MYS,MYS,MYS,MYS

HELGEN VA BÄST!!!!!

I lördags träffade jag Amanda och Signe och vi for hem till Frida för att ha en riktig tjockiskväll. Vi hade chips, dipp, nå ostpinnarsaker, godis, kakaor,glass, strössel, maränger och dricka ^^ Så vi satt och tryckte i oss en massa onyttigt pratade skit om allt och alla och såg på High school musical 3. Signe for hem vid 11 fast jag och Amanda stannade kvar till 1 och sen for vi hem till Amanda och drack kall glögg och kollade efter resor på internet. Vi hittade en resa till Gran Canaria den 9 Januari tur och retur + hotell för 3000kr TROR NI MAN VILL FARA ELLER???
Vi kollade även efter biljetter bara ner till stockholm över nyår men de gick ju på 3000kr de me. Jäkla skit varför bor man här uppe egentligen? Kan nån ge mig ett bra svar förutom att man får ha snö på julafton?
Där vid halv 5 så hade den värsta sockerkicken gått över så då somna vi på en gång.. Hahah
Sen vaknade vi 12 imorse och då gick vi och köpte frukost mackor,safranssemlor, flingor och yoghurt, coca cola  OCH vitlöksbrön det är vad ni kallar frukost de.
Amanda vi borde vara med varandra oftare för det var riktigt roligt ^^


Amanda och Signe

Våran "mat" tog upp 3bord

Den snöade liiite

Våran frukost <3


Kram Josse

Kommentarer
amanda

hallå upptäckte just, satt frida på typ en hård stol när vi såg på film för att vi hade lagt maten på en av fåtöljerna till och med? :(



ja vi borde va med varann oftare men vi borde inte äta sådär mycket oftare då kommer det gå illa :O

2009-12-21 @ 12:38:49
Blogg: http://amunds.blogg.se/



< Namn

< E-postadress {visas ej}

< Bloggadress


Kom ihåg mig?
Trackback