.trött.tjej.

Jag är helt död. Jobbade på dagis idag och jag är äntligen tillbaka med mina viggar MEN idag var både barnen och fröken trött och less så mina 8timmar kändes som 57.Minst. Nu ska jag slänga mig i sängen så jag orkar leka med Isak, Lisa och Allis imorn.

Ja må hon leva!

Idag fyller min mamma år, GRATTIS!
Så jag har varit hemma hos hon och ätit middag och tårta och lekt med mina små favvo kusiner som också var där på middag. Allis åt potatismos och tårta i massor och efter varje tugga lät hon "Mmmm Mmmmm Mmmmmmm", hoppas hon slutar med de när hon blir äldre....


29/10

Det gick sådär ett lag kom 2a och andra laget kom 3a. Att stå på sidan och se hur laget inte spelar sitt bästa kan vara bland det jobbigaste som finns. Men nu är det slut för idag så bara att ta nya tag och tagga luciacupen.


"Jag ska vara en bra tränare idag....hoppas jag"


Cup hela dagen

Idag ska jag iväg och coacha mina småbarn till seger!
Jag ska försöka vara men bra tränare utan Ida men kan inte lova något.


Det är fredag och jag kommer inte få äta falukorv och spagetti till middag och sen vara med mina tjejer hela kvällen


God morgon!

Jag vaknade 07.37 och kunde inte somna om, YEY!
Så nu sitter jag i soffan ser på MTV-Best of 2006 har en massa ljus. Myspys fredag. Nu måste jag dock förstöra myset och gå och göra frukost om jag ska hinna kirra något innan Greys( ja jag planerar mitt liv efter kanal5 nu för tiden)
Idag ska jag gå till banken eftersom jag fortfarande inte förstår hur jag ska betala sen ikväll ska jag träffa Nina.


Så komplicerat

Jag förstår mig inte på de här betalningssystemet på engelska. Helt ärligt hade jag nog inte förstått de på svenska heller. Hahah!
Det är riktigt komplicerat och jag sitter här i soffan och grinar,BOKSTAVLIGEN! Så ikväll kommer hela tjocka släkten få besök tills någon fattar hur man ska göra. Hahah

Vi är på olika nivåer

Jag måste lära mig säga "Nej tack jag är inte intresserad". Jehovas kom nyss förbi och pratade om en massa saker jag inte förstod alls så jag stod bara där och sa saker som "Ja gud är en smart typ". Vi diskuterade frågan "Kommer vi någonsin att få återse våra nära och kära som har dött?". Det är en lite för djup fråga för en tjej som fortfarande funderar på vem som skapade Gud och hur Moses kunde dela på vattnet med en träpinne.



Bråka inte med Josefin och Signe

HUR KAN DOM INTE SLÄPPA AVSNITT 14 AV PRETTY LITTLE LIERS FÖRÄN 13/1-2012!?
Det här accepterar jag INTE. Jag och Signe funderar på att stämma dom men vill dom ha krig så LET´S BRING IT ON!



Nu ska jag gå och ta en lång lång dusch innan jag ska göra någon frukost/lunch.

Jag saknar min klass


Vuxenpoängen rullar in som det ska

Vem hade kunna tro att det skulle vara så mycket arbete bara att söka en skola? Inte jag iaf. När jag sökte danslärarutbildningen var det bara att trycka på skicka, fara på audition och sen tacka ja (jag tackade ju dock nej men de hör inte hit). Men nu får jag CSNbrev andra brev varje dag, de är helt sjukt. Det jobbigaste är att förstå alla brev. Hahah!
Men jag bombar min kontaktperson på S-A med "VAD SKA JAG GÖRA!!!!!"mail :D

Nu ska jag och Jennie sätta oss och äta varsin Jule nisse.
 

Fruktansvärt irriterande

Jag blir galen... Varför måste alltid något gå fel så fort jag ska göra något!
HIMLA BANKKORT!!!!!! Det kan vara det mest irriterande och värsta som finns, korten funkar ju ALDRIG!!!
Jag skulle inte bli förvånad om jag måste flyga ner till stockholm och fixa med en betalning bara för att mitt kort har bestämt sig för att inte föra över pengar till USA.

Ni kan ju gissa vad jag göra idag, himla bank!

Shakira vs Lasse Brandeby

Jag och Paulina var på Zumba ikväll (jag blir trött bara av att skriva namnet). DET VAR SÅ FRUKTANSVÄRT  FANTASTISKT JOBBIGT. Det var en perfekt Josseträning, jag tog i allt jag hade dom första 15min eftersom det var så grymt roligt och sen dom andra 45min försökte jag att inte svimma..Hahah!
Något jag hade problem med var dock alla höfter. Jag har dansat jazz,balett och modernt och i alla dom stilarna är det viktigt att man tänker på höfterna. Höfterna ska vara stilla och raka medan min Zumbatränare tänkte lite mer "SKAKA, låt höften vara fri, SKAKA". Det är förbaskat svårt att lära om sig efter 12år så jag var ingen Shakira i Waka waka utan mer en Lasse Brandeby i Let´s dance.

 

Ät grönt

Nina är tillbaka i Sverige och jag var snabb på att planer in en dejt. Det känns skönt att ha tillbaka en kompis här hemma nu när så många gett sig iväg på egna äventyr:)


Jag och Jennie gjorde salladen idag. Innan vi började såg vi att både paprikan och tomaten var dålig så vi hade bara gurka och sallad att jobba med. När vi är klara inser vi att det inte är sallad, gruka är ju gott.


Flätor är det bästa



Idag är de fullt upp. Jag har redan hunnit med att bli beroende av ännu en serie, Glee. Nu ska jag göra frukost/lunch och sen se på tv. Som sagt fullt upp hela dagen.
Ikväll ska jag, Paulina och Julia fara på Zumba :D

I DANCE TO ESCAPE THE PRESSURES OF LIFE


Jag saknar att dansa flera gånger per dag mer än vad jag trodde jag skulle göra.

Äntligen måndag

Nu ska jag fara iväg och dansa, woohoohoohoooo!! Träffa Frijoh och hoppa omkring till musik i ett rum fullt med speglar. Snacka om living the dream!


Living the dream!

Ikväll så betalade jag in en räkning för USA ansökan och jag kan knappt förstå att jag faktiskt ska flytta. Något jag förstå ännu mindre är att det bara är ca 13veckor kvar. Om 13veckor säger jag Hej då till familj, vänner och Sverige och Hello till främlingar, college och Los Angeles.

                         

Tänk tänk tänk

Pappa sa att jag skulle bli pigg om jag for ut och sprang...Snacka om lögn...
Jag är nästan mer trött nu än vad jag var innan springturen. Nu sitter jag och försöker komma på något gott att äta till filmen ikväll men det lika tomt på ideer som det är i kylskåpet.


Never grow up


Det finns vissa saker/personer som jag inte vet hur jag ska klara mig utan när jag flyttar till USA. Jag funderar bla på att packa ner den här lilla fröken i väskan.

Nu kör jag söndagsmys

imag0407 (MMS)

Nu kör jag söndagsmys


Jag känner mig som en bra kusin

Det där jag sa om att jag är sämst på bowla stämmer verkligen.
Jag: 66p
Amelie: 180p
Dom anda: ca 120p


Nu ska jag snart möta upp Pernilla för att fara och kolla på krille som spelar innebandymatch:)
 

22/10

Ikväll ska jag in till stan och träffa Amelie och Mattias med flera och bowla. Jag kan vara sämst på att bowla i hela europa!


Jag älskar maskerad

Inte fick jag sitta och njuta av volleyboll utan jag fick arbeta på cupen, attans! Men domaren i en av matcherna va MmmMmmmMmmmmmm.
Nu har jag nyss varit och sminkat Henke och hans kompis inför en maskerad. Jag förstod aldrig vad dom skulle föreställa men den ena fick mjöl och den andra fick kakao i ansiktet så vi kan ju låsas att dom skulle vara kakor.



SNÖ SNÖ SNÖ

WOOOHOOOHOOHOOOOOOO!! HEJ MITT VINTERLAND NU ÄR JAG HÄR, JAG SER DET SNÖA JAG SER DET SNÖA DET VAR VÄL ROLIGT HURRA NU BLIR DET VINTER NU BLIR DET VINTER SOM VI HAR ÖNSKAT BLABLA, WOOPWOOP!! DET ÄR SNÖ PÅ MARKEN :D
HALLELUJA DET ÄR ETT OKTOBERMIRAKEL!!!!


Bilder från tårtkalaset

En bild säger mer än 1000ord och jag har 6bilder i det här inlägget alltså är jag redan över 6000ord så jag tror jag nöjer mig med de.



Nu börjar dagen äventyr

Riktigt kassa bilder men jag ska ta med mig kameran idag så det blir bättre...hoppas jag!


Tårtkalas

GOD MORGON!
Idag kommer Jessica hem så det blir en syskondag. Vi ska fixa däck (med vi menar jag pappa), äta lunch på cafet och sist ska vi fara till Brån och baka tårta med Isak och Lisa eftersom vi inte firade Isak i tisdags när han fyllde år.
Men nu ska jag se ett avsnitt av Pretty little liers inann Jessica kommer.


Jag och hon..Hon och jag..Bara vi två

Ska ställa mig och baka en blåbärspaj till imorn och sen hoppa i träningskläderna för att fara på core och sista ska jag vara tränare. Det är verkligen inte lika roligt att vara tränare utan Ida men jag far om inte så många veckor så jag vill träffa dom så länge jag kan.


Är jag så lik mig själv?

Hur kommer det sig att mina danslärare som jag hade när jag var ca 7-10år känner igen mig idag? Det är inte bara en som sagt "Jag visste att jag kände igen dig. Du ser ju likadan ut". Jag vet inte riktigt om jag ska ta det som en komplimang eller förolämpning. Hahah!




Perfect

Ikväll har jag diskat,handlat,sprungit och gått en promenad med Iza:)
Jag tycker jag själv har varit duktig så jag tänker göra go kvällsfika och se på Greys innan jag går och lägger mig. Imorn börjar jag 06.30. Vad är det för tid egentligen? Det är för tidigt, skärp er!


Brrrrr

Nu är det för många som har frågat mig "Tycker du det är kallt eller? HÖ HÖ HÖ" svaret på den frågan blir antagligen JA. Vad tusan har ni päls eller vad är felet varför fryser ni inte?


Nu blir det mellanmål

Idag jobbade jag på dagis det var dock inte mitt dagis utan något annat. Jag är väl medveten om att det låter som att det är jag som går på dagis men det är det nästan också. Den enda skillnaden är att det är jag som måste stoppa bråken istället för starta dom.

Ett barn ritade av mig idag, vad tycks?


Adios småtjaffs

Ikväll gjorde jag en liten makeover i mitt rum.
Bye bye till allt småtjaffs och HELLO till ett rent och välstädat rum. Tänk vilken skillnad det blir av att bara hänga upp en klänning och lägga ner onödiga saker i lådor. Hahah!
Nu saknas det bara bilder till mina ramar sen är allt primaballerina:)
I LOVE IT!




Vilken bra lunch

Allt skickat och klart så nu är det bara att vänta på att Santa Monica College ska höra av sig, WOOHOHOHO!!
Så nu ska jag slänga mig framför soffan och äta lunch och kolla på Sex and the city2.Awesome.


Underbart

Bästa sättet att att njuta av en ledig solig höstdag är att sitta på balkongen, dricka apelsinjuice och drömma sig bort till stränderna i LA medans Bruno Mars sjunger för fullt i hörlurarna.

Nu ska jag snart gå till bussen för att åka in till stan för att dansa, dansa dansa dansa!




Sådär ja

ÄNTLIGEN KLAR!
Nu är det bara att klippa in de på word och fixa till de så det ser bra ut men de fixar jag ikväll efter dansen.


Jag kan inte

Jag kan inte skriva texter längre, jag har ju tagit studenten jag kan inte sånt där längre.

Varför ska du få gå på Santa monica college?
Försök få "därför att jag vill" till 500ord. Nej om jag ska få klart de här någon gång är det nog bäst att fortsätta.


Jag börjar bli på bättre humör

Jag bytte ut chips och guacamole mot vindruvor och äppeljuice men jag råkade äta lite för många vindruvor så nu mår mina läppar och min hals inte så bra, woops!

Amanda, Manda och Rebecca är i Stockholm och hälsar på Amanda och Julia i helgen och jag är något avis..... Jag vill också ha besök av dom! Jag vill ha hela dn3 här

Usch och fy och blä

JAG ÄR HELT SLUT! Funderade på att gå hem från jobbet mer än 1gång nu i eftermiddag. Igår fyllde Amelie år så ikväll firas hon för fullt men jag tar mig varken till stan eller hem så jag får fira hon någon annan gång. Huvva så less jag är och som pricken över i:et så är jag ju som sagt lika smart som en 4åring.
Så nu funderar jag på att göra det bästa av en kass kväll och planen ser ut som följande:
-Chips och guacamole
-Film
-Pappa som sällskap


Kul med lördag... Jobb

Jag gjorde nyss ett test som skulle visa "sin riktiga ålder"..... Jag vart 4år. Haha
Jag vet inte riktigt om jag tror på det där testet, jag känner mig lite äldre än 4. Barnen på dagiset jag jobbar på är äldre än 4. Hahah
Nu ska jag sätta mig och äta middag innan jag ska iväg på jobbet :)

                                              

Uppdrag stan

Jobbar delad tur idag så har just kommit hem och är ledig fram till 17.00. Skönt? JA. Jobbigt att fara tillbaka? JA.
Men nu ska iaf jag och pappa fara till stan och köpa lite grejer bla present till Isak som fyller år på tisdag. Jag älskar att köpa presenter till barn då får man gå omkring i leksaksaffärer och prova alla leksaker tills man hittar den som lever om mest. UNDERBART!



1,2,3 så får du den rätta flätan



Nu är jag äntligen redo för att fara ut och äta med Sofia. Jag tror inte jag har träffat hon sen studenten så vi behöver den här tid att catch up om allt som hänt.

Vänner för alltid

Att springa på en mage full av våfflor,grädde och sylt är inget jag rekomenderar.haha

Jag har alldeles nyss avslutat ett 40min långt skypesamtal med Amanda som just nu är bosatt i Italien :D
Vi som alltid har följts åt sen förskolan ska/har nu fly landet och lämna lilla lilla Vännäs bakom oss.


Gott gott gott

imag0350 (MMS)

Gott gott gott


Nu blir det mat

Sitter och väntar på att Pernilla ska komma hit. Vi ska laga våfflor med grädde och sylt till lunch, Gottigt värre!
Sen ser mina planer för dagen ut så här träna, skypa med Amanda(som jag saknar den tjejen) och äta middag med Sofia.


Lazy day!

Idag har det inte hänt mycket här hemma. Jag vaknade och åt frukost and thats it. Nu sitter jag i soffan och dricker ett glas mjölk och gör absolut ingenting. Men ikväll ska jag iväg och träna core och sen har småbarnen träning.


God morgon!


Jag önskar att någon hade sagt till mig att det är okej att känna....

Har just skickat iväg ett sms och skänkt pengar till cancerfonden, känns bra!


Jag överlevde efter 4tunna skivor äpple nä...

imag0347 (MMS)

Jag överlevde efter 4tunna skivor äpple nästa gång blir det 7skivor. Gott vare! :D


En spännande kväll

Hur kommer det sig att konditionen tar år att träna upp men det behövs bara några dagar så är den borta?

Nu ska jag och Jennie ställa oss och steka äpplen och äta det tillsammans med yoghurt, MUMMS! Jag är bara lite orolig om hur jag kommer må efteråt eftersom jag är allergisk mot äpple.... Men jag har ju aldrig provat stekt äpple så hur ska jag veta om jag aldrig provar? Annars går det ju alltid att ringa 112. Hahah 

ut o kut

Pappa tittar på mig och säger
-Ska du ut och springa?
-Nej det här är mina vanliga kläder, jag har sett ut så här idag.

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det men nu har jag bytt om och ska jag ge mig ut i springspåret.


Tomten jag vill ha...


...De här skorna så jag kan sitta och titta på dem.


I´M NOT MYSELF WITHOUT MY CREW



Gud som haver barnen kär

På jobbet idag sjöng jag en massa psalmer och jag kan inga psalmer så att det var rätt melodi och text brydde jag mig inte så mycket om. Utan jag sjöng och var glad.
Nu ska jag ta lite nyponsoppa och lägga mig och sova i soffan och drömma om varmare väder(typ jag i LA om 3månader)


Jag kan nästan allt

Ikväll var jag inte bara tränare utan även massör och doktor. Tänk så mycket jag lärt mig genom att ha provat på alla typer av skador. Jag visste precis hur man skulle tejpa en tumme rätt och hur man skulle massera för att få ryggen rakare. Hahah!


Ska nu iväg och leka volleybolltränare.......

imag0340 (MMS)

Ska nu iväg och leka volleybolltränare....jag behöver min tränarekompis Ida!!!


BLING BLING



Shit så kassa bilder.. he he!

Jag vill sova ca 10timmar till

And here we go again.
Idag blir det jobb fram till klockan 15.00 och efter det ska jag vara barnvakt åt Isak,Lisa och Allis och sist ska jag leka volleybolltränare. Nej nu måste jag gå, wooohoohhoohOOO jobba jobba jobba woopwoop!


Så här ser jag ut idag. Vilken fantastisk morgon!

SANTA MONICA COLLEGE


Mitt huvud dunkar

Jobbet gick så långsamt idag och ännu långsammare gick bussresan till och från stan då jag glömt hörlurarna hemma. Dansen gick dock ganska snabbt men jag hade ungefär lika mycket balans som bambi. Nu ska jag snart ställa mig och göra det fetaste kvällsfikat som även får bli min middag och sen sätta mig i soffan och kolla på de nya two and a half men med pappa.


Let´s dance!


Jag älskar att få lön

Jobb,Jobb,Jobb,Jobb,Jobb,Jobb.
Det är synd att det inte är ett jobb att sitta och titta på serier för jag är så himla duktig på de. Men tills det jobbet kommer är jag glad att jag får ha dem här jobben. Jag behöver pengarna så jag har råd att åka hem till Sverige under julen och sommaren:) 


Fett irriterad tjej

Kan det sluta blåsa FÖR FASIKEN! Har gud,jesus,tor eller vem fasiken det nu är som fixar vädret hört talas om VINDSTILLA!? Om svaret är ja FIXA DET DÅ om inte så googla på de. VAD ÄR PROBLEMET?  Nu är jag less på att aldrig komma någon vart när jag cykla som en idiot uppför backen och när jag går av cyklen för att gå uppför ja då börjar det huxflux blåsa från sidan så jag flyger ner i diket. Är det så att jag ALLTID lyckas pricka av att kliva av cykeln när du bestämt att vinden skulle vända? INTE EN CHANS SÅ SLUTA MED DE! Hur kul tror du det är att ligga i ett jäkla dike.


Fredagen var bra!

Det var så mycket folk på corona så vi gick till något universitetställe och eftersom varken jag,Frida eller Frida pluggar så hittade vi på något.
Jag pluggar till astronaut i Kiruna
Frijoh pluggar till pilot i Malta
Frida är redan utbildad läkare och har gjort ett stort arbete om giraffer och deras små horn.



God morgon

Jag ställde alarm enbart så jag skulle hinna se Pretty little liars. Thats not ok!!!
Idag ska jag jobba på ett ställe jag inte varit på sen juni?Juli? jag vet inte länge sen var det iaf men det lär funka det också....hoppas jag!
Nej nu blir det pretty little liars



Lördag


Släktkalas

Jag tycker det är så mysigt att jobba på helgen. Man kan ta allt i sånt lugnt tempo och sitta och titta på tv och äta godis med dem som bor där, MYSIGT!
Men nu ska jag iväg och gratta åsnan åke som fyllde år i veckan.... Hoppas dom har något gott att äta!!



Jag saknar min Ida men jag får forhoppningsvis träffa hon om ca 4månader!

vad tiden går snabbt

Sitter och äter middag och ska snart ta och fixa mig lite snabbt innan jag ska iväg och jobba. Har inte varit på det här jobbet sen i augusti så hoppas jag inte glömt allting. hahah!
SEN SHIT nu måste jag springa till jobbet, WOOPS!


Kan någon gissa vad jag och Amanda ska gör...

imag0296 (MMS)

Kan någon gissa vad jag och Amanda ska göra nu?


Mötet gick kalas :D woohohoo usa here i co...

Mötet gick kalas :D woohohoo usa here i come! Sen har jag gått på stan själv hela dagen och kollat på varenda grej för att fördriva tiden. Nu väntar jag på att Amanda ska sluta skolan så vi kan dricka kaffe.


SMS-inlägg

imag0293 (MMS)


Jag gör nu mitt andra försök att ta rätt t...

Jag gör nu mitt andra försök att ta rätt tunnelbana. JAG BEHÖVER GÅ PÅ TOA!!! Älska Stockholm


Mitt plan till Stockholm är 35min sent, I'...

imag0174 (MMS)

Mitt plan till Stockholm är 35min sent, I'm so happy....NOT men nu ska jag ta och skriva lite på mitt personligabrev till usa :) Snart får jag träffa Amanda och Julia