som vanligt och jag var helt slut efteråt. Jag förstår inte hur man ska få höfterna att röra sig? Mina måste vara fel byggda för dom rör sig aldrig. Hahah


Idag på jobbet satt jag och en annan tjej och ritade. Hon ritade sitt hus så jag bestämde mig för att rita ett svamphus. Jag berättade för barnen att jag bodde i den där svampen tillsammans med mina vänner masken,skalbaggen,ekorren(fråga mig inte hur ekorren passar in) och myran. Huxflux tyckte dem jag var super cool och alla ville sitta brevid mig. Sen fick jag sätta mig och rita 12svamphus en åt varje unge men de är smällar man får ta när man är populär.
Tänk om det varit så lätt att skaffa kompisar med folk i sin egen ålder, man bara ritar ett svamphus och säger att man bor där och hokus pokus filiokus så var man den populäraste människan i byn.


Skaka på höfterna

Jag har precis kommit hem från jobbet och ätit upp middagen och nu ska jag iväg på Zumba men Paulina. Det är så grymt jobbigt man håller på att svettas ihjäl redan efter uppvärmingen. hahah
Men kul är de:D



Kan inte fatta att det snart är ett år sedan...

För ett år sedan lät jag och Amanda så här "AAAAH VI FAR TILL BOLIVIA SNART!!!! VI SKA FIRA NYÅR I BOLIVIA, SHIIIITT VI SKA TILL BOLIVI, WOOOOHOOOO TAAAGGGGAAA" och mycket riktigt vi for ju till Bolivia och firade nyår (som för övrigt var GRYMT) och hela resan var grym fastän jag inte förstod ett ord på 3veckorn. Hahah!



Jobbar till klockan 5

Idag ska jag vara dagisfröken eller förskolefröken. En del tar det verkligen som en förolämpning när man säger dagisfröken istället för förskolefröken. Jag förstår inte riktigt skillnaden förutom att dagis låter bättre.



Borde jag vara rädd nu? Vem är mannen vi talar om?



Hur klarar folk av att inte dansa?

OOh dansen idag var så fantastiskt roligt!!! Det är stunder som den här som jag funderar på om jag gjorde ett jätte stort misstag när jag tackade nej till danslärarutbildningen. Fast jag vet att jag inte hade gått den där utbildningen för att bli lärare utan för att få dansa hela dagarna i 5år till.
Men vem vet jag kanske blir en cheerleader i USA om jag inte skulle få möjlighet att dansa....Oooh hemska tanke, inte att bli cheerleader utan att inte få dansa. Jag tror att det är ganska roligt att vara cheerleader :D

Idag är det måndag vilket betyder att idag är jag dansare igen!


Söndagsfilm

Jag tog tag i mitt liv och gav mig ut för att träna. Tanken var att jag skulle springa nyby men när jag kom till själva nyby vägen så var den en isbana så jag gick väl ungefär i snigelfart. Jag gav upp efter halva och gick hem och gjorde mag och rump styrka som jag hittade i en tidning.Träningsvärk imorn...

Nu blir det beck med pappa och Jennie:)



"Tänd en mus och låt den brina låt aldrig hoppet försvinna"

Isak och hans klasskompisar bestämde sig för att göra om "Tänd ett ljus" till "Tänd en mus". Visst det är hemskt att dom vill elda upp en mus men fruktansvärt roligt att min 7åriga kusin och hans klasskompisar gjorde om låten. jag kan bara tänka mig hur förvånad deras lärare måste ha blivit.



Vi roar oss bäst vi kan


Go dollar!

Jag har stor shoppat påvärlden bästa affär... Dollar store! Fyndade bland annat dess två halsdukar :D WOOHOO!!

God jul önskar vi er alla God jul önskar vi er alla....



Vi har just julpyntat stugan och spelat julmusik sen igår. Igår kväll hade vi glögg och pepparkaksfika och skumtomar går vi och småäter 24/7 :)

POKERFACE

När man är i stugan är kort ett MÅSTE. Jag kommer inte bli något pokerproffs i det här livet och jag har troligen inte varit pokerproffs i något av mina tidigare liv heller. Hahah
Igår när jag fick fyrtal så lät de så här.
Jag- WOOOHOO JAAA SHIT!!
Jessica- Vadå?
Jag- JAG FICK FYRTAL!
Jessica- NÄÄ är det sant?
Jag- JA KOLLA FYRTAL I 5OR.
Och sen visar jag kort för alla som ville se. Haha


STUGMYS!!

Igår flydde jag till stugan över helgen. Jag älskar min stuga! igår var det fredagsmys x200 spagetti och köttfärssås,vin,godis,ljus,kamin och självklart idol.
Jag sov inge bra inatt heller utan jag fortsätter att vakna flera gånger i timmen. Men 2dagar av stugmys kanske fixar det:)


God natt!

Det var ännu roligare än jag trodde att stå där på sidan och skrika åt dom små barnen att göra armhävningar och böja mer på benen i upphopp. MOAHAH!!
Men nu ska jag ta och gå och sova och hoppas på att jag får lite sömna inatt. Efter 2 nätter utan sömn kan det behövas.
Imorn ska jag vara barnvakt åt denna gobit :D


JAG SAKNAR IDA!!!

Dags att fara iväg och träna småbarnen. Ikväll kommer jag inte vara en snäll vollebolltränare utan ikväll blir det en himla massa styrka!! 

Jag saknar min tränakompis fruktansvärt mycket!


EVA OCH ADAM!

Jag och Pernilla köra en favorit i repris igår kväll. Vi träffades och startade en film och somnade efter ca 5min.Hahah
Vi "såg" Eva och Adam- Fyra födelsedagar och ett fiasko. Det kan vara så att vi är dem i sverige som kan flest Eva och Adam rekliper i hela Världen (förutom Eva och Adam själva).
Jag sov lika dåligt inatt, vaknade MINST 1 gång i timmen. Så dem där timmarna framför tvn behövdes annars hade jag varit en väldigt grinig dagisfröken idag. Hahah



Skogen tar aldrig slut och det är förbaskat mycket träd överallt.



Fastän jag har gått och sökt i skogen i 5dagar så känns det som jag inte har gjort någonting eftersom vi inte hitta han. Men nu behöver både kroppen och huvudet vila och något annat att tänka på i några dagar.. Jag är helt slut!

Sömn? ja tack

Igår var jag hemma hos Pernilla och vi bakade kladdkaka som vi skyndade oss att äta innan vi somna i soffan vid kl:21.00. Vi låg och sov i soffan tills Robin kom hem och väckte oss kl:01.00. När jag väl kommit hem så kunde jag inte somna. Jag låg vaken i någon timme innan jag somnade men när jag väl somnat så vaknade jag en gång i halvtimmen. Den enda sömnen jag kan räkna med är den jag fick när jag och Pernilla "såg på tv".
Är förbaskat trött nu men ska ta och hoppa i skogskläder och åka ut och söka.

It's a big big world It's easy to get lost in it...

All respekt till älgarna som orkar gå omkring med 4 ben i skogen hela livet. Ni är fantastiska!
Jag har nog problem med att hålla reda på mina 2ben och försöka ta mig fram.

Men nu ska jag ta och gå ner till Pernilla för att ha filmkväll. AWESOME!

It's a big big world It's easy to get lost in it... But you've always been my girl.
Read more: http://artists.letssingit.com/justin-bieber-lyrics-up-rc1qk4k#ixzz1dnRbuub3
LetsSingIt - Your favorite Music Community

Börjar trivas i skogskläder

Ännu en dag i skogen utan resultat..... Känns tungt.
Vi fortsätter sökandet imorn men ikväll ska jag och Pernilla baka kladdkaka och sova till filmer, känns som att det behövs just nu.


SE DEN!

Igår såg jag och Pernilla Grown ups och jag trodde vi skulle skratta ihjäl oss. Så fruktansvärt rolig film!


It's been a really really messed up week


Håret är flätat och frukosten ligger i magen så nu är det  bara att hoppa i skogskläderna och åka iväg och fortsätta leta:)
Håll tummarna!

"KUSINER ÄR VÄNNER DU ALDRIG BLIR AV MED" vilken tur att jag inte vill de heller

Är just nu hemma hos pjuklarva och ja tro vi ska dra över till spanien ikväll.


Jag önskar jag hade magiska krafter



Man går och går och går och går men hittar ingenting. Jag hoppas att polisen hittar han ikväll eller iaf ett spår så de får fortsätta leta. Själv skulle jag kunna fortsätta leta tills jag inte kan gå längre. Jag lider verkligen med närmsta släkten.


I'll be by your side, when all hope has died

Igår var vi 140st som gick skallgång och idag var vi hela 150st. Imorgon blir det ingen polisledd sökning men det hindrar inte oss från att ge oss ut och söka. Vi kommer söka tills vi sökt igenom allting och då börjar vi om från början om det behövs.




When the world say "Give up", Hope whisper "Try it one more time."


Tack för ikväll Mrs.CB

Festen hos Frijoh blev till en fika med Nina. En soffa, en kopp varm choklad med grädde och marshmallows, en underbar kompis och en himla massa prat var PRECIS vad jag behövde ikväll. Ledsen frida men vi får ta en födelsedagsfika någon måndag efter dansen :)





Grattis bästaste bästaste du!

Jag känner mig så dum som far iväg på fest nu men jag har insett att jag inte kan göra något just nu. Så jag far iväg och grattar min bästaste Frida som fyller år imorn:)



Jag ska hålla tummarna varje sekund tills han är hittad.

Vi letar efter mina kusiner morfar som har varit försvunnen sedan igår eftermiddag då han gick ut i skogen. Imorgonbitti kl 08:00 ska vi gå skallgång och vi skulle behöva så många frivilliga som går att få tag på. Om du har möjlighet, ta dig till östanlid (utanför pengsjö) imorgon och hjälp oss leta!
Om du har några frågor kan du ringa Håkan 070-6276457 eller Paulina 070-3285643


Det är helt ofattbart att någon bara kan försvinna sådär. Jag ber till gud att dom hittar han ikväll och att han är oskadd. Om inte så far jag och flera ut i skogen imorn klockan 08.00 och hjälper till att leta.

Äntligen fredag!

Jag ställde mig och gjorde gröt till frukost och måste ju erkänna att det är fruktansvärt äckligt. Det blir bara en stor klump i magen och det känns som att man går omkring med en tegelsten i magen, varför utsätter sig folk för det här varje morgon? Ät mackor och yoghurt för guds skull.
Nu ska jag fara iväg till dagis!

God natt

Idag har jag fått den här mailet från Santa Monica College 
"Vi har sett ändringarna i din ansökan.
Svara till *deras andress*"

Vad svarar man på de, "Kul för er, hoppas det var bra ändringar" ??
Jag förstår inte ens vad dom menar för det finns inga ändringar. Hahah


Nu iväg och leka tränare

Väntar på kaffe och hoppas att det ska göra mig piggare så jag kanske slipper gäspa mig igenom den här träningen också. Jag sitter även och skriver ner en massa övningar småbarnen ska få göra idag, det kommer bli en jobbig träning för dom små liven. Mohaha

Jag är ingen expert på kaffekokare men dem ska inte hoppa va? Jag tror någonting gick fel.

Kusinerna som lever sina liv efter kanal5

Jag skickade ett sms till Paulina och frågade om jag hon ville ha sällskap och sen var det bara att hoppa i uggsen, låsa dörren, gå förbi 7 dörrar och sen var jag framme. Det är helt underbart att bo så här nära varandra man kan gå i onepiecen och det är ingen som ser en ;D
Vi såg på OTH och satt hela tiden och väntade på att någon skulle dö men det hände som ingenting under hela avsnittet, kanske inte de mest spännande avsnittet jag sett. Hahah




I know a place, where the grass is really greener...California gurls, We're unforgettable


This afternoon


100 vuxenpoäng?

Idag har jag mailat och mailat och mailat..... Vem hade kunna tro att man kunde vakna och ha 25mail som man MÅSTE svara på? Inte jag iaf.
Jag känner mig så vuxen och viktig just nu, hur många vuxenpoäng ger det här?. Det är ju en bra grej att jag älskar att maila annars hade jag blivit galen. Hahaha
Men något som är ännu mer förvånade är att jag faktiskt ställt mig och lagar riktigt lunch! Jag tror inte jag har lagat riktig lunch till mig själv sen, ALDRIG!


YOU KNOW YOU´RE A DANCER WHEN YOU NATURALLY STAND IN BALLET POSITION

Jag har en sån träningsvärk i insida lår efter alla tenduer i måndags. I vanliga fall går och står jag oftast utåtvridet men nu har jag inget val på grund av träningsvärken. haha


Jag saknar dom där stolarna och jag saknar Amanda

Varmt och skönt

Jag fick ett par tjocksockar av Jessica i torsdag och det var kärlek vid första ögonkastet. Det är ett par låga gråa tjocksockar med jätte fint möster och det bästa av allt är att dem har halkskydd. Halkskydd passar perfekt nu när jag börjat på dagis. Hahah



Volleyboll

Idag var jag en fantastisk tränare, gick och gäspade i 1½timme. Jag är som stolt över mig själv att jag fortfarande tränar småbarnen efter Ida flyttat.

Allt var fel

Jag ligger och provar en säng
Försäljaren- Lägg dig på sidan och prova.
Jag- Men jag ligger aldrig på sidan och sover.
(Försäljaren ger mig en konstig blick)
Försäljaren- Men va? Hur sover du då?
Jag- På mage.
(Försäljaren ser helt förstörd ut)
Försäljaren- Det måste du sluta med de är inte alls bra.
Jag- Okej, jag ligger iaf på mage med ett ben upp och böjer överkroppen mot benet.
(Nu var jag helt säker på att försäljaren skulle börja gråta eller skälla ut mig)
Försäljaren- Har du inte problem med ryggen,axlarna och konstant huvudvärk?
Jag- Jo.
Försäljaren- Men herre gud, du måste ju få en mjukare säng.

Det var inte mycket rätt jag gjorde. Hahah!
Men pappa om du läser det här så behöver jag tydligen en ny säng och jag hittade en skön på MIO för 35.000kr :)


Happy tuesday



Idag har jag varit ute på äventyr och nu sitter jag och mailar för fullt med min stackars kontaktperson. Hon måste vara fruktansvärt less på alla mina frågor "När ska jag göra det här" "Gör jag fel nu" "Ska jag skicka den här till CSN" "Kan jag skriva så här till skolan". Hahah
USAflytten har gjort mig mailberoende. 
Nu ska jag fara till stan och prova sängar.

Of two sisters one is always the watcher, one the dancer.


IF YOU SEE A FRIEND WITHOUT A SMILE, GIVE HIM ONE OF YOURS


Kom hem till mig

Jag har varit fantastiskt duktig på att inte skriva i veckan, Hejja mig!

Jag vet inte varför men hela veckan har bara varit jobbig och jag har känt mig ensam. Jag saknar mina kompisar. Det här suger.




Iväg till Brån för att vakta barn